Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Best Friends - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 971 sanaa, 6591 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-06-24 19:11:23
Kansio: Muu - muu

Ajattelin tehdä tällaisen oneshotin, joka kertoo Hinatasta. Hinata on hiljattain saanut uuden ystävän, reippaan Noel nimisen tytön, joka on vasta pariviikkoa sitten muuttanut Konohaan.

Kommentit ovat tervetulleita.

Arvostelu
5
Katsottu 1248 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Konohan taivas oli tummien pilvien peitossa ja satoi kaatamalla. Kaduilla kulkevat ihmiset olivat suojanneet itsensä sadetakeilla tai sateenvarjoilla ja autojen etulasien pyyhkijät, heiluivat puolilta toisille pyyhkien samalla pisaroita sivuun, jotta ajajat näkisivät paremmin eteensä. Eräässä risteyksessä seisoi sinihiuksinen tyttö, joka piteli kädessään tummansinistä sateenvarjoa, Hän oli jo jonkin aikaa seisonut risteyksessä odottamassa, että voisi jatkaa matkaansa.

"Taidat olla matkalla sulkapallo-kerholle, Hinata", Sasuke sanoi pidellen kädessään mustaa sateenvarjoa, joka sopi hyvin pojan tummiin vaatteisiin.

"Hei, Sasuke-kun. Niin, mutta eikö sinulla olekin jousiammunta-kerhon harjoitukset?" Hinata kysyi vieressään olevalta pojalta, joka oli tullut ihan äskettäin paikalle. Heidän täytyisi odottaa suojatien edessä olevien punaisten valojen vaihtumista vihreäksi vielä jonkin aikaa. Jousiammunta ja sulkapallo-kerho olivat samassa rakennuksessa, joten Hinata ja Sasuke olivat tottuneet kulkemaan joskus matkat yhdessä. Hinata tiesi jousiammunta-kerhon aikataulut tarkasti, koska hänen uusi ystävänsä Noel kuului jousiammunta-kerhoon.

"Kyllä, mutta nyt ei ole mikään kiire. Kerhon harjoitukset alkavat vasta kymmenen yli seitsemän", Sasuke sanoi vilkaisten rannekelloaan, ennen kuin kääntyi katsomaan liikennevaaloja, joiden väri vaihtui vihräksi.

Nuoret ylittivät kadun hiljaisissa merkeissä, sillä sateisella säällä ei oikein ollut puhetuulella.

"Tapasin Noelin pari viikkoa sitten kirjastossa, kun hän oli muuttanut tänne perheensä kanssa. Olimme vähällä ottaa saman kirjan, mutta Noel ei pahastunut. Aloimme neuvotella ja vähän ajan kuluttua sain selville, että hän aikoo liittyä jousiammuntakerhoon. Olen kuulunut jo jonkin aikaa sulkapallo-kerhoon, joten näen hänet usein. Hän vaikuttaa itsevarmalta. Onkohan hän tänään kerhotiloissa?" Hinata ajatteli, kunnes joku laski käden hänen olkapäällleen.

"Kaikki kunnossa?" Sasuke kysyi huomattuaan Hinatan vaiteliaisuuden.

"O-on", Hinata vastasi ujosti näpräten takkinsa helmaa, kun huomasi, että he olivat jo perillä. Kaksikko meni sisälle ja jätti sateenvarjot ja kengät läheiselle naulakolle, minkä jälkeen he lähtivät omiin suuntiinsa.

Hinata meni tyttöjen pukuhuoneeseen ja kaivoi takkinsa taskusta kaappinsa avaimen. Hän avasi kaapin lukon avaimen avulla ja veti oven auki, minkä jälkeen hän alkoi vaihtaa ylleen kerhovaatteitaan, joita hän säilytti kaapissaan. Vaatteiden vaihdon jälkeen hän laittoi arkivaatteensa kaappin, otti sieltä sulkapallomailan, lukitsi kaapin ja laittoi avaimen valkoisten shortsien taskuihin. Hän oikoi vähän sinivalkoista peli-paitaansa peilin edessä ja sitoi hiuksensa mustalla nauhalla poninhännälle, minkä jälkeen hän suuntasi kulkunsa pelitiloihin.

Päästyään yhteen pelisaliin hän meni läheisen verkon luokse.

"Hei, Hinata!" Verkon toisella puolella oleva Tenten tervehti tyttöä.

"Hei", Hinata sanoi. Hän otti verkon lähellä olevasta telineestä yhden sulkapallon ja valmistautui lyömään sitä mailalla.

Pok!

"Auts!" Hinata huudahti, kun jotain osui hänen selkäänsä. Hän kääntyi ympäri nähdäkseen lattialla olevan sulkapallon.

"Anteeksi, Hinata. Heitätkö sen takaisin?" punahiuksinen tyttö kysyi oikoen samalla silmälasejaan.

"Joo, Karin", Hinata sanoi ja otti sulkapallon latialta, ennen kuin heitti sen Karinille ja kääntyi Tentenin puoleen, joka katsoi häntä hieman huolestuneen näköisenä.

"Kaikki hyvin. Jatketaan peliä", Hinata sanoi.

Pok!

Hinatan jalkaan osui sulkapallo heti sen jälkeen, kun hän oli lyönyt pallon Tentenille.

"Taasko sinuun osui? Me ei osata pelata", Karinin kanssa pelaava, violettitukkainen Rei sanoi hymyillen pahoittelevasti.

"Ei se mitään", Hinata sanoi ja heitti sulkapallon takaisin, vaikka hän aavisti, ettei se ollut vahinko. Hän alkoi pikkuhiljaa hermostua. Mikä Karinia ja hänen pelikaveriaan vaivasi?

'Voidaanko me jatkaa näin?' Rei kysyi, kun Karin oli jälleen osunut Hinataan. Hän ei pitänyt tästä yhtään. Hän vain yleensä seurasi Karinin esimerkkiä, jottei tämä huutaisi hänelle.

'Ei hän valita. Hymyilee vain kuin joku hölmö', Karin supatti. 'Sitä paitsi hän saa kärsiä, koska tuli tänään kerhotiloihin yhdessä Sasuken kanssa', Karin jatkoi.
Hän tähtäsi jälleen Hinataa sulkapallolla, mutta yritykseksi se jäikin.

Siuh!

Joku oli ampunut nuolen kohti sulkapalloa, jonka seurauksena seurauksena sulkapallo jäi nuolen kanssa seinään kiinni.

"Hei, Karin ja Rei! Lopettakaa tuo!" Ruskeahiuksinen, vihreäsilmäinen tyttö, jolla oli yllään joisiammunta-kerhon välineet, sanoi ja tuli Sasuken kanssa Hinatan luokse.

'Voi ei", Rei sanoi. Hän tiesi Karinin menneen liijan pitkälle, muttei ollut uskaltanut käskeä tätä lopettamaan.

"Etkö vähän liijoitellut, Noel?" Sasuke kysyi. Noel oli ampunut nuolen sulkapalloa kohti, kun oli nähnyt, mitä oli tapahtunut.

"Karin, vaikka torjuinkin sinut, älä silti sotke muita siihen", Sasuke sanoi ja katsoi kyseistä tyttöä niin pelottavasti kuin osasi, jolloin Karin käänsi katseensa muualle kasvoillaan nolo ilme.

"Oletko kunnossa, Hinata?" Noel kysyi hivenen huolissaan.

Hinata nyökkäsi vastaukseksi.

"Sinusta tehdään pilaa, kun et sano vastaan. Nuo uskaltavat kiusata toisia toisia vain ryhmässä. Jos teillä on sanottavaa, sanokaa se minulle. Ei ole Hinatan syy, ettei Sasuke tykkää kaltaisistasi tytöistä, Karin", Noel sanoi vilkaisten Karinia tiukasti. Ei ollut epäilystäkään siitä, kuka oli aloittanut Hinatan kiusaamisen.

"Pidähän puolesi", Noel sanoi ja teki lähtöä.

"Noel ei ole aina pelastamassa sinua", Karin ajatteli hammasta purren katsoen Hinataa. Hänellä ei varsinaisesti ollut mitään tyttöä vastaan, mutta hän ei sietänyt sitä, että Sasuken lähellä oli muita tyttöjä, kun Sasuke oli torjunut hänet. Hän löi uuden sulkapallon Hinataa kohti ihan suutuspäissään.

Hinata sattui vilkaisemaan karinin suuntaan, jolloin hän näki lähestyvän sulkapallon.

"Olen kyllästynyt pakoilemaan!" Hinata ajatteli ja löi mailallaan lähestyvän pallon kohti Karinia.

"Auts!" Miksi teit noin?!" Karin huusi hieroen poskeaan, johon sulkapallo oli osunut.

"Minullakin on ylpeyteni", Hinata sanoi hivenen rohkeammalla äänensävyllä. Ehkä osa Noelin rohkeudesta oli tarttunut häneen. Hän voisi hyvin ajatella Noelia parhaana ystävänään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
akatsukilover2 - 2012-06-24 19:43:07
Jotenkin söpö ficci :3. Oikein mukavaa luettavaa enkä löytänyt kirjoitus virheitä. Tämä olisi sopiut ainakin omasta mielestäni jatkotarinaksi, mutta kyllä tämä oneshottinakin kelpaa.
Tyksin. :)

Dreamer- - 2012-06-24 20:27:34
Ihana ficci. Ja oikein Karinille, et Sasuke torju sen! Miun Sasuke..
Mutta hienosti kirjoitettu, tosin mietin miks tuossa yhden kappaleen lopussa lukee "Va"?
5 Points :33

haru-97 - 2012-06-25 14:26:42
Kaunis niin kuin aina. Pidin tästä vaikka Hinata ei kuulukkaan lemppari listalleni.
Sä osaat aina yllättää^^

Sweetie - 2012-06-26 16:11:15
Jee, oli kiva :)))

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste