Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 11 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 732 sanaa, 4622 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-03-27 21:29:54 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Painin vuoro puhua.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 894 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tänään on sellainen päivä joka näyttää päälle päin tylsältä mutta on kuitenkin kaikkea muuta kun tylsä.

Kaikki alkoi kun aamulla tuli kuullutus.
- Haloo. Onko tämä mikki päällä. Ai on se. No niin hyvää huomenta nuoret. Täällä puhuu Kankuro. Olen ammatiltani lääkäri ja sijaistan pari päivää poissa olevaa Temaria eli saatte ammatillisen avun heti vaivoihinne. No tuo oli aika pieni juttu eli annetaan rehtorin jatkaa.    Kankuroksi itseään nimittävä saarnaaja lääkäri lopetti puheensa.
- Kiitos Kankuro. Ja nyt vakavempiin aiheisiin. Olemme saaneet tietoomme että koulu puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Se ei tarkoita ettei koulunne jatkuisi. Joudutte käymään naapuri koulua.    Ling lausui synkästi. Musiikin luokassa oli hiljaista. Kukaan ei tiennyt mitä sanoa. Edes Akatsukin jäsenet tai Minato eivät sanoneet mitään vaikka olive tienneet tämän kuukauden muita ennen. Yhtäkkiä Deidara kaatui. Hän oli nukahtanut pystyyn ja horjahtanut.
- Ai samperi joka paikkaan särkee!   Deidara huusi herättyään tömähdyksessä.
- Deidara et näytä voivan hyvin. Jos menisit Kankuro-sanin luokse.   Alphonse-sensei sanoi huolestuneesti.
- Vaan jos Sasori no Danna tulee mukaan.   Deidara sanoi lapsellisesti.
- Jos se käy Sasorille niin minun puolestani hän voi tulla.   Ope sanoi yrittäen rauhoitella muuta luokkaa.
- Käy se. Tule Dei.   Sasori sanoi hiljaa ja lähti pois blondin kanssa joka ei sittenkään olisi halunnut lähteä.
- Mitäköhän Deille on käynyt?   Kushina mietti.

Kauan tyttö ei ehtinyt mietiskellä kun luokan takaa kuului huutoa. Se oli Minato. Hän oli taas paniikissa. Me kaikki Akatsukilaiset tiesimme pojan paniikkihäiriöstä olimmehan kuulleet nauhan minkä Sasori oli tuonut. Myös ope huomasi sen ja oli hädässä itsekkin.
- Roy hae Sasuke tänne NYT!!!!    Al-sensei huusi. Roy huomasi tilanteen vakavuuden ja juoksi hakemaan enkun opea. Olisi ollut järkevämpää tuoda Naruto mutta Sasuke oli lähempänä ja Minato luotti Uchihaan yhtä paljon kuin setäänsä.
- Ope toin Sasuken niin kuin pyysit!!!    Roy huusi oven raosta. Al ohjasi kaikki oppilaat luokan etupäähän turvaan. Sitä ei tiedä mitä paniikkihäiriöinen ihminen paniikissa tekee. Sasuke juoksi Minaton luo rauhoitellen sitä. Samaan aikaan Roy soitti mielisairaalaan. Ne miehet hakivat Minaton taas pariksi päiväksi lepäämään sairaalaan ja antoivat sille vahvempia lääkkeitä.

Hirveän kummallinen musiikin tunti oli päättynyt ja odotimme Deidaraa ja Sasoria Kankuron luota. Kun he viimein saapuivat Deidara näytti synkältä ja Sasori hämmästyneeltä.
- Haloo! Voisitteko vastata olen huhuillut tässä jo 5 minuuttia! Onko jotain kauheeta saatu selville!    Zetsu huusi Sasorin korvaan.
- Ei kauheeta vaan traagillista ja pelottavaa. Deidaralla on anoreksia.    Sasori sanoi hiljaa. Kaikki katsoivat Deidaraa hämillään. Oli se totta. Poika oli laihtunut silmissä.
- Dei. Koskeeko tää juttu sitä kun sun perhe soitti?   Nagato kysyi hiljaa. Deidara katto sitä hämillään. Niin kyll me muutki tehtiin.
- Mist sä sen tiiät?   Blondi kysyi pelästyneenä.
- Me ollaan vakoilun mestareita emme koskaan jää kiinni! Oltiin huolissaan susta ja siks katottiin ett mikä oli hätänä.   Yahiko selosti.
- Noi kai haluu tietää syyn tälle mutt mä en pysty kertoo. Mä tiedän ett te tiedätte tän eli voisitteko selittää mun puolesta?    Deidara pyysi surullisena.
- Jos kerran niin haluat.   Nagato lausui ja antoi puheen vuoron veljelleni.
- Eli muistatte kai sen päivän kun Deidara pyydettiin rehtorin luo. Kaikki luuli että se oli tehny jotain pahaa mutta oikeesti sen perhe soitti sille. Deidaran sairas sukulainen Yuki oli joutunut sairaalaan teho-osastolle jossa on edelleen. Yukin sairaalassa olo, Minaton mielisairaalassa olo, Minaton vanhempien kuolema, koulun purkaminen ja monet muut asiat traumatisoivat Deidaran pieniä aivoja ja hän vähensi vähän väliä syömistä ja viikko sitten hän söi aamulla pelkän leivän eikä muuta. Hän ei uskaltanut kertoa asiasta teille koska ei halunnut huolestuttaa teitä.    Yahiko kertoi. Oli hiljaista.
- No mitä ne tekee sulle nyt?    Kakuzu kysyi kyllästyttyään tappavaan hiljaisuuteen.
- No rehtori kutsuu Dein vanhemmat tähän kaupunkiin vahtimaan että hän syö ja pahimmassa tapauksessa hän joutuu sairaalaan. Joka on ongelmallista koska Deidara pelkää sairaaloita.   Sasori sanoi huolestuneesti.
- Ainoa asia mitä me voidaan tehdä on tukea ja auttaa Deidara eteenpäin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
akatsukilover2 - 2012-03-28 03:06:14
Käy sääliksi Dedaraa...
Tää on hyvin kirjotettu enkä löytänyt kirjoitusvirheitä.
Saat extra palkaksi kasan Kismettejä. <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste