Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Random meininkii osa 2 - -Kunoichi-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 768 sanaa, 4992 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-28 16:14:32
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tännä ficissä käy nyt mitä käy ja sillee. En keksiny tähän parempaakaa sanottavaa, joten eiköhän mennä asiaan....

Arvostelu
2
Katsottu 977 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Bilsan tunti oli vihdoin ohi. Shikamaru oli tullut luokkaan jossain tunnin puolessa välissä. Sasuke ei ehtinyt tunnille lainkaan, sillä hän joutui terkkarille irronneiden hampaiden vuoksi. Hänen naamansa oli turvonnut muodottomaksi, eikä hänen puheestaan saanut selvää. Hän sai 2 viikkoa sairaslomaa ja hänet määrättiin syömään sinä aikana vain jogurttia. Shikamaru oli saanut uhkaavan viesti kännykkään. Siinä luki: "Odotappas vaan kun olen kunnossa! Saat kunnolla selkääsi! Ota viimeisistä päivistäsi ilo irti, koska kun tapaamme jälleen päiväsi ovat luetut!". Shikamaru nauroi viestille maha kippurassa ja lähetti takaisin: " Hui! Ihan Tärisen pelosta! Pyh! Ootan innolla et saan taas lyyä sua lättyy" . Tähän hän ei enää saanut vastausta.

Viimeiset tunnit kuluivat nopeasti ja pian koulu jo loppuikin. Iruka starttasi autonsa, mutta huomasi pian, ettei auto ollut hänen kanssaan samaa mieltä siitä, pitäisikö heidän lähteä vai ei.
- Hitto! Iruka huusi ja poistui autosta.
- IRUKA!!! Kuului terävä huuto hänen takaansa. - Perkele, jos oppilaat eivät saa kiroilla, niin miksi helvetissä opettajat sitten saisivat? Hidan huusi täyttä kurkkua.
- Sori, ei tule toistumaan. Iruka sanoi ja pyöräytti silmiään.
- Vittu että inhoan henkilöitä, jotka kieltävät muita tekemästä asioita, joita itte eivät voi olla tekemättä. Saatanan ärsyttävää. rehtori mutisi kävellessään omalle autolleen.
Juuri silloin biologian opettaja Kakashi käveli parkkipaikalle.

- Kakashi! Juuri oikeaan aikan! Iruka huudahti. Autoni ei käynnisty, voisitko ysävällisesti kyyditä minut kotiin? brunetti kysyi.
Iruka oli niin suloinen, ettei Kakashi voinut kieltäytyä.

Autossa oli aivan hiljaita, kunnes Kakashi päätti rikkoa hiljaisuuden kysymällä, olisiko Irukalla aikaa tulla hänen kanssaan illalla baariiin.
- Tietenkin! Iruka vastasi iloisesti. - Siitä onkin aikaa kun olen ollut kavereiden kanssa viettämässä iltaa. Käykö kahdeksalta? Iruka kysyi.
- Käy. Kakashi vastasi ja oli juuri sanomassa jotain, kun iruka sanoi: - Asun tuossa! Kiitos kyyditä Kakashi! Ja samassa brunetti olikin jo sulkenut auton oven.

Shino oli tekemässä läksyjä, kun hän sai tekstarin vieraasta numerosta.
- "Tule hylätylle majakalle mahdollisimman pian. minulla on tärkeää asiaa". Shino luki ääneen. "Mitä hemmettiä tää meinaa?" Shino ajatteli, mutta meni kuitenkin määrätylle paikalle.

Shinon päästyä perille, hän huomasi Shikamarun, joka istui majakan kaiteella. Shino punastui hieman, mutta vain niin hieman, ettei sitä oikeastaan edes näkynyt. No, jos nyt rehellisiä ollaan, niin hän ei punastunut ollenkaan, mutta se on sivu seikka. Hän siis luuli punastuneensa hieman, mutta ei punastunut käytännössä ollenkaan. Tyydytään siihen. Shikamaru hyppäsi alas ja tervehti Shinoa.

Pojat istuivat vanhalle penkille, ja olivat hetken hiljaa, kunnes Shikamaru sai vihdoin sanottua asiansa.
- Mun on jo pitkään pitäny kertoo sulle yks juttu, mut en oo varma miten reagoisit.... Shinolla ei ollut hajuakaan, mitä asiaa Shikmarulla oli, kunnes yhtäkkiä Shikamaru suuteli Shinoa.
Shino ei tiennyt mitä tehdä, mutta vastasi kuitenkin suudelmaan. Shikamaru otti Shinon lasit pois. "Miksi ihmeessä Shino halusi piilottaa noin kauniit silmät?" Shikamaru Ihmetteli, mutta ei antanut asian kuitenkaan häiritä itseään. Shikamaru otti paitansa pois, ja pian hän repi Shinoltakin paidan. Shika alkoi hyväillä Shinon vatsalihaksia huomaten, miten täydellisen ylävartalon Shino omisti. Samassa Shikamaru tunsi jonkun tarttuvan hänen housuihinsa. Shinolle ei selvästikkään riittänyt pelkkä lämmittely, vaan hän halusi mennä pidemmälle. Eipä aikaakaan, kun housut oli riistetty häneltä, ja ne lensivät kaaressa maahan. "Sitä saa mitä tilaa" Shikamaru ajatteli eikä turhia aikaillut ottaessaan Shinon housut pois.

Samoihin aikoihin Iruka oli baarin ovella odottamassa Kakashia. Tapansa mukaan hän oli aina myöhässä ja Iruka tiesi sen. Siksi hän ei ihmetellyt Kakashin myöhästymistä. Kohta Kakashi saapuikin paikalle ja he astuivat sisälle. He valitsivat nurkka pöydän, ja tilasivat molemmille tuopit. Iruka tiesi omistavansa hyvin huonon viinapään, mutta hän päätti ettei anna asian vaivata. Kakashi joi yhdellä kulauksella puoli tuoppia. Sitten hän katsoi Irukaan, joka oli ottanut vain pienen kulauksen.
- Eikö maistu? Kakashi kysyi ihmetellen.
- E-ei se sitä ole! Katsoskun minulla on huono viinapää, ja haluan pysyä mahdollisimman pitäkään selvin päin! Iruka vastasi lievässä paniikissa.
- Ei sinun tarvitse. Kakashi sanoi ja pakotti Irukan juomaan.
- Mutta huomenna on koulua, ja en halua olla krapulassa koulus... Pidemmälle hän ei ehtinyt, koska oli silloin jo umpi kännissä.



_________________________________________________________________
Siinä se tällä kertaa. Toivon että oli lukemisen arvonen . Lisää pian

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-01-29 09:21:01
Ihan kiva mutta vähän nopeasti toi yks kohta meni... Ei se ihan tolleen (mun mielestä) pitäis mennä. Kirjotusvirheitä löyti mutta kiva ficci muuten. 3pointsia yllämainituista syistä

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste