Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Syrjäytyneen PäiväKirja ep4 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1437 sanaa, 9451 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-05-02 18:51:54 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Tätä kaikki Animun lukiat ovat odottaneet!!! Kyllä näette oikein Syrjäytyneen PäiväKirja osa 4 on ilmestynyt!!!! # Kiittää, kumartaa ja etsii sopivaa hautapaikkaa #
No vitsi vitsi kuka tätä lukee. Nyt on siis vakavat paikat Konohassa. Tarina jatkuu. Sisältää KakaIrua,HinaKibaa sekä maininta SaiSakua,ShikaInoa ja SasuNarua

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1526 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
                           Syrjäytyneen PäiväKirja 4
-Konohassa koettiin kauhun hetkiä kun nuori tyttö ampui kaksi viatonta nuorukaista ja....
-Hetkinen... Miten te pääsitte sisään??? Täällä on nyt kriisitila eivätkä kameramiehet auta asiaa yhtään!!!  Iruka huusi työntäessään kameramiestä ja reportteria ulos rakennuksesta. Iruka oli ainoa opettaja joka ei ollut juossut ulos. Hän nimittäin muisti ettei tarkastanut luokkaa ennen kun lähti. Eikä kukaan ollut nähnyt Narutoa ja Sasukea missään. Brunette juoksi hetken kunnes näki Hinatan juoksemassa häntä kohti. Mies ei liikkunut. Hinata osoitti senseitään aseella. Naruto ja Sasuke juoksivat huutaen paikalle mutta liian myöhään. Luoti oli jo läpäissyt Irukan rinnan. Brunette kaatui maahan.
-Iruka-sensei!!!!  Blondi huusi itku kurkussa.
-Naruto, Sasuke? Luulin jättäneeni teidät vahingossa luokkaan. Olin niin huolissani.  Brunette sanoi hymyillen
-Kyll sä meiät luokkaan jätit...
-Ole hiljaa Sasuke-teme!!!  Emopoika hiljeni koska näki poikaystävänsä tuskan.
-No no Naruto. Noinko sanotaan poikaystävälle???  Iruka nauroi taas kunnes kipu tuli sietämättömäksi ja mies oksensi verta. Hetken oli hiljaista.
-Naruto. Voisitko soittaa Kakashille ja kertoa tapahtuneesta?  Iruka sanoi hiljaa.
-Joo voin mä. Kuka se Kakashi ees on?  Naruto vastasi yhtä hiljaa.
-Hatake Kakashi on poliisi ja on Madaran ja Minaton työkaveri.  Sasuke kertoi
-Mutta mistä tunnet Kakashin Iruka-sensei?  Sasuke kysyi yllättäin.
-Hän on minun mieheni.  Brunette sanoi hiljaa. Yleensä mies ei paljastanut näin arkoja ja henkilökohtaisia asioita mutta Sasuke ja Narutokin olivat homoja eivätkä kerro asiasta.

Naruto otti Irukan taskusta puhelimen ja valitsi Kakashin numeron. Ja laittoi kaijuttimelle jotta Iruka kuulisi Kakashin äänen.
-Haloo Iru-chan <3. Mitä asiaa sinulla on kesken koulupäivän?  Kysyi iloinen ääni. Iruka hymyili.
-Anteeksi en ole Iruka vaan hänen oppilaansa Uzumaki Naruto.  Naruto sanoi synkästi.
-Onko jotai sattunut Naruto!!!
-Hiljaa Minato tämä on mun puhelu!!!
-Naruto on minun poikani ettäs tiedät!!! Ja mitäs pidät kajarilla!!!
-Anteeksi isä mutta Iruka-sensei käski soittaa Kakashille.  Naruto selitti isälleen keskeyttäen kaverusten riidan. Kuului askelia. Minato lähti kuulemma puhumaan Jiraiyalle ja Orochimarulle.
-No niin Naruto mitä asiaa Irukalla on?  Kakashi kysyi jo hiukan peloissaan. Naruto ei pystynyt puhumaan joten antoi puhelimen Sasukelle.
-No siis täällä Konohassa riehuu ampuja ja tuota...No tulkaa itse katsomaan sitä on vaikea selittää.  Kakashi hiljeni. Sitten hän mutisi hädissään jotain odottamisesta ja sulki puhelun.

     Poliisi-asemalla
Minato,Madara,Orochimaru,Jiraiya,Kabuto,Izumo,Kotetsu ja Kakashi seisoivat sinisen poliisi-aseman edessä. Kakashi oli kertonut tapahtuneesta poliisipäälikölle Sarutobi Hiruzenille joka oli kerännyt joukon parhaita poliisejaan tehtävään.
-Muistakaa miehet...   Loppua kukaan ei jaksanut tai pystynyt kuunnella. Mutta kaikki havahtuivat ja juoksivat autoille kun Hiruzen pappa kerran luvan antoi.

Auto kaartui Konohan pihaan. Kaikki Opettajat seisoivat heitä vastassa. Kaikki muut paitsi Iruka. Kukaan ei tiennyt missä brunette oli tai mitä tälle oli käynyt.
-Sanoi etsivänsä Narutoa ja Sasuke kun olimme lähdössä ulos.   Irukan hyvä ystävä Mizuki muisteli huolestuneena.
-No niin. Izumo Kotetsu. Te jäätte ulos rauhoittamaan tilannetta. Minato Kabuto. Tutkitte tuon liikunta rakennuksen. Jiraiya Orochimaru. Tulette minun ja Madaran kanssa sisään ja hajaannutaan siellä.   Kakashi lateli ohjeet.
-Kyllä Kakashi!!!  Poliisit huusivat yhtaikaa. Pian kaikki poliisit juoksivat eri suuntiin minne heidän nyt piti mennäkkään.

 Samaan aikaan toisaalla (tapahtuu jo maailma)
-Kiba meidän pitäisi lähteä turva paikkaan.   Tummia laseja käyttävä poika tuumi.
-Miksi? Hinata voi olla vaarassa!!! Shino et koskaan ajattele asioita!!!  Kibaksi kutsuttu poika huusi. Pojat olivat jääneet käytävälle seisomaan kun muut juoksivat karkuun.
-Entä jos Hinata-san lähti jo?  Shino kysyi yllättäin.
-Eikä tunnen hänen ihanan tuoksunsa vielä!!! Kiba intti. Shino vaan hymyili. Hän tiesi että pojan hajuaisti oli pettämätön.

-Anteeksi. Voisitteko auttaa mut ylös?   Kuului ääni poikien alapuolella.
-Suigetsu!!! Mitä sulle on käynyt????   Kiba kysyi nähtyään pojan käden joka vuosi verta. Suigetsu ei ollut mitään kovin tuttua pojille mutta kyllä he ovat toisensa nähneet ja tulevat hyvin juttuun. Suigetsu on Sasuken pienen kaveriporukan jäsen. Sasuke taas on Tentenin ja Nejin vanha ystävä ja Naruton poikkis. Suigetsu katsoi kättään ja irvisti kivusta.
-Pitkä rankka juttu. Joudut iteki kokemaan saman ellet pian häivy. Mutta ennen sitä Sasuke ja muut pitää löytää.   Suigetsu tokaisi pian. Soittaen Sasukelle. Pojan ilme tuli entistä surullisemmaksi ja hän painoi luurin punaista nappulaa. Sitten hän yritti saada Juugoon Yhteyttä. Neji vastasi kun Juugo oli pyörtynyt. Nyt hän soitti Karinille.
-Haloo. Poliisi Jiraiya puhelimessa.
-Anteeksi onko Karin... Siis sellainen punatukkainen silmälasi päinen tyttö siellä jossain.
-Ai on hän. Kaverini tarkistaa häntä juuri. Hei Oro miten on?....Ahaa. No poika. Asia on niin että tyttöä on ammuttu päähän eli toisin sanoen tyttö... on...mennyttä.   Enempää Suigetsu ei ehtinut kuulla kun puhelin sammui. Suigetsu ei välittänyt enää siitä, hän vain itki. Tosin ei kauaa koska Kiba tyrkkäsi hänet syrjään. Poika katsoi hetken hiljaa. Sitten hän havaitsi sinitukkaisen tytön Hinatan kävelevän heitä päin.
-Hei Hinata!!! Ihanaa olet kunnossa!!! Olin niin huolissani!!!! Kiba huusi ja juoksi Hinataa päin. Poika tosin pysähtyi ja kaatui maahan koska Shino otti kiinni pojan kauluksesta. Juuri silloin Hinata kohotti aseen ja osoitti sillä kahta parhaimpaa ystäväänsä.

-Hinata-sama älä tee sitä!!!!  Neji huusi kovempaa mitä koskaan oli huutanut. Hinata hätkähti.
-Herää unestasi ja katso mitä olet tehnyt ja mitä olet tekemässä!!! Anna minun herätä tästä julmasta unestani!!! Haluatko todella tappaa ihmisiä!!! Varsinkaan Kibaa ja Shinoa sinun parhaista parhaita ystäviäsi!!!!   Hinata katsoi ympärilleen ja kyynel tipahti tytön poskelle
-Minäkö tämän tein?   Tyttö pohti. Pian Hinata nostaa aseen pois ystäviensä luota mutta ei heittänyt sitä poiskaan. Hän asetti aseen ohimolleen ja katsoi Kibaa.
-Kiba-kun kiitos ihanista hetkistä teidän kanssanne. Halusin vaan sanoa sinulle että rakastan sinua.   Ne olivat tytön viimeiset sanat. Hinata painoi liipaisinta ja kaatui itse kumoon. Kiba juoksi itkien tytön luo ja kuiskasi tytön korvaan jotain. Pian Jiraiya ja Orochimaru löysivät heidät ja totesivat vaaran olleen ohi.

Kakashi ja Madara juoksivat pitkin käytävää kunnes löysivät kolme henkilöä lattian rajassa. Yhdellä oli blondit hiukset ja muistutti kovin Minatoa, Toinen oli aika emonnäköinen nuori poika ja kolmas oli Brunette joka sylki verta.
-Iruka-chan oletko kunnossa!!!!!??????   Kakashi juoksi miehensä luo ja nosti tämän syliinsä.
-Kakashi sinä tulit! Iruka sanoi iloisesti irvistäen samalla. Kakashi nyökkäsi pienesti sitten oli hiljaista.
-Kakashi minä lähden ajoissa täältä. Mutta älä ole surullinen. Ole se koko ajan iloinen poliisi niin kuin aina!  Iruka lausun hiljaa.
-Ei et voi jättää minua!!!   Kakashi huusi tuskasta ja surusta. Madara oli peittänyt silmänsä ja korvansa sillä ei halunnut kuulla aina iloisen ystävänsä tuskan ja surun tunteita. Tämä ei onnistunut kovin hyvin mutta ääni ei ainakaan ollut niin voimakas.
-Nämä ovat kai sitten hyvästit. Iruka-uke.
-Vain hetkeksi Kakashi-seme... Vain hetkeksi.   Iruka lausui hiljaa hymyillen kunnes sulki silmänsä viimeisen kerran.

-Kuunnelkaa oppilaat,opettajat ja muu henkilökunta!!!! Kriisi-tila on ohi!!!  Izumo kuulutti kaikille ihmisille.
-Loukkaantuneita on muutama ja kuolleita n.5. Kuolleet ovat nimeltään: Haruno Sakura, Yamanaka Ino, Uzumaki Karin, Umino Iruka ja itse ampuja Hyuuga Hinata. Poliisi tutkii asian perin pohjin voitte lähteä oppilaat kotiin. Muut jäävät tänne.  Kotetsu ilmoitti synkkänä.

Niin kaikki lähtivät. Neji,Shikamaru,Sai ja Kiba itkivät kaikki. He olivat menettäneet tänään jotain hyvin tärkeää! Nimittäen Rakkaan turvallisen ihmisen. Jopa Sai jolla sanottiin ettei ollut tunteita itki. Sakura oli aina väittänyt että hänen poikaystävällään oli tunteen mutta kukaan ei uskonut häntä...Nyt uskoi. Heti kun Saruka kuoli.

Onneksi Nejillä sentään oli vielä Tenten. Muuten poika olisi varmasti seonnut yhtä pahasti kun serkkunsa. Neji veti tytön lähelleen ja kuiskasi tytön korvaan
-Olenko koskaan kertonut miten paljon rakastan sinua Tenten?  Sitten tyttö tunsi lämpimät huulet omiaan vasten. Se oli pieni hento suudelma joka kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.
-Et mutta se ei haittaa. Kunhan olet luonani.   Tenten vastasi lopulta kuiskaten suloiset sanat Nejin korvaan.
---------------------------------------------------------
No nyt tuli paljon tuskaa ja toivoa samaan ficciin!!!No yöitä!!!
# Hyppää Hinatan ja Irukan väliin #

Kommentit (Lataa vanhempia)
Akatsukifani - 2012-05-07 22:15:21
Voi Neji raukkaa! Harmi, että tää loppu. (oliko tää vika osa?) X3

Bai-Ju-Li - 2012-05-08 05:03:56
O.O Niin, oliko tämä viimeinen osa?

Tämä oli hyvin jännä, mutta pientä huvittuneisuutta koin kun luin Kakashin ja Irukan keskustelua. Söpöä.

Tässä oli hieman kirjoitusvirheitä. Mitä tarkoittaa "tapahtuu jo maailma?" O.O Ja sitten:
Nimittäen Rakkaan turvallisen ihmisen = Nimittäin rakkaan, turvallisen ihmisen.

Muuten oli tosi hyvä ja jännä osa!
Tykkäsin.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste