Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
1:30 (ELOSSA) - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 423 sanaa, 2827 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-13 19:08:32
Kansio: Muu - muu

Tää ficci kertoo fullmetal alcemistista. Biisi on Happoradion 1:30 (ELOSSA). Paritus on Edward ja Winry. Saattaa olla angsti niin kuin ite biisikin on. Keksin aiheen terveys tiedon tunnilla kun oli tylsää ja tää biisi soi mun päässä sit yhtäkkii näin Edin. Ai niin kertoja on Winry mutta tarinassa puhutaan Edistä.
# On jo matkalla kylpy huoneeseen angstaamaan #

Arvostelu

Katsottu 957 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Piirrät ihollesi kivullesi kasvot, teräksellä kirjoitat nimen vihallesi....

En voinut uskoa silmiäni kun tulin kellarista. Olin työskennellyt siellä koko päivän automailien kanssa. Kuulin kyllä kun tulit mutta en tiennyt että olit noin allapäin. Olit muuttanut alkemialla automail käteesi veitsen jolle viiltelit vasenta kättäsi. Et kai taas kestänyt lähimmäistesi kuolemaa oman itsesi vuoksi. Olin saanut tänään tiedon isäsi kuolleen taistelussa Scaria vastaan. Ilmeesi oli kärsivä. Pelkäsin että vuodat kuiviin. Katsoit minuun päin mutta silmistäsi näkyy ettet nähnyt minua.

Kylpyhuoneessasi yöllä puoli kaksi, kun kaikki muut jo nukkuvat on sinun hetkesi

olla vallassa, olla olemassa. Lamppu katossa on hetken valoisampi. Olet vallassa, olet olemassa. Kipu rinnassa on hetken selkeämpi. Ja olet elossa.


Juuri kun olin tulossa auttamaan paniikissa sinua lähdit kävelemään kohti kylpyhuonetta. Seurasin sinua koska halusin varmistaa että olet kunnossa.

Hämmästyin kun näin sinut katselemassa itseäsi peilistä. Ja pienen hetken näytit taas onnelliselta itseltäsi. Näytti siltä kun olisit unohtanut kaiken pahan maan päältä. Sitten ilmeesi muuttui. En oikein osannut sanoa mitä mietit. Olitko iloinen vai surullinen.


Peset itsesi lakanoihin vaivut, tästä ei sitten hiiskuta. Tää on sun asiasi.

Huomaan yhtäkkiä että olet mennyt suihkuun. Et todellakaan huomannut minua vaikka seisoin kylpyhuoneen ovella. Kun olet puhdas kävelet sänkyyn mietteliäänä.

Puhtaampi olosi, mieli toiveekkaampi. Olet hetken hetkessä kiinni siis on sinun aikasi.

Olla vallassa, olla olemassa. Lamppu katossa on hetken valoisampi. Olet vallassa, olet olemassa. Kipu rinnassa on hetken selkeämpi ja olet elossa.


Seuraan sinua huolissani huoneeseemme. Olet jo nukahtanut. Näytät pienen hetken onnelliselta mutta ilmeesi vaihtuu pian tuskaiseksi. Näit taas painajaisia tapahtumista.

Takaa ikkunan, loistaa valoa. Nuku rauhassa. Kaikki paranee, ehkä jo huomenna. Älä nuku pelossa. Olet elossa.

Sidon käteesi siteen jotta viillot eivät tulehtuisi. Nostin sinut hiljaa nukkumaan polvieni päälle. Se rauhoitti sinua koska näytit taas samalta onnelliselta itseltäsi. Päätin valvoa luonasi koko loppu yön ettei sinun tarvitse nukkua pelossa vaan rauhassa niinkuin nytkin. Kaikki olisi varmasti paremmin huomenna. Suukotin sinua vielä otsalle ja toivotin hyvät yöt. Lopulta katsoin kelloa. Se näytti puoli kahta.

Olet elossa!
----------------------------------------------------------------------------------------
jos jäi epä selväksi niin
 lalalaa: laulun sanat
pöö: tavis kirjoitusta.

Tää oli aika tyhmä. Risut ja ruusut käy!
# Etsii jotain millä voi angstata #

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2012-03-17 07:59:12
Oho, joku muukin on keksiny tän kappaleen. :>

Mutta mutta. Tää oli aika lyhyt, ja noudatti kovin rutiininomaisesti kappaletta. Vaikka kappaleen sanojen on hyvä viitata tekstiin, ei tekstiä rakenneta sen ympärille. Usein se saa tekstin kuullostamaan tönköltä.
Sitten yleensä lyriikat kirjoitetaan kappaleittain, eli esim eka kappale:

Piirrät ihollesi,
kivullesi kasvot.
Teräksellä kirjoitat,
nimen vihallesi.


Sitten aikamuoto vaihtui koko ajan imperfektistä perfektiin. Päätä ennen kirjoittamista valmiiksi, mitä aikamuotoa käytät. :>

Tapahtumat tapahtuivat aika nopeasti, ensin Ed oli suihkussa ja sitten jo nukkumassa. Oli myös outoa miten lopussa kaikki tuntui niin arkiselta: Ed oli juuri viillellyt. Siis viillellyt, eli ei ollut kestänyt enää sisäistä ahdistusta ja kipuaan, ja oli kokenut tarvetta satuttaa itseään. Tässä tilanteessa luonnollista olisi ollut että Winry olisi ensinnäkin vaikka pakottanut Edin puhumaan koska Edhän ei ole mikään angsti-tyyppi. Ja varmasti Winry olisi ollut peloissaan. Usein viiltely johtaa ajatuksiin itsemurhasta.
Ja sit Winry vain suukottaa ja toivottaa hyvät yöt. :D Se tuntuu hassulta.

Mut joo, ei tää huonokaan ollu. Tykkäsin kohdasta jossa Ed seisoi peilin edessä ja sen tunteet vaihteli laidasta laitaan. Niinhän se meneekin viiltelyn jälkeen: ensin kokee tyytyväisyyden tunnetta, mutta pian ahdistus alkaa taas.
Kiinnitä vaan jatkossa huomiota a) aikamuotoon b) hahmojen luonteisiin c) tarinan rakentamiseen.

Hyvä kappale muuten. Yks koskettavimmista minkä tiedän.
Ps: tohon viimeiseen "olet elossa" ei kyllä tule huutomerkkiä. Nyt tuo tuntuu joltain riemunkiljahdukselta. xD

akatsukilover2 - 2012-03-25 18:44:52
Tjuu... yhdyn horaanekon sanoihin.
Mutta omasta mielestäni tää on tosi
kiva.
:)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste