Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 9 part3 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 773 sanaa, 5091 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-18 19:03:12 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Mä näköjään tykkään venyttää tätä osaa. No Danna on yhä kertoja

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 802 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Mun mielest on kyll hauskaa kirjoittaa ficciä kun kone lagaa koko ajan ja pitäis lukee mantsan kokeeseen joka on parin päivän päästä! Entä teistä?
# Melkein angstaa koska isä vahtii oven toisella puolen pelaten pleikkaa #
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- No niin Sasori! Sinun on aika lukea kokeeseen tai mitä ikinä huoneessasi teetkään.        Isä huusi mulle kun ovi-kello soi.
- Miksi mun pitäisi! Oon jo haloo 16!     Huusin isälleni takaisin. Isä on ollut tänään muutenkin oudompi. Kun olisi saanut sairaus kohtauksia. Nyt hän oli iloinen ja kohta huutaa mulle kun ois ollu koko päivän vihanen ja pian se saa itku-kohtauksen. Jotain on tapahtunut ja minä Akatsuna no Sasori aijon ottaa siitä selvää.
- Ei käy Sasori. Tiedät varsin hyvin ettei opettajien jutut kuulu sinulle.   Isä sanoi järkevän kuuloisesti avatessaan ovea. Ensimmäiset tulijat olivat Sasuke ja Naruto.
- Hei Gaara. Sinulla on viihtyisä koti.    Sanoi Sasuke ystävällisesti hymyillen.
- Anteeksi mutta jos siitä ei ole yhtään haittaa niin tuon Minaton tänne. Se ei uskalla olla vielä yksin kotona emmekä saaneet häntä minnekkään täksi ajaksi. Mutta Sasorihan on onneksi täällä. Eiköhän se käy jos nuoret oleskelisivat vaikka Sasorin huoneessa.    Naruto saarnasi. Miehen takana tärisi blondi teini ja katsoi ympärilleen kun ei olisi kuullut mitään. Isä katsoi hetken Minatoa ja yritti kai muistaa Naruton puheesta joka ikisen yksityis kohdan.
- Totta kai se käy. Nyt Sasorikin saa jotain tekemistä.    Gaara sanoi lopulta. Minato hätkähti pelästyneenä kun he astuivat sisään kotiimme.
- Naruto setä. Missä me olemme?    Minato kysyi. Ihan kun vasta olisi huomannut etteivät olleet kotona.
- Me tulimme Gaaran ja Sasorin luo. Voit mennä Sasorin kanssa tekemään mitä sitten keksittekään kunhan ette häiritse kokousta.     Sasuke vastasi Minatolle rauhallisella äänensävyllä. Minato oli jo tottunut siihen että hän asui Sasuken ja Narruton luona ja hyväksynyt Uchihan huoltajakseen. Kun minä ja Minato olimme menossa huoneeseeni Naruto huusi vielä perään.
- Sasori!!! Pidä hyvä huoli Minatosta ja tule HETI ilmoittamaan jos joku on hätänä!!!      Mietin itsekin oliko Minato kunnossa. Hän oli aina koulussa niin pirteä ja ystävällinen mutta äsken tämä oli tärissyt pelosta ja ollut ihan pihalla kaikesta.

- Minato. Onko kaikki hyvin?      Kysyin varovasti. Minato katsoi minua hetken pelokkaana kunnes yhtäkkiä taikoi kasvoilleen sen saman hymyn mitä käytti aina koulussakin.
- Ei minulla mitään hätää ole. Olen vaan väsynyt siinä kaikki.     Huomasin että valehtelit mutta päätin sen olla haittaamatta. Oven takaa kuuluu puhetta. Kaikki olivat siis jo tulleet. Otin äänitys laitten ja pistin sen kuntoon. Sen jälkeen asetin sen seinän viereen. Seinät olivat niin ohuita että kuiskauskin melkein kuului toiselle puolelle taloa. Kerroin Minatolle hiljaa että salakuuntelisimme aikuisten puhetta. Minato epäröi aluksi mutta jäi kiinnostuneena kuuntelemaan.

- Noniin. Nyt kokous alkaa.     Ling aloitti.
- Ensimmäinen ja varmaan tämän kokouksen ainoa puheen aihe on koulun purkamis määräys.    Rehtori jatkoi synkkänä. Kaikki hiljenivät. Yhtäkkiä Minato ryhtyi huutamaan ja näytti kun kaikki mikä ikinä häntä olisi koskaan pitänyt pystyssä romahtaisi. Juoksin olohuoneeseen.
- Naruto-san. Minato ei voi oikein hyvin!!!     

Naruto ja Sasuke olivat paniikissa. Naruto juoksi lohduttamaan siskon poikaansa ja Sasuke soitti Mieli sairaalaan. Pian häntä tultiinkin hakemaan. Minä menin mukaan. Naruto ja Sasuke joutuivat jäädä kokouksen. Kuitenkin olin jättänyt nauhurin päälle joten kuuntelisin sen huomenna muiden kanssa.

Mielisairaalassa oli ankeaa. Kaikkialla oli valkoista. Minato vietiin erääseen huoneeseen. Joku tuli selittämään minulle että he tarkastavat pojan henkisen hyvin voinnin ja kyselivät minulta tietoja Minatosta. Vastasin kaikkeen mihin osasin.

Jouduin odottamaan 4tuntia että edes joku tuli kertomaan kaverini vointia.
- Potilas Namikaze Minatolle on todettu paniikki häiriö. Syynä siihen voi olla joku lapsuuden trauma mutta emme vielä tiedä mikä. Varmuuden vuoksi Minato on täällä ainakin 3päivää.    Joku Random lääkäri sanoi ja ojensi mulle papereita mitkä piti antaa Minaton huoltajille.

Kun se ihme lääkäri päästi mut pois tajusin ett oli pakko päästä jotenkin kotiin.
- Haloo Sasori mitä asiaa sull nyt on?    Ääni vastas puhelimessa.
- Moi Temari täti. Mä tartteen kyydin himaan naapuri kaupungin mielisairaalasta.    Sanoin rauhallisella äänellä.
- Ootko sä vihdoin joutunu sinne?     Temari kysyi hämmästyneenä.
- En minä vaan kaverini. Joten saanko kyydin vai soitanko sedälle?     Alkoi pikku hiljaa ärsyttää.
- Miks Gaara ei hae sua?
- Sill on opejen kokous. 
- Ok. Venaa oon koht siellä.
- Kiitti.

Kommentit (Lataa vanhempia)
akatsukilover2 - 2012-03-25 20:26:20
"Ootko sä vihdoin joutunu sinne"=D
Olisin revennyt ellen olisi purrut kättäni
naurun vaimentamiseksi. (En toivo että äiti alkaa huutaa
siitä että pitäs olla nukkumas eikä lukee ficcejä).

Tää oli tooosi hyvä osa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste