Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
KakaNana - Pelottava yllätys - Osa 1 - Julizz
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1042 sanaa, 5827 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-11-06 10:56:34
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Kakashi ja Nana saavat hyvin pelottavan tiedon.

Kakashi (c) Masashi Kishimoto
Nana & Fanfic (c) Minä

Tekstissä ei pitäisi olla mitään kamalaa tai loukkaavaa.

Arvostelu
1
Katsottu 886 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nana nukkui kauniina kevätaamuna. Kakashi oli jo herännyt ja herätti Nanan hellällä suudelmalla otsalle. Kakashi sanoi pehmeällä äänellä; “Huomenta rakas.” Nana hymyili ja nousi pian sängystä. Hän lyyhistyi polvilleen maahan, häntä heikotti. Kakashi säikähti ja polvistui Nanan viereen huolestuneen näköisenä ja kysyi; “Mikä on?” Kakashi nosti Nanan sängylle istumaan. Nana vastasi huojentuneena ja vapisevalla äänellä; “ O-oh.. Taisin nousta liian nopeasti sängystä.” Kakashi katsoi Nanaa ja kysyi huolestuneesti; “Oletko kunnossa?” Nana hieroi otsaansa ja vastasi; “Kyllä.. Olen.” Samalla nyökäten. Hän nousi varovasti uudestaan ja meni vessaan. Hän seisoi peilin edessä ajatellen että on lihonut. Nanalle tuli yhtäkkiä paha olo ja hän putosi polvilleen. Nana rupesi oksentamaan vessanpönttöön. Kakashi ryntäsi Nanan luo, kun kuuli kolahduksen ja meni nostamaan Nanan hiukset pois pöntöstä. Nanalta tippui kyyneliä. Kakashi sanoi huolestuneena; “Sinun on parasta mennä lääkäriin..” Myöhemmin kun Nanalla oli parempi olo he soittivat lääkärille. Heille varattiin aika kolmen tunnin päähän. Nana meni kylpyyn miettimään asioita. Hänellä kävi mielessä kaikki kauheudet. Pian Nana oli peseytynyt ja puki päälleen. Nana meni istumaan sängyn reunalle surullisena. Kakashi istui Nanan viereen ja lohdutti tätä. Pian he lähtivät kohti sairaalaa.
He istuivat odotushuoneessa. Nanan sydän tykytti. Kunnes hänen nimensä huudettiin. Nana antoi suukon Kakashin poskelle joka jäi odottamaan oven ulkopuolelle. Nana kätteli mies lääkäriään ja kertoi mitä aamulla oli tapahtunut. Lääkäri käski Nanan antaa virtsanäyte. Nana meni vessaan ja tuli pian kuppi kädessä lääkärin luo ja antoi kupin tälle. Lääkäri laittoi kuppiin jonkinlaisen tikun. Lääkäri kysyi; “Millaista pahoinvointi oli?” Nana vastasi ja katsahti lääkäriin; “O-oksensin ja minua heikotti…” Lääkäri kirjoitti jotain ylös. Tämä sanoi; “Mene makaamaan tuolle sängylle ja ota paitasi pois.” Nana totteli.
Lääkäri tunnusteli Nanan vatsaa, rinnan sekä kaulan aluetta. Hoitaja sanoin jotain epämääräistä lääkärille. Lääkäri hymähti ja sanoi Nanalle; “Laitan vatsallesi ja rinnallesi geeliä, että voin katsoa sinua ultraäänellä.” Nana nyökkäsi. Lääkäri levitti geelin. Hän tarkasteli Nanan ylävartalon. Lääkäri katseli ruutuun. Sitten hän meni alemmas ja katseli vatsaa. Lääkäri otti kuvan ja sanoi Nanalle; “Voitte laittaa paidan päälle.” Kuivaten Nanan geelistä. Nana puki ja sitten lääkäri sanoi Nanalle; “Neiti Ooshima..” Nanaa pelotti. Lääkäri jatkoi katsellen papereitaan ja sitten kohottaen katseensa; “Olette raskaana.” Nanan sydän tykytti. Hänen poskilleen tippui kyyneliä. Nana purskahti itkuun ja juoksi ovesta ulos itkien oven edessä istuvan Kakashin eteen. Hän putosi polvilleen Kakashin edessä ja itki pää Kakashin sylissä. Kakashi sanoi hiljaa, hieman pelästyneellä äänelle; “Mikä on kulta?” Ja silitti Nanaa. Lääkäri katsoi paria ovensuusta. Nana vastasi nyyhkyttäen; “Ka-Kakashi… O.. Olen raskaana..” Ja itki yhä kovempaa.
Kakashin silmissä sumeni ja hän halasi Nanaa kovaa ja nosti tämän lattialta. He kävelivät takaisin huoneeseen. Kakashi piti Nanaa edelleen syleilyssään. Lääkäri sanoi; “Neiti Ooshima, gynekologi tutkii sinut ja kohtusi. Käy makaamaan tuolle sängylle että hän voi tutkia sinut.” Kyyneleet valuivat Nanan poskia pitkin. Nana kävi sängylle ja Kakashi istui viereiselle tuolille ja silitti Nanan päätä. Nana riisui housunsa ja gunekologi laittoi Nanan jaloille peiton ja tutki Nanan kohdunsuuta. Kakashi piti Nanan kädestä kiinni. Gynekologi sanoi; “Olette kohta jo ensimmäisellä kuulla, mutta abortti on vielä mahdollinen.” Kakashi kuiskasi Nanalle; “Selviämme kyllä.” Nana katsoi Kakashia pitkään silmiin. Sitten hän sanoi hiljaa; “Ha.. haluamme pitää lapsen..” Lääkäri varasi heille ajan kuukauden päähän. He menivät maksamaan laskun ja lähtivät kotia kohti. Nana oli yhä Kakashin kainalossa. He pysähtyivät ja Kakashi koski Nanan vatsaa ja hymyili Nanalle hellästi. Sitten hän sanoi; “Rakas lapsemme..” He kävelivät vierekkäin. Nanan jalat pettivät ja hän lyyhistyi maahan. Nanalla oli tyhjä katse. Hän sanoi hiljaa; “En pysty tähän..” Kakashi otti kiinni Nanan kädestä ja kuiskasi tälle; “Yhdessä pystymme..” He halasivat toisiaan. Hetken kuluttua he jatkoivat matkaa. Alkoi sataa. Kakashi otti takkinsa ja laittoi sen heidän päälleen sateensuojaksi. Kakashi piti Nanaa kädestä ja he lähtivät kävelemään nopeammin. Kun he pääsivät kotiin Nana kävi sängylle ja Kakashi istui tämän viereen. Nana meni lähemmäs Kakashia ja nojasi tähän. Kakashi laittoi kätensä Nanan vatsalle ja Nana laittoi omansa Kakashin käden päälle. Kakashi asetti Nanan makaamaan sängylle ja meni laittamaan ruokaa. Kakashi katseli nukkuvaan Nanaa samalla kun keitti riisiä. Pian ruoka oli valmista ja Kakashi meni herättämään Nanan. He istuivat pöytään ja rupesivat syömään. Kello tuli jo pian kolme. He söivät hiljaa, mitään sanomatta. Kakashi rikkoi hiljaisuuden; “Älä huoli rakas.” Nana katsoi Kakashia itkuisin silmin ja jatkoi syömistä. Kun he olivat syöneet Kakashi rupesi tiskaamaan ja Nana katseli TV;tä.
Aika mateli hitaasti. Mutta kun kello vihdoinkin oli 11 he menivät sänkyyn ja yrittivät nukkua. Nana ei saanut unta, vaan pyöri levottomana sängyssä. Meni ainakin tunti tai vähän yli että hän pääsi uneen. Hän näki kaikkia kamalia unia ja painajaisia. Nana itki unissaan ja Kakashi heräsi tähän ja halasi Nanaa. He nukkuivat näin lopun yön.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste