Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Songfic - Joutsenet - Dreamer-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 588 sanaa, 3928 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-24 19:08:45
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

A/N: Dreamer is back! Anteeksi tämä tauko, mutta mulla oikeesti tilttaa tuon Welcome to the Futuren kanssa. Viimeisen puolen vuoden aikana jopa sata sanaa... Musiikkia on nyt tullu kuunneltua, ainakin hieman *köh köh* angstia. Song ficit ovat siis sen mukaisia ja tämä nyt on sellane one shot-sarja, jota alan tekemään. Ensimmäisenä one shottina on otsikon mukaan PMMP:n Joutsenet, jonka linkki on http://www.youtube.com/watch?v=lQY0bfB8UaY] täällä.
Pairing: SasuSaku
Genre: het, angst, AU
Rating: Ei sisällä mitään seksuaalista, ellei pientä pusua lasketa.
Warnings: Jos pelkäät erittäin pientä OOC:ta, älä lue.
Disclaimer: En omista hahmoja vaan rakas Kishimoto.
Summary:  Sakura tarttui Sasuken kaulukseen ja veti hänet suudelmaan.

Arvostelu

Katsottu 1974 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Jouluinen, rauhallinen ja luminen Konoha näytti kutsuvalta. Kaikkialla on hiljaista ja kirkas tähtitaivas huokuu suorastaan romantiikkaa. Pakkanen paukkuu talojen nurkissa, mutta silti kaksi nuorta seisoivat keskellä kylmää keskusaukiota.

Lumi on syönyt kaiken
Routa raiskaa tämän maan


  Pinkkitukkainen tyttö seisoi vastakkain tummatukkaisen pojan kanssa. Naisen alulla valui kyynel pitkin tunnotonta poskea ja se kimalsi kuin timantti. Siltikin poika vain seisoi paikallaan ja katseli syyllisesti tytön hiljaista kärsimystä.
 Tyttö nosti päänsä niin nopeasti, että kyynel lensi pienessä kaaressa maahan. Silmät kimalsivat itkun jäljiltä, mutta silti hän tuijotti haastavasti takaisin.
 ”Sakura...” poika aloitti, mutta naisen alku ei antanut pojan jatkaa.
 ”Mene vaa! Emmä kaipais kuitenkaa sua! Lopeta tuo paskanjauhamine jo, Sasuke!” Sakura huusi. Silti huudosta kuulsi avunhuuto ja pelokas värinä. Vakuuttelusta huolimatta tyttö tiesi olevansa alakynnessä ja muutenkin hän oli huono valehtelussa. Katse siirtyi kuitenkin vähitellen takaisin maahan.

Mene vaan, mä voin kääntää pään

 Molempien nuorten sormet olivat tunnottomat, mutta siitä huolimatta he seisoivat vielä paikallaan. Kumpikaan ei aikonut lähteä ennen toista. Pian kuitenkin tyttö luovutti ja juoksi pojan luo. Sakura tarttui Sasuken kaulukseen ja veti hänet suudelmaan.  Sasuken silmät rävähtivät selälleen ja hän työnsi Sakuran pois
.
Sitä, mitä koitin sussa koskettaa
tajusin, ei oo olemassakaan.


 ”Älä Sakura! En mä voi tehä tätä. En mä enää voi jäädä tänne ku sain sen opiskelupaikan. Mun pitäis olla jo menossa,” Sasuke sanoi kuiskaten lopun.
Kylmyys nakersi jo sisintä ja Sakurasta tuntui kuin hän olisi kuolemaisillaan. Kylmä täytti hänen sisimpänsä.
 ”Mut älä jätä mua. Mä voin tulla vaik mu...” Sakura yritti sanoa, mutta nähtyään Sasuken ilmeen hän ei pystynyt enään jatkamaan. Kyllä hän tiesi jo Sasuken vastauksen, olihan Sakura kuullut sen ainakin jo sata, ellei tuhat kertaa.
 ”Mut eiks kaukosuhteet yleensä kestä. Ei se välimatka ois mikää ja voitais nähä viikonloppusin-” tyttö sanoi, kunnes hänet keskeytettiin:
 ”Oon sanonu tän aiemminki Sakura. Mä rakastan sua, mut emmä voi elää nii. Ja ei sulla ois varaa olla siellä, saatikka matkustaa joka viikonloppu. Opiskelet jo muutenki lääkikses täällä Konohas. Ei. En anna sun tuhota sun elämää.”

Voit sanoa mitä haluat
se ei tunnu, se ei kosketa


 ”Mikset sit oo jo menossa..?” kuului melkein vihamielinen kehotus Sakuran painottaessa jokaista sanaa. Sasuke katsoi hetken Sakuraa silmiin, sitten maahan. Nostaessaan katseensa takaisin Sakuraan, hän huomasi kylmäverisen katseen.

Toinen toistansa täällä jumaloi
ketään täysin ei silti saada voi


 ”Eksä kuullu? Mikset oo menossa?” Sakura toisti purevasti. Sasuke hätkähti ja otti pari askelta taaksepäin Sakurasta – kaiken varmuuden vuoksi. Tyttö nimittäin oli tunnettu juuri tulisesta tempperamentistaan.

Sä et ehdi juosta enää junaan viimeiseen
et ehdi enää, jos et jo mee


 Sakura otti askeleen taaksepäin ja kehotti viimeisen kerran:
 ”Mene vaan!”
Sasuke kääntyi, otti reppunsa ja lähti kävelemään juna-asemalle. Hän kuitenkin kääntyi vielä kerran katsomaan rakastamaansa tyttöä. Sakura seisoi päättäväisesti kuitenkin paikallaan katse maassa, ettei poika näkisi hänen kyyneliään.
 Sasuken kadottua nurkan taakse Sakura kaatui polvilteen. Hän tiesi, ettei poika enään palaisi takaisin.

Aina kovaa, ei ikinä pehmeää
enkeleitä ei meille riitäkkään


 Punaisia kyyneleitä tipahteli tasaiseen tahtiin vitivalkoiseen lumeen. Kaikkialla oli jälleen hiljaista.

A/N:Comment or I will stab you 'till you die! Rakkaudella~ ♥

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-01-25 17:08:46
I H A N A . Jotenkin toi tunnelma oli hirveen koskettava. Ainakin mä tunsin varmaan suunnilleen samat tunteet ku Sakura... Surullinen.  Molemmat rakasti toisiaan eikä mitään semmosta "Ei, Sasuke! Älä mee! Mä rakastan sua!!""Sori, mut mä inhoon sua." huttua... Jatka vaan tolla tyylillä. Kaunista ja laulu sopi tosi hyvin tähän. 5pojoo

KyuubiChan - 2012-04-16 09:57:04
ö w ö ihanaaa <33 5p :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste