Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aika muuttuu <3 IV - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 812 sanaa, 5141 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-18 20:39:26 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Mull on tänään joku into kirjottaa kokoajan.
No jatkuu kuitenki
ONNEA KISAME!!!!

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 846 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Iltapäivä meni kuten meni.

Jasmin angstass omilla veitsillään, Kaze yritti samaan aikaan puhua tytölle järkeä, Sakeru meinasi soittaa mielisairaalaan ja tehdä ilmoituksen Jasminin teoista, Dakemo ja Yuki kokeilivat mitä käy kun räjähde savea panee mikroon jonka seurauksena Katsune ja Katori yrittivät sammuttaa tulipaloa, Koneta nukkui koko ajan, Paito korjasi hajonneen mikron jne.

Lopulta koitti ilta. Kaikki 11geeniniä seisoivat Paiton takana rivissä. Heidän edessään oli Iruka ja tämän avustaja Mizuki. Heidän takanaan oli 4jooninia

- No niin. Täällä meidän takanamme on 4jooninia kuten kai näettekin. Heistä tulee teidän opettajia. Luettelen nimenne yksi kerrallaan kun kuulette nimenne voitte tulla tänne.   Mizuki aloitti.
- Ryhmä 11 jäsenet: Oroci, Yuki ja Katsune. Senseinne on Uchiha Sasuke.
- Ryhmä 12 jäsenet: Dakemo, Sakeru ja Jasmin. Senseinne on Tenten.
- Ryhmä 13 jäsenet: Kidamaru, Tozu ja Katori. Senseinne on Inuzuka Kiba.
- Ja ryhmä 14 jäsenet: Paito, Koneta ja Kaze. Senseinne on Nara Shikamaru.   Tämän jälkeen Iruka pölötti jotain jota en jaksanut kirjoittaa. Sitten Ryhmät hajautuivat. Käydäämpä katsomassa mitä nämä oikein tekivät.

Ryhmä 11
Sasuke katsoi oppilaitaan epäillen. Yksi oli Orochimarun näköinen yhdellä oli sininen iho ja Viimeinen näytti olevan Uchiha.
- No niin. Tutustutaan edes vähän toisiimme. Vaikka te kai tunnette toisenne entuudestaan. No minä aloitan.
Olen Uchiha Sasuke. Yksi Ainoita Uchiha-klaanilaisia enää. Minä pidän.... jostain ja en pidä.....no melkein mistään. Tulevaisuuden haave on tapp...voittaa veljeni. No niin. Nyt te.    Sasuke sanoi tuskissaan
- No minä olen Yuki. En tunne vanhempiani koska he kuolivat kauan sitten. Pidän taistelemisesta ja en pidä....suklaasta. Unelmani on että ninja maailmaan tulisi ikuinen rauha.    Yuki esitteli itsensä sedälleen. hänestä oli vain harmi että setä halusi tappaa hänen isänsä.
- No minä olen Katsune. Enkä muistä mitään äidistäni mutta isä oli kiva. Pidän merestä ja sen eliöistä ja vihaan Salakalastajia. Unelmani on että käärmeet kuolisivat sukupuuttoon.     Katsune ilmoitti. Oroci katsoi Katsunea hyvin vihaisesti mutta alkoi esitellä itseään.
- Olen Oroci. Menetin vasemman silmäni kun olin pieni. Pidän käärmeistä ja en pidä Katsunesta. Toiveeni on oppia kaikki maailman ninja tekniikat.
Sasuke huokaisi. Katsune ja Oroci tulivat yhtä hyvin toimeen kun hän ja Naruto ryhmä 7 alku aikoina. Eli ei ollenkaan. Yuki taas vaikutti pitävän Katsunesta. Mitähän tästäkin tulee?

Ryhmä 12
- No niin kaikki. Olen Tenten ja pidän entisen ryhmäni kanssa harjoittelusta. En pidä siitä kun ex-senseini ja tämän suosikki oppilas hölmöilevät ympäri katuja. Tulevaisuuden toiveeni on tulla yhtä hyväksi ninjaksi kun Konohan ex-Hokage Tsunade. No entä te?    Tenten kysyi oppilailtaan.
- No minä olen Dakemo ja pidän vaikka mistä ja en pidä huijareista. Haaveeni on salaisuus.    Dakemo sanoi salaperäisesti.
- Ja minä olen Sakeru. Pidän.....en keksi mutta en pidä silmälaseistani. Eikä minulla ole haaveita.     Sakeru ilmoitti.
- No  mi-nä ol-en Jas-min. Pi-dän ta-ppa-mises-ta ja en pi-dä it-seä-ni.      Jasmin supisi hiljaa. Tentenistä tyttö ei ollut kovin vakuuttava mutta entä sitten.
- Tiedätkö mitä Jasmin? Muistutat minua eräästä tytöstä joka oli samanlainen. Mutta hän on ollut kadonnut jo 20vuotta.    Tenten sanoi halatessaan Jasminia. Kyllä me jotenkin pärjätään.

Ryhmä 13
- Terse kaikille. Olen Kiba ja tää on mun koira Akamaru. Tykkään eläimistä ja vihaan niitä jotka pajoinpitelevät niitä. Entä te?    KKiba esttäytyi nopeasti.
- Mä oon Kidamaru ja pidän kasveista ja inhoan myrkkyjä.    Kida kertoi. Kido suuttui koska ei saanut sanoa mitään mutta oli hiljaa silti.
- Minä olen Katori ja tykkään lukea kirjoja ja vihaan sotia.     Katori sanoi arvokkaasti. Kiba säikähti kun vieras ääni hänen päässään puhui hänelle.
- Hei olen Tozu. Ja koska olen mykkä puhun ajatusten kautta. Osaan tunkeutua ihmisten ajatuksiin se on kai se mistä minä pidän. Mutta en inhoa mitään.    Kun ääni Kiban ajatuksissa loppui mies katsoi mykkää tyttöä oudosti hymyillen. Tästä tulee mielen kiintoista.

Ryhmä 14
- Hohoijaa. Ompa rasittavaa. No minä olen Shikamaru ja pidän nukkumisesta ja inhoan rasittavuuksia. Kertokaanopeasti itsestänne niin päästään nukkumaan.   Shika huokaisi.
- No mä oon Paito ja toi on mun isosisko Koneta. Koneta on laiska mutt ei varmaan yhtä laiska ku sä sensei. Mä pidän kunnioituksesta ja inhoan itsekkäitä ihmisiä.    Paito esitteli itsensä ja siskonsa.
- No mä oon Kaze. Pidän Random asioista ja vihaan valittajia.       Kaze sanoi rennosti.
Shikamaru katsoi outoa ryhmäänsä.
---------------------------------------------------------------------------------------
risut ja ruusut käy

Kommentit (Lataa vanhempia)
Akatsukifani - 2012-03-21 08:02:39
Jatkoa pian! Tää on hauska ficcisarja. X3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste