Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Prinssi Ruusunen - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2094 sanaa, 13908 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-05-06 06:19:10
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tää on mun uusi one-shot (tai mikä lie). Tarina Prinsessa Ruususesta. Sisältää Yaoia (tää on eka yaoi-ficcini joten laadusta en mene takuuseen).
Olenkin ilkeä enkä kerro paritusta etukäteen. Hahahaa!!!!
Sori virheitäkin voi olla.
NAUTTIKAA!!!!

Arvostelu
6
Katsottu 1318 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
                         Prinssi Ruusunen
Olipa kerran. Kauan kauan sitten pieni maa nimeltä Konoha jota hallitsi hyvä ja viisas kuningas Namikaze Minato. Eräänä kauniina päivänä Minaton vaimo Uzumaki Kushina synnytti poikalapsen. Poika sai nimekseen Uzumaki Naruto.
Pari viikkoa Naruton syntymästä järjestettiin isot ristiäiset johon kutsuttiin koko kansa. Minato ja Kushina halusivat kutsua myös kolme hyvää haltia kummia: Hiruzenin,Tsunaden ja Jiraiyan juhliin. Juhlissa kaikilla oli hauskaa. Kaikki tervehtivät uutta prinssiä ja puhuivat kuninkaallisille.
Vihdoin oli lahjojen antamis aika.
Ensin lahjansa antoi hyvä haltia Hiruzen.
-Naruto pieni minä annan sinulle kauneuden lahjan.  Kaikkien mielestä lahja oli outo. Narutohan oli poika. Eikö hänen pitäisi olla komea? No seuraava oli Tsunade.
-Naruto annan sinulle laulun lahjan. Soikoon laulusi kauniisti ympäri maan.  Juuri kun Jiraiya oli tulossa pojan luo ovi pamahti auki ja sisään astui paha haltia Orochimaru.
-Minato perkele!!! Miksi kutsuit kaikki muut paitsi minut?  Orochimaru huusi vihaisesti. Minato yritti selittää mutta Orochimarua ei kiinnostanut.
-Kostoksi kiroan söpön poikanne... Kun Naruto-kun täyttää 16-vuotta hän satuttaa sormensa värttinään ja KUOLEE!!!! Hahahaa!!!
Orochimaru poistui ilkeästi nauraen rakennuksesta. Kushina vajoaa alas ja itkee, muutkin olivat surullisia kuulemastaan.
-Hetkinen. Minun lahjani on vielä antamatta.  Jiraiya lausui närkästyneenä.
-Naru-chan. Et sinä kuole vaan nukahdat uneen kunnes rakkaasi suutelee sinua.  Jiraiya sanoi rauhallisella äänellä. Se tuntui auttavan kuningatarta vähän. Jopa Naruto ryhtyi nauramaan onnellisena.
Vaikka Naruto ei kuolisikaan Minato käski polttaa jokikisen rukin maasta. Kukaan ei kuitenkaan huomannut pientä yksinäistä huonetta palatsin etelä-osassa. Siellä oli Orochimarun oma rukki.

 16-vuotta myöhemmin
Oli kaunis keväinen ilta. Nuori 16-vuotias poika käveli ympäri palatsia. Hänellä oli tylsää. Tänään on prinssi Naruton syntymäpäivä. Koko päivän Naruto oli vaan istunut jossain nurkassa ja kuunnellut alamaisten höpöttelyä. Nyt prinssi oli karannut huoneestaan kiertelemään palatsissa. Hän lähti kävelemään sinne suuntaan minne ei ole koskaan ennen mennyt. Naruto ei ehtinyt kävellä pitkään kun löysi pienet portaat jotka veivät pienelle ovelle. Huoneessa oli pieni kokoinen pappa joka kehräsi rukilla lankaa. Naruto tuli lähemmäs.
-Terve poika pieni. Mikä sinut tänne toi? En ole nähnyt ketään vuosiin.  Pappa sanoi nähdessään prinssin.
-Olen prinssi Uzumaki Naruto ja halusin vaan tietää mitä oven takana oli.   Poika vastasi kohteliaasti.
-Vai niin.  Pappa vastasi epäilyttävällä äänellä. Hetken he olivat hiljaa ja tuijottivat toisiaan kunnes Naruto katsahti rukkiin.
-Anteeksi vanha setä. Mikä tuo kone on ja mitä sillä tehdään?  Naruto kysyi ihmeissään. Hän ei ole koskaan nähnyt moista vehjettä.
-Voi poika pieni tämähän on rukki sillä kehrätään lankaa. Etkö ole koskaan nähnyt tällaista?  Vanha setä kysyi muka hämillään. Naruto pudisti päätään.
-Haluatko kokeilla poika pieni?  Vanha setä kysyi eriskummallisen iloisella äänellä. Prinssi nyökkäsi ja juoksi rukkia kohti. Juuri kun prinssi oli koskemassa koneeseen hänen sormensa osui värttinään.
-Huoh. Anteeksi vanha setä haittaako jos torkahdan hetken.  Naruto huokaisi hieroen silmiään.
-Niin kauan kun haluatte poika pieni.  Niin Naruto laskeutui pienelle sängylle ja nukahti. Niin nukahti myös Konohan maa. Se oli nimittäin kansan toive. Kaikki halusivat nukkua ja herätä prinssin kanssa. Niin Jiraiya taikoi koko maan uneen. Vanha setä, Pappa miksi häntä halusikaan kutsua otti naamion pois ja paljastui Orochimaruksi. Kierosti nauraen hän lähti palatsista.

Vuodet vierivät. Sana Konohan prinssin kohtalosta levisi ympäri naapuri maita. Monet urheat prinssit,sotilaat ja ihan matti meikäläiset yrittivät päästä palatsiin mutta suurin osa ei päässyt edes maahan sisään. Kaikki oli nimittäin kasvanut umpeen. Tai siis Orochimaru oli taikonut kukat ja köynnökset ympäri maata. Hän itse oli muuttunut jätti kokoiseksi myrkkykäärmeeksi ja söi ne jotka pääsivät lähelle palatsia.

  Oto:ssa
-Sasuke minne olet matkalla näin aikaisin aamulla?  Oton vanhempi prinssi Uchiha Itachi kyseli unisena.
-Aijon lähteä Konohaan.  Sasuke sanoi päättäväisesti. Itachin suu loksahti auki.
-Tiedän että olet haaveillut uke-prinssistä sen jälkeen kun tapasit hänet viisi vuotiaana mutta tiedätkö kuinka vaarallista se on? Moni on kuollut matkalla Konohaan! Sieltä ei kuulemma voi ikinä palata! Mitä jos sinulle käy jotain?  Itachi huusi hiljaa. Hänen äänestään huokui huoli ja pelko pikku veljensä puolesta.
-Veli tämä on minun elämäni ja teen sillä mitä haluan. Jos en pelasta Naru-chania ja muita Konohan asukkaita sieluni ei saa koskaan rauhaa.   Sasuke sanoi tyynenä.
-Herra prinssi tulkoon rauhassa takaisin.  Kuului ääni heidän takaa. Se oli valkotukkainen kalpea mies jolla oli kaksi punaista läikkää otsassa.
-Kyllä tulen Kimimaro.  Sasuke lausui hymyillen. Hän kääntyi vielä veljeensä päin joka itki vielä. Itachin kihlattu Hoshikagi Kisame oli tullut lohduttamaan ukeaan. Sasuke hymyili suloiselle näylle. Miksi koko Oton kansa oli täynnä homoja? Oli kuitenkin niin myöhä että Sasuke päätti lähteä että ehtisi ennen auringon laskua Konohaan.

-Haloo pieni prinssi.  Kuului ääni Sasuken takaa.
-Kuka siellä?  Sasuke kysyi rohkeasti. Pian hänen eteensä ilmestyi kolme hyvää haltiaa.
-Me olimme kolme hyvää haltiaa. Minä olen Jiraiya. Olet varmaan kuullut minusta. Olen kirjailia. Tässä on uusi pervokirjani saat sen ilmaiseksi ja kaupan päälle tämän pervomiekan...  Enempää Jiraiya ei ehtinyt sanoa kun Tsunade oli lyönyt miestä päähän.
-Olisit joskus kunnolla Jiraiya pieni.  Hiruzen nauroi. Jiraiya katsoi murhaavasti vanhempaa miestä.
-Hyvä sinun on sanoa kaappi pervo!!!  Näin haltioiden riita oli alkanut.

-Anteeksi mitä asiaa teillä on minulle? Minulla on vähän kiire. On ehdittävä Konohaan ennen pimeän tuloa.  Sasuke rikkoi toisten riidan muistuttamalla hänen olemassaolon.
-Juuri siksi me täällä olemmekin. Olen Tsunade ja tuo vanhus on Hiruzen mutta asiaan. Haluat siis pelastaa Naruton ja Konohan maan. Se on tosi vaikeaa. Tiellä on pensaita,kukkia,köynnöksiä ja jätti myrkkykäärme...   Tsunade puhua palpatti.
-Kyllä minä sen tiedän! Minä aijon myös voittaa sen käärmeen!  Sasuke huusi vakuuttavan rauhallisesti.
-Et noilla varusteilla. Ei hätää minä taijon sinulle kunnon välineet.   Hiruzen lausui niin pervosti että jopa Jiraiyaa yökötti. Vanha mies heilautti kättään päänsä yläpuolella ja lausui jotain hepreaksi. Yhtäkkiä Sasuken päällä oli komea ihon myötäinen haarniskä. Jiraiyalta ja Tsunadelta valui verta nenästä ja Hiruzen ihaili luomustaan.
-No niin. Noilla sinä pärjäät. Mutta ota oikeasti pervomiekka mukaan. Vastassasi on pedofiili pahahaltia Orochimaru. Jos mikään muu ei auta pervomiekka tuhoaa hänet. Ainakin luullisin....   Jiraiya saarnasi,tyrkytti miekan Sasukelle ja polkaisi hevoseneteenpäin.

     6:tunnin päästä Konohassa
Sasuke oli päässyt alle minuutissa palatsin luo. Kaikki köynnökset ja muut olivat poistuneet hänen tieltään joten liikkumaan pääsi nopeasti.
-Ja kukas siellä on?   Kysyi iso ja häijyn näköinen käärme.
-Oton nuorin prinssi Uchiha Sasuke ja tulin vapauttamaan Uzumaki Naruton!!!  Poika huusi.
-Ai että sinäkin. Miksi Narutoa tulee pelastamaan vain miehiä?   Käärme kysyi itseltään. Pian kuitenkin Sasuke jo hyökkäsi käärmeen kimppuun.

Taistelu oli ankara. Lopulta Sasuken miekka katkesi. Käärme alkoi jo nauraa sadistisesti kunnes Sasuke muisti pervomiekan. Hän iski miekan suoraan käärmeen rintaan.
-Mi..Miten sinun laisesi nulikka sai käteensä pervomiekan? Jiraiya...sinä..sinä petit minut taas. Lupasit ettei kukaan saisi käyttää sitä enää...Minä...   Enempää käärme ei pystynyt sanomaan koska hänen elämän jokensa kuivui.
Sasuke katseli hetken tuota kuollutta käärmettä mutta lähti sitten sisään palatsiin.

Palatsissa oli aavemmaisen hiljaista. Sasuke katsoi eteensä kädessään yhä haltian antama pervomiekka. Prinssi mietti miten ikinä löytäisi Narutoa täältä. Yhtäkkiä miekkaan tuli kirjoitus: Kuuntele sydämmesi ääntä.
Sasuke poisti kaiken turhan mielestään ja ajatteli vaan blondia joka nukkui jossain. Pian Sasuke ryhtyi kävelemään ihan itsestään kohti portaita ja ylhäällä olevaa pientä huonetta. Huoneessa oli vanha rukki ja sänky jossa nukkui maailman kaunein yksilö. Sasuke käveli hiljaa vuoteen luo.
-Narutosta on tullut söpömpi.  Sasuke totesi punastuen rajusti. Sen enempää miettimättä Sasuke laskeutui Naruton ylle ja suuteli poikaa tämän pehmeille huulille.

Naruto avasi hiljaa pienet silmänsä. Hän näki ensimmäisenä Sasuken. Naruto punastui korviaan myöten.
-Kuka sinä olet? Missä se pappa on? Kuinka kauan olen nukkunut?   Kysymyksiä vain tuli koko ajan.
-Arvon Konohan prinssi Naruto olen Oton prinssi Uchiha Sasuke. Ja olet nukkunut jo 10vuotta.   Sasuke kertoi lempeä hymy kasvoillaan. Naruto punastui entistä enemmän. Sasuke huomasi tuon ja hymyili vielä leveämmin.
-Naru-chan. Haluan kertoa että rakastan sinua. Olen rakastanut jo pitkään.   Sasuke lausui hiljaa mutta samalla niin seksikkäästi ettei Naruto voinut kun punastua vielä enemmän (jos se oli mahdollista).
- Minäkin rakastan sinua Sasse!  Naruto vastasi hiljaa hymyillen. Sasuke hätkähti. Kävikö hänen unelmansa toteen?
Sasuke laskeutui uudestaan blondin päälle ja suuteli häntä. Naruto vastasi suudeltaan hellästi.
-Mikä tämä tunne on? Kun olisi taivaassa.  Naruto ajatteli hiljaa ja syvensi suudelmaa päästämällä Sasuken suuhunsa. He olisivat jatkaneet iäisyyden mutta happi loppui kesken. Sasuke hengitti kiivaasti. Hän oli siirtynyt kokonaan Naruton päälle kun suudelma oli syventynyt. Oton seme-prinssin teki niin mieli raiskata uke-prinssi siihen paikkaan mutta hillitsi halunsa hetkeksi.

-Sasuke...Ota minut.  Naruto pyysi seksikkäällä äänellä.
-En ihan heti. Kiusaan sinua hetken.  Seme-prinssi tokaisi ja ryhtyi avaamaan blondin paitaa. Se ei ollut kovin vaikeaa ja pian se jo olikin jossain päin huonetta. Sasuke tarkasteli nuoremman kehoa kuola valuen. Hetken tuijottelun jälkeen Sasuke alkoi nuolla Naruton nännejä. Uke-prinssi huokaili hiljaa. Sasuken toinen käsi oli löytänyt tien toisen pojan housuihin. Naruto hätkähti.
-Sasuke. Älä kiusaa.  Naruto älähti ihanan tunteen tullessa kun Sasuke kosketti hänen herkintä-aluettaan.
-Älä aikaile vielä.  Sasuke kuiskasi vetäen Naruton housuja alaspäin. Pian Naruto oli kokonaan alasti. Sasuke päätti ihan vaan tasoituksen vuoksi riisuuntua itsekkin. Naruto katseli Sasuken täydellistä vartaloa.
-Sasuke olet kaunis.  Blondi huokaisi hiljaa.
-En yhtä kaunis kun sinä Naruto. Sasuke kuiskasi ukensa korvaan ennen kuin ryhtyi imemään toisen kalua. Naruto äännähteli kaikkea omoperäistä josta Sasuke ei saanut selvää. Pian Sasuke pisti yhden sormen Naruton aukolle. Naruto kiljahti kivusta.
-Yritä rentoutua pikku ukeni.  Sasuke lausui hiljaa ja seksikkäästi ja alkoi taas imemään samalla kun liikutteli sormeaa pojan sisällä. Kun Sasuke huomasi Naruton tottuvan liikkeisiin hän lisäsi kaksi sormea lisää. Hetken päästä Naruto laukesi Sasuken sisään.
-Maistut taivaalliselta Naru-chan.  Sasuke huokaisi ja nielaisi suussaan olevan nesteen. Sitten hän laittoi kovettuneen elektionsa uken aukolle.
-Oletko valmis?  Sasuke kysyi varmistaakseen asian.
-Tietysti.  Enempää Sasuken ei tarvinnut kuulla. Hitaasti ja varovasti Sasuke työntyi toisen pojan sisään. Kun blondi tottui outoon tunteeseen sisällään Sasuke alkoi liikkua hitaasti pojan sisällä.
-Sasu..ke nopeampaa.  Blondi kuiskasi hiljaa kun tunsi olevansa laukeamispisteessä. Seme-prinssi teki työtä kaskettyä ja kovensi liikkeiden voimaa. Naruto laukesi melkein heti huutaen rakkaansa nimeä. Sasuke teki vielä pari työntöä kunnes laukesi uken sisään.
-Naruto...ahhh!!!  Jotai sinnepäin hän huusi. Sasuke vetäytyi Naruton sisältä ja siirtyi makaamaan blondin viereen. Ei kulunut paljon aikaa kun kummatkin nukkuivat toisissaan kiinni onnellisina.

  Samaan aikaan palatsin ala-kerrassa
-Hei kattokaa kaikki tuollahan on perkele Itachi ja Kisame!!!  Hidan huusi osoitellen kahta tulijaa. Koko Konoha tunsi Kisamen koska hän oli ollut palatsissa töissä kunnes meni kihloihin Itachin kanssa.
-Hidan olet kuninkaallisen palatsin tarjoilia. Siistisit suutasi un!  Deidara huusi jashinistille.
-Hiljaa vitun barbi!!!  Hidan huusi takaisin.
-Vasta heräsitte ja jo nyt tappelette taas. Mikään ei näköjään muutu!!!  Kisame nauroi itsekseen.

-Itachi-sama. Mitä te teettä täällä?  Tallipoika Sasori kysyi kun tuli sisään.
-Olin tulossa hakemaan Sasukea. Hän saapui tänne pelastamaan Naruton. Hänen hevosensakin on tallissa.  Itachi kertoi.
-Muuten tosiaan. Missä Naruto-kun on?   Konan kysyi tultuaan keittiöstä Painin kanssa.

-Minä tidän.  Kuului ääni Itachin takaa. Se oli Jiraiya.
-Sasuke on Naruton luona mutta ei häiritä heitä. Heillä on jutut kesken.   Jiraiya sanoi pervosti. Kushina oli jo juoksemassa kameran kanssa suuntaan missä Naruto ja Sasuke olivat mutta Minato esti.
-Antaa poikien olla rauhassa.

Ja niin kaikki elivät elämänsä onnellisina loppuun asti.

Sen pituinen se. 

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-05-06 13:08:52
Haru! Tää on ihana! En muista läytäneeni virheitä ja tarina seurasi hyvin pohjatarinan juonta. Jiraya oli kyllä ihan paras.

Haruna - 2012-05-07 18:51:00
voi että ihana ::DD rakastin tätä ideaa ja toteutusta <3 hyvin kirjoitettu ;) 5 pistettä

faith3hope - 2012-05-11 11:15:39
hieno toteutus ja idea. c:: I love it. <3

Aromaa - 2012-06-07 07:25:29
<3 Ihana tarina ja kiitos. :DD Päästit inspiraationi valloilleen. xD
Lukisin uudestaan vaikka heti mutten ehi... -.-
:D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste