Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 7 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1014 sanaa, 6654 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-02-02 07:42:04 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Naruton ja Fullmetal alcemistin sekoitus ficci jatkuu.
Viimeksi tarinan kertoi Tobi kirjoittamalla päivän tärkeimmät asian päivä-kirjaansa. Nyt Itachi Uchiha kertoo parista viimeisestä tunnista sekä illan ennen luokka-retkeä 1c luokan kanssa

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 947 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Koulu päivä oli jo melkein lopussa. Enää olisi 2tuntia Gaara-sensein kuvista.

Gaara-sensei oli kaikkien mielestä vähän outo. Hän ei puhu paljonkaan (aika samallainen kun Hinata-sensei) mutta hän kirjoittaa ja näyttää kaiken hiekalla jota hän pystyy itse liikuttamään ilman mitään. Myös hänen pojallaan meidän luokan kaikki tietävä Sasorilla on outo taito. Hän pystyy liikuttamaan nukkea kun marjonettia vaikka niissä eiolisi lankoja. Kun kysyimme joskus Gaara-senseiltä mistä tämä johtuu hän mutisi hiljaa jostain zakrasta ja Sunan kylästä. Myöhemmin Deidara oli sanonut hänen Dannansa (siis Sasorin) kertoneen heidän olevan Sunan kylän entisiä ninjoja. Sen jälkeen oli vaikeaa olla ajattelematta Gaara-senseitä ja Sasoria oudoiksi.

Tänään meidän piti tehdä savesta veistos. Sasori teki nuken, Deidara hienon linnun, Tobi uuden maskin.... ja mitä minä tein. No minä tein pinen rasian jota oikeastaan kaikki sanoivat söpöksi jopa opettaja.

Koulun jälkeen kun oli olin melkein ehtinyt kotiin sain kuulla takaani huutoa
-Itachi serkku odota meitä! Tobi on kiltti poika!  Äänestä ja sanoista ei voinut erehtyä se oli Tobi. Katsoin taakseni ja näin Madaran, Izunan, Mikoton ja tietysti Tobin. Kaikki muut olivat serkkujani paitsi Mikoto joka oli Tobin äidin puolelta oleva serkku. Tobin vanhemmat (niin kun moni muu Uchihan suvussa) olivat samasta suvusta mutta eivät lähi sukua.
-Mitä helvettiä te täällä teette!  Huusin kovaa. Madara katsoi minua hetken ja sanoi kylmästi
-Isäsi kutsui meidät tänne koska huomenna on luokka-retki ja....   Minä en jaksanut kuunnella enempää. Madara oli yleensä aina negatiivinen toisin kun kaksois veljensä Izuna oli aina kiltti ja positiivinen (mutta älkää suututtako häntä. Silloin tulee ruumiita) Madara on iloinen vaan parhaitten kavereidensa kanssa. Katsoin vihdoin taas eteeni ja näin Madaran jatkavan innolla selitystä miksi he olivat täällä. Se onneksi kesteytyi kun Izuna huomasi että heidän edessään käveli kolme hahmoa. Yhdellä oli mustat hiukset ja yön siniset silmät, toinen taas oli ensimmäistä vähän lyhyempi ja hänellä oli kullan keltainet hiukset sekä kolme viirua kummallakin puolella poskia sitten viimeinen oli lyhyin ja hänellä oli blondit hiukset ja siniset silmät.
-Päivää Madara-san ja Izuna-san.   Sanoi Minato ystävällisellä äänellä ja hymyili. Samaan aikaan Naruto-sensei ja Sasuke setä katsoivat poikaa hämmästyneenä. Hetken me kaikki vaan seisoimme kunnes Sasuke setä ehdotti että menisimme sisään.

Ssisällä isä jo odottikin meitä. Hän yllättyi kun Sasuke setä ja hänen miehensä tulivat Minaton kanssa sisään.
-Ihana nähdä Sasuke-niisan ja Naruto-kun! Kukas tuo poika on?  Isä kysyi ja katsoi Minatoa. Poika oli hetken hiljaa kunnes sanoi kohteliaasta ja hiljaa
-Päivää olen Minato Namikaze. Naruto Uzumakin siskon poika.   Naruto-sama hymyili hetken mutta vakavoitui pian. Näin oli jatkunut ainakin viikon.
-Yleensä Nuoruuden voimaa täynnä oleva opettaja on nyt surullinen. Joku ei ole nyt kunnossa.  Oli Gai sanonut tänään terveys tiedon tunnin jälkeen. Minato oli vain katsonut kattoon ja ollut hiljaa niin hiljaa että Sasuke setä oli ohi kävellessään jäänyt puhumaan pojalle jotain ja pian poika oli alkanut itkeä. Kuviksen tunnille Minato ei kuulemma pystynyt tulemaan.

Äiti oli kattanut pöydän täyteen herkkuja ja kaikki söivät ruokaa innolla. Kaikki paitsi Minato jonka silmiin taas muodostui kyyneleita. Naruto-sama halasi poikaa lohduttavasti ja se näköjään auttoi hiukan. Isä näki kaikkien tuijottavan Minatoa ja mietti kai miten saada muiden katseet muualle. Sitä ei tarvinnut kauan miettiä kun ovi avautui ja sisään astui nuori tumma tukkainen mies
-Oli jo aikakin Fugaku!   Isä huusi pojalleen. Fugaku-niisan on 18vuotta ja käy samaa koulua kanssamme. Tänään hän oli ollut Hiruzenin ja Hashiraman kanssa Orochimarulla käymässä.
-Voi vittu mitä Tobi täällä tekee!   Veli huusi ärsyyntyneenä mutta rauhoittui huomatessaan Minaton pelästyneen ja piiloutuneen Naruto-saman selän taakse.

Oli ilta ja me kaikki olimme olo-huoneessa puhumassa kaiken laista
-Hei Itachi-san. Tiedätkö minne oikein menemme retkellä?   Minato kysyi hiljaa aralla äänellä.
-En oikeastaan.  Vastasin kohteliaasti. Pian Mikoto vastasi
-Trisha-chan sanoi että menisimme jonkun meidän oppilaan suvun luokse hetkeksi.   Trisha oli Edward-sensein ja Winry-sensein ainut tytär joten luulisi hänen tietävän paljon asioita. Hetken kaikki olivat taas hiljaa kunnes isä kysyi
-Kuule Naruto-kun. Olen tässä miettinyt miksi Minato-sama näyttää niin surkealta ja pelokkaalta? Asuuko hän muuten teillä?   Naruto-sama oli hetken hiljaa sitten hän katsoi Minatoa kysyvästi ja pojan nyökätessä hän alkoi kertoa

-Noin viikko sitten Minato-saman syntymä päivänä hänen vanhempansa murhattiin ja lisäksi hänen silmiensä edessä. Ja koska kukaan ei ehtinyt tai halunnut ottaa poikaa huostaan niin me otimme hänet  asumaan luoksemme.  Pitkä hiljaisuus täytti huoneen sen rikkoi vaan Minaton ja Naruto-saman itku. Sasuke setä yritti lohduttaa Naruto-samaa ja Madara ja Izuna lohduttivat uutta ystäväänsä.

Tuon pienen väli-kohtausta lukuun ottamatta meillä kaikilla oli ihan hauskaa. Me pelasimme erillaisia pelejä ja kaikkea muuta kivaa. Nyt kun tiedän Minato-kunin taustat hän vaikuttaa kivalta hepulta mutta koulussa en varmasti hänen kanssa hengaile. Kaverit kun eivät oikein kai blondista pojasta pidä.
Sain myös tietää että Minato on Deidaran hyvä ystävä ala-koulusta lähtien ja asui ennen itsekkin Tokyossa. Poika kertoi meille silmät loistaen toiveestaan nähdä ystävänsä Asuma retkellä. Kaikkien ihmeeksi saatiin selville myös se että Hiruzen oli Asuman isoveli. Hiruzen oli tehnyt samoin kun Deidara (paitsi Deidara pakotettiin) eli lähti toisaalle opiskelemaan.

Illalla meidät käskettiin nukkumaan kun aikuiset alkoivat juoda sakea. Eihämme unta saatu meilkein ollenkaan kun Tobi riehui Mikoton kanssa ympäri huonetta. Mikoto on vähän lapsellinen vaikka koulussa on viisas hyvä tapainen niinkun melkein kaikki muutkin tytöt. Kello ooli jotain 12.30 kun lopetimme keskustelun ja aloimme nukkua.
________________________________________________________________________________________________________
Ensi jaksossa pää henkilö on ollut jo kerran samaisessa tehtävässä mutta ei voi mitään. Ja ensi kerralla matka luokka-retkelle ja pää henkilön sukuakin esitellään <3 Risut ja ruusut käy XD

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-02-03 15:59:37
haru-97! Sä lisäsit sen!! Ja jatkan yhä valittamista... Yritäthän kiinnittää yhdyssanoihin huomiota jatkossa?
"olo-huoneessa puhumassa kaiken laista" Siis kuuluisi lukea olohuoneessa ja kaikenlaista
Ja tässä "Minato-saman syntymä päivänä" kuuluisi olla syntymäpäivänä.. Jooko? 4pointsia joka tapauksessa!

Hidefini - 2012-02-04 14:03:09
Humm.. En oo lukenu aikasempia osia, mutta nyt jotenkin silti avasin tän. Itse tarinasta en osaa sanoa mitää, vaikkakin tää on mielenkiintoinen. Mitä nyt eniten haluan sanoa on, että tää on täynnä erilaisia virheitä. Aikamuotovirheitä, muita verbivirheitä, yhdyssana virheitä, kirjoitusmuotovirheitä, näppäilyvirheitä ja vähän kaikkea. Joten pyydän sua nyt ottamaan ittelles noin 10min aikaa ja lukea tää sanatarkasti läpi ja miettiä, että hei voiko tää olla näin ja sanoisitko sä asiat noin, jos sun pitäis lukea tää ääneen. Teepä se. Ja kun oot löytäny suurimman osan virheistä niin voit vielä korjata nää mitä listaan tähän alle:

koulupäivä tuolla alussa tulee yhteen,
kaksi kirjoitetaan ihan numeroin, sääntö on että numeron 10 pienemmät numerot kirjoitetaan aina ihan kirjaimin,
luokkaretki tulee ilman väliviivaa, väliviivaa käytetään yhdyssanoissa vain jos ensimmäinen sana loppuu samaan vokaaliin kuin seuraava sana alkaa, esim. linja-auto, eli tulisi kaksi a-kirjainta peräkkäin, muut tälläiset kirjaimet ovat e, i, o, u, ä, ö. Ylipäätään, jos sulla on ongelmia yhdyssanojen kanssa, niin kokeile, jos sinne sanojen väliin voi pistää adjektiivin niin että se kuulostaa järkevältä, esim. koulu kaunis päivä ei kuulosta järkevältä koska se kuuluu sanoa kaunis koulupäivä, joten sanat tulee yhteen.
kaikenlaista tulee yhteen, smaoin välikohtaus ilman väliviivaa ja päähenkilö.

Aikamuodot on tässä yksi, yksi suuri ongelma. Eikä oo mitenkään helppoa saada ficciä pysymään samassa aikamuodossa, koska se välillä vain tuntuu joidenkin verbien kohdalla. Mutta siinä pitää pysyä, koska se parantaa huomattavasti tekstin ulkoasua ja myös helpottaa aikaisemmin tapahtuneiden juttujen upottamista tekstin sekaan.

Mutta sun pitää ehdottomasti jatkaa kirjottamista. Tää ei oo huono, eikä mitään. Päinvastoin, tää on hyvä ja hyvää tekstiä. Ja kunhan saat virheet korjattua, niin oho varmaan moni muukin jaksaa lukea tän tekstin läpi ja tykkää siitä vielä enemmän. Äläkä nyt masennu mun kommentista, mä haluan vain auttaa ja haluan uskoa, että susta tulee vielä tosi, tosi hyvä ficcari : )

Hidefini - 2012-02-04 14:05:56
Ja näköjään mäkään en osaa kirjoittaa oikein. Ha. No. Kukaan ei ole täydellinen, kuten näkyy. Mutta toivon, että ymmärrät silti mitä haen. Yhen kohan kuitenkin korjaan tonne:
koska se välillä vain tuntuu joidenkin verbien kohdalla väärältä, huonolta.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste