Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
4. Luku Usko pois - Tobi-fani
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 395 sanaa, 2541 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-06-04 08:42:28 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - muu

Nonniin! Neljäs osa on valmis ja olen tyytyväinen! Anteeksi että tämä osa on lyhyt :3 tässä jaksossa Salaperäinen hahmo nappaa Cuoujin, ja sillä aikaa muut etsivät Choujia joka paikasta. Samalla tytöt hoksaavat kysyä, mitä meinaa tuo Shikamarun ja Choujin pussailu! Miten Choujille käy, ja entä miten Shikamaru aikoo selittää pussailut!!!! Risut ja ruusut tervetulleita :)

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1508 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Noniin! Tämän kertainen tehtävä on....hetkinen, missä Chouji on?", Iruka kysyi.Kaikki olivat hiljaa ja katsoivat toisiaan. Tytötkin, vaikka he tiesivät missä Chouji on."Se...tuota, hän meni, tai siis karkasi.......", Hinata änkytti.Iruka näytti rasittuneelta. Hän paiskasi kynän ja vihkon maahan ja huusi;-Mikä sitä poikaa oikeen riivaa?! Ei kai tässä muukaan auta kuin mennä etsimään häntä. Sen tollon takia koko seikkailu leiri menee pieleen...voisi jos uskaltaisi tulla juuri nyt eteeni ja kumartaa 20 kertaa! No, mitä vielä odotatte?! Menkää etsimään! Hop, hop!!Kaikki näyttivät pelokkailta.  Kukaan ei sanonut sanaakaan, ja hiljattain he menivät etsimään minua.Istuin hiljaa puun alla. En ajatellut mitään, olin vain. Sakura (joka oli puun nimi), tiputti tuoksuvia kukkiaan hiljaa tuulen mukana. Sääoli ihana. Voisinlähteä pienelle kävelylle metsään. Ei kai kukaanhuomaa jos olen poissa. Nousin maasta ja lähdin kävelemään metsää kohti. Metsässä oli kylmää ja pimeää. Minulle tuli epävarma olo...ihan niinkuin joku seuraisi minua. Syvemmällämetsässä näin tumman hahmon puun takana. Juoksin katsomaan mikä se oli, mutta puun takana ei ollut ketään. Yhtäkkiä ylhäältä oksalta hyppäsi tummahahmo, ja se tainnutti minut. Samaan aikaan muut ryhmät etsivät minua."Ääh! Ei se läski täällä ainakaan oo!", Kiba mutisi raivostuneena."Eipä niinkään.  Raivostuttavaa tämmöinen etsiminen.", Shikamaru haukotteli.Sakurakatsoi Shikamarua kummallisena ja kysyi;-Miten et oo huolissas Choujista?"Niimpä! Ino sanoi et oot pussaillu sen kans puskassa.", muut tytöt huusivat.Shikamaru katsoi tyttöjä,  ja vähitellen pojatkin alkoivat kysellä.Muistini alkoi palautua. Kaikki näkyi sumeana ja huomasin olevani pienessä huoneessa tolppaan sidottuna. Kaikki oli tapahtunut yllättäen, jasiksiolin aivan sekIsin. Yhtäkkiä huoneenainoaovi avautui, ja ovesta astui sisään tumma hahmo, Akatsukin jäsen, nukenkäyttäjä Sasori! Vihreät silmät kiiluivat pimeässä ja punainen tukka hulmusi kuin liekki."Miksi...Miksi tapoit Chiyo-muorin!!?Näytin hämmentyneeltä ja sanoin;-En mä ketään oo tappanu.Sasorin ilme muuttui vihaisemmaksi."Usko pois, mutta kylläpäs olet! Minulla on televisio huoneessa kasetilla video, kun taistelit Chiyo-muoria vastaan.Sasori irrotti minut tolpasta ja menimme isoon huoneeseen, jossa oli TV. Sasori laittoi kasetin videolaitteeseen ja video alkoi pyöriä. Se oli totta! Minä olin videossa ja taistelin Chiyo-muoria vastaan!

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste