Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Random meininkii osa 4 - -Kunoichi-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 864 sanaa, 5576 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-28 21:10:26
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Jos sallitte, mennään jälleen kerran asiaan....

Arvostelu
1
Katsottu 892 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Shino oli postunut ystäviensä luota, samoin Shikamaru. Shikamaru huomasi Shinon, mutta päätti olla reagoimatta mitenkään,  koska he olivat edellisenä iltana sopineet pitävänsä asian omana tietonaan. Shino vilkuili Shikamarua, mutta sitä ei kukaan hänen aurinkolasiensa takaa nähnyt. Ilman niitä se ei olisi onnistunut, ja hyvä niin.

Olette kaikki varmaan ihmetelleet, mitä Iruka puuhailee Kakashin kotona. Jos nimittäin olette, niin nyt saatte vastauksen, ja jos ette, saatte syytteet niskaanne Irukan liian vähäisestä ajattelusta ( joka muuten on rikos jos ette sitä tienneet). Irukalla oli tylsää. Hän tiedosti ettei olisi saanut, mutta hän alkoi tutkia Kakashin kamoja. Kakashin yöpöydän laatikossa oli päiväkirja, mutta koska Kakashi asui yksin, ei ollut mitään syytä lukita sitä. Siitä tosin oli apua Irukalle, joka halusi tietää, tuntiko Kakashi samoin kuin hänkin. Tosin Kakashi oli ylivarovainen, eikä kirjoittanut tällaisia asioita päivä kirjaan. Iruka pettyi ja päätti laittaa tapahtuneen humalan piikkiin. Silloin Iruka sai tekstarin Kakashilta. Siinä luki: " Onko Kaikki OK?" Iruka vastasi epätoivoisesti " Ei todellakaan. Tuska ja Kipu raastavat sydäntä" Kakashi luuli sen olevan vertauskuvallista ja viittaavan päänsärkyyn, joten hän vastasi "Koeta pärjätä". Iruka tietenkin luuli Kakashin ymmärtäneen mitä hän ajoi takaa ja vaipui epätoivoon, ja poistui rakennuksesta vähin äänin. Omaan kotiinsa päästyään hän lukitsi ovensa ja hukutti surunsa viinaan.

Seuraavalla välitunnilla Kiba kysyi Narutolta:
- Oletko jo kuullut huhun Iruka-senseistä?
- En. Kerro. Naruto sanoi, vaikka häntä ei erityisemmin kiinnostanut Kiban juorut.
- Hänet kuulemma nähtiin eilen tulevan Kakashin kanssa baarista umpi kännissä. Joku ysiluokkalainen oli nähny ne yhentoist mais.
- Mä en usko et Iruka tekis mitään niin tyhmää. Se on varma. Kuka vaan voi keksii juorui,  ja mä ite päätän, mihin niistä mä uskon!
- Idiootti! Se sitäpaits selittäis miks se ei ollu koulus, ja miksei se tyhmän näkönen sijainen kertonu sen poissa olo syytä!
Enempää Naruto ei jaksanu kuunnella, vaan lähti muina miehinä kävelemään kohti terveystiedon luokkaa.

Koulun jälkeen Shino ja Shika halusivat taas tavata, ja tällä kertaa sisä tiloissa. He päättivät mennä  Shinolle, koska Shinon vanhemmat olivat risteilyllä. Heidän olisi kuitenkin pidettävä matalaa profiilia, ettei heitä huomattsisi yhdessä, joten Shikamaru meni ensin kotiin, ja lähti sieltä Shinolle, käyttäen kaikkia mahdollisia kiertoreittejä ohittaakseen muut teinit tulematta huomatuksi. Vihdoin Shika oli perillä, ja pitemmittä puheitta he alkoivat tosi toimiin. Vaatekappaleet lentelivät kaaressa pois yksi kerrallaan, eikä aikaakaan, kun molemmat makasivat hengästyneinä ja väsyneinä sängyllä.



Naruto oli aivan innoissaan. Seuraavana päivänä Sasuke pääsisi taas kouluun. Hän todella toivoi, että Shikamaru jättäisi Sasuken rauhaan.

Ja niin hän jättikin, mutta Sasuke ei jättänyt Shikaa rauhaan. Ensi töikseen hän etsi Shikamarun käsiinsä.
- SHIKAMARU!!!! Kuului huuto pihan toisesta pästä. Se kantautui Shinon korviin, eikä tarvinnut rasittaa harmaita aivonystyröitään tajutakseen huudon kuuluneen Sasukelle.
- Voi ei! Shino huudahti ja juoksi paikalle. Siinä Sasuke seisoi vastapäätä Shikamarua, jonka ei ensimmäistä kertaa tehnyt mieli murjoa Sasukea.
- Ei nyt millään jaksais. Shika totesi, mutta vastasi kuitenkin haasteeseen. Shino rynni ympärille kertyneen väkijoukon läpi eturiviin ja näki, kuinka kaksi hänen ystäväänsä murjoivat toisiaan. Se tuntui tosi pahalta, ja varsinkin kun muut teinit kannustivat heitä. Sasuke oli juuri lyömässä Shikaa turpaan, kun Shino heittäytyi eteen. Hän lensi pari metriä ilmassa ja tömähti tajuttomana maahan.
- Katso mitä sinä teit hänelle! Shikamaru huusi paniikissa kuin joku friikki.
- No mitä se sinua liikuttaa? Sitä paitsi syy ei ollut minun. Hän itse hyppäsi eteen! Sasuke puolustautuu
- Eksä tajuu? Syy oli sun, mut sä et vaa suostu myöntää sitä, ku oot nii itserakas! Sä oot tätä myöten täynnä itteäs!!! Shika huusi
- Vitun nuija! Sasuke huusi

-JA NYT LOPPUU SE HELVETIN KIROILU!!!!! ´Rehtori huutaa täyttä kurkkua. - Ai täällä on lyöty saatana viattomilta taju kankaalle? Shino ei vittu tekis pahaa kärpäsellekkään, saati tekis mitään, mistä pitäis lyödä! hän huusi.

Shikamaru kantoi Shinon terkkarille. Hän sai rehtorilta luvan jopa pitää tälle seuraa, eikä hänen tarvinnut mennä tunnille.
Maattuaan 10 minuuttia tajuttomana, Shino avasi silmänsä, ja huomasi Shikamarun huolestuneen ilmeen.
- Oletko kunnossa? Shikamaru kysyi huolestuneella äänellä.
-Kutakuinkin joo. Nyt kun olet siinä. hän vastaa. Shikamaru on niin  onnellinen, ettei voi olla suutelematta Shinoa.

Ulkona kuitenkin Sasuke on yllättävän vihainen. Hän haluaa purkaa raivonsa johonkin, mutta mihin? Hetken kuluttua hän huomasi Kiban ja Naruton, jolloin hän kekshi vastauksen. Hän nimittäin oli ollut jo ala-asteelta ihastunut Kibaan. Hän meni Kiban luo ja sanoi:
- Haluan jutella kahden kesken. Se koskee Shikamarua. Seuraa minua!
Kiba hämmästyi, mutta seurasi kuitenkin Sasukea kulman taakse. Sitten Sasuke sanoi.....



________________________________________________________________________
Tämä on täydellinen kohta jättää ficci kesken! Ensi osassa Saatte selville mitä asiaa Sasukella oli Kiballe :).

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-01-29 09:30:54
EIKÄÄÄÄÄÄH! Ha luun tietää mitä se sano!!  Minulla tietenkin on omat arvaukseni, mutta... Mitä se sano? Hyvä ficci mut ShinoShika menee liian nopeesti... (I think so but...) 5pointsii

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste