Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Uusi koti, uudet ystävät, uusi elämä? Luku 2 - akatsukilover2
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 533 sanaa, 3530 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-05-02 20:10:05 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - muu

Hahaa!!! Sainpas tehtyä tän!


Minulla on viisi hyvää syytä MIKSI tämä on myöhässä:

1: En keksi mitään.
2: Päänsärky.
3: Ei jaksa kirjottaa.
4: Kone ei toimi kunnolla (Ei ihme, kun heitin sen suutuksissani SANANMUKAISESTI seinään XD!).
5: Koulu, joka vie kaiken inspiraationi.


Tää on hitusen erään käyttäjän pyynnöstä korjailtu. Ihan "hitusen" vaan. xD 
Kommentoittehan sitten? En kestä olla saamatta kommentteja. (mistähän sekin johtuu...)

Ja sitten itse asiaan. Tässä viimeistään huomataan että Rika on ristiriitainen hahmo.(Tyhmimmät eivät ehkä huomaa)
Jatketaampa siitä mihin viimeks jäätiin...

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1306 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Rika odotti vielä hetken...vielä hetken aikaa jolloin kaikki ihmiset nukkuisivat. Kun se aika koittaisi hänen kauniin verinen näytelmänsä alkaisi jälleen. Hän saisi taas uhrata niin paljon kuin halusi, tässä suuressa kaupungissa... Vaikka hänen pitikin pakoilla ninjoja, hän piti näytelmäänsä joka kerta yhtä täydellisenä ja jännityksellisenä. Se sai hänet aina värisemään silkasta ilosta, jäisikö hän kiinni tällä kertaa? Vai selviäisikö hän jälleen ilman huolen häivääkään? Rika innostui aina kamppaillessaan näiden kahden kysymyksen välillä niin, että vaaransi henkilöllisyytensä joskus aivan tahallaan. Rika leikki vaaralla yhä uudestaan, ja uudestaan...

Aamulla
Rika heräsi ja katsahti kelloon. Se oli jo yli kymmenen. Rika nousi hieman vaivalloisesti, hieroi unen silmistään, vaihtoi vaatteensa ja meni katsomaan Hidania. Kun Rika avasi vierashuoneen oven, hän näki Hidanin puoliunisen hahmon. 

"Huomenta Hidan", Rika sanoi ystävällisesti hymyillen.

"No huomenta", Hidan vastasi ja haukotteli. 

"Tuota... haluaisitko syödä jotain? Voin tuoda jotain jos haluat."  

"Ei tarvitse, pystyn kävelemään itsekkin",  Hidan vastasi Rikan kysymykseen ja heitti peiton päältään. Siinä samassa Rika muuttui tulipunaiseksi ja kääntyi nopeasti toiseen suuntaan. Hidan katsoi Rikaa ihmeissään ,mutta pian huomasi olevansa alasti.

"MITÄ HELVETTIÄ!?!?!?!!"   Hidan huusi ja veti peiton takaisin nolostuneena. Rika vilkaisi Hidanin suuntaan,pyyhkäisi nopeasti verta nenästään ja sanoi hieman takellellen:

" Tu-tuota... Minä ajattelin...parsia j-ja pestä vaatteesi... Ne ovat kuivumassa. Käytä sillä välin mi-mies vainaani vaatteita."  Rika ojensi Hidanille miesten vaatteita edes katsomatta tätä ja käveli pois huoneesta, jättäen Hidanin nolostuksesta punaisen hahmon jupisemaan kirouksia.

Pian tilanteen rauhoituttua, molemmat Jashinistimme ryystivät kahvia keittiössä. Hidan oli oppinut, että Rikan talo oli kuin pieni sokkelo. Keittiö oli ollut aivan lähellä vierashuonetta, mutta Hidanilla oli kestänyt sen etsimiseen noin 15 minuuttia. Kumpikaan ei katsonut toista, he pikemminkin välttelivät toistensa katseita. Ei tosin ihmekään, kun ottaa huomioon mitä oli tapahtunut.
Muutaman tunnin päästä Rika luki olohuoneessa jonkin sortin romaania, samalla kun Hidan kiillotti viikatettaan, jonka hän oli joutunut itse etsimään. Yhtäkkiä ovi pamahti auki ja kuului lapsen huuto:

" KOTONA OLLAAN!!!" ja samassa kyseinen lapsi juoksi olohuoneeseen. Tytöllä oli polviin yltävät valkoiset hiukset ja tumman siniset silmät, hänellä oli yllään vaalean sininen puolipitkä hame, ja vaalean lila huppari. Hän heitti nopeasti vihreän reppunsa sohvalle ja alkoi kysellä Hidania osoittaen, mutta Rikaan katsoen:

" Mutsi!!! Kuka toi on?! Mitä se tääl tekee?! Miks sill on iskän vaatteet?! Millo se tännne pääs?! Mistä se..."   

" MIHO!!! Ole nyt hiljaa! Kysymys kerrallaan! Etkä sä jo vittu ole oppinut yhtään käytöstapoja?! SAATANA!!!" Rika keskeytti Mihoksi kutsutun tytön vihaisena. Miho perääntyi pelästyneenä pari askelta ja tuli aivan hiljaista Hidanin yrittäessä vielä tajuta mitä juuri oli tapahtunut.  Kun Hidan oli saanut sulateltua asiaa hän kysyi:

"Rika, kuka toi likka on?" Rika katsahti Hidaniin taas rauhallisena ja vastasi kysymykseen ystävällisesti hymyillen

"Hän on tyttäreni Miho."

JA TÄHÄN ME JÄÄMME TÄLLÄ KERTAA! ^_^

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2012-05-02 20:21:15
Aarg, tekstiä ei voi lukea näin. D: Yritä jaksottaa tarinasi niin, että teksti ja repliikit erottuu selvästi toisistaan.

"Siis esimerkiksi näin", Horaa neuvoi. Hän mietti hetken, ennen kuin jatkoi taas:
"Repliikkien asetteleminen näin selkeyttää tekstiä ja saat varmasti enemmän lukijoita", Horaakkeli neuvoi.

Hän yritti kovin saada tekstin tarinasta kiinni, mutta ikävä kyllä sai vain kipeät silmät. Horaasta se oli erittäin tylsää.

"Tajusitko nyt, miten tämä toimii?"


Eli siis, teksti jaetaan kappaleisiin, yleensä kappaleiden pituus vaihtelee viidestä rivistä kymmeneen. Repliikit sijoitetaan selkeästi eri riveille ja jos keskustelu jatkuu pitkään, hakataan entteri väliin. Entteriä voi pitää myös tehokeinona:

"Horaa, sinun pitää lisätä ficcisi huomenna. Ymmärsitkö? Huomenna!"

Ei.

Ei, ei voinut olla totta. En minä ehtisi, en millään...


(sori nää mun esimerkit xD) But I hope u got the point. C:< Jos et, kato vaikka näiden käyttäjien ficcejä: Violetu, Anzu-chan, Envyy. (tai Horaa! xD)

Korjailepa siis tekstisi näin niin katotaan sitten uudestaan. :)


haru-97 - 2012-05-02 21:28:54
Tää on hieno ja omaperäinen sarja serkkuseni! Tää osa oli lyhyt ja kaipasi jotain lisää!!! Kirjoita pian lisää!!! T: Serkkusi haru-97 <3

Bai-Ju-Li - 2012-05-05 16:44:51
Oho, en huomannut heti että on uusi osa. Voi minua. :P
Tykkäsin, mutta oli tämä kyllä hiukan lyhyehkö. Noh, se ei haittaa oikeastaan sillä tiedän hyvin sen hankaluuden, kun kirjoittaa. :)

Hieno kohtaus Hidanille ja Rikalle, hyvää viihdettä. Nyt saatiinkin uusi hahmo taas peliin, jännää. Jatka samaan malliin!

Ranma - 2012-06-30 21:48:28
vitsi tää on hyvä millon kolmas osa tulee * odottaa kärsimättömästi täristen innoissaan *

en malta oottaa

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste