Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Random meininkii osa 1 - -Kunoichi-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 979 sanaa, 6344 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-28 13:57:01
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tää on mun eka ficci, nii toivon ymmärrystä, jos laatu on vähä niin ja näin ;). Nimee en todellakaa jaksanu miettii, joten älkää kiinnittäkä siihen huomioo. Kouluun perustuva ficci, parituksena ShinoShika, Kiba Sasu, KakaIru ja yksipuolinen NaruSasu. Hope you like it!

Arvostelu
2
Katsottu 990 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli synkkä ja myrskyinen yö. Tai oikeastaan sää oli melko tyyni, eikä itse asiassa ollut edes yö. Kello alkoi lyödä kahdeksaa, ja Naruton oli aika mennä kouluun. Jostain syystä hänen ei tehnyt mieli nousta sängystä. Syy nyt ei ollut kenellekkään epäselvä, sillä Kiba oli soitellut hänelle pitkin yötä syystä, jota hän ei itsekkään tiedä. Blondi otti kuitenkin itseään niskasta kiinni ja nousi ylös. Kun hän pääsi koululle, kello oli jo soinut, ja kaikki menneet sisälle.
- Ois han se pitänyt jo arvata. hän totesi, ja alkoi raahautua kohti kemian luokkaa, jossa maailman tiukin maikka oli pitämässä tuntia.

- Naruto! Deidara huusi Naruton tullessa luokkaan. - Tämä on jo kuudes kerta tässä kuussa! Sinulla olisi parempi olla hyvä tekosyy myöhästelyysi!
- On minull katsos kun.... hän aloitti, muttei ehtinyt loppuun asti, kun Deidara jo huutaa väliin:
- Ei selityksiä! Paikallesi niinkuin olisi jo!

En kuollaksenikaan voi ymmärtää opettajaa. hyn on jokseenkin outo. Vaatii tekosyyn, muttei kuitenkaan kuuntele vastausta!

- Huono tuuri. Myöhässä, ja vieläpä tuon tiukkapipon tunnilta! Vieressä istuva Shikamaru huikkaa myötätuntoisesti. Päätin olla vastaamatta siihen, ja vilkaisin Sasukea. Hän tuijottaa minua ivallisesti. Se tuntui pahalta, sillä olen ollut ihastuneena häneen niin kauan kuin jaksan muistaa. Opettaja selittää jotain kemikaaleista, ja miten ne reagoivat toisiinsa. Parhaillaan hän selittää miten sininen ja keltainen aine reagoivat toisiinsa.
- Ja näin saadaan aikaan räjähdys ilmiö. älkä missään tapauksessa laittako liikkaa sinitä, sillä silloin räjähdys ei pysy hallinnassa. En ole kuunnellut pätkääkään opetusta, joten alan vain sekoittaa jotain kesknään. aloin huomaamattani taas tuijottaa Sasukea, ja kaadan siitä hyvästä sinistä nestettä jalalleni. se polttaa aivan kamalasti, enkä voi olla huutamatta putkeen kaikkia kirosanoja, jotka päähän vain sattuu sillä hetkellä tulemaan.
- Naruto! Heti rehtorin kansliaan! Huutaa Deidara.

Päästyäni rehtorin puheille, rehtori alkaa heti saarnata siitä, että kiroilu on rumaa ja siitä seuraa tunnin jälkkää. Puhe meni suunnilleen näin:
- Vitun Naruto! Etkä sinä tajua että kiroilu on saatanan rumaa!!! Siitä seuraa vain helvetin moista huutoa ja perkeleesti ongelmia!!!
Rehtori Hidan on kyllä oudoin rehtori, jonka olen koskaan tavannut. Tuo äskeinen puhe ei ollut kovinkaan vakuuttava.
- Miksi rehtori itse sitten kiroilee? Kysyin ja jäin odottamaan kiinnostuneena vastausta. Hetken Hidan oli hiljaa kunnes vastasi vihdoin:
- Se on minun oikeuteni rehtorina, ja mitä sinuun tulee, sinulla ei ole oikeutta kysellä tuollaisia!
Poistuin kansliasta jälkkälapun kanssa, ja menin ulos, missä kaikki kaverini jo odottivat.

- Matti myöhäsellä on näköjään pieniä ongelmia kiroilemisen suhteen. Kiba ilkkui.
- Hiljaa! Kaikki titää hyvin että on sun vikas, että se myöhästelee! Sun ei nyt tarvii kiusaa sitä enempää! Shikamaru melkein huusi.
- Joo, joo. Läppä oli! Älä ny hikeenny! Kiba sanoi välinpitämättömästi.

Samassa he näkivät koulun cooleimman poka joukkion. Sasuke vilkaisi Shikamaruun murhaavasti. Shikamaru oli joskus ala-asteella ilmiantanut tämän rehtorin tupeen varastamisesta, ja siitä lähtien Sasuke ja Shikamaru ovat olleet viholliset. Shikamaru koetti olla välittämättä, mutta ei kyennyt hillitsemään itseään ja meni vetämään Sasukea alakoukulla turpaan. Sasuke lensi pari metriä, mutta nousi ylös ja löi takaisin. Eipä aikaakaan, kun koko pihan teinit olivat kerääntyneet heidän ympärilleen ja huusivat yhteen ääneen:
- Tappelu, tappelu, luuta ja verta! Lyö vielä kerta! Että saadaan Verta!!!

Naruto, Kibaa ja Chochi yrittivät saada Shikamarun lopettamaan, ja samoin Neji, Gaara ja Shino Sasuken, mutta heitä ei kiinnostanut lopettaminen. He halusivat vain murjoa toisen hengiltä.
Tappelu loppui kuin seinään, kun 8c:n luokanvalvoja huusi täydellä voimalla
- Shikamaru! Sasuke! Tämä oli jo seitsemäs kerta tällä viikolla! JA NYT ON VASTA TIISTAI!!!!!!
- Voi ei! Se on Umino! Nyt ollaan pahassa pulassa... Shikamaru toteaa itsekseen.
- Heti, ja NYT Heti rehtorin kansliaan! ja voitte olla varmoja, ettette ole tänään kotone ennen viittä! Iruka huutaa kurkku suorana.

- Hah! Oikein niille! Temari toteaa vahingon iloisena. Tenten ja Hinata nyökkäävät sen merkiksi, että ovat samaa mieltä, mutta Sakura ja Ino ovat hiljaa. Temari tiesi varsin hyvin, että he olivat ihastuneita juuri noihin poikiin.
- En ymmärrä mitä näette heissä! Temari sanoi kummallisella äänen sävyllä. - Sasuke on tollanen huomion halunen kovis, joka kerjää verta nenästään, ja Shikamaru nyt vaan on tollanen ihme hiihtäjä.
Tämän kuultuaan Ino otti etäisyyttä, ja jonkun ajan päästä Sakura seurasi perässä.
- En kuollakseni kaan voi ymmärtää noita kahta. Temari tokaisi.

Kellot soivat sen merkiksi, että oli aika mennä toiselle tunnille, joka oli Biologiaa.

Sillä tunnilla Shino ei pystynyt ollenkaan keskittymään opetukseen. Hän vain mietti, Shikamarua. Hän oli ollut jo muutaman vuoden ihastunut Shikaan. Huomatuaan tunteensa poikaan, hän yritti ensin tukahduttaa sitä, mutta oli pian huomannut sen olevan turhaa, ja hyväksynyt asian. Kuitenkin nyt hän kuului jengiin, jonka johtaja vihasi Shikaa yli kaiken. Sasuke ei lakannut hetkeksikään dissaamasta Shikamarua, ja se tuntui Shinosta kamalalta. Sen lisäksi Shika oli vielä onnistunut lyömistn ohella irrottamaan pari hammasta Sauken suusta. Silloin korppi huusi Shikamarulle, että tämä saisi vielä maksaa hänen kauniiden kasvojensa tuhoamisesta ja..... Shino ei ehtinyt ajatella enempää, kun heidän biologian opettajansa Kakashi Hatake seisoi hänen edessään.
- Vastaisitko kysymykseeni? hän sanoi vihaisesti. Shino oli ollut niin ajatuksissaan, ettei ollut kuullut kysymystä.
- Niinkuin arvelinkin. Et kuunnellut yhtään. Tunnit ovat opiskelua, ei nukkumista varten! Kakashi sanoi ja poistui tulipunaisen Shinon luota



_____________________________________________________________________________

No siinä se =). Toi Ihme hiihtäjä tuli siit, ku yks tyyppi sano sillee, ja se jäi päälle. Risut ja ruusut tervetulleita XD

Kommentit (Lataa vanhempia)
haru-97 - 2012-01-28 14:15:35
Tarina oli hauska ja nauroin paljon. Kirjotus virjeit löytyy mutt niihän kaikilla on. LISÄÄ KIITOS!!!!!!!!! 4pistettä tälle ficille<3

TobiKun - 2012-01-29 09:16:11
Öh... Kommentini sanottiin juuri eilen iltapäivällä kello 16:15:35. Olin silloin lukemassa ficciä mutta lähdimme käymään jossain ja ficci jäi kesken. Luin sen nyt sitten loppun ja annan 4pointsia.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste