Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Syrjäytyneen PäiväKirja ep5 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1533 sanaa, 9838 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-05-30 21:18:00 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Sanoin jollekkin ett uus osa tulee ennen kesä lomaa. No lomaan on enää pari hassuu päivää mutt täss se vihdoin on.
Syitä Hinatan tekoon...

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1423 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli omalla tavallaan synkkä päivä. Hyuuga Neji,Uzumaki Naruto,Inuzuka Kiba,Aburame Shino ja Nara Shikamaru istuskelivat vankilassa.
Ennen kun kysytte mitään ei. Pojat eivät olleet tehneet mitään pahaa. Heitä kuulusteltiin koska olivat Hyuuga Hinatan läheisempiä ihmisiä jotka olivat elossa. Neji oli paikalla yksin kertaisesti siksi että oli Hinatan serkku ja henkilö joka tunsi tytön paremmin kuin itsensä. Naruto on ollut tytön ystävä toiselta luokalta lähtien,Kiba ja Shino olivat olleet tytön parhaat ystävät seitsemänneltä luokalta asti ja Shikamaru on tuntenut Hyuugan koko pienen ikänsä.

-Ei hemmetti kun ärsyttävää!   Naruto valitti tökkien samalla Shikamarua hereille. Shikamaru alkoi haukotella.
-No heräsihän se meidän prinsessa ruusunen.  Kiba leikitteli pienesti.Shika katsoi koirapoikaa murhaavasti.
-Selvä selvä prinssi sitten!!!  Kiba karjui. Shikamaru nyökkäsi arasti hymyillen.

-Millaisessa sikolätissä te oikein elätte?  Kuului tuttu ääni kaltereiden takaa. Kaltereiden takana oli hyvin paljon naista muistuttava mies joka hymyili tavallista hymyään.
-Rehtori Yashamaru???  Kaikki huusivat ihmeissään. Mies katsoi nuoria oudosti.
-Mitä? Onko se nyt niin outoa että rehtori tulee tervehtimään koulunsa oppilaita kun he asuvat vankilassa?   Yashamaru kysyi
-Kyllä se taitaa olla Yashamaru-sama.   Kuului ääni jostain päin käytävää. Pian ruskeatukkainen mies jolla oli joku tikku suussaan käveli kohti tyrmää jossa nämä nuoret olivat.

-Niin Neji. Poliisin tutkimuksen mukaan sinulla ei ole ketään sukulaisia tai sitten he eivät ota sinua vastaan. Koulu otti tietty sosiaali täteihin yhteyttä ja olemme saaneet sinulle tunvallisen ja hyvän kodin. Tämä tässä on huoltajasi Shiranui Genma. Eikä mitään huolta. Hän asuu täällä ihan lähellä joten voit jatkaa koulussamme. Miltä kuulostaa?  Yashamaru kysyi hymyillen yhä. Neji katseli hetken rentoa miestä joka soi tälle hymyn.
-Kuulostaa lupaavalta.  Neji vastasi hiljaa.

-No täällä hän on paljon tuttuja vai mitä Genma-chan?  Eräs enkeliä muistuttava mies totesi astellessaan pimeää käytävää pitkin. Naruton ilme kirkastui mutta Genman ei.
-Voisit lopettaa kutsumasta minua chaniksi sempai.  Genma tuhahti. Nyt muutkin katselivat tuliaa.
-Tunnet siis Genman isä.  Naruto totesi tai kysyi sitä on vaikea sanoa.
-Olin ennen syntymääsi töissä vartiana mutta siirryin poliisiksi samana vuonna kun Genma valmistautui vartiaksi.  Minato selitti hymyillen.
-Olet siis vartia.  Neji tokaisi taas hiljaa ja angstisti.

-No siis se minun oikea asiani oli että Kakashi on löytänyt jotain minkä varmasti haluatte kuulla. Hän odottaa teitä toimistossaan.  Minato kertoi ja avasi kaltereiden ovet.

Matka Kakashin toimistolle oli pitkä ja täynnä yllätyksiä. Kiba liukastui liukkaalla lattialla uneliaan Shikamarun päälle,Shino jäi vangiksi hissiin,Neji käveli päin pylvästä,Shikamaru nukahti ja vieri portaat alas,Naruto meni vahingossa pukuhuoneeseen missä Madara vaihtoi vaatteita ja niin edelleen. Kuitenkin loppujen lopuksi he löysivät oikean toimiston.Tai siis eivät he olisi sitä löytäneet ellei Orochimaru olisi kyllästynyt katselemaan poikien sattumuksia.

kopkop kuului ääni Kakashin toimiston ovesta.
-Sisään.  Kakashi puuskahti. Orochimaru astui sisään.
-Tässä on nää kakarat mitkä halusit. Suonet anteeksi minun pitää mennä auttamaan Jiraiyaa paperi töissä.  Orochimaru ärähti ja kääntyi kohti ovea.
-Ei Jiraiya paperi töihin apua tarvitse. Taidat auttaa häntä jossain muussa.   Kakashi lausui pervolla äänellään.
-TURPA KIINNI!!!   Orochimaru karjui naama tulipunaisena. Kakashi vaan nauroi. Oikeastaan Orochimaruakin alkoi hymyilyttää "Se on päässy jo vähä yli rakkaansa murhan. Se on hyvä. Kukaan ei kestä tuota miestä vakavana." Siis Kakashi oli ihan normi pervo itsensä kunnes joku Brunettea ukea muistuttava juttu tulee silmien eteen tai puheen aiheeksi. Silloin Kakashi purskahtaa itkuun jota kestää vähintään kaksi tuntia.

-Niin mutta minulla han oli teille ihan asiaakin.  Kakashi totesi Orochimarun lähdettyä. Kaikki pojat käänsivät katseensa hopeatukkaiseen mieheen.
-Olin eilen Hyuugien kartanolla ja löysin jotai joka valoittaa asioita. Nimittäin Hinatan päiväkirjan.  Kaikki katsoivat miestä kiinnostuneesti.
-Olen itse lukenut koko jutun läpi mutta voisin jotain juttuja mitä kukaan (ei edes hänen kaikki tietävä serkkunsa) ei tiedä.  Kakashi kertoi. Hän ei oikeastaan kysynyt nuorilta haluavatko he kuulla, he vaan saavat luvan kuunnella.

      12.8.3362
Rakas PäiväKirja käykö jos kutsun sinua Kiraksi? No hyvä. Niin siis minä aloitin ensimmäisen luokan tänään. Minun luokkani on 1h ja opettajamme on joku Ebizo joka on aika vanha ja outo. Ja Kira arvaa mitä? Pääsin Sakuran ja Inon kanssa samalle luokalle. Nejin luokalle pääsi Naruto ja Shikamaru kanssa luokalle 1d. Minusta tuntuu että koulusta saattaa tulla mukava paikka olla. No nyt Neji tulee taas urkkimaan mitä mä teen joten pitää mennä. (Sivun lopussa oli Nejin piirtämä natsi-merkki)

-Siinä oli yksi ainoista onnellisista päivistä mistä jotain tietoa sai. Tämä kirjoitus avartaa ehkä muita juttuja.  Kakashi sanoi surkeana.

    3.3.3364
Rakas Kira. Tänään ei mennyt ihan hyvin. Miten niin ihan hyvin? Tää päivä oli kauhea!!! Näin vahingossa koulumatkalla kun Sasuke ja Naruto pussas nurkan takana. Ku kerroin sen Sakuralle ja Inolle ne väitti ett mä olin keksinyt sen itse mutt sitten Naruto tuli Sasuken kanssa selittämään asian ja kun ne oli mennyt Sakura ja Ino väitti se kaikki oli mun syytä. Sitten ne hylkäss mutt. Mitä mä teen Kira? Mun ainoot ystävät koko koulussa on Naruto ja Shikamaru. Nii ja Neji mutt en viitti häiritä sitä. Se ku tuhlaa elämänsä muiden huolehtimiseen eikä huolehdi itsestään.
No nyt pitää mennä nukkumaan. ÖITÄ KIRA!!!


Nejin ja Naruton ilmeet olivat niin harvinaisen järkkyttyneitä ettei olla ja voi. Kumpikaan ei voinut uskoa sitä todeksi.

    12.12.3366
Moi Kira. Meillä oli tänään koe josta sain 8. Se on tosi huono sillä isä arvostaa ja hyväksyy pelkästään kiitettävät. Niimpä isäpahoinpiteli mua taas kerran. Ja taas kerran Neji oli Sasukella yötä ja Hanabi oli Moegin synttäreillä. Onneksi. En olisi halunnut että he tietäisivät, en haluaisi järkyttää ja huolestuttaa heitä. Joskus mietin itsekseni että miksi äiti kuoli ja miksi vaan alistun orjan lailla. Olen suvun seuraava periä mutta isä kohtelee minua kun olisin orja. Onko se reilua? Sakura ja Ino vihaavat minua oikeasti. He eivät edes katso minua päin. He olat yhä vihaisia pari vuotta sitten tapahtuneesta johon en kuulunut pätkääkään.
No kello on jo kohta11 joten menen nukkumaan ennen kuin Neji tulee saarnaamaan nukkumisen tärkeydestä^^


Neji punastui hiukan kun Kakashi luki kirjoituksia.
-Nyt tulee taas positiivinen juttu.   Kakashi kertoi ttutkien sivua

   20.1.3368
Arvaa mitä Kira??? Sain tänään kaksi uutta ystävää!!! Heidän nimensä ovat Aburame Shino ja Inuzuka Kiba. Niin kuin tiesitkin vaihdoin luokkaa 7l:lle koska vanhassa luokassani oli Ino ja Saruka jotka vihaavat minua vaikka Inon poikaystävä hyvä ystäväni Shikamaru yritti parantaa välimme. No kaaduin heti ekalla liikka tunnilla mutta sitten Kiba auttoi minut ylös ja Shino paransi haavani. He ovat minulle tärkeimmät ihmiset maailmassa!!! Ja minun on tunnustettava sinulle jotain Kira. Minä olen rakastunut Kibaan. Hän on ihan kuin Naruto ja on myös tämän hyvä kaveri^^ En ole enää yksin!!!

Kiba ja Shino (varsinkin Kiba) itkivät kun maskipäinen poliisi lopetti lukemisen. He muistivat tuon ihanan päivän mitä heistä kukaan ei varmasti unohtaisi.

  1.1.3370
Hei taas Kira. Kiba joutui tänään sairaalaan. Joku idiootti paukapää oli yrittänyt heittää pojan koiraa Akamarua raketilla ja tietysti tunnollisena ja hyvä sydämmisenä ihmisenä juoksi koiransa eteen. Kaikkea muutakin on käynyt. Minulla ja isällä oli riitä siitä että minulla on oikeuksia. Sain kuukauden kotiarestia. :( Olen pahoillani Kira mutta joudun laittamaan sinut lukkoonkoska isä käski antaa sutt takavarikkoon hetkeks :(((((((((

Kaikki olivat hiljaa. Kukaan ei keksinyt mitään sanomista. Edes Shikamaru ei nukkunut.

  7.9.3372
Kiraa!!! Auta mua!!! Mä näin musan tunnin jälkeen Sakuran puhumass jotain Kiballe ja ne hymyili toisilleen!!! Mä en kestä!!! Sakura ja Ino on pilannu mun elämää siit lähtien ku ne feidass mutt!!! KUMPA NE IDIOOTIT KUOLISS!!!

-Tähän tää sitten loppu.  Kakashi huokaisi.
-Luuliks Hinata ett pidän Sakurasta? Se vaan tuli yhtäkkii puhuu siit ku Kurenai ragess tunnilla.  Kiba puhui hiljaa itku kurkussa ja ääni  väristen.
-Siltä vaikuttaa.  Kakashi vastasi synkkänä.
-Kun totta puhutaan Hinata-san oli loppua kohden syrjäytynyt.  Shino mietti. Kaikki nyökkäsivät. Vaikkei kukaan sitä halunnut myöntää se oli 100% totuus.

-Kiba. Minusta sinun kuuluu saada tämä Syrjäytyneen PäiväKirja. Hinata oli sinulle tärkeä ja sinä Hinatalle.  Neji lausui ja sieppasi kirjan Kakashin kädestä ojentaen sen Kiballe.
-Mutta etkö sinä tarvitse muistoja hänestä?  Kiba kysyi hämillään.
-Minulla on koko kartano joka on täynnä muistaja itse kustakin.   Neji hymyili pienesti.

Näin alkaa uusi elämä^^
-------------------------------------------
Älkää luulko ett tää loppuu vieläkään!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Bai-Ju-Li - 2012-05-31 18:35:05
Luulin taas kerran että tää loppuu, mutta eipäs loppunutkaan. Johtuu kai siitä, että on vaikea uskoa kaiken käsitellyn jälkeen olevan enää mitään jäljellä. Noh, hyvä kun luettavaa lisää. :)

Täsä oli oikeastaan yllättävän paljon kirjoitusvirheitä. Esim:
sosiaali täteihin : sosiaalitäteihin
tuliaa : tulijaa
vartiana : vartijana
paperi töihin : paperitöihin
Brunettea ukea : brunettea ukea, ei isolla ellei erisnimi
minulla han : minullahan
PäiväKirja : päiväkirja, kirja ei isolla yhdyssanassa, ei myöskään otsikossa päiväkirja isolla, vain englanninkielessä tehdään niin, että kaikki otsikon sanat isolla.
natsi-merkki : natsimerkki
hylkäss mutt : hylkäs mut, ei tuplakonsonantteja
niimpä : niinpä
periä : perijä
he olat yhä vihaisia : ovat yhä vihaisia
kello on kohta11 : kohta 11 (yleensä alle sadan numerot kirjoitetaan ilman numeroita kirjaimin)
ttutkien sivua : tutkien, ei tuplakonsonanttia
hyvä sydämmisenä : hyväsydämisenä

Siinä mainittavan arvoiset. Hyvä ficci, tykkään lukea tätä aina kun on tylsää. Turha kai kehottaa jatkamaan, joten odotan seuraavaa lukua. :)

haru-97 - 2012-05-31 19:54:39
@Bai-Ju-Li sana PäiväKirja vaan kirjoitetaan noin tässä ficissä. Se on Hinatan tapa kirjoittaa niin kuin muutkin Kiraan kirjoitetut virheet (Löysin nähkääs tän Hinatan sängyn alta) Muut ovat omia mokiani. Kiitos kommenteista :)

Bai-Ju-Li - 2012-06-01 10:23:55
Okei, jos se on niin päätetty niin ei ongelmaa. :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste