Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 9 part2 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 694 sanaa, 4537 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-18 12:36:42 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

sama kertoja ku viimeksi

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 738 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
- Miten ne voi tehä tällasta?     Pain kysyi veljeltään.

Yahiko oli Painin kaksois veli ja oli ihan saman näköinen. Paitsi että Painillä oli lävistyksiä ja oudot silmät jotka olivat jotain erikois silmät joilla oli uskomattomia kykyjä. Niiden nimi oli Rinnegan. Myös Yahikon parhaalla ystävällä Nagatolla oli Rinneganit. Yahiko ja Nagato olivat akatsukin luotettavin tiedonlähde. He etsivät tietoa kaikilla vapaa-aikoina. Toisia tiedon etsijiä olivat esim: Izuna ja Gai. Gai ei olisi muuten mutta hän on Leen lempi oppilas ja kertoo tälle kaiken. Lisäksi hän on Tobin kaveri.

- En minä vaan tiedä. Mutta mun pitää mennä. Nagato on yksin vahtimassa opejen huonetta.      Yahiko sanoi nopeesti ja juoksi pois yhtä nopeasti kun oli tullut. Tuli hiljaista.
- Minusta meidän pitäisi tehdä kapina tätä juttua vastaan un.     Deidara vastasi nyrpeänä. Eikä mikään ihme. Deidara oli aina sanonut pitävänsä koulusta koska se oli niin vanhan aikainen eikä sellaiset kun esim: tokiossa.
- Deidara. Oletko ajatellut asiaa. Tätä uutista ei ole vielä julkaistu muulle koululle. Jos me menemme kertomaan tuollaista juttua 1. Meitä ei uskottaisi. Ja 2. Me jäisimme kiinni asioiden vakoilusta.     Madara sanoi rauhallisella äänellä muiden Uchihojen nyökkäillessä vieressä ( vaikka Tobi ei ymmärtänytkään miksi). Deidara katsoi murhaavasti Uchhihojen johtajaa jolle kukaan ei uskaltanut väittää vastaan.
- No mitä me sitten tehdään?    Kakuzu kysyi laskien samalla rahojaan.
- No vittu mulla on idea jos kukaan teistä saatanan mulkuista ei keksi mitään!!!    Hidan karjui lopulta. Hän oli kai saanut tarpeekseen seka sorrosta joka valtasi piilopaikassa.
- No mikä saanen kysyä?     Orochimaru sanoi hiljaa karmivalla äänellään. Kaikki kääntyivät katsomaan käärmettä. Kukaan meistä ei ollut huomannut poikaa aikaisemmin.
- No koska ne saatanan opet ei oo kertonu muille mitään niin me voitais etsii tietoa asiasta vittu. Vaikka Sasorin faijalta. Sehän on se helvetin ärsyttävä kuvis ope. Ja Uchihojen setä on enkun ope ja Minaton asuu niiden homojen luona jne.      Hidan kertoi.
- Asiassa on järkeä. Mutta emme voi kysyä noin vain asioita opettajilta vaan joudumme odottamaan että ne itse kertovat.     Sanoi outo ääni jostain pimeästä.

- Kuka helvetti toi on!!! Ja miten se löysi tänne!!!    Hidan huusi kun hopea hiuksinen silmälaisi päinen poika astui esiin.
- Ai hän? Hän on uusi oppilas luokallani Yakushi Kabuto. Hän oli kuullut entisessä koulussaan Tokiossa tästä kerhoista ja halusi liittyä tänne.   Orochimaru kertoi.
- Niinpä niin Orochimaru-sama. Oho. Täällä on tuttujakin. Hei Deidara-chan!!!   Kabutoksi sanottu poika huusi. Deidara katsoi poikaa hämmästyneesti.
- Kabuto-kun mitä sä täällä teet???    Deidara kysyi viimein.
- No vanhempani halusivat pois kaupungista ja sun vanhempas ehdottivat tätä paikkaa. Ihmettelin kun kuulin Minato-kuninkin olevan täällä. Harmi. Nyt Asuma jää yksin Obiton kanssa.   Kabuto huokaisi.
- Mistä tunnet Minaton ja Obiton ihme hyyppäri? Ja kuka edes olet?      Itachi sanoi viimein.
- Anteeksi. Unohdin esittäytyä.    Kabuto sanoi

- No minä olen Yakushi Kabuto. Asuin ennen Tokiossa jossa kävin tämän maan suurinta lukiota. Ala-koulussa kavereitani olivat Minato, Deidara, Obito, Miles ja Asuma. Mutta nyt muutin tänne. Olen 10 oppilas joka aineessa ja käyn luokkaa 1a ja .....    Kabuto olisi jatkanut loputtomiin mutta lopetti sitten kun Madara katsoi poikaa varoittavasti.


- Muuten. Sanoit Asuman jääneen Obiton kanssa. Minne Miles meni?    Deidara kysyi lopuksi.
- No Miles muutti sukunsa luo Hokkaidolle.     Kabuto sanoi mietteliiäänä. Koulun kello soi.
- No niin kaikki. Nähdään samoissa tunnelmissa huomenna samaan aikaan.     Pain sanoi ennen kun kaikki häipyivät omille teilleen.

- Niin Danna. Voisinko tulla teille tänään?      Deidara kysyi kun olimme käytävällä.
- Anteeksi Dei-chan. Tänään on Isän vuoro pitää opettajien ilta kokous. Eli kaikki opettajat tulevat meille. Isä ei ikinä antaisi lupaa. Ehkä huomenna.   Vastasin synkästi. Dei vaikutti aluksi pettyneeltä mutta sanoi sitten.
- Sovittu! Ja muuten. Muista kuunnella mitä ne puhuu. Ne saattaa puhua tosta jutusta.    Dei tiesi vallan hyvin että seinät olivat meillä paperin ohuita ja niistä kuulisi jos toisessa huoneessa putosi neula lattialle.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste