Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Random meininkii osa 5 - -Kunoichi-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 778 sanaa, 5022 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-29 19:29:40
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

No niin. Aika taas tarttua kynään ja alkaa kirjoittaa! Eli siis mitä asiaa Sasukella oli Kiballe....

Arvostelu

Katsottu 1035 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
- Shikamaru on ollut outo viime päivinä. Sasuke aloitti. - Näin sen tekevän Shinolle näin. Sasuke sanoi ja suuteli Kibaa. Kiba punastui korviaan myöten, eikä oikein osannut reagoida. Sitten Sasuke kuiskasi Kiban korvaan  "rakastan sinua".
- Oletko tosissasi, vai onko tuo olevinaan joku improvisaatio? Kiba sai juuri ja juuri sanottua.
- Olen tosissani. Sasuke sanoi nolostuen hieman tajutessaan mitä oli juuri tehnyt. Sasuken punastuksesta Kiba päätteli tuon olevan totta. " Hänellä on outo tapa ilmaista tunteensa" Kiba ajatteli, mutta vastasi kuitenkin tuntevansa samoin.
- Oliko se Shikamaru juttu vain tekosyy? Kiba kysyi. Sasuke nyökkäsi ja he sopivat tapaamisesta vanhan hautausmaan takana olevan hylätyn kirkon luona kello 21.00.

Shino makasi vieläkin terkkarin huoneessa. Hän jutteli jotain vieressä istuvan Shikamarun kanssa, kun terveyden hoitaja Mr. Kabuto tuli huoneeseen
- Ai tääll' ollaan näköjään jo herätty. Sait kunnon iskun, ja leuassasi on pieni hiusmurtuma. Mr. Kabuto sanoi. - Mutta ei hätää. Se paranee itsestään viikossa tai kahdessa, mutta ole kuitenkin varovainen ja vältä syömästä mitään kovin kovaa.

- Olen pahoillani tuosta. Shikamaru sanoi pahoittelevalla äänensävyllä.
- Älä suotta. Itsepähän hyppäsin eteen. Shino sanoi hymyillen.
- No niinpä kai, mutta ilman minua hän ei olisi lyönyt ollenkaan.    Shino ei selvästikään tykännyt siitä, että Shikamaru otti vastuun niskoilleen. Sen näki hänen reaktiostaan, mutta Shikamaru ei
välittänyt siitä. Oikeastaan hän oli onnellinen, ei tietenkään siitä, että Shinon leuka oli murtunut, vaan siitä, että Shino oli osoittanut että hän välitti puolustamalla häntä, vaikka se olikin tyhmää.




Koulun jälkeen Kakashi meni heti ensimmäisenä kotiin katsomaan miten Iruka voi, mutta kauhukseen hän huomasi Irukan olevan poissa. Hän löysi pöydältä lapun, jonka Iruka oli jättänyt. Jos hän tulkitsi tekstiä oikein ( Lukeminen oli vaikeaa, koska Irukan käsi tärisi sitä kirjoittaessa, ilmeisesti krapulan ansiosta) Iruka oli liian masentunut jäädäkseen Kakashin riesaksi, ja lähti kotiin juomaan. Silloin Kakashi muisti Irukan tekstiviestin.
- " Tuska ja kipu raastavat sydäntä". Kakashi luki ääneen. - Voi helvetin helvetti!!! Kakashi huusi ja juoksi Irukan kotitalolle niin nopeasti kuin vain kykeni. Ovi oli lukossa, eikä Kakashille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin....... kokeilla takaovea. Kakashin onneksi se oli unohdettu auki. Hän juoksi keittiöön, ja näki Irukan sammuneena lattialla. Pöydällä oli vaikka millä mitalla tyhjiä pulloja.

Naruto oli päättänyt kertoa Sasukelle tunteistaan. Hän ajatteli sujauttaa korpin laukkuun kirjeen, jossa hän kertoisi tunteistaan yms. yms. Hän oli kirjoittanut sitä jo monta tuntia, mutta mikään ei tuntunut sopivalta. Roskakori oli täyttynyt palloksi rytätyistä kirjeistä, ja kokoajan sinne vain lensi uusia. Vihdoin Naruto sai aikaan tyydyttävän lopputuloksen.

Kello alkoi lähestyä yhdeksää. Sasuke odotti Kibaa malttamattomana kirkolla. Lopulta poika ilmestyi paikalle. Sanaakaan sanomatta he alkoivat puuhastella kirkon kuistilla. Sasuke oli yllättävän kärsimätön, eikä aikaillut ollenkaan riisukssaan itsensä ja Kiban. Hän alkoi heti hyväillä toisen miehuutta ja työnsi sen enempää odottamatta suuhunsa. Kiba ei kestänyt enempää, vaan laukesi Sasuken suuhun. Sasuke nielaisi kaiaken, ja jatkoi touhujaan, jonka lomassa hän työnsi sormensa Kiban sisään. Kibalta pääsi pieni ähkäisy. Tämä sai Sasuken villiintymään entisestään, ja hän työnsi ensin toisen ja pian kolmannenkin sormen sisään. Sitten hän otti sormensa pois, ja Kiba tunsi, kuinka Sasuke työntyi hitaasti hänen sisälleen.

- Aah... Kovempaa! Kiba sai juuri ja juuri sanat suustaan. Sasuke otti heti neuvosta vaarin ja alkoi työntää pikkuhiljaa kovemmin. Ei kestänyt kovinkaan kauaa, kun Sasuke jo laukesi Kiban sisälle. Pian Kiba kuitenkin huomasi Sasuken nukkuvan. Kiba hymyili hiljaa, ja painautui kiinni Sasuken kylkeen. Sitten hän nukahti hyvänolon tunteeseen, jonka oli saanut pojan läheisyydestä.



Iruka heräsi, tälläkertaa omalta sohvaltaan, mutta Kakashi istui sohvan vieressä lattialla.
- Miten sinä pääsit tänne !?! Iruka huusi. - Olen 100% varma, että lukitsin oven!
- Niin sinä lukitsitkin. Kakashi sanoi hymyillen. - Minä tulinkin takaovesta <3.
- Voit olla varma, että teen rikosilmoituksen talooni luvatta astumisesta!!! Iruka huusi hädissään.
- Tai sitten et. Kakashi sanoi ja suuteli Irukaa.     Iruka ei ollut osannut odottaa tätä, mutta vastasi kuitenkin suudelmaan. Hän ei ollut koskaan ollut niin onnellinen. Hän vähän häpesi käytöstään, mutta päätti murehtia siitä myöhemmin ja elää tässä päivässä



__________________________________________________________________________
Ja siihen tälläkertaa :) Pian lisää. Siitä voitte olla varmoja ;)

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste