Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hyvää uuttavuotta Iruka (NOT) - -Kunoichi-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 604 sanaa, 4178 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-02-05 20:58:27
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Varoitan teitä jo etukäteen muutamasta seikasta:

- K-15
- Raiskausta
- HidaIrua

Harvinainen paritus. Noi on mun lempi tyyppei, ja oon ettiny pitkää, et jos joku ihana ihminen ois kirjottanu sitä, mutku ei oo näkyny, nii päätin väsää ite. Aika vaivanenhan tästä tuli, mut Hope you like it!

Arvostelu
3
Katsottu 1197 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli uusi vuosi, ja Iruka katseli raketteja keittiön ikkunasta. Hän oli jotenkin varautuneen näköinen. Itse asiassa häntä pelotti. Pelotti enemmän kuin oli koskaan pelottanut. Hän oli juuri hetki sitten palannut kotiin Uuden vuoden markkinoilta. Hän oli huvin vuoksi käynyt ennustajan luona. Tulos oli kuitenkin ei toivottu. Ennustus meni suurinpiirtein näin:
- Huono tuuri poika! Uusi vuotesi alkaa harvinaisen huonosti. Älä unohda lukita ovea kun menet nukkumaan! Henkesi voi olla siitä kiinni!

Iruka oli tietenkin pelästynyt pahimman päiväisesti, ja juossut suorinta tietä kotiin. Hän nousi hitaasti ylös, ja käveli pelosta täristen ulko-ovelle, tarkistaakseen että se oli lukossa. Sitten Iruka käveli hitaasti sängylle, mutta hänellä ei ollut aikomustakaan mennä nukkumaan. Häntä pelotti liikaa. Yht 'äkkiä hän kuuli jonkun tarttuvan ovenkahvaan. Iruka tunsi sydämmensä hyppäävän kurkkuun. Hiippari tajusi pian sen olevan lukossa, ja alkoi tiirikoida sitä auki.

Irukan onneksi hän oli ostanut laadukkaan lukon, jonka murtaminen oli lähes mahdotonta. Ei kuitenkaan kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa. Oven läpi työntyi kolmiteräinen viikate. Se pirstoi koko oven tuhannen päreiksi, ja alkoi tutkia kämpää. Iruka kuuli hiipparin askeleiden lähestyvän makuuhuonetta. Silloin kahva painui alas. " Olisikohan murhaaja, tai mafia, tai..." Iruka mietti
pakokauhun vallassa. Samassa miehen musta varjo Heijatui seinään. "VIIKATEMIES!!!!!!!! " Iruka huusi päässään. Kuitenkaan näin ei ollut. Sisään astui kalpea punasilmäinen mies mustassa viitassaan. Hän laski viikatteensa ja viittansa lattialle.
- Oletkin jo odottanut minua, vai? Hidan kysyi flirttailevalla äänen sävyllä. - Haittaako jos liityn seuraasi? Sillon Hidan hyppäsi Irukan päälle sängylle, ja vetäisi yhdellä taitavalla liikkeellä boksereita lukuun ottamatta kainen, mitä Irukalla oli päällään. Vaatteet lensivät kaaressa lattialle, ja sekunttiakaan hukkaamatta hidan syöksyi Irukan huippu seksikkään ylävartalon kimppuun.


Hidan oli jo siirtynyt reisien kimppuun, ja Iruka alkoi tuntea jo liikettä boksereissaan. Hän toivoi, ettei Hidan olisi huomannut tätä, mutta turha toivo. Hidan huomasi asian samalla sekuntillä ja repäisi Irukan bokserit kahteen osaan. Hidan kiihottui entisestään, kun huomasi Irukan yli-ison kalun. Kiitos sen, häntä panetti nyt jo ainakin tuplasti äskeiseen verrattuna, eikä hän miettinyt kahta kertaa, kun jo työnsi Irukan miehuuden suuhunsa.

Iruka ähkäisi pienesti, joka sai Hidanin kiihottumaan vielä lisää. Hän ei enää jaksanut odottaa, vaan työntyi rajuin liikkein Irukan sisään. Häntä ei todellakaan kiinnostanut, miltä Irukasta tuntui, vaan hän halusi tyydytystä omiin haluihinsa. Iruka huusi lujaa. Hän ei voinut pidätellä kyyneliään pidempää, vaan alkoi vuolaasti itkemään. Hidan jatkoi ja jatkoi, kunnes laukesi brunetin sisään. Enää ei kestänyt kauaa, kun Irukakin jo laukesi lakanalle.

Joitain (kymmeniä) minuutteja kului, ja Iruka nukahti. Hidan poistui Irukan sisältä, otti kylmän rauhallisesti viittansa ja viikatteensa, ja poistui vähin äänin talosta.



Aamulla Iruka heräsi, ja huomasi valkoista tahmeää nestettä sängyllään. Jonkin aikaa kesti, kunnes hän muisti yön tapahtumat. Hän katsahti ympärilleen huomatakseen, että Hidan oli poistunut, ja hyvä niin. Silloin Iruka huomasi pöydällään paperilapun. Hän otti sen, ja luki hiljaa:


"Rakas Irukani.
Toivon, että nautit eilisestä täysin rinnoin, kuten minäkin <3. Jos luulit, että se oli siinä, niin olet väärässä! (muhahahahahaa) Tulen vielä takaisin, sen voin luvata. Odota minua
Rakkain terveisin: Hidan"

-EEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iruka huusi niin kovaa, että varmasti koko vähintään koko maailma kuuli sen <3333



__________________________________________________

Joo, joo! Tiietään. Ei mikää täydellinen loppu, mut parempaakaan ei sattunu mieleen putkahtamaankaan. Risut ja ruusut tervetulleita.

Kommentit (Lataa vanhempia)
haru-97 - 2012-02-05 23:03:41
Se että fanitat Irukaa näkyy. Ficci oli hauska ja odotinkin sullta jotain tällasta mutta en ihan kuitenkaan

Nyaa - 2012-02-07 14:14:49
Nopeaa toimintaa xDD vähän hutastun näkönen, mutta ihan ok tavaraa silti. Pieniä kirjoitusvirheitä, ainakin tossa ekassa lauseessa oli toi "uuso vuosi" mutta en ala tämän enempää nipottamaan :D Ihan luettava tekele :>

-Kunoichi- - 2012-02-08 19:37:20
Se oli mun ihan eka kunnon yaoi ficci. Oon aina ollu huono kirjottaan, mut mul tuli vaa joku pakkomielle kirjottaa tollane :D

akatsukilover2 - 2012-04-02 18:35:48
Hidan...+...Iruka... MITÄ HELVETTIÄ!!!! *Sekoaa täysin* HIDAN KUULUU KAKUZULLE SENKIN PIRU!!!

Depis - 2012-04-03 22:25:07
ku näin parituksen oli pakko lukee, kerrankin jotain harvinaista paritusta tarjolla! >:D Mun mielestä tää oli hauska(?) : D tuntuu että ois vähän läpällä kirjotettu, mutta siis hyvällä tavalla läpällä:3 loppu oli just hieno XD tykkäsin, lisää kiitos : D tämä sivusto kaipaa muutakin paritusta ku sasunarua/narusasua :D

haru-97 - 2012-06-14 04:36:07
Mitä vikaa on SasuNarussa ja NaruSasussa??????? Sen täydellisempiä parituksia (paria muuta lukuun ottamatta. esim:SasoDei ja KisaIta) ei voi löytää!!!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste