Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aika muuttuu <3 II - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 377 sanaa, 2508 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-05 21:25:44 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

No niin. Nyt kun hahmoista tiedetään jotain tarina voi todella alkaa.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 913 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli kuuma kesä ilta. Yuki seisoi kallion reunalla katsellen alla juoksevaa virtaa ja miettien asioita. Tämä tyttö oli niin haaveissaan ettei huomannut kuinka harmaa hiuksinen poika hiipi tämän taakse.
-Vai täällä sä olet ollut kokouksesta saakka. Eks sä tienny et pitäis varmaa pakata huomist lähtöö varten!!! Poika huusi. Yuki pelästyi niin pajasti että meinasi tippua kalliolta.
-PAHA SUT PERIKÖÖN KATSUNE!!!! MITÄ SÄ LUULET SELITTÄVÄSI ISILLE JOS MÄ OISIN PUDONNU ALAS!!!! Katsunen kuulo meinasi mennä. Niin kovaa Yuki huusi. Poika vain hymähti ja hetken hiljaisuuden jälkeen he lähtivät käsi kädessä kohti pää-majaa. Molemmat hymyilivät pienesti onnesta.

Pää-majan pihalla oli joukku ihmisiä. Nuoria ja heidän vanhempiaan. Kun Yuki ja Kaisune olivat kuulo etäisyydellä Jasmin huusi heille
-Voi vittu saatana! Tulittehan te! Vain te, Sakeru ja Tozu ette ole pakanneet tavaroita kasaan! On jo Perkele myöhä!

Akatsukin jälkeläiset olivat saaneet tehtävän ryhtyä Konohan ninjoiksi ja kertoa Konohan suunnitelmista ja niin edelleen. Kabuton peite roolissa olevat ystävät olivat hankkineet asunnon ja huomenna he ilmoittautuisivat Hokagelle.

Aamulla:
Houkko ninjoja käveli Hokagen luokse. Nämä kyseiset ninjat olivat: Sasuke,Shikamaru,Kiba ja Tenten. Uusi hokage oli vaihtunut pari vuotta sitten kun Tsunade jäi eläkkeelle. Samoihin aikoihin Sasuke erosi Anbusta. Uusi hokage oli Tsunaden mielestä paljon kylän hyväksi työtä tehnyt joka kuitenkin jäi aina vähemmälle huomiolle. Uusi hokage oli.....IRUKA UMINO!!!!
- Huomenta Iruka-sensei. Miten voitte? Sanoi Irukan blondi avustaja.
-Huomenta Naruto. Kiitos voin ihan hyvin. Ovatko he jo tulleet? Hokage kysyi aurikoisesti hymyillen. Naruto katsoi Irukaa hetken mietteliäänä ja yritti keksiä mitä mies tarkoitti. Juuri kun Iruka oli alkamassa selittää asioita Naruto tajusi asian ja juoksi käytävälle tarkistamaan asian. Pian hän tuli takaisin mukanaan 4jooninia. Ninjat tekivät kunniaa entiselle opettajalleen ja odottivat kiinnostuneina siitä mitä asiaa hokagella oli näin aikaisena aamuna juuri heille.
-Hyvä että te kaikki pääsitte tulemaan! Iruka sanoi iloisesti.Hänen entiset oppilaansa hymyilivät takaisin. Iruka oli hetken hiljaa kunnes jatkoi
-Syy miksi kutsui juuri teidät tänne on....
----------------------------------------------------------------------------------------
Mitähän hokagella on mielessään? # Nukuhtaa pystyyn#

Kommentit (Lataa vanhempia)
Akatsukifani - 2012-03-09 21:21:08
Kinnostavaa. Jatkoa! (En kuitenkaan tykkää siitä Dakemosta) X3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste