Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 8 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1051 sanaa, 6595 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-02-02 11:08:49 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Naruton ja fullmetal alcemistin sekoitus ficci saa nyt kahdeksannen osan. Tähän ja tarvittaessa muihinkin osiin on sekoitettu vielä 3 lempi sarjaani Fruits baskettia.

Jos et tiedä mikä sarja on niin se kertoo Tohru Honda nimisestä tytöstä jonka äiti kuoli auto onnettomuudessa ja sen takia asuu Sohma nimisen suvun 3 nuoren miehen kanssa saman katon alla. Sarjassa on romantiikkaa ystävyyttä ja paljon huumoria. Sarjan pää aiheena on kiinalaisen horoskoopin 12 eläintä: rotta,härkä,jänis,hevonen,apina,vuohi,tiikeri,koira,käärme,lohikäärme,sika,kukko ja sarjaan on lisätty kissa. jos haluat tietää sarjasta enemmän katso animea vaikka youtubesta tai lue mangaa manga foxista englanniksi voit myös vaan katsoa tietoa wikipediasta

no kuitenkin. Tämän osan pää henkilö on taas Deidara koska en keksinyt parempaakaan.
toivottavasti pidätte

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1006 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Heräsin unestani kun kun Hidan herätti minut. Olimme yöpyneet luokka-retkellä hotellissa ja tänään ne jotka jalusivat saivat lähteä koska loma alkaisi tänään. Minut oli kuitenkin pakotettu jäämään sukuni luo loman ajaksi. Onneksi Danna jan Hidan suostuivat jäämään seurakseni

Menimme bussi asemalle hyvästelemään muut ja huomasimme kaikkien olevan jo paikalla. Myös keittäjä Ino oli jäämässä tänne miehensä ja lastensa kanssa. Inon mies oli setäni Hatori Sohma. Hatori oli isää ja äitiä 2vuotta vanhempi ja hänellä ja Inolla oli 3lasta. Tosin vaan 2 on heidän omiaan. Inoichi oli saman ikäinen kun minä ja Momiji oli voden nuorempi (vaikka näyttikin 13vuotiaalta) ja heidän adoptoitu poika Jean Havoc jös kuulla ettäoka on meidän luokalla. Heistä Jean on kivoin. On Momijikin ihan kiva mutta Jeanin kanssa tulee vietettyä aikaa enemmän. Jeanin jalat ovat halvaantuneet sodassa joten hän kulkee pyörä-tuolissa. Vaikka emme koulussa ole tekemisissä toistemmekanssa niin vapaa-ajalla olen hänen ja tämän kaverin Bredan kanssa. Minulla on jengini lisäksi luokallani paljon ystäviä kuten: Hohenheim,Hughes,Konan ja Minato. Minato-san on ollut ystäväni jo ala-koulusta. Ihmettelin sitä kun hän tuli yhtäkkiä luokallemme. Luulin hänen halunneen jatkaa vanhaa kouluaan Asuman kanssa.
Ajatukseni keskeytyivät kun  Minato-san tuli asemalle. Ytäkkiä Hidan sai puhelun jossa käskettiin tätä tulemaan kotiin äitinsä sairastumisen takia. Hidan kirosi puhelimeen kaikki tuntemansa kiro-sanat ja antautui lopulta. Hän pahoitteli ettei päässyt jäämään ja meni ilmoittamaan asiasta luokan valvojalle. Danna oli mennyt hyvästelemään Uchihan kaksosia joten päätin mennä puhumaan Minato-sanille
-Hei Mina-san miten menee?   blondi katsoi minua vähän aikaa kunnes vastasi hiljaa
-Ihan hyvin.    Minato hymyili pienesti ja yritti näyttää siltä että kaikki oli oikeasti hyvin. Siinä hän ei onnistunut vaan näytti entistäkin surkeammalta.
-Älä valehtele. Kyllä minä sinut tunnen. Miksi muutit tänne ja kuljet joka aamu Naruto-sensein ja Sasuke-sensein mukana kouluun?   Kysyin ja mietin milloin Mina-sanista tuli tuollainen. blondi ystäväni katsoi minua surullisesti ja sanoi hiljaa
-Isä ja äiti...isä ja äiti ovat kuolleet! Minato huusi hiljaa ja rupesi itkemään. En minäkään pitkään pystynyt pidättämään kyyneliä ja itkimme yhdessä. En voinut uskoa että Jiraiya ja Tsunade olivat kuolleet.Sain myös kuulla että Naruto-sensei oli hänen setänsä ja että hän asui tämän ja Sasuken kanssa.

Nyt bussi tulija me kaikki Danna ja minä sanoimme viimeiset jäähyväiset kavereillemme. Kun bussi lähti niin mekin lähdimme kävelemään kohti sukuni taloa. Matkalla juttelimme niitä näitä kunnes näin taas ison puisen portin edessäni ja mieleeni tuli juosta karkuun. Portti oli vanha ja siinä luki isoin kirjaimin Sohma. Huokaisin hiljaa ja avasin portin Dannalle

Heti ensimmäinen ihminen jonka näin oli tietysti Ayame setä joka puhui aina liikaa.
-Tervettuloa! Minä olin Ayame Sohma!... Danna katsoi Ayame setää kummastuneena kun hän jatkoi puhumista. Pian Ayame setä kuitenkin lopetti ja katsoi minua.
-Dei-san!!! Oletpa sinä kasvanut minulla oli jo ikävä!!! Ja olet ottanut kaverisi mukaan!!!...Yritin pitää sormiani korvissa ja työntää setää samalla pois.
-Ei sinun tarvitse käydä Deidaraan heti käsiksi. Hän vasta tuli rauhoitu Ayame.   Kuului rauhallinen ääni Ayamen takaa. Hän oli valko tukkainen mies jolla oli parikorvakorua korvissaan ja risti koru kaulassa. Mies oli Hatsuharu Sohma minun yksi monista sedistäni.
-Todellakin niisan. Ajattele jos Kyo näkisi tuon.   Sanoi puolestaan harmaa tukkainen mies. Tämä taas oli Ayamen pikku-veli Yuki. Oikeastaan he eivät ole setiäni vaan isän serkkuja mutta kutsun heitä sediksi niinkuin muutkin suvun lapset. Yukin varoitus oli jo liian myöhäistä sillä isä oli jo tullut paikalle katse täynnä raivoa.
-AYAME!!! Päästä poikani irti!!!!   Isä oli ihan raivona. Isällä oli oranssit hiukset ja punaiset silmät. Isää kutsuttiin suvussa kissaksi koska hän näytti kissalta, Ayame oli käärme, Yuki rotta ja Haru lehmä.

Kun vihdoin pääsimme sisään taloon oli pikku-siskoni ja hänen paras ystävänsä meitä vastassa.
-Tervetuloa kotiin niisan!  Siskoni nimi oli Kisa. Hän oli aika ujo vieraille mutta muuten ihana. Kisalla oli vaaleat lyhyet hiekset ja ruskeat silmät. Hänen ystävänsä oli Ayamen poika Hiro jolla oli myös vaaleat mutta melkein ruskeat lyhyet hiukset ja ruskeat silmät. He olivat 13vuotta ja moni luulee että he seurustelevat. He kuitenkaan eivät seurustele vaikka toisistaan kovasti pitävätkin.
-Hei Deidara-kun! Kävikö isä sun kimppuun jo? Arvasin sen siitä että Kyo setä tuli raivoissaan äskensisään ja rikosi isää.  Hiro nauroi. Danna katsoi ympärilleen hiljaa ja hymyili.
-Mitä nyt Danna?   Kuiskasin hänen korvaansa. Danna hätkähti hiukan ja sanoi sitten
-Sinulla on kivoja sukulaisia jotka välittävät sinusta.  Dannan ilme oli tosi ihana ja tuntui kun olisin kuollut. Sisko ja hänen ystävänsä katsoivat meitä kummissaan. Hiro meinasi jo sanoa jotain mutta äiti ehti tulla jo.
-Ihanaa kun tulit kotiin Deidara! Sinä olet varmaan Sasori. Päivää olen Tohru ja olen Deidaran äiti.  Enempää hän ei ehtinyt sanoa kun käärme tuli kertomaan mitä oli äsken nähnyt rotta ja härkä juosten perässä.
-Hei kaikki ette usko mitä minä näin!!! Haru-san ja Yuki-kun hommailivat äsken vessassa!!! Minä näin!!!   Hänn kailotti niin kovaa että koko eteinen kaikui ja myös keittiö. Tuli pitkä hijaisuus. Härkä ja rotta olivat tuli punaisia, Danna katsoi heitä kiinnostuvalla ilmeellä, Kisa ja Hiro olivat menneet syömään sipsejä sohvalle ja äidin ja isään ilmeet olivat järkyttyneet. Pian tilanne kuitenkin rauhoittui ja härkä tunnusti tekemänsä ja samalla kertoi heidän homo-suhteestaan. Monia se ei kuitenkaan haitannut. Sillä kaikki tiesivät härän olevan homo ja myös minä pidin enemmän miehistä. Päivän aikana tapasimme suvun päällikön Akiton sekä tämän miehen Shiguren, Kaguran, Rinin, Ritsun ja paljon muitakin suvun jäseniä.
Illalla minä ja Danna saimme nukkua minun huoneessani. En vaan saanut oikein hyvin unta. Nukasdin vasta kun kello oli 23.45.
__________________________________________________________________________________________________
Seuraavassa osassa olemme yhä Deidaran suvun luona.Odottakaa vain

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-02-03 16:07:59
Mitäköhän tässäkin lukee? "Jean Havoc jös kuulla ettäoka on meidän luokalla" Anteeksi, mutta en osaa tuollaisia sanoja...
Löysin myös muita pieniä virheitä. mutta en nyt sattunut löytämään niitä. Pahoitteluni tästä. Mielestäni voisit pyytää jotakuta vaikka tarkistamaan tekstisi ennen julkaisua? Ansaitset kuitenkin 4pointsia

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste