Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 2 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 734 sanaa, 4745 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-27 13:49:03 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Moi! Sain ekasta ficistä hyvää palautetta ja tässä on toinen osa. Toisin kun edellinen tämän ficin pää henkilö on Deidara. Koska ideoita tuli paljon mutta ne eivät jotenkin vaan sopineet Hiddanin kerrottavaksi. Siis ajattelin vaihtaa joka osassa pää henkilöä. Se on sekavaa mutta samalla opitaan henkilöistä uusia asioita kun he kertovat taninan juonta eteenpäin omasta näkö kulmastaan. Kaikki hahmot jotka pää henkilöinä ovat kuuluvat 1b-luokalle. Ja nyt on siis Deidaran vuoro.
Viime osa loppui salaperäisesti kun kesken jälki-istunnon oveen koputettiin ja nyt saamme tietää kuka siellä oven takana oli.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 1006 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Shikamaru avasi oven ja sen takana oli rehtorin avustaja Ranfan joka näytti hätääntyneeltä. Kaikki jälki-istunnossa olevat oppilaat katsoivat hämmästyneenä kun tuo musta hiuksinen tyttö heilutti käsiään ja huusi Shikamarun korvaan jotain kielellä jota kukaan ei ymmärtänyt.
Ranfan ja rehtori Ling Yao ovat muuttaneet tänne Japaniin Kiinasta pari vuotta sitten. Vaikka Ling osaa japania tosi hyvin hänen avustajansa puhui japania oudosti ja epä selvästi.
´Olen aina pitänyt häntä outona mutta tämä oli jo hullua´ ajattelin.  Samaan aikaan Shikamaru-sama yritti pitää luokan ja Ranfanin rauhallisena. Lopulta hän kysyi.
- Noniin Ranfan-san kerro mikä on hätänä. Tyttö rauhoittui vähän ja muisteli taas miksi olikaan tullut kunnes alkoi taas panikoida ja huusi kovaa
- LING HERRA...LING HERRA SAI TAJUTON!!!!!! Meidän kaikkien silmät laajenivat hämmästyksestä ja kohta kaikki me olimme yhtä shokissa kun Ran-sama.
Shikamaru miettihetken mitä tehdä ja huusi sitten meille
-Noniin oppilaat pääsette nyt jo kotiin mutta älkää luulko ettei teidän ikinä tarvitse istua jälki-istuntoanne loppuun!!! Kesti hetken ennen kuin lähdimme luokasta. Minä ja Hidan mietimme mitä Ling-samalle oli käynyt. Ling on koko koulun mielestä maailman paras ja kilten rehtori joten ei ihme että kaikki olivat hämillään.
Kävelimme vähän aikaa samaa matkaa kotiin. Minä en sanonut mitään mutta Hidan kirosi itsekseen sitä että joutui huomenna uusimaan istunnon ja kuinka hän inhosi Shikamarua. Kohta saavumme risteyksen eteen ja Hidan kääntyy kohti kotiaan. Ennen lähtöään hän heilautti kättään ja hymyili vinosti. Noin Hidan aina hymyili kavereilleen muuten hän ei ikinä hymyile. Paitsi ehkä Kakuzulle.

Olin jo lähellä kotiani kun huomasin Sasorin kävelevän tien toisella puolen.
-Hei Dannaa!!! Huusin ja juoksin samalla hänen luokseen. Olen antanut tälle lempi nimen Danna koska hän opettaa minua kaikissa niissä asioissa josta en vaan saa mitään selvää. On olemassa myös toinenkin syy mutta sitä kukaan ei tiedä. Olen nimitttäin myös ihastunut Dannaan mutta en vaan uskalla myöntää sitä.
-Moi Dei-kun. Mitä asiaa sinulla on? Sasori kysyi ja herätti minut ihanista unelmistani. Mietin vähän aikaa mitä sanoisin kunnes keräsin rohkeuteni ja sanoin
-Ajattelin että voisit auttaa minua englannissa kun ensi viikolla on koe enkä oikein tajua mitään. Danna katsoi minua miettivästi kunnes yhtäkkiä alkoi hymyillä tavalla jolla en ole koskaan nähnyt hänen hymyilevän.
-Tottakai voin auttaa Dei-kun. Juuri silloin sydämmeni pomppasi kovaa ylös  ja koska päivällä oli satanut tie oli märkä ja tietysti minä liukastuin ja satutin jalkani.
-Ai Perkele mun jalka!!! Huusin ja varmaan kuulostin  ihan Hidanilta kun kirosin kaikki kirosanat mitkä olin ikinä kuullut. Kun olin lopettanut kiroamisen katsoin Dannaan kärsivällä ilmeellä. Poika oli shokissa. Tai ainakin luulin niin. Pian hän kuitenkin nosti minut reppuselkään ja lähti viemään minua kohti terveys asemaa. Matka oli pitkä ja näin kuinka Danna väsyi kokoajan lisää mutta hän ei valittanut. 20 minuutin päästä olimme perillä ja lääkärit totesivat jalan nyrjähtäneen. Sain kepit ja pari päivää vapaata koulusta niinkuin Dannakin oka määrättiin avustajakseni kunnes jalka paranee. Ja koska kotiin oli niin pitkä matkä kävellä jaimme yhdeltä lääkäriltä kyydin kotiin. Yllätykseksi sain kuulla että kyseinen lääkäri oli Dannan isän (eli kuvis-ope Gaara) veli. Mikäs hänen nimensä taas olikaan...ainiin Kankuro. Hän oli tosi mukava ja lupasi kertoa pikku veljelleen Dannan jääneen avustajakseni vähäksi aikaa. Poika näytti helpottuneelta kun hänen ei itse tarvinnut kiistellä isänsä kanssa asiasta.
Kello oli jo kaksitoista kun saavuimme asunnolleni. Asun yksin koska muutin kotoa tähän asuntoon kaupungista vanhempien määräyksestä. Ensin olin ollut heille vihainen ja vihasin koulua tätä taloa ja koko kaupunkia. Mutta pian hän sopeutui pieneen kaupunkiin meren rannalla.
Koska oli niin myöhä menimme heti nukkumaan. Minä omaan sänkyyni ja Danna sohvalle. Pari päivää sujui oikein hyvin. Minä ja Danna olemme tutustuneet toisiimme enemmän ja olen jo tottunut keppeihin. Huomenna on taas aika mennä kouluun ja minusta tuntuu että huomenna tapahtuu jotain jännittävää.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ensi ficissä saadaan tietää enemmän 1b oppilaita ja opettajia sekä heistä kerrottavia juoruja XD

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-01-28 13:58:49
Taas eka?? No samaa asiaa vähän, eli siitä oikeinkirjoituksesta... Virheitä bongasin taas muutamia mutta lukemista ei haitannut. Hjyva ficci taas kerran. Pidin lukemastani, mutta virheiden myötä 4pointsia

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste