Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aika muuttuu <3 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 753 sanaa, 4973 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-04 19:23:44 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Tässä on uusi pähkä hullu ideani. En tiiä itekkään mistä näitä ideoita tulee. Ehkä mä vaan mietin liikaa ja mulla on vilkas mieli-kuvitus. Jos ficcini on jonkun arvoinen teen jatkoa. Ideni alkoi siskoni hienosta Akatsuki-seinä-vaatteesta (terkkui Kunoichille). Oma keksimiä hahmoja on paljon. Toivottavasti se ei haittaa.
Kertokaa palautetta.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 994 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli synkkä ja myrskyinen yö...no ei vaineskaan yö oli varsin kaunis ja viileä kesä illaksi. Myrskyisen tunnelman Konohan mystisen metsän kätköissä tuotti kai ne lukemattomat puut jotka kaatuvat palasina maahan. Kaiken takana on Akatsukin johtaja Pain.
-Voi PERKELE!!!! Hän huusi jo 500kerran. Miehen vierellä kulki nainen joka katsoi huolestuneena poika-ystävänsä menoja
-Rauhoittuisit jo. Konan yritti lepyttää lävistysten peittämää miestä.
-Minä en enää kestä tätä. Kaikki Akatsukissa ovat homoja!!! Entä jos he kuolisivat taistelussa tai jotain sillon kukaan ei jatkaisi Akatsukia!!! Pain panikoi.

Konan on huomannut monesti ettei Pain pidä homoilusta ja oli kieltänyt muita tekemästä sitä julkisesti. Silti aina kävi tapauksia jolloin Pain vaikka ryntää Sasorin huoneeseen kun tämä ei ole ilmoittautunut hänelle aamulla...Hidan on Kakuzun kanssa kylpy-huoneessa ja he unohtavat lukita oven jne. Sille ei vaan voinut mitään.

-No et voi muuttaa heidän seksuaalista suuntautumistaan mutta kai sinä johtajana jotain keksit jotta saat heille jälkeläisiä? Konan vastasi pitkän hiljaisuuden jälkeen. Pain käänsi katseensä tyttö-ystäväänsä päin kysyvästi tarkoittaen ettei oikein tajunnut. Tyttö juokaisi ja alkoi selittää
-Jos pakotat heidät tekemään jälkeläisiä joidenkin random ninjojen kanssa. Hetken he olivat hiljaa. Pain näytti mietteliäältä mutta hetken mietinnän jälkeen miehen ilme kirkastui ja hän nyökkäsi iloisesti. Pian Pain kutsui sisarensa auttamaan (5-veljeä ja yhden siskon).

2päivää myöhemmin!!!!
Narutolla oli tylsää. Sasuke oli juuri tullut tehtävästä ja painunut heti nukkumaan, Sakuraa hän ei ollut löytänyt mistään ja Sai oli Yamaton ja Kakashin kanssa Hokagen juttusilla.

Sasuke,Karin,Suigetsu ja Juugo olivat vuosi sitten tulleet Konohaan ja olivat nyt luotettavia ninjoja. Sasuke on Anbu,Karin on chuunin ja Suigetsu ja Juugo ovat joonineita. Naruto ja Sasuke olivat alkaneet seurustella vähän heidän tulonsa jälkeen. Myös Suigetsu alkoi tapailla Karinia.

Yhtäkkiä kova ääni herätti Naruton joka oli nukahtanut sohvalle. Ääni oli torvi ja se tarkoitti että Tsunadella oli koko kylälle tärkeää asiaa. Pian Sasukekin oli hereillä ja he lähtivät juosten kohti kylän keskustaa. Paikalla oli koko kylä. Kaikki katsoivat itkuista Hokagea. Tämä oli harvinainen näky joten kaikki aavistivat pahaa. Tsunade ei pystynyt puhumaan joten Izumon ja Kotetsun piti kertoa asia.

-Anteeksi häiriö mutta olemme saaneet vakooja-ninjoilta tietoa ympäri ninjojen kyliä. Izumo aloitti. Kaikkien katseet kääntyivät mieheen ja odottivat että hän jatkaisi puhettaan. Izumo katsoi papereita ja jatkoi
-Eri puolilta ninjojen kyliä on kadonnut mystisesti 10 naista... Tämän enempää Izumo ei pystynyt sanomaan koska purskahti itkuun. Kotetsu halasi miestään ja antoi miehen rauhoittua vähän kunnes itse jatkoi
-Kadonneet ovat: Miko, Uzumaki Rika, Hyuuga Hinata, Karui,Temari,Shizune, Sari, Hoozuki Kiru, Haruno Sakura ja Karin. Kun Kotetsu lopetti puhumisen hän huomasi että melkein kaikki itkivät. Ei se kyllä mikään ihme ollut Hinata,Shizune,Sakura ja Karin olivat kaikki ihania ninjoja joita tulisi kaipaamaan.

Samaan aikaan Akatsukin pää-majassa!!!!
-Mitä HELVETTIÄ Sä Oot Meille Keksinyt Neula-tyyny!!?!! Hidan karjui kokouksen aluksi kun 10 naista seisoivat heidän edessään pelokkaan näköisinä.
-Olen juuri tulossa siihen Hidan. Koska te KAIKKI olette homoja arvelen että tuota menoa ette saa jälkeläisiä eli jos kuolette kukaan ei jatka Akatsukia. Niinpä Konan keksi hienon idean. Minä ja hän pakotamme teitä tekemään näiden naisten kanssa lapsia. Pain sanoi katseessaan murhaava ilme. Akatsukilaiset katsoivat johtajaansa kuin hullua. Sen jälkeen he katsoivat Konania vihaisesti mutta niin ettei Pain huomannut sillä silloin he olisivan varmasti kuolleet.
-Ei kai tässä muukaan auta un. Deidara sanoi katsoen Sasoria anteeksi pyytävästi. Sasori vain katsoi eteensä hiljaa eikä sanonut mitään. Niin tekivät muutkin Akatsukilaiset paitsi Tobi joka ei tajunnut mitään.
-Tuo on oikea asenne Deidara! Pain sanoi ja antoi sitten puheen-vuoron Konanille
-No niin. Luettelen parit. Kuunnelkaa tarkkaan tytöt. Koska kun kuulette oman nimenne astukaa esiin ja sitten Pain-sama opastaa teidät oikeaan paikkaan. Konan huusi kovalla äänellä. Tytöt nyökkäsivät kun eivät muuta uskaltaneet tehdä.
- No niin Kiru ja kabuto, Sari ja Orochimaru, Temari ja Deidara, Karin ja Sasori, Shizune ja Tobi, Sakura ja Zetzu, Miko ja Itachi, Rika ja Kisame, Hinata ja Hidan ja Kakuzu ja Karui. Konan luetteli.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Näin sai Tarina alkunsa. Jo seuraavassa ficissä mennään 20vuotta eteen-päin katsomaan miten asiat menee

Kommentit (Lataa vanhempia)
Hyppiv_Suklaakakku - 2012-03-05 13:10:17
Pidin :) Idea oli hyvä (voin kuvitella Akatsukien hämmennyksen xD), ja tuo tarinakin eteni ihan sujuvasti. Tarina oli myös ihan mukavan pituinen (tosin ei se pitempikään tarina haittaa, jos on kiinnostava :D). Kerta kaikkiaan siis pidin :) Mutta. Huomasin muutamia oikeinkirjoitusvirheitä. Se vähän tökki tälläistä pilkunviilaajaa.
Esim:  "Oli synkkä ja myrskyinen yö...no ei vaineskaan yö oli varsin kaunis ja viileä kesä illaksi." - Kesäilta on yhdyssana, eli: kesäillaksi. Ja sitten tuo "no" taitaa tulla isolla ja väli siihen eteen. Muutenkin noita yhdyssanavirheitä oli jonkin verran, eli niitä voisit vielä vähän miettiä? + Pilkut alistuskonjuktioiden eteen (että, jotta, koska, kun...) Jonkun muun olisi ehkä helpompi huomata virheet?? (Esim. beta??)
Tarina oli silti mieleeni + Toi neulatyyny-heitto Painille oli aivan mahtava xD (kikatin siis kippurassa ajatellen tilannetta...)
Jatkoa odotellen 0w0

-Kunoichi- - 2012-03-05 20:42:38
OK. Jännä idea. En kyl tykkää yhtää siit, et Hidan joutuu Hinatan kaa, mut emt. Mitä itkemist siin on, et Karin, Sakura ja Hinata kaapataan? Sehän on suuri JUHLA!!1! *Manaa sitä, et ei voi raaja rikkosena tanssii voitontanssii, joten menee nurkkaan agstaamaan*

GaaraYaoi - 2012-03-08 20:25:18
Ei vitsi tää on hyvä XD kiitän sinua suuresti että kirjoitit tämän.  Takanani on varmaan mun elämän surkein päivä ja mitäs muuta rupesinkaan tekemään, ku nauramaan ja hymyilemään hervottomasti tätä lukiessani.(ensimmäistä kertaa varmaan tänään)joten thanks. *siirtyy lukemaan seuraavaa osaa :D

Akatsukifani - 2012-03-09 21:11:06
Temari mä tapan sut! No, katotaan, ja luetaan seuraava. X3

akatsukilover2 - 2012-03-25 14:19:54
Miksi, OI miksi Temarin piti saada juuri Deidara?
Olisit voinut laittaa vaikka Shizunen Deille.(Se on parempi vaihto ehto)
Ja sori että ennen kuin korjasin kommentin niin puhuin Tentenistä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste