Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Izuna Uchihan huoli - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 500 sanaa, 3143 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-28 10:28:04
Kansio: Muu - muu

Tää mun oli pakko kirjoittaa. Izuna on niin paras hahmo.
Tarina kertoo Uchiha klaanin alku ajoista ja pää henkilönä toimii Izuna Uchiha joka on Madaran pikku veli mutta lopussa pää henkilönä toimii itse Madara. Madara on hulluuden partaalla koska menetti näkönsä. Tarina on tosi surullinen tai ainakin yritän tehdä siitä sellaisen.
Toivon että pidätte!
risut ja ruusut käy

Arvostelu
2
Katsottu 945 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli synkkä ja myrskyinen yö. Nuori mies istui vuoteen vieressä ja itki. Tämän musta tukkaisen miehen nimi oli Izuna Uchiha Uchiha klaanin johtajan pikku veli. Izuna katsoi vuodetta jossa hänen veljensä kaikkien pelkäämä Madara nukkui. Madara nukkui levottomasti ja huusi tuskasta usein. Izuna tiesi että veljellään oli ongelmia. Oikeastaan klaani puhuu että heidän johtajansa olisi tullut hulluksi. Izunan oli vaikea myöntää sitä mutta tiesi sen olevan totta. Hänen veljensä tosiaan oli hullu. Se johtui siitä että hän oli mangekyo sharinganin myötä tullut sokeaksi. Izuna oli hetken ihan hiljaa kunnes rupesi taas itkemään. Hänen mieleensä muistuivat vanhat hyvät ajat jolloin veljeksillä oli ollut kivaa yhdessä.

Veljekset eivät ikinä ole leikkineet sillä he syntyivät sodan keskellä. Mutta se ei haitannut kumpaakaan. Leikin siasta he harjoittelivat yhdessä taistelemalla keskenään. Niin he olivat jo 6 vuotiaina koko klaanin parhaat ja pian senjälkeen saivat sharingarit. kun he olivat olleet 13 sota loppui. Sota oli vienyt heiltä paljon. Äidin,Isän,kodin,kylän.... Niin koko Uchiha klaani majoittui metsään koska ei ollut muutakaan mahdollisuutta. Veljekset suojelivat klaanilaisiaan yöllä kun muut nukkuivat eikä kauaakaan kun veljekset saivat mangekyo sharinganit. Madara nousi klaanin johtoon ja Izuna oli hänen apulaisensa.

Izuna miettii miksi näin piti käydä? Miksi juuri Madara? Miksei hän itse? Izuna tunsi kuinka hän tulisi pian yhtä hulluksi kuin veljensä. Veli oli muuttunut paljon siitä kun sokeutui. Ennen Madara oli ollut lempeä ja vahva sekä rohkea. Mutta nyt hän pelkäsi oli vihainen ja itki koko ajan. Izuna ei vaan kestänyt sitä enää.
Hän oli jo monta päivää yrittänyt keksiä miten saisi veljensä näön takaisin mutta ei ollut onnistunut. Madara oli sanonut monta kertaa että hänen pitäisi luovuttaa mutta hän ei luovuttanut. lopulta hän keksi.

Izuna herätti veljensä joka hämmästyi huomatessaan näkevänsä taas. Hän ilahtui ja halasi veljeään kunnea huomasi että hänen olkapäälle tippui verta. Madara katsoi veljeään hätääntyneenä ja huomasi liian myöhään että Izunan silmät olivat poissa. Madara ketsoi peiliin ja näki silmissään sekoituksen oman ja veljensä mangekyoota. Madara purskahti itkuun kun tajusi veljensä uhranneen henkensä tämän vuoksi. Izuna tunsi kuinka hänen päänsä alkoi sumen tua. Hän kaatui maahan veljensä viereen. Viimeisillä voimillaan Izuna nosti kätensä veljensä poskelle hymyili ja sanoi hiljaa
-Anteeksi menen edeltä paratiisiin Madara-niisan.
Sitten tuli hiljaista. Madara laski kätensä veljensä rintaa vasten mutta hän ei enää hengittänyt. Marara ei voinut uskoa tätä todeksi. Hänen ainut veljensä on kuollut hänen takiaan. Izunan uhrauksen jälkeen Madara sai ikuisen mangekyoon joka ei koskaan menettäisi valoaan.
Veljensä menettämisen jälkeen Madara tuli vielä enemmän hulluksi. Uchiha klaanin liityttyä Konohaan Madara jätti Klaaninsa ja lähti pois kylästä.
Lopun te jo tiedättekin....
Lepää rauhassa Izuna Uchiha<3

Kommentit (Lataa vanhempia)
Guren - 2012-01-28 11:37:31
Tarina oli lyhyt ja ytimekäs! Löysin pari kirjoitusvirhettä, mutta ne eivät haitanneet lukemista. Annan täydet pisteet.

TobiKun - 2012-01-28 14:32:45
Lähes sama kommentti kuin Gurenilla. Surullinen ficci mutta jaksan yhä nipottaa niistä kirjoitusvirheistä... Yritäthän korjata ne jatkossa? Mutta kaikesta huolimatta täydet pisteet.

-Kunoichi- - 2012-01-28 19:42:58
Et sit jaksanu keksii omaa tarinaa?

haru-97 - 2012-01-28 19:47:02
On se vähä muokattu. Asiat on samat mut manga ei kerro näin yksityis kohtaisesti

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste