Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Random meininkii osa 3 - -Kunoichi-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 727 sanaa, 4704 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-28 19:06:59
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Joo no jatkoo edelliselle ja sillee.... Eli siis Iruka ja Kakahi oli Baaris... Siihen me kai jäätii.... oottakaas käyn tarkistaa.............. ........................Joo! Siin me oltii!!!!!! Eli siis.................

Arvostelu
2
Katsottu 926 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Siinä se nyt oli. Tyhjä tuoppi seisoi pöydällä edessäni. Kakashi tuijotti minua hymyillen.
- No niin! Sainhan sinut juomaan <3 Irukan naama oli ihan punainen. Yhtäkkiä hänen teki mieli lisää ja hän vinkkasi baarimikon paikalle. Kakashi pätti myös ottaa lisää, ja seuraavat tunnit kuluivat puhtaasti juoden. Kakashilla kuitenkin oli harvinaisen hyvä viinapää, joten hän ei ollut moksiskaan, vaikka oli juonut jo liki kymmenen tuoppia. Iruka kuitenkin humaltui kokoajan lisää, ja lopulta kakashista alkoi tuntua, että oli aika viedä Iruka kotiin. Onneksi Iruka oli tuona samana päivänä näyttänyt kakashille hänen kotinsa sijainnin.

Kakashi oli taluttamassa Irukaa kotiin, kun Iruka kaatui yllättäen maahan.
- Sattuiko pahasti? Kakashi kysyi ja kumartui aikeissa nostaa ystävänsä ylös, mutta Iruka huusikin:
- Menit lankaan! Ja suuteli Kakashia. Kakashi punastui, koska oli ollut jo kauan ihastunut Irukaan, mutta brunetti oli juonut melkein viisitoista tuoppia olutta, ja oli 100% kännissä. Kakashi ei voinut tietää, oliko Iruka tosissaan. Sitä hän tosin ei ehtinyt kysyä, koska Iruka ehti sammua siihen paikkaan.

Kakashi mietti mitä tehdä. Hän ei voisi viedä Irukaa kotiinkaan, koska eihän hänellä avainta ollut. Hän päätti kantaa brunetin kotiinsa, ja selittää tälle aamulla kaikki tapahtunut. Hän ei voinut vieläkään uskoa Irukan tekoa todeksi, ja hänen päätään vaivasi kysymysmys: Oliko Iruka tosissaan?


Meno majakalla alkoi pikkuhiljaa käydä rauhallisemmaksi. Shikamaru oli nimittäin nukahtanut Shinon sisään. Shino puki vaatteet sekä itselleen että Shikamarulle, ja jätti Shikamarun nukkumaan siihen. Hänellä ei ollut aikomustakaan jäädä kiinni, joten hän hiippaili hiljaa kotiin. Ennen kuin hän nukahti, hän kuitenkin lähetti Shikamarulle tekstiviestin: "Pian uusiksi<3"

Seuraavana aamuna Iruka heräsi vieraalta sohvalta. Hänen päänsä tuntui painavammalta kiun ennen. Yhtäkkiä Kakashi tuli huoneeseen, ja Iruka kysyi:
- Missä hitossa minä olen, ja mitä on tapahtunut? Iruka kysyi
- Olet minun kotonani. Sammuit eilen kun olimme matkalla baarista kotiin. Silloin Iruka muisti kaiken hän alkoi kerrata kaikkea tapahtunutta. Minä join ja join ja join, ja sitten me lähdimme Kakashin kanssa kotiin. Sitten minä kaaduin ja suutelin hä... HETKINEN!!!!!! Minä tein MITÄ!!!!!!! Silloin Iruka muuttui punaiseksi.
- Minä menen nyt töihin. Sinä ET tule, koska olet kauheassa krapulassa. Kakashi sanoi
- Mutta.... Iruka aloitti, mutta ei ehtinyt pidemmälle, kun Kakashi oli jo lähtenyt

Seuraavana aamuna Shinolla oli kamala perskipu. Hän kuitenkin sai nostettua Itsensä sängystä. Hän otti vielä buranan ja lähti kouluun.

Ensimmäinen oppitunti oli Luokanvalvojan tunti. Kaikki Ihmettelivät, kun Irukan sijasta luokkaan astui sinihiuksinen nainen.
- Hei! Minä olen Konan. Toimin sijaisena, koska Iruka ei päässyt tänään paikalle.
- Missä Iruka on? Neji kysyi.
- Sitä voitte kysyä häneltä itseltään, minulla ei ole oikeutta kertoa hänen yksityis asioitaan. No jokatapauksessa, aloitetaan.

Lienee itsestään selvää, että Shikamaru myöhästyi koulusta, mutta jos joku ei sitä tajunnut, niin kiittäkää onneanne, että kerroin sen! No joka tapauksessa niin kävi.
- Miksi olet myöhässä? Karin kysyi tiukasti
- No riippuu miten sen ottaa... No sanotaan vaikka, että nukuin pommiin.
- Mitä tarkoitat tuolla?
- No enpä mitään. Shikamaru sanoi pokkana. Shino tosin punastuu taas hieman, tai siis olemattomasti, eikun... NO IHAN SAMA!!!!

Välitunnilla Kiba ja Naruto alkoivat kysellä Shikamarulta myöhästymisen syytä. Shikamaru punastui vähän ja Naruto huomasi tämän.
- Mikäs jätkää punastuttaa? Alkaa jo pikkuhiljaa kiinnostaa, mitä sä oot menny duunaa? Naruto kysyi.
Shika vaan tuhahti ja poistui sanaakaan sanomatta paikalta.

Samaan aikaan Neji ja Gaara yrittävät udella miksi Shino oli niin hiljainen. Oikeastaan aina han hän on hiljainen, mutta nyt hän on normaaliakin hiljaisempi.
- Oikeesti nyt jätkä kai sä voit kavereilles kertoo jos sul on ongelmia! Neji yritti.
- Tajuu jo mul ei oo ongelmii pikemminki päin vastoin!
- Ahaa, no sit sä varmaa voit kai kertoo meille, miks et vastannu eilen illalla puhelimeen. Gaara sanoi huomaten Shinon punastuksen.
- S-se ei todellakaan kuulu teille! Shino huusi ja käveli rauhallisesti pois.

- Gaara, mä en tiiä mitä toi jätkä duunas eilen, mut me otetaan siitä selko. Neji sanoi päättäväisesti



____________________________________________________________________
Joo no sain sen kirjotettuu ;D. Kommentit on aina tervetulleita! <3333333

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-01-29 09:25:44
Yay! Hienoa, HIENOA! Pidin paljon mutta luulen että näin pari pientä kirjoitusvirhettä tuolla jossain *tarkistaa* Olin väärässä. Hups... Joten ansaitse täydet pisteet!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste