Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
True love - sasse98
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 447 sanaa, 2716 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-11-20 17:27:05 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Eli siis tää on mun eka fanficti et älkää sit suuttuko jos se on vähän outo tai jotain.
Mut kuitenkin yritin keksii jotain hyvän kuulosta mut tällänen siit sit tuli. ;)
MINÄKERTOJA: NARUTO
PARITUS:SASUNARU

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1118 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli kylmä syyspäivä kun Naruto käveli konohan kaduilla ja mietti tulevaa päättö työtä jota hänen pitäisi tehdä parhaan ystävänsä Kiban kanssa. Kun blondi tuli tutun kerrostalon luokse. Taas hän joutuisi olemaan yksin ,sillä hänen vanhempansa olivat työmatkalla äänen-kylässä. Naruto kiipesi portaita kolmanteen kerrokseen sillä hissiä hän ei halunnut käyttää. Hän muisteli vieläkin kuinka hän oli pienenä jäänyt hissiin jumiin ja vältteli niitä sen takia ankarasti.Yhtääkki naruto kuuli takaansa äänen se oli iruka hänen opettajansa joka asui myös samaisessa asunnossa."kas narutohan se siinä.mitenkäs sinun vanhemmillasi menee kun he ovat siellä työ matkalla?"iruka kysyi narutolta kohteliaasti."siinähän se niillä on niin kiire ettei ne ehdi ottaa yhteyttä"blondi sanoi vähän surullisesti.kyllä hän haluaisi että vanhemmat ottaisivat häneen yhteyttä."no voi sentään mutta ei anneta sen vaikuttaa kuitenkaan koulun käyntiin kun on nyt loppu työnkin aika."iruka yritti lohduttaa blondia ja hymyili tälle.kun iruka oli mennyt omaan asuntoonsa naruto avasi oman asuntonsa oven ja meni sisään.hän heitti koulu repun eteisen nurkaan ja meni keitiöön.blondi otti kaapista ramen-purkin. kun hän oli syönyt sen hän meni kylpy huoneen . blondi ajatteli että voisi ottaa suihkun ennenkuin lähtisi tapansa mukaan ulos. kun poika oli suihkun jälkeen pukenut oranssin hupparin ja mustat farkut hän lähti eteistä kohti.



Kun naruto saapui tapansa mukaan hylätyn temppelin pihassa olevan kirsikka puun luo hän hyppäsi sen oksille.naruto katsoi maisemia ja ajatteli miten monta vuotta sitten hän oli tavannut täällä ensi rakkautensa.blondi muisteli kuinka he olivat leikkineet yhdessä usein kymmenenvuotta sitten usein tämän puun alla. kun naruto hyppäsialas lähteäkseen hän huomasi jotain yllätävää . blondi katsoi nyt tummien hiuksien omistajaa suoraan silmiin."s-sasuke oletko se todella sinä?!"naruto huusi melkein hämmästyksestä.hän sai tavata ensi rakkautensa monen vuoden jälkeen uudelleen. tummia silmiä varjosti htä tummat hiukset kun poika nosti katseensa.mutta naruto huomasi jotain...korppi katsoi häntä ihmeissään ihan niinkuin ei muistaisi tätä lainkaa. "sasuke minä tä naruto etkö muista minua?"naruto kysyi itku kurkussa. kun korppi avasi naruto sai vain kuulla "kuka hemmetti sinäkin olet. pitäisikö minun muka tuntea sinut.?" naruto katsoi saskuea nyt pelkäävästi. eikö korppi muistanut häntä. naruto hätkähti siihen kun hänen silmällään valui kyyneliä.




Sori mut enempä en ehi kirjottaa joten tästä tulee tällänen lyhyt jatko sarja. mut toivottavasti tykkäsitte :)

Kommentit (Lataa vanhempia)
sasse98 - 2011-11-20 17:28:41
TULI vähän liiankin lyhyt iik! mut en ehi kirjotaa enempää vaikka haluiski :(

Sasuruto - 2011-11-21 08:15:32
tää vaikuttaa tosi hyvältä, tahtoo lisää :3
No mutta fiksu komentti:
Eli huomasin et aika usein ehkä noin kolmasosa lauseista on silleen oudosti kiinni pisteellä, tarkotan esim. ...ja vältteli niitä sen takia ankarasti.Yhtääki Naruto... Nii tossa pisteen jälkeen väli (ja BTW yhtäkkiä eikä yhtääki XD)
Yhes kohti lukee ...kun hän oli syönyt sen hän meni kylpy huoneen... Kuulus varmaa olla kylpyhuoneeseen :)
Ja lopussa ku Naruto sanoo ...Sasuke minä tä Naruto... Ehkä kuulus olla "tässä" X)  
Nii ja viimene lause ...naruto hätkähti siihen kun hänen silmällään valui kyyneliä... Ois ehkä parempi= ...Naruto hätkähti tuntiessaan silmistään valuvat kyyneleet...
Joo tiiän nipo nipo mut ehkä se auttaa sua ai ja semmone mikä viel jäi häiriin oli et henkilöitten nimet oli pienel... Juu ny loppuu pilkun viilaamine XD
Hehee mutta idea tarinassa oli kiva :3
Like I already said: tahtoo lisää! =D  

PlayMyOcarina - 2011-11-21 19:21:25
Hello, Janika-darling~<3 Ajattelin kompata koska kaveri~<3. Ja no, muutenkin. Mulla on sitä paitsi liikaa aikaa. Taas vaihteeks.

Kiire -> huono syy tehdä kirjoitusvirheitä. Sulla ei ole kiirettä. Sitä ei ole olemassa [psyykkausta]. Sä kirjoitat niin hyvin kuin vain pystyt, ja korjaat joka ainoan virheen, jotta ihmisillä olis mukavampaa sun tarinaa lukiessa, antaisit itsestäsi mahd. hyvän kuvan ja saisit ihmiset lukemaan itse tarinan, eikä vain katsomaan sun virheitä ja miettimään "Ei näin." Otan (teko)syyn kiireestä vastaan vasta jos teet kilpailutyön ja aikaa kirjoittaa on max. 7 päivää. /kokemusta, kokemusta/

Lukihäiriö -> vähemmän huono syy tehdä kirjoitusvirheitä. Silti vähän uncool, sillä nämä asiat pitää vaan opetella ulkoa. Kaikkien muidenkin pitää, joten.

Pakollinen kirjoitusvirhelässytys starts here:

-Alkukirjaimet. Naruto on aina isolla, Kiba on aina isolla, Sasuke on aina isolla. Lause alkaa aina isolla. Not that hard. Opet on varmasti lässyttänyt sitä suunnilleen tokaluokalta, joten jätän sen (tällä kertaa) tähän.

-Yhdyssanat. Jos sanot 'ensi ihana rakkaus', ja se kuulostaa hyvältä, niin kiva, ensi rakkaus ei ole yhdyssana. Jos taas 'ihana ensirakkaus' kuulostaa fiksummalta, ahaa, ensirakkaus on siis yhdyssana.

-Jos luet ääneen, ja pidät taukoa jossain kohdassa, esim. "Olen pieni punainen hiiri ja inhoan juustoa sillä se on pahaa." Jos pidät tauon sanan "juustoa" jälkeen, siihen tulee pilkku. (Jos et pidä, luit väärin, try again)

-En edes ala korjata muita kirjoitusvirheitä, sillä noi joissa ei ole sääntöä... Niitä ei oikein voi korjata muuten kuin listaamalla kaikki. Käytätkö jotain spell-checkeria? Vaikka Wordin? Niistä on ihan hitosti hyötyä just tähän. X)

Joo hei, kuulostan tosi inhottavalta. Nyyh. ;____; Mutta usko pois, bitchaan koska välitän. Ja jos kirjoittaa hyvin (sä kirjoitat hyvin, trust me), niin se on yksin kertaisesti toisten tehtävä kertoa, minkä vois tehdä vielä vähän paremmin.

Hyvältä tosiaan vaikuttaa. (vaikka SasoNaru ~ not my thing) Nyt vielä otat kaiken mitä sanoin sydämeesi ja vóila. XD

Ja mäkin aion yrittää kirjoittaa jotain (suomeks!) ja laittaa sen tänne. Inspiroit mua~<3<3<3

(Ja sit sä totta kai vastapalveluksena luet sen. Right? Right. Right? X3)

With love (and bitching, but mostly love)
~Tuuli

PlayMyOcarina - 2011-11-21 19:22:54
SasoNaru? Derpppp. Kato nyt, SasoDei on selvästi syövyttäny mun aivot. XD

SasuNaru siis. Nuin, nyt on parempi, perfektonistin mieleni on tyytyväinen.

sasse98 - 2011-12-16 17:47:19
joo mut nyt pitäis korjata toi teksti ja kirjotaa uus

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste