Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aika muuttuu <3 extra - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 927 sanaa, 5813 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-05 20:43:58 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

20vuotta myöhemmin. hahmojen esittely jakso

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 913 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Aksukien jälkeläiset ovat suurin osa n.16vuotiaita mutta osa on vähän nuorempia ja osa vanhempia.

Uchiha Yuki
16vuotta vanha oleva tyttö. Hänen isänsä on Itachi. Tytöllä on hiilen mustat hiukset ja yön mustat silmät. Aseena tyttö käyttää mangekyoo-sharingania ja lempi tekniikat ovat genjutsuja ja  taijutsuja. Tytöllä on aina päällä musta ninjojen koko puku. Tytön aseisiin kuuluu myös outo miekka.

Hoshigake Katsune
Saman ikäinen kun Yuki. On isänsä Kisamen tavoin Uchihan parina. Pojalla on veren-punaiset silmät, sininen iho ja harmaat hiukset. Hänen vaatetukseensä kuuluu musta paita ja saman väriset housut.

Jasmin
Tyttö on myös 16. Hidanin lapsi. Kirilee ja on tutussa seurassa yhtä hullu kun isänsä. Vieraassa seurassa hän on tosi ujo ja nolostuu muutenkin helposti jolloin hän menee ihan lukkoon. Onneksi tuo ei tule taistelun aikana muuten oltaisiin pulassa. Tytöllä on byakugan silmät ja vaalean-siniset hiukset. Niin kuin isälläänkin myös Jasmin käyttää Jashin-kaula-korua ja palvoo isänsä jumalaa. Tytön aseena on keittiö-veistä muistuttavat aseet. Pitää päällään äitinsä (Hinatan) vanhaa asua (shippuden-puku)

Kaze
Akatsukin jälkeläisistä vanhin. Hän on Kakuzun tytär. Tytöllä on punaiset pitkät hiukset, tumma iho, turkoosit silmät ja tikkejä arpija mitä sitten ovatkaan vaan käsissä. Tytön vaatetus on tumman liila pitka-hihainen paita, tumman sininen pitkä hame ja kangas suun edessä. Tytön pari on yllätys yllätys....Jasmin!!!!

Sakeru
17vuotias poika. Tämän henkilön isä on Sasori. Pojalla on veren-ppunaiset letillä olevat hiukset ja huonon näönsä takia käyttää silmälaseja. Aseena hän käyttää tavallisia- ja eläviä ihmis-nukkeja. Sakeru käyttää  tumman ruskeita housuja ja mustaa takkia. Perinyt äitinsä taidot parantaa ihmisiä antamalla muiden "syödä" chakraa ja häljittää ihmisiä (pojan äiti oli Karin).

Dakemo
Saman ikäinen kun melkein kaikki muutkin. Pojan isä on Deidara. Dakemon äiti Temari oli ainoa joka pääsi pakoon Hidanin verilöylyltä 14vuotta sitten (asiasta lisää myöhemmin). Poijalla on isänsä tapaan käsissä suut ja hän tykkää rähäytellä (muttei niin paljon kun isänsä). Pojan tunnistaa myös jätti viuhkasta jonka hänen äitinsä jätti paettuaan. Dakemo tykkää lentää viuhkalla parinsa Sakemon kanssa. Hänen ja Sakerun välillä on hyvä yhteis henki. Yleensä Dakemo oli myös Sakerun elävä ihmis-nukke. Pojalla oli tumman siniset silmät ja ponnarilla olevat keski-pitkät blondit hiukset. Dakemon rakastetuimmat jutsut ovat genjutsut (joita hänen isänsä inhosi). Dakemolla on samallaiset vaatteet kun isällään nuoren (ennen kuin liittyi Akatsukiin)

Kido ja Kida
Ovat 17vuotiaita. He ovat Zetzun lapsea. He ovat myös identtiset kaksoset. Paitsi että Kida on tyttö ja Kido on poika. Heillä on isiensä tapaan kyky sulautua yhteen. Tätä muotoa kutsutaan Kidamaruksi (koska Kidomaru on jo). Oikeastaan heitä ei erota toisistaan koska vaikka Kida on tyttö hänellä on olemattomat rinnat (sori Kida). No kuitenkin. Heillä on vihreät hiukset joissa on pinkkejä raitoja ja silmien väri on liila. Heidän vahvuutenaan ovat genjutsut ja maajutsut. He osaavat myös hyviä parantamisessa (yhtä hyviä kuin Sakura). Kummatkin käyttävät tavallisia mustia housuja sekä tumman-sinistä paitaa.

Tozu
Nuorin jälkeläinen. Tämä tyttö on monien mielestä ihmeellinen. Hän oli mykkä ja kommunikoi viittoma-kielellä ja telepatialla. Hän on pelottava siksi että hän pystyy lukemaan ihmisten ajatuksia ja on siksi melkein voittamaton. Hän on isänsä Tobin tavoin hyvin lapsellinen ja vähä-älyinen. Hän käyttää myös tarpeen vaatiessa maskia jossa on silmän-reikä vasemmalla puolella. Mustat hiukset ja silmät. Käyttää tavallista sharingania. Mustat vaatteet.

Koneta
Painin ja Konanin vanhin lapsi. 18vuotias. Koneta omistaa rinneganin ja oranssit hiukset. Hän pystyisi oppimaan kaikki tekniikat mutta kun Koneta on hyvin laiska. Konetalla on myös paljon lävistyksiä ja Hidan kutsuukin tyttöä neulatyyny kakkoseksi. Keltaiset silmät. Pukeutuu mustaan mekkoon.

Paito (Peito)
Painin ja Konanin toinen lapsi. Poika on 15vuotta ja Akatsukin jälkipolven johtaja. Konetasta oltaisiin tehty johtaja mutta kun tyttö oli laiska ja  no tyttö. Paito omisti siniset hiukset ja käytti origami ja kaikenlaisia muita paperijutsuja. Tämän vahvuudet olivat ninjutsut. Pukeutuu mustaan tavalliseen kaapuun ja käyttää paljon meikkejä.

Oroci (Oroki)
16vuotias tyttö. Hän on liikaa isänsä Orochimarun näköinen. Hän on vamppyyrimäinen ja hän omistaa sekä valkoisen ihon että ruskean mustat hiukset. Tytön paras kaveri on Katori mutta hänen parinaan toimii Paito. Oroci onnistuu yleensä (tietenkin vahingossa) ällöttämään vastustajaa miekan oksentamis tempulla. Hän on pukeutunut samalla lailla kun isänsä alaiset paitsi ettei hänellä ollut sitä hiton narua koska se oli kuulemma ollut ärsyttävä. Orocilla on myös silmä-lappu vasemmassa silmässä.

Katori
19vuotias poika. Hänen isänsä oli Kabuto. Pojalla on pyöreät silmälasit heikon näönsä vuoksi. Hänellä on myös hirveän terävät hampaat mistä lie tulleet. Katorilla on valkoiset lyhyehköt hiukset. Hänen vahvuuksiaan ovat älykkyys ja vesijutsut. Pojan parina toimii Koneta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
No niin nyt se loppu. Sori tää oli vaan uusien pää-henkilöiden esittelyä. Pian tulee uusi >.< ...Kai

Kommentit (Lataa vanhempia)
Akatsukifani - 2012-03-09 21:17:37
Muuten hyvä mutta se Dakemo... X3

akatsukilover2 - 2012-03-25 18:58:22
Oisko Kisamen pojasta voinut tehä vielä pelottavampaa? (Ei varmasti
olis)
Ja kato kerrankin ne KIRJOTUSVIRHEET serkku hyvä.

T:Serkkusi

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste