Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Random meininkii osa 6 - -Kunoichi-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 920 sanaa, 5983 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-12 16:07:30
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

No niin! Vihdoin täällä taas! Siin nyt kulu muutamakin hetki, mut mul on ollu paljon tekemistä ja... *Valheen paljastus kone piippaa* Okei. Oli paljon läksyjä ja... Piip Piip Piip. Okei, Okei! en vaan jaksanu kirjottaa mitään! *Tuijottaa odottavasti konetta* No hyvä. Idea tähän osaan on ollut päässäni jo kauan. Piip Piip Piip. LOPETA JO TOI!!!!! Miksi ihmeessä hankin tuon rojun? *Mutisee itsekseen, kun on matalla angsti nurkkaansa.

Arvostelu

Katsottu 969 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kiba heräsi aamulla auringon paistaessa hänen kasvoilleen. Hän nousi istumaan ja säikähti huomatessaan olevansa alasti. Vielä enemmän hän säikähti huomatessaan, että oli nukkunut Sasukeen painautuneena, ja sitäkin enemmän hän säikähti muistaessaan eiliset puuhat kyseisen korppi hiuksisen pojan kanssa. Ja ainkin kaksikertaa enemmän hän säikähti huomatessaan olevansa jo puoli tuntia myöhässä koulusta, ja olevansa vielä perskipuinenkin. Ja vielä.... Meni vähän yli. Joka tapauksessa hän päätti mennä ensi siassa kouluun ja niin hän tekikin. Hän jätti poikaystävänsä nukkumaan sinne, joka saattoi olla paha virhe...

Mutta palataan asiaan myöhemmin. Täläl hetkellä ajankohtaista on se, että Kiba oli myöhästynyt historian tunnilta, ja jotui kuuntelemaan maailman ärsyttävimmän maikan, Sasorin valitusta siitä, miten hän vihasi myöhästelyä. Naruto katseli Kibaa vahingon iloisena. Sasorin saarna jatkui ja jatkui, tuhlaten koko lopputunnin, joka oli oikeastaan hyvä, sillä Kiba vihasi historiaa. Mutta korteilla on aina toinenkin puoli. Kaikki tehtävät, jotka olivat saarnan takia jääneet tekemättä, tuli läksyksi, ja niitä oli PALJON. Juuri tuon takia Kiba vihasi Sasoria. Hän antoi tunnilla paljon tehtäviä, ja antoi kotiin kaiken, jota ei ehtinyt tunnilla saada valmiiksi.

- Sasori on ärsyttävä! Ihan kuin joku jaksaisi tehdä kotona viisi ja puoli aukeamaa jotain tylsiä, tylsiä historian tehtäviä! Kiba valitti Narutolle ja Shikamarulle.
- Ja kenempähän mahtaa olla syy? Shikamaru ja Naruto huudahtivat yhteen ääneen.
- Sitäpaitsi, ei ole sinun tapaistasi myöhästellä koulusta. Sen lisäksi selityksesi "koirani heitti herätyskellon ikkunasta" oli AIKA epäuskottava. Se ei tietenkään ollut aito syy, vai kuinka? Shkamaru sanoi epäilevästi.
- Ehkä, ehkä ei, mutta se taas on aivan oma asiani. Kiba sanoi hivenen loukkaantuneella äänellä.
- Nyt kun tuli puheeksi, ei Kiban talossa ollut eilen illalla valoja lainkaan. Mahdoitko olla edes kotona? Naruto kysyi hieman epäuskoisena.
- To -tottakai olin! Menin vain aikaisemmin nukkumaan! hän vastasi hätääntyneenä
- Viideltä? Ja jos menit niin aikaisin nukkumaan, miten on mahdollista, että nukuit pommiin?
- Ööh... Oli univelkaa niistä bileistä!
- Niistä on jo yli viikko!!! Ooksä varmasti ihan kunnossa?

Enempää Kiba ei kestänyt vain juoksi vessaan.
- Mistä lähtien he ovat olleet noin Sherlockkeja?* Kiba mutisi itsekseen. Hän oli päättänyt jäädä vessaan koko välitunniksi, ja ties jos vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Se tuntui turvaallisemmalta juuri tällä hetkellä, vaikka hän tiesi hyvin, ettei myöhemmin voisi välttyä ristikuulustelulta.


Tällä välin muuan puutarhuri oli käynyt leikkaamassa ruohoa hyvätyn kirkon pihalta. Hän näki terassilla nukkuvan nuoren, alastoman pojan ja oli päättänyt soittaa poliisille. Poliisien mielestä poika näytti selvästi raiskauken uhrilta, joka oli käsittelyn jälkeen jätetty sinne oman onnensa nojaan. He päättelivät äskeisen terassin lattialla olevasta spermasta, ja siitä, että pojan vaattet oli heitetty sinne sun tänne, osa oli nurmikolla ja osa terassilla. Poliiseista tilanne näytti vakavalta.
- Ilmeisesti kyse on jonkun sortin pedofiilistä. nuorempi poliisi sanoi, ja alkoi herätellä nukkuvaa poikaa.
- Herätys. Olet ilmeisesti kokenut kovia, mutta nyt olet turvassa. Hän sanoi rauhallisella äänellä. Sasuke nousi ylös ja meni vähän aikaa, ennenkuin hän tajusi pukea päälleen.
- Kuinka niin kokenut kovia? Sasuke kysyi ihmetellen.
- Olethan sinä sentään raiskauksen uhri. Vanhempi poliisi sanoi. Sasuke punastui huomattuaan sperman.
- E-en minä ole raiskauksen uhri!

"Selvästi kiristetty hiljenemään" nuorempi kuiskasi vanhemmalle säälivästi.
- Virkavallalle ei valehdella, poikaseni! Sasuke ei halunnut lisää vaikeuksia, joten hän valehteli poliiseille.
- Selvä myönnän, että minut raiskattiin. Hän kielsi kertomasta, ja uhkasi tappaa. Sasuke selitti ja alkoi itkeä teennäisiä kyyneleitä.
- Kuulostaa vakavalta sanoi kolmas poliisi. Mietit ehkä, mistä hän sinne tupsahti. No, hän oli siellä kokoajan, mutta jätin hänet vain mainitsematta. - Voisitteko kuvailla tätä henkilöä?
- No, hän oli n. 180 cm brunette mies. Tarkemmin en muista, koska olin silloin niin paniikissa. Sasuke loi tuntomerkkejä tyhjästä.
- Selvä. Ennen kuin päästän sinut vapaaksi, minun täytyy kuitenkin soittaa vanhemmillesi. Voisitko antaa jomman kumman numeron?
- Valitettavasti molemmat kuolivat kun olin hyvin pieni. Asun yksin kaupungin laidalla. Sasuke vastasi poliisille.
- Rankka lapsuus, rankka lapsuus. Sanoi naispuolinen poliisi, jostakaan en ole maininnut aikaisemmin. Nainen tuli halaamaan sasukea säälistä.
- Tuleppas. Viemme sinut kotiin. nuorempi poliisi sanoi.
Sasuke opasti poliisit kodilleen, ja hyvästeli nuoremman-, vanhemman-, kolmannen-, ja naispuoleisen poliisin, sekä myös sen viidennen, joka myös oli ollut mukana koko ajan.


Iruka oli ollut sen verran krapulassa, ettei ollut ollut sinäkään päivänä töissä. Tälläkertaa Kakashi oli jäänyt hänen seurakseen, ettei tämä olisi saanut taas kerran niitä loistavia päähäpistojaan. Heillä olikin ollut varsin kiihkeä päivä, ja molemmat olivat liian väsyksissä edes harkitsemaan mitään muuta kuin nukkumista. Kuitenkin heidän molempien poissa olo sai koukun oppilaiden keskuudessa uuden huhun pyörimään....




*Sherlockki = Mun ja mun kaverin tapa sanoo, et fiksu. Kaikki varmaan tietää sen murhapoliisin Sherlock Holmes? Se tulee siit, jos ette sitä jo aiemmin tajunneet.... Esimerkkejä sanan käytöstä: " Vähänks mä oon Sherlockki!", " Vähä me ollaa Sherlockkei!", "Milloin heistä tuli noin Shrlockeja?".
___________________________________________________________
No nii! Sainpahan vihdoin aikaseksi tänki! Toivon ettette dissaa<3

Kommentit (Lataa vanhempia)
haru-97 - 2012-03-12 16:51:43
Ihan ok. Harmi et jotkut paritukset eivät ole mieluisia. Hidanii lisää!!!! >.< Ja lisää jo tarpeeksi ilmestyneitä poliiseja <3

Yukata - 2012-03-24 15:57:26
Ookoo...Toi oli jo vähän liikaa

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste