Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 5 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 470 sanaa, 2954 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-28 16:04:34 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

No niin. minulle on valitettu että olen kirjoittanut fullmetal alcemistissa olevan automaileja ja Edwardia rakastavan tytön nimen virheellisesti Windyksi vaikka sekuulemma on Winry. Olen pahoillani virheestä.
Tämän ficin kertoja on Jean Havoc joka kuljeskelee pyörä-tuolilla ystävänsä Bredan kanssa.
Jäimme viimeksi siihen kun Winry-sensei oli tunnin myöhässä ja hän itse ei edes tullut kouluun ja hänelle tuli siainen Neji hyuuga.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1014 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kaikki katsoivat hämmästyneenä kun koulun historian opettaja käveli luokkaan ja kutsui meidät sisälle.
-No niin selitän teille nyt kaiken.  Valko silmäinen mies sanoi meille.
-Winry-sama joutui lähtemään koulusta henkilö kohtaisten syiden takia ja on varmaan kauan pois. Teille siis tulee sijainen. Mutta koska hän ei tänään pääse minä tuuraan häntä tämän tunnin...     Mies jatkoi saarnaansa. Neji oli muuten hyvä ja pätevä opettaja mutta hänellä oli taipumusta saarnata vaikka koko tunnin. Katsoin taakseni ja näin Royn kavereineen kiroavan opettajan perään. Yhtäkkiä luokan puukaappi alkoi palaa. Kaikki tiesivät että Roy oli taas suuttunut jostain. Neji katsoi Royta murhaavasti ja nuori miehen alku vastasi katseeseen samalla mitalla takaisin.

Hetken luokassa vallitsi sekasorto. Jotkut panikoivat tulen leviämisestä, Royn kaveri porukka nauroi niin että mahaan sattui, Neji ja Roy tuijottivat yhä toisiaan ja Minato kavereineen ei tiennyt mitä piti tehdä. Järjestys palasi kun kouluisäntä Kabuto tuli kaatamaan tulen päälle vettä. Roy tuhahti ärtyisästi. Hän kai vihasi Kabutoa koska hän, Juugo ja Suigetsu pilasivat aina kaiken hauskan.

Tunti loppui ja nyt oli ruoka-aika. Minä ja Breda olimme taas viimeiset jonossa. Se oli minun syyni.

Asuin pienempänä vanhempieni kanssa Kiinan ja Japanin rajalla ja sodassa ala kroppani halvaantui ja jouduin pyörä-tuoliin. Kaiken lisäksi menetin vanhempani ja asun nykyään koulun yhden keittäjän Ino Yamanakan luona.

Olen usein pahoitellut Bredalle siitä mitä kaikkea hänen ystävänsä on joutunut kärsimään mutta hän vaan nauraa ja sanoo että se ei haittaa.

Ruokana on raamenia. Katsoin sivulleni ja huomasin Naruto-sensein hakevan lisää. Raamen oli tämän blondin opettajan lempi-ruokaa ja hän varmaan ottaisi ainakin 3kertaa lisää ellei ottanut jo. Istuimme Naruto-sensein kanssa samaan pöytään missä olivat myös Sasuke-sensei, Ling herra, Ranfan ja Minato-kun kavereineen. Ruoka oli hyvää ja Naruto-sensei otti lisää varmaan 10 kertaa kunnes Lingin ja Ranfanin 19vuotias tytär toinen keittäjistä Mei-chan kielsi häntä.
Naruto-sensei oli lähtenyt mököttäen pois Sasuke-sensein kanssa. Hänellä ei ollut näköjään edes aikomusta tapella rehtorin tyttären kanssa.

Viimeiset 3 tuntia meillä oli köksää ja opettajamme Tenten jakoi meidät uusiin keittiö ryhmiin. Minä olin ryhmässä 3 ja muut ryhmäläiseni olivat: Roy, Tobi ja Minato. Ryhmä oli ihan kiva koska Roy oli yksi kavereistani vaikka koulussa emme toisillemme puhukkaan ja Minato-kun vaikutti ihan mukavalta tyypiltä. Ainoa ongelma oli se että heidän ryhmässään oli Tobi joka ei kirjaimellisesti osannut mitään. Tänäänkin hän laittoi kakkuun sokerin siasta suolaa ja kakku oli ällöttävän suolaista.
Nyt koulu loppui ja huomenna ensimmäinen tunti olisi Sakura Harunon matikkaa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-01-29 09:10:15
EKANA! Pidin ja virheet ovat poissa. Hienoa! Täydet pisteet!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste