Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sekaikossa tapahtuu episode1 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 553 sanaa, 3575 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-20 20:40:09 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

no niin näit sarjoi on tosi monta. mut tää on outo. mä jaan tän ficin mun serkun kaa joka jatkaa sitä kun luo profiilin joskus.          sarjat on: fullmetal alcemist(brottherhood),naruto,one piece,lucky star,kyokai no rinne,chobits. jännät sarjat. älkää odottako sarjan lisäosia ilmestyvän lähiaikoina koska olemme kiireisiä (laiskoja)
NAUTTIKAA TAI ÄLKÄÄ!!!!
T: Random serkukset
P.S. Älkää suuttuko. Emme ole tehneet mitään (vielä).
sisältää homo ja hetero parituksia (ei tässä osassa ainakaan paljon)

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1031 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli synkkä ja myrskyinen yö...no okei sitten oli kaunis kirkas aamu. Vai oliko? No enyway. Siirrytään aiheeseen.

Konohan kylä (traagillista musiikkia). Hokagen toimistolla seisoivat 8ninjaa + Tsunade ja Jiraiya. Nämä nimeltä mainitsemattomat 8ninjaa olivat: Sunan sisarukset,Naruto,Shikamaru,Kiba,Neji ja Tenten. Lisäksi paikalla olivat Chiyo ja Ebizo mutta kukaan 8ninjasta ei huomannut heitä.

- No niin. Kun te kaikki vihdoin olette tässä voin kertoa tehtävänne.     Tsunade lausui tärkeänä. Narutoa ei oikein kiinnostanut lähteä tehtävään. Ei noiden kanssa eikä nyt. Hän oli niin lähellä löytää Sasuken.
- Eli tiedätteekö että ninjamaat siaitsevat valtiossa nimeltä Japani.    Tsunade kertoi. Kaikki katsoivat Hokagea silmät pyöreinä. He eivät olleet koskaan kuulleet koko sanasta.
- Ai ette tienneet? No nyt tiedätte.Tehtävänne on mennä Hokkaidolla siaitsevaan Sekaiko nimiseen kylään. Olemme saaneet tietoomme että Akatsuki ja sen liittolaiset suunnittelevat kylän valtausta. Tähän tehtävään olen teidät lähettämässä. Siis esitätte tavallisia Sekaikon asukkaita ja olette kaikki serkkuja ja Chiyo ja Ebizo ovat isovanhempianne. ONKO SELVÄ!!!!!  Tsunade jatkoi. Jiraiya huomasi ettei Narutoa kiinnostanut.
- Hoi Naruto! Tiedoksesi Sasuke on nykyään Akatsukin jäsen. Eli voit tehtävän aikana saada tietoa tai jopa nähdä tuon korpin.     Jiraiya selitti kun asia olisi ollut itsestään selvä. Pojan ilme kirkastui. Muut taas eivät olleet niin iloisia (paitsi Tenten joka pääsi Nejin kanssa samaan tehtävään). He eivät pitäneet ajatuksesta että Sunan vanhukset huolehtisivat heistä tai että joutuisivat kohtaamaan Akatsukin.
- Älkää huoliko saatte apujoukkoja.    Tsunade kannusti ninjoja.
- Lähtö on huomenna aikaisin aamulla ÄLKÄÄ myöhästykö!!!!!       Tsunade huusi ja päästi ninjat omille teilleen.

Armeijassa
Roy Mustang seisoi Rizan,Edwardin,Ranfanin,Fuun ja Lingin kanssa Führerin pöydän toisella puolella. Toisella puolella oli tietenkin Japanin armeijan johtaja King Bradley.
- On ihailtavaa nähdä että te kaikki pääsitte tulemaan. Minulla on teille tehtävä. Se kuuluu näin. Homunculus on valtiolle kauhea vihollinen kuten tiedätte. He ovat liittoutuneet terroristi järjestö Akatsukin kanssa. Akatsukissa on ninjamaan pettureita ja suurin osa heistä on sekohulluja (sori Akatsuki). Ymmärrätte kai tilanteen vakavuuden.     Führer sanoi.
- Sain kirjeen ninjamaan yhdeltä johtajalta. Näin siinä lukee:

Hyvä Führer. Olen tulenmaan ninja kaupungin Konohan johtaja Hokage Tsunade. Saimme eilen tehtäväksi suojella Sekaiko nimistä kylää koska huhutaan Akatsukin ja sen liittolaisten haluavan vallata kyseisen kylän. Me voimme lähettää vaan 10ninjaa ja siksi pyydämme teiltä tukea. 6henkilöä riittäisi hyvin. Kiitos jo etukäteen.
Tsunade.



Oli hiljaista.
- No niin. Varmaan osa teistä jo huomasikin että teitähän on juuri sopivasti 6. Siis te esitätte perhettä. Ling ja Ranfan ovat lukion ensimmäistä vuosiluokkaa käyvät kaksoset, Roy ja Riza ovat vanhemmat, Fuu on Royn vanha isä ja Edward on ylä-koulun 8-luokkaa käyvä perheen nuorin lapsi.   Bradley selitti. Ed suuttui siitä että hän joutui käymään ylä-koulua vaikka oli 16-vuotta ja Ling joutui pitämään pojasta kunnolla kiinni ettei tämä olisi piessyt Führeria.
- Asiasta ei valiteta! Lähdette huomenna!    Führer sanoi ennen kuin päästi sotilaansa pakkaamaan tavaroitaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Akatsukifani - 2012-03-21 06:56:58
Tiedän kaikki sarjat! Jatkoa pian. X3

akatsukilover2 - 2012-03-21 17:08:03
Hei serkku.
mahtavaa jälkeä ja vaan pari kirjotusvirhettä.
Alotan jatkoosan kirjottamisen heti kun inspiraationi palaa
lomaltaan (toivottavasti pian)
Kiitos kun annat minun tehdä sarjaa kanssasi. =)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste