Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 12 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 713 sanaa, 4578 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-04-14 19:17:22 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Nyt tää jatkuu taas pitkän tauon jälkeen <3.

Nyt ei oo enää minä kertojaa vaan laaja-alais kerrontaa koska muuten en ois saanu enää mitään aikaseks. Ja sori ku tää on näin lyhyt :(

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 869 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli kaunis ja aurinkoinen aamu. Tai niin radiossa oli eilen luvattu. Oikeasti satoi kaatamalla ja päivä oli kaikkea muuta kun ihana.  Arpinen poika katsoi ulos ikkunasta. Tänään aloitettiin vanhan koulun purkaminen. Tänään hän ja kaikki muut koulun oppilaat menisivät naapuri kylän kouluun. Miten päivä voisi alkaa huonommin. Myös Akatsukit ovat olleet enemmän muiden Akatsukilaisten kanssa. Kyllä he joskus olivat muidenkin kanssa mutta tosi harvoin.

 Miksi mikään ei mene oikein?

-Scar tule jo myöhästymme koulusta!!!!  Karui huusi autosta. Scarin vanhemmat olivat Karui ja Omoi. He työskentelivät tuossa naapuri kaupungin koulussa Karui uskonnon opena ja Omoi välkkävalvojana Konohamarun kanssa.
-Joo tullaan.  Scar lausui hiljaa ja astui ulos kylmään sateeseen

Samaan aikaan toisaalla (tapahtuu jo maailma...)
Mielisairaalassa oli hiljaista niin kuin aina aamuisin. Minato nukkui hiljaa peiton alla huoneessa numero 97. Ovi avautui hiljaa ja sisään astui valkoiset silmät omaava ruskeatukkainen nainen.
-Minato-chan aika herätä! Tänään pääset kouluun!  Nainen huusi hiljaa.
-Ai huomenta Hanabi-san.  Minato lausui unisesti hieroen silmiään. Poika söi nopeasti aamiaisen ja lähti hiljaa ulos. Käytävällä ei saanut mölytä aikaisin koska sairaala oli täynnä mieleltään sairaita potilaita.
-Odota tässä Minato-chan Moegi-san tulee pian saattamaan teitä kunhan saa Bee-kunin ylös sängystä.  Hanabi sanoi kunnioittavasti ennen kun lähti. Minaton mielessä kävi karkaaminen mutta muisti pian ettei tuntenut paikkoja.
-Hei Mi-kun!!!  Kuului iloinen ääni Minaton takaa.
-Kestipä teillä kauan Moegi-sama Bee-sempai.  Minato sanoi tylsistyneenä.
-No anteeksi pikkuveli mull ja Hachibiillä oli juttu kesken jou.   Been sanoi iloisesti.

Killer Bee oli Fukakun ja Rizan ikäinen eli n.18vuotta. Hän on mielisairaalassa koska hän näkee hirviöitä. Yksi hirviö on hänen ystävänsä ja sen nimi on Hachibii. Been myös pitää kaikkia perheensä jäseninä. Vaikka Been asuu vakituisesti mielisairaalassa hän käy tavallista lukiota.

Deidaran luona
-Dei-chan sinun pitää kyllä syödä tuo leipä loppuun. Myöhästyt pian.  Deidaran isä käski.
-Joo joo. Mutt ei oo nälkä!  Dei valitti.
-Sä tiiät et sun pitää syö...   Enempää blondin isä ei ehtinyt valittaa kun ovi aukesi ja sisään astui pinkkisilmäinen Albiino.
-Deidara perkele tule jo saatana!!! Pitää ehtii hakee Sasoriki jumalauta!!!!   Hidan kirosi kovaan ääneen.
-Kukas hän on?  Dein äiti kysyi.
-Hidan. Yks mun kaveri. Nähään un!  Deidara huusi ja lähti.

-Kiitti Hidan sä pelastit mut isän saarnasta un.  Blondi kiitti kun pääsivät autoon.
-Ole hyvä vittu. Kyll sä saatana sen ansaitsetkin!  Hidan huusi loppu osan puheestaan.
-Hidan!!! Montako kertaa olen kieltänyt kiroilemasta!!!  Hidanin isä huusi etupenkiltä. Etupenkillä olivat myös Hidanin veli Kakashi ja tämän kaveri Iruka.
-Joo vittu anteeks faija!!!!  Hidan huusi kovempaa.
-Anna olla isä. Tiedät että veli oppi kiroilun äidiltä.   Kakashi sanoi hiljaa. Tuli hiljaista. Ihme myös Hidan oli hiljaa.

Kakashin ja Hidanin äiti oli kaunis mutta hyvin paha suustaan. Siitä Hidan oppi kiroilemaan ja tekee sitä nykyään äitinsä muistolle. Heidän äidistä ei koskaan puhuta paljoo mutta Akatsuki ja Iruka tietävät että hän kuoli kun joku humalainen ajoi tämän yli kun oli tullut ystäviensä kanssa kotiin.

Entäs opettajat?

No katsotaans mitä jeille kuuluu.

Gaara,Naruto,Sasuke,Edward,Al,Ling,Ranfan ja kaikki muut opettajat ja koulun työntekijät huokaisivat syvään. Juuri äsken heidän rakas koulunsa oli hajotettu tuusan nuuskaksi. Opettajat olivat silti vähän iloisia koska heidän pyyntö siitä että uudesta koulusta tulisi yhtä vanhan-aikainen kun edellisestäkin. Se oli kuulemma vielä halvempaa kun mitä aluksi oltiin suuniteltu.
-On hyvä että koulusta tulee saman kaltainen kun aikaisempi mutta tulee vanhaa silti ikävä.   Gaara sanoi hiljaa. Muut nyökkäsivät.
-Ja koska meillä ei muka ole muuta tekemistä niin saamme luvan auttaa rakennus puuhissa. Ihan kun Koulun henkilökunta sellaista osaisi? Rasittavaa.
-Joo. Oot oikeessa Shika mutt kyll me jotain keksitään.   Valinnais-liikan ope Inuzuka Kiba lausui huokaisten syvään uudestaan.
-No niin kaikki!!! Töihin!!! Winry huusi ärtyneenä. Kukaan ei uskaltanut väittää naiselle vastaan joten kaikki juoksivat töihin.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste