Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 6 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 307 sanaa, 2064 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-29 17:44:18 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Tän pää henkilö on Tobi joka kirjoittaa päivä-kirjaan.
Fullmetal alcemistin ja Naruton sekotus sarja.
Toivon ymmärrystä jos tää osa on huono tai lyhyt. Olin kirjottanut koko tekstin ja yhtäkkiä kone sekosi ja jouduin alottamaan alusta.
Tästä tuli aika lyhyt.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 885 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Rakas päivä-kirja. Tänään oli aika tavallinen päivä. Paitsi että minä, Yoki, Gai ja Zetzu saimme Naruto-senseiltä luvan tehdä esitelmämme Nuoruuden Voimasta loppuun ennen kuin koulu alkoi.

Niinkuin sinä varmaan arvasitkin minä jouduin taas Sakura-sensein tunnilla luokan valvojan puheille koska ärsytän opettajia enkä kuuntele opetusta. Olen joskus kysynyt Ran-sanilta miksei meitä laitettu rehtorin puhutteluun niinkuin muissa kouluissa. Hän hymähti hiljaa ja selitti ettei Ling-sama oli liian kiltti antamaan oppilaille negatiivista palautetta joten hän antoi sen tehtävän luokan valvojille. Meillä on muuten hyvä luokan valvoja mutta tämä on  vähän ilkeä luonteinen ja suuttuu helposti. Sain taas kuulla taas saman saarnan ja sain taas jälki-istuntoa. Tunti ehti juuri loppua kun pääsin pois Edward-sensein saarnasta jonka osasin kokonaan ulkoa.
Yhtäkkkiä kuulimme rehtorin kuulutus jossa hän kertoi että 1b j 1C menisivät luokka retkelle Tokyoon. Kaikki muut olivat innoissaan paitsi Deidara-sempai joka ei halunnut koti kaupunkiinsa takaisin.

Sitten meillä olihistorian tunti. Neji-sensei saarnasi jotain Kiinan ja Japanin välisestä sodasta. Kukaan ei oikeastaan jaksanneet kuunnella saati vastata. Paitsi Roy,Deidara,Hohenheim ja Hidan jotka kertoivat faktoja sodasta mitä itse opettajakaan ei tiennyt ja kuuntelivat todella kiinnostuneena saarnaa mikä oli hyvin harvinaista heiltä.

Sitten koitti Naruto-sensein terveys tiedon tunti ja meidän esityksemme Nuoruuden Voimasta.   Meidän mielestä esitys meni hyvin mutta Naruto-sensei ja muut oppilaat olivat melkein nukahtaneet paikoilleen. Saimme työstä arvosanan 6. Se ei ollut reilua sillä me perustelimme asiat hyvin ja tarkasti. 

Noniin päivän kohokohdat olivatkin. Hyvää yötä!

-Tobi!  Nukkumaan!!!!!!!!!  Kuulin äänen ala-kerrasta
-Kyllä kyllä äiti!!! Tobi on kiltti poika!!!!!!  Sanoin ja pinoin pääni tyynyyn ja varmaan nukahdin

Kommentit (Lataa vanhempia)
-Kunoichi- - 2012-01-29 19:40:44
Ihan hyvä ficci. Virheitä löytuy muutamakin, mut so what. Mieleeni nousi heti kysymys, miksi tuo Nuoruuden voima piti korostaa? arvosanaks voisin antaa 4 pojoo

TobiKun - 2012-02-01 15:38:44
Yay!! Tobi on kiltti poika!! J atekemässä esitelmää terkan tunnille. I will never do that!
Muuten... 5pointsia

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste