Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aika muuttuu <3 V - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1348 sanaa, 8824 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-23 21:04:46 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Esiintyy ryhmä 11 ja Sasuken entiset ryhmät. Sekä ryhmä 12 ja ryhmä Gai.
VAROITUS: Pientä Shonen-aita

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 884 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli aamu. Sitä ei vaan heti huomannut kun oli niin pimeää. Pienessä talossa 11 ninjaa heräsivät hiljaa. Siis he olisivat heränneet hiljaa mutta Tozua alkoi ärsyttää kun kukaan ei herännyt. Hän tunkeutui toisten uniin saaden nämä kiljumaan. Mutta ainakin ovat hereillä.
- No voi hemmetti sun kanssas Tozu!!! Ei toisten uniin saa tunkeutua!!!   Dakemo huusi kun oli vihdoin rauhoittunut.
- Oma syysi kun ett herännyt. Sinuna en valittaisi enempää tai kerron Sakerulle söpöstä unestasi.    Tozu vastasi ilkikurisesti.
- Et muuten varmana kerro!!!    Dakemo kiljui ja muuttui tulipunaiseksi. Juuri tällaisilla hetkillä Dakemosta oli onni että Tozu on mykkä.
- Dakemo sä kiljut kun tyttö!!! Oot periny tyttömäisyyden isältäs saatana!!!    Jasmin nauroi niin paljon että meinäsi tukehtua. No ei nyt sentään mutta melkein.
- Entä sitten. Itekki oot tyttömäinen.   Dakemo ja Jasmin olivat aloittaneet ainaisen tappelunsa. Ja Sakerun iloksi he olivat samassa ryhmässä hänen kanssaan. Siis kyllä Dakemo käy mutta ei Jasmin. Miksei se voinut mennä Kazen kanssa samaan ryhmään? Näitä asioita Sakeru itsekseen mietti.
- No niin lopettakaa tappelu. Meillä on paljon tekemistä ja tunnin päästä pitäisi tavata Tenten-sensei.     Sakeru sanoi lopulta kun kyllästyi ryhmäläistensä ainaiseen loputtomaan tappeluun.

2Tunnin kuluttua
Sakeru,Dakemo ja Jasmin seisoivat Tentenin takana. Tai siis Sakeru ja Dakemo seisoivat Tentenin takana. Jasmin oli mennyt piiloon Gaita puun taakse.
- Gai-sensei tekisit joskus normaalin sisääntulon!!! Pelästytät oppilaani!!!    Tenten karjui Gain ilmestyttyä sumuverhon takaa.
- Anteeksi pikku tyttö. Ei ollut tarkoitus.      Gai sanoi kun huomasi ujon tytön puun takana.
- E-ei s-se mi-tään.    Jasmin sanoi hiljaa. Dakemo virnisti pirullisesti.
- No mutta Jasmin. Eks Gai-sensei oo liian vanha sulle?
- Dakemo! Lopeta. Sä tiiät ett se pelkää vieraita ninjoja.    Sakeru torui blondia poikaa. Miksi Dakemon ja Jasminin piti kiusata toisiaan aina kun vain voivat? Ovat selvästi tulleet vanhempiinsa.
- Ok. Sori Jasmin.    Dakemo lausui katkerana.

- Hei! Anteeksi kun tulen myöhässä mutta piti käydä Hokagen luona!     Neji huusi kaukaa.
- Siitä on tosiaan pitkä aika kun olimme viimeksi kaikki koolla työaikana.     Lee vastasi ja nousi ylös pusikosta minne Tenten oli miehen heittänyt ennen Gain tuloa.
- Niin mutta nyt aika on muuttunut. Emme enää tee tehtäviä yhdessä kun minä olen ANBUssa ja Tenten on ryhmän johtaja. Te kaksi kahjoa joudutte suorittamaan tehtäviä kaksin. Onnea ja menestystä teille.     Neji lausui lopun puheestaan sarkastisesti.
- No mutta Tenten. Kertoisitko jotain uusista oppilaistasi?     Gai sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen.
- Ai niin. No minä en itse tiedä heistä paljon mitään koska näin heidät ensimmäisen kerran vasta eilen illalla. Että jos he voisivat itse esittää itsensä. Dakemo haluatko sinä aloittaa. Kerro yksi juttu itsestäsi.    Tenten sanoi ja katsoi blondia poikaa. Pian muutkin katsoivat häntä.
- Jos niin haluatte Tenten-sama. No olen Dakemo ja rakastan genjutsuja.     Dakemo kertoi niin nopeasti ettei kukaan saanut selvää.
- No selvä. Entä sinä punapää.    Gai sanoi sekavasti mumisten samalla jotain randomia.
- Tiedoksesi AD/HD-sensei en ole punapää vaan Sakeru ja minulla on silmälasit kuten varmaan huomasitte. Ja tuo tyttö tuolla on Jasmin ja hän rakastaa murhaamista uskokaa tai älkää hän on vieraassa seurassa hyvin ujo.    Sakeru sanoi epäkiinnostavalla äänensävyllä. Gai tiesi heti ettei pitänyt pojasta.
Neji jäi ihmettelemään Jasminia. Hänestä tyttö muistutti Hinataa todella paljon. Kyyneleet muodostuivat pojan silmiin kun hän muisti taas heikon serkkunsa joka katosi 20vuotta sitten. Tenten huomasi Nejin kyyneleet.
- Mitä nyt Neji-kulta. Onko kaikki hyvin?     Nainen kysyi huolestuneena.
- On.    Neji sanoi nopeasti.
- Valehtelet. Ajatteletko taas Hinata-samaa?      Tenten kysyi hiljaa.
- Sinä tunnet minut liian hyvin Ten. No joo. Tuo tyttö. Jasmin tuo mieleeni Hinata-saman en vaan tiedä miksi.     Neji hymyili pienesti. Tenten painoi huulensa vasten hyuugan huulia ja suuteli miestä hellästi.
- No enyway. Keitä te muut olette?     Sakeru kysyi nyt vähän enemmän kiinnostuneen kuuloisena mutta se ei vakuuttanut kaikkia läsnä olioita.

- Niin no minä olen tämän ryhmän johtaja. Siis olin. Nyt ryhmämme on hajonnut. Mutta nimeni on Maito Gai.    Gai lausui oudosti hymyillen. Sakeru ja Jasmin repesivät nauramaan. Kyllä Dakemokin olisi nauranut mutta hänellä oli kiire liikuttua ja kuunnella parinsa suloista naurua jota kuuli niin harvoin. Oikeastaan Dakemo ei ole kuullut Sakerun nauravan koskaan aikaisemmin vaikka he ovat tunteneet toisensa koko elämänsä. Dakemon harmiksi hänen ystävänsä lopettivat nauramisen koska Tenten näytti todella vihaiselta. Lee ja Gai olivat ryhtyneet myös nauramaan vaikkeivat edes tienneet mille he nauroivat.
- Lakatkaa nauramasta te kaksi ette edes tiedä mille nauratte! No teille tiedoksi olen Hyuuga Neji ja kuulun Hyuuga klaanin sivusukuun. Pääsuvun entinen perijä katosi 20vuotta sitten ja siksi työskentelen ANBUssa. Toivon löytäväni hänet joku päivä.     Neji kertoi. Kaikki jopa Gai katsoivat Nejiä suu auki. Gain ryhmä sitä että Neji kertoi tuntemattomille ninjoille noin paljon itsestään ja varsinkin suvustaan joka on aina ollut miehen heikoin kohta. Ja geeninit sitä että olivat löytäneet Jasminin äidin sukulaisen joka ei tiennyt naisen kohtalosta.
- Ja lopuksi minä olen Rock Lee ja rakastan taijutsuja.         Lee sanoi ylpeänä.

Samaan aikaan toisaalla (tapahtuu jo maailma)
Narutolla oli tylsää. Hän istui sillan reunalla ja katseli kun Sai maalasi jotai ja Juugo puheli linnuille. Kakashi oli taas myöhässä mutta kukaan ei enää halunnut muistuttaa siitä. Niin ei tehtäisi enää koskaan. Se tekee sisällä niin hemmetin kipeää. Syyt miksi asiasta ei mainita ovat että on todettu ettei huutaminen auta koska mies on aina myöhässä ja että se muistuttaa liikaa Sakurasta. Kakashille huutaminen oli aina ollut Naruton ja Sakuran hommaa. Tytön kadottua 20vuotta sitten huutaminen tuntui merkityksettömältä eli se lopetettiin. Tänäänkin mies on ollut jo 3 tuntia myöhässä mutta se ei haitannut.
- Onko Kakashi vieläkin myöhässä? Ja minä varta vasten odotin ryhmäni kanssa 3 tuntia pelaamalla korttia heidän luonaan.      Sasuke tuhahti kun tuli esiin pensaikosta. Naruton ilme kirkastui ja hän juoksi miehensä luo ja rutisti tätä kunnolla.
- Teme olin huolissani kun et ollut kotona kun heräsin. Luulin että sinulle oli tapahtunut jotain kun ett ollut täälläkään.      Naruto itki. Sasuke pyyhki kyyneleet Naruton poskilta ja kuiskasi.
- Anteeksi ei ollut tarkoitus huolestuttaa Baka.
- No jotain rajaa kyyhkyläiset. Tuolla on nuorisoa kattomassa.        Kuului ääni puitten takaa.
- Tervettuloa takaisin Suigetsu-san, Yamato-sensei.    Juugo toivotti rauhallisesti rakastettunsa ja senseinsä tervettulleiksi

Suigetsu oli aluksi tosi masentunut Karinin kadottua. Hänestä meinasi tulla hullu. Juugo otti miehen jotaakseen ja ajan myötä myös Suigetsu myönsi pitävänsä Juugosta. Suigetsu pitää itseään bi-seksuaalina koska rakastaa Juugoa ja Karinia yhtä paljon vaikka arveleekin naisen kuolleen. Suigetsulla on samat syyt olla ANBUssa kun Nejillä. Neji haluaa löytää Hinatan ja Suigetsu Karinin. Tietysti myös Naruto haluaa rakkaan sukulaisensa takaisin niin kuin myös loput haukka ryhmästä.

- Hyvä sun on sanoo Sui-chan.      Sasuke puhui ärsyttävällä sarkastisella äänellään.
- No mä en ainakaan tee mitään julkisesti.      Suigetsu sanoi nolona ja tulipunaisena.
- Oroci,Katsune,Yuki senseimme ei varmaankaan tule hetkeen eli saatte olla vapaasti mutta älkää poistuko sillan läheltä ja välttäkää riitoja pyydän.     Sasuke sanoi yhtäkkiä ryhmälleen.
- Selvä Sasuke-kun.
- Asia ymmärretty Sasuke-niisan.
- Kiitos Sasuke-sensei.
Kaikki vastasivat vuoron perään.

Obiton haudalla
Valo alkoi viimein loistaa synkkään aamuun. Tai päivä nyt oikeastaan oli but enyway.  Kakashi heräili vasta ystävänsä haudalla. Eilen oli ollut Obiton kuoleman muistopäivä.
- Oho. Taisin nukahtaa. Iruka on varmaan huolissaan kun en tullut kotiin eilen. No käyn tässä hänen luonaan ennen kun saavun kokoontumis paikalle. Saavathan vaihtaa kuulumisia pidempään.      Kakashi mutisi ja lähti lähti kävelemään kohti Hokagen toimistoa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
akatsukilover2 - 2012-03-23 23:08:28
Ihania nuo paritukset=). Oonkohan mä vähän pervo tai
jotain kun tulee heti sellanen "jee!yaoita!" juttu
kun lukee?
No anyway.

KIRJOITUS VIRHEITÄ LÖYTYI MUUTAMAAN OTTEESEEN!!!
Tiedän että et pidä kun muistutan asiasta mutta muistutan silti >=3.
*pahis naurua*

Akatsukifani - 2012-03-24 20:07:48
Taas ihana! (en keksi mitään kirjoitettavaa) X3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste