Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sekaikossa tapahtuu episode5 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 665 sanaa, 4345 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-05-20 18:17:07 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Sori kaikki (etenkin akatsukilover2) Tää on myöhässä. Mut nauttikaa

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 917 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli ilta. Edward Elric makoili sängyllään. Hän kuunteli sateen hiljaista kohinaa ja kirjoitti kirjettä. Tämä kirje oli osoitettu Edin mielestä maailman tärkeimmälle henkilölle.
Nyt kaikki luulevat että puhumme hänen veljestään Alista. Mutta ei. Niin tämä on varmasti kaikilla listan toisella sialla. Tämä henkilö oli tyttö jota Ed rakasti. Oli rakastanut jo pitkään. Mutta tämä nuorin valtion-alkemisti ei uskaltanut tunnustaa tunteitaan. Tytön nimi on Winry Rockbell. Kirje menee suunnilleen näin.

Hei Winry.
Miten siellä kotona menee? Kuten osoitteestani huomaat en ole keskustassa. Olen pienessä meren-ranta kaupungissa nimeltä Sekaiko. Führer käski minua,Lingiä,RanFania,Fuuta,Everstiä ja Luutnanttia muuttamaan tänne hetkeksi ja käski tarkkailla kaikkea. Ling ja Ranfan pääsivät lukioon vaikka Ling on minua nuorempi!!! Ja tietty pituuteni takia minut laitettiin ylä-asteelle. No on minulla jotain kavereitakin. Melkein kaikki heistä ovat sekoja tyttöjä. Mutta pari päivää sitten luokallemme tuli poika nimeltä Monkey D Luffy. Hän on merirosvo-kapteeni. Hänen miehistönsä perusti pienen ravintolan jonka nimi on Phiratecos ja koska kapteeni oli pienin ja lapsellisin hänet määrättiin samaan kouluun. En siis ole yksin.
Pidä itsestäs ja muista huolta kun olen poissa.
Terveisin:Teräsalkemisti Edward Elric.


-Hieno kirje.  Ed hyppäsi ainakin kaksi metriä ilmaan kun kuuli äänen takaansa.
-Ling!!! Ettäs kehtaatkin tulla huoneeseeni!!!   Ed huusi naama tulipunaisena. Ling vaan nauroi ja puhui jotain anteeksi pyynnöistä ja lähti huoneesta varmaan everstiä kiusaamaan. Kuka tietää. Ed katsoi surullisena sateen sumentamaan ikkunaan.
-Winry tulen pian takaisin.   Ed kuiskasi sateeseen.

  Ninjojen luona
-Sai!!! Ei saa maalata olohuoneessa!!! Maalaa omassa huoneessasi!!!  Chiyo huusi naama punaisena.
-Mummi Sai ei ole pikkulapsi!!!   Temari huusi häpeissään. Sai vain nousi ylös olohuoneen lattialta hymyili tekohymyään ja lähti pois huoneesta.
-Oottepa te ny loistavia. Nyt Sai angstaa huoneessaan.   Naruto huokaisi huolestuneena ja samalla syyttävänä.
-Mistä sinä sen tiedät?   Ebizo kysyi epäluuloisesti.
-No kun Danzoo oli vielä elossa hän teki Saista tunteettoman. Kun Sai tuli meille se vaan hymyili tekohymyä koska ei osannut tuntea mitään. Nykyään Sai tuntee ystävyyttä ja surua. Aina kun joku loukkaa häntä hän menee angstaamaan jonnekkin minne kukaan ei nää. Kovinkaan moni ei Saita arvosta ja se satuttaa häntä vaikkei sitä näytäkkään.   Naruto kertoi synkästi. Gaara nyökkäsi ja lähti lohduttamaan poikaa. Pian he jo tulivat takaisin ja kaikki oli kun mitään ei olisi käynyt.

-Hei kaikki!!!   Kuului iso ja kova ääni jostain.
-Ero-senin!!! Mitä sinä täällä teet???   Naruto  huusi hämmästyksestä. Kaikki muut ihmettelivät sitä että tulia oli Jiraiya. He luulivat häntä Gaiksi.
-Olin vain vakoilemassa Akatsukien kokousta ja vahvistan sen että jotai he suunnittelevat... Ai niin Naruto tämä on sinulle.   Jiraiya höpisi ja antoi pienen kuvan joka oli pienissä söpöissä kehikoissa blondille pojalle. Kehyksissä oli Nuori hyper seksikäs poika jolla oli mustat korppia muistuttavat hiukset. Poika mökötti mutta oli silti niin söpö.
Arvasitte oikein. Poika oli Sasuke Uchiha. Naruto katsoi kuvaa rajusti punastuen ja kiitti hiljaa pervoa senseitään.
"Ihan kun Minato kun tälle antoi Kushinan kuvan."   Jiraiya mietti hymyillen.

    Akatsukeilla
Kauas pahisten piilopaikasta saattoi kuulla näiden mekastuksen.
Hidan yritti uhrata Envyä samalla kun Greed tiedusteli Jashinistilta kuolemattomuudesta, Deidara ja Lust puhuivat jotai mikä on liian rankkaa meille, Pride kehuskelee itseään Tobille,Kakuzu angstaa koska menetti rahaa Homunculusten takia ja Sasuke mökötti. Korpilla oli ikävä blondia enkeliään. Niin ikävä että sydämmeen sattui.
Pian homunculusten isä ja Pain astuivat esiin ja katsoivat sekasortoa.
-Tällaisissa tunnelmissa alkaa meidän ystävyytemme.   Pain totesi ilmeettömästi. ´Isä´ kääntyi katsomaan neulojen täyttämää nuorta miestä.
-Älä muuta virkaa. Mutta kyllä tästä vielä jotakin tulee.  Mies totesi hiljaa.
Ja niin uusi kokous alkoi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
akatsukilover2 - 2012-05-21 13:07:11
Envyn varmaan joutuu uhraamaan aika monta kertaa... Tosi hyvä osa! ;) En kirjotus virheitä etsiny joten sovitaan et niit ei ole. Jatkoa tulee kai piakkoin. Kunhan vain 'lisää' painike toimii...

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste