Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Slow, love, slow - Momelus
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 303 sanaa, 1876 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-12-30 15:22:26
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Huh, sain toteutettua suuren tavoitteeni: ficin tänne! Ja heti lähdettiin shonen ai/yaoi- linjalla liikkeelle... Olen pahoillani hieman epävarmasta luokittelusta ja ikärajojen asettelusta. Kyseessä on siis songfic, inspiraation lähteenä kappale Slow love slow (http://www.youtube.com/watch?v=EwtY157LabE) Nightwishin uusimmalta Imagenaerium- levyltä. Parituksesta vielä sen verran, että kohtauksen toisesta osapuolesta, minäkertojasta, ei anneta mitään vihjeitä. Minä tarkoitin hänet Itachiksi, sinun mielestäsi hän voi olla kuka vain. ;) Kommentoikaa, mutta älkää olko liian julmia. Arigato.

Arvostelu
4
Katsottu 1486 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Come and share this painting with me
Unveiling of me, the magician that never failed


Kaadat minut sängylle ja istut päälleni. Et näytä huomaavan, etten ole mitenkään mukana. Katson sinuun kylmästi, mutta joko et todella huomaa, tai sitten et vain välitä. Miksi?

This deep sigh coiled around my chest
Intoxicated by major chord


Suutelet leukaani ja kaulaani ahnaasti, mutta en löydä tunnetta siitä. Olet kylmä, kova ja etäinen. Kuiskaat lipeviä sanojasi korvaani.
 
Vaikka tiedän niiden olevan valetta, ne kuulostavat silti musiikilta.

I wonder
Do I love you or the thought of you?


Kiusaat minua käsilläsi ja kielelläsi. Tutkin sinua katseellani kuin ensimmäistä kertaa. Enkä voi olla miettimättä, rakastanko todella sinua, vai rakastuinko vain ajatukseen sinusta.

Slow, love, slow
Only the weak are not lonely


Tuijotan silmiisi. Ne katsovat minua, vartaloani – mutta eivät minuun. Ne eivät ymmärrä minua, mitään minusta, mitä minä haluan. Enkä minäkään ymmärrä sinua tai sinisiä silmiäsi.

Southern blue, morning dew
Let-down-your-guards, I-love-you’s


Olemme lähellä toisiamme, mutta silti niin kaukana. Suojaukset ovat yhä yllämme, vaikka mitään muuta ei päällä olisikaan.

Ice-cream castles, lips-to-ear-rhymes
A slumber deeper than time


Lopulta päästän sinut sisääni. Kaikki tapahtuu kuin unessa, mikään ei tunnu miltään. Sinäkin ylpeilet räjähtävällä taiteellasi, missä se on nyt?

Slow, love, slow

Vai enkö ole taiteesi arvoista? Enkö merkitse sinulle muuta kuin ruumiillista tyydytystä? No, hyvä on sitten. En minäkään sinua tarvitsisi.

Only the weak are not lonely

Silti annan sinun kiduttaa minua. Kai minä sitten olen heikko. En halua olla yksin.

Tai sitten minä rakastan sinua.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Edely_san - 2011-12-31 12:49:49
Kui sulonen! Luulin eka että toi "puhuva" on deidara, mutta vaikka osat vaihtoivat paikkaa niin ei haittaa yhtään! ^^ Tosi suloinen ja hyvin rakennettu teksti. Lisää saa tulla!! =) oiku hyvä teksti!

-naruto- - 2012-01-01 17:43:06
aaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ihana¤w¤

horaaneko - 2012-01-02 15:06:48
Sainpas tän luettua. : 3 Miulle tulee jotenkin huono omatunto kun muiden ficcejä kommaillaan vähemmän ku miun ja aaaagh... (hyvaselittaa.com x'D) Pitää korjata asia ite niin ehkä muut ottaa mallia~ : >

Tää oli tosi yksinkertainen, mutta ehkä just siitä mie tässä pidin. Ei liian vaikeaa kuvailua ja yksinkertaisen nättejä lauseita. Ah, tykkään~ Sait myös hyvin tähän nuo lyriikat. : > En tiiä sopiiko Nightwish tähän musiikillisesti (en oo kuullu kappaletta) mut sanat ainakin natsas hyvin. :)

Aluks ajattelin että tuo loppu on vähän tökerö, mutta kun luin sen toisen kerran, tajusin et se onkin aika kiva. :DD Tai siis tuo "tai sitten minä rakastan sinua" tuohon loppuun oli hieno. : > Hyvin ajateltu!

... NaruGaa-addiktina mielikuva hahmoista jotenkin kummasti tuntui menevän heidän suuntaansa, varsinkin kun puhuttiin sinisilmistä. x''D Aa tehkää joku miulle jotain.... <:''D  

Joo, mut tykkään~! o/

Mi-chan - 2012-01-09 14:08:19
Tämä oli ihana. Ja biisivalinta loistava(NW-fani, köh..)! Mutta lyriikat kävi tähän tosi hyvin ^^ Ja ihan kyllä musiikillisestikin, onhan kyseinen biisi jazzimainen ja se mielestäni sopi tekstin tunnelmaan, vai miten sen nyt sanoo xD olen toivoton~
Mutta, kokonaisuudessaan hyvä teksti. Tykkään ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste