Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Veren punaista ja Puhtaan valkoista kpl 2 - criminal99
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2620 sanaa, 17484 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-07-02 06:03:18 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - muu

Jatkoa!!!
Täss ficiss tapahtuu paljon mutta tarinankannalta tärkeitä juttuja on vähän.
Ficissä on myös Naruton laulama biisi tai kappale, uskonnollinen laulu jota mun mutsi laulo ku olin pieni : Nyt kerron mä sulle lapseni (kuunnelkaa ihmeessä. Samaa versiota ei ehkä löydy mutta idea on sama)
Ficissä on myös Yaoia (ihan tiedoksi)

Nauttikaa taas!!!!

Tarinan osat

Arvostelu
3
Katsottu 1956 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Aamuyöllä 4verille hakattua vampyyria huoppui pitkin Ricodin pimeitä katuja.
-Hah. Voittiko Neji teidät taas? Säällittävää.  Sasuke tuhahti varjoista.
-Sillä pojalla on joku ongelma. Mä en ees tehy sen serkulle mitään ku se olis ollu liian rasittavaa mutt silti se hakkas mutki!   Shikamaru mutisi.
-Olit taustalla niinkuin minäkin.  Sai lisäsi.
-Mutta minä en hymyillyt vahingoniloisesti!  Shikamaru lisäsi.
-Kylläpäs minulla on kuva!  Hidan ilmoitti kun saapui paikalle.
-Hidan mistä sait kuvan? Sinä ett ollut paikalla silloin.   Kiba kysyi ihmeissään.
-Kakuzun kaverit Kotetsu ja Izumo ottivat kuvan todisteeksi että me vampyyrit ollaan julmia. Ei se sitä uskonu mutt sain kuvan haltuuni. Aika kätevää eks vaa?   Hidan nauroi pirullista sekoamis nauruaan.
-Sinä ja sun ärsyttävä rahan himonen ukess!   Shikamarua alkoi jo ärsyttää.
-No nii rauhoittukaa tota ei jaksa kuunnella kukaan!   Sasuke huusi hiljaa kun hänen mittansa alkoi kohta täyttyä.
-Niin juuri kohta ihmiset heräävät ja saamme haluamaamme tyydytystä.  Itachi ilmoitti rauhallisesti.
-Itachi-san tuo kuulosti pervolta.  Suigetsu mutisi viekkaalla äänellä.

Sitten vampyyrit lähtivät.

Suigetsu lähti tapaamaan ukeaan Juugoa.
Juugo oli juuri avaamassa silmänsä. Kun tuo pitka nuori mies sai silmänsä auki hänen silmiensä edessä oli maailman seksikkäin näky. Hänen oma semensä maailman söpöin ilme kasvoillaan.
-Huomenta Juugo-rakas. Miten yö meni?   Suigetsu sanoi käheällä ja niin seksikkäällä äänellä että Juugo ihan punastui.
-Hyvin mulla meni. En meinannu saada unta kun oli niin ikävä rakas. Miten sulla meni valvoessa?   Juugo vastasi ja kysyi saman kysymyksen kun semensäkkin.
-No Neji hakkas mut,Shikamarun,Sain ja Kiban mutt ei sen pahemmin. Verta meni kuitenkin liikaa ja alkaa olla nälkä. Antaisitko tyydytystä nälälleni kulta?   Juugon ilme oli hetken huolestunut mutta hymyili taas kun näki pojan olevan kunnossa.
-Milloin vaan rakkain.   Juugo kuiskasi. Suigetsu avasi Juugon paitaa jotta sai laulan kokonaan asille. Juugo hengitti jo nyt raskaasti ja huokaili nautinnosta. Juugon keho tiesi että parempaa oli vielä luvassa. Suigetsu kurottautui pitkän nuoren kaulalle ja upotti terävät kulmahampaansa toisen ihoon imien samalla verta. Juugo huohotti ja toisti Suigetsun nimeä kunnes laukesi. Juugo ei tiennyt miksi mutta Suigetsun hampaat hänen ihollaan olivat niin kiihottavia. Se tuntui niin helvetin hyvälle. Suigetsu nousi ukensa kaulalta hymyillen.
-Kiitos Juugo-chan. Pelastit minut taas kerran.   Suigetsu kuiskasi ja suuteli toista poskelle.
-Ei se mitään. Teen mitä vain sinulle kulti.   Juugo vastasi hymyillen.

   Jossain toisaalla
Sasori ja Sasuke istuskelivat puiston penkillä. Kumpikaan ei halunnut mennä hakemaan tyydytystä. Heillä ei ollut ketään keltä pyytää.
-Sasori-kun. Miksei sinulla ole ketään?   Sasuke kysyi hiljaa kun tuuli heilutteli hänen yönmustia hiuksiaan.
-Sama vastaus kun sinulla. En löydä ketään joka olisi minulle mieleen. Tai sitten kun löydän en häntä saa.   Sasori vastasi kylmästi.
-Hyvin vastattu. Mistä tiedät että olemme samanlaisia?   Sasuke kysyi hiljaa.
-Kuulin tänään Suigetsulta.   Sasori vastasi hiljempaa kun Sasuke. Hyvä että toinen edes kuuli mitä kaverillaan oli mielessään.
-Se vitun pervo! Miksi sen pitää lukea ajatuksia?   Sasuke huusi raivoissaan. Joillain vamppyyreillä oli erikois taitoja. Esim: Suigetsu-Osaa luke ajatuksia, Itachi-Luo harhoja sekä Sasori-Osaa pyyhkiä ja muokata muistia. Sasuke itse ei osannut mitään. Ainakaan vielä. Itachi oli joskus sanonut että voimat ilmestyvät kun niille itselleen sopi.
-Oletko siis todella löytänyt jonkun?  Sasuke kysyi ihmeissään.
-Joo. Mutta en minä häntä voi saada.  Sasori sanoi surullisena. Sasuke oli juuri kysymässä lisää kunnes tuuli kuljetti heidän korviinsa suloista laulua.

Nyt kerron mä sulle lapseni. Miten kaunis on taivahan enkeli. On kutrinsa välkkyvän kultaiset ja siipensä hohtavan valkoiset.

Sasori ja Sasuke kääntyivät ympäri ja lähtivät kohti tuota suloista ääntä.

Sua vartempa vaan, ovat enkelin parvet valveilla ain.

Nyt nuo vampyyrit olivat korkean mäen päällä pensaan takana piilossa. Ylhäällä huipulla lauloi eräs suloinen blondi enkeli.
-Naru-chanilla on söpö ääni!   Sasuke huusi hiljaa.
-Taidat olla kusessa enkeliin Sasse-kun.   Sasori vastasi nauraen vähän. Sasuke punastui mutta jatkoi taas ihastuksensa kuuntelemista.

Nyt kerron mä sulle lapseni. Miten toimivi taivahan enkeli. Kun lapsi on äidillä sairaana, niin enkeli valvovi lapsosta.
Sua vartempa vaan, ovat enkelin parvet valveilla ain.


Naruto katseli pilviä haikeana. Kun kaipaisi jotain. Hänen äänestään huokui surua. Sasuke kuunteli lumoutuneena toisen lumoavaa ääntä.

Kun kouluhun kuljet mun lapseni. Sua seuraavi taivahan enkeli. Hän vierelläs kulkevi varjellen. Mun lapseni pienen ja hentoisen.
Sua vartempa vaan, ovat enkelin parvet valveilla ain.


Nyt Sasuke ryhtyi itkemään. Hän muisti lapsuutensa. Ne ihanat ajat jolloin vanhemmat jaksoivat välittää. Nykyään Sasuken ja Itachin vanhemmat joivat ja käyttivät huumeita. Ja aina silloin kun he ovat pahasti sekaisin heidän isänsä raiskasi poikiaan. Se on yksi syy miksi kumpikaan Uchihan nuorista ei todellakaan uskalla mennä kotiin.

Jos tahtoisit nähdä sä enkelin. Harvinaista se täällä ois kuitenkin. Vaan kerran kun silmäsi sammuvi. On vuoteesi vierellä enkeli.
Sua vartempa vaan, ovat enkelin parvet valveilla ain... Sua vartempa vaan, ovat enkelin parvet valveilla ain.


-Tuo oli kaunis laulu.   Naruto hätkästi ja katsoi taakseen. Kaksi vampyyriä nousi ylös puskasta.
-M mitä te täällä teette? Kuinka kauan olette olleet täällä?   Sasuke katseli enkeliä huvittuneesti.
-Tulimme vaan katsomaan kuka lauloi noin kauniisti.   Sasuke lausui hiljaa punastuen pikkuisen. Kun Naruto kuuli Sasuken sanat punastui hän myös.
-Minä taidan lähteä. Mummi alkaa epäillä jotain jos en ole puolen tunnin sisään sängyssä esittäen nukkuvaa.   Sasori hymyili ja lähti pois.

 Hetken Naruto ja Sasuke vaan katselivat toisiaan kumpikin hiljaa. Nuorten mielestä tämä hetki olisi voinut kestää pitempäänkin mutta Sasuken puhelin alkoi soida.
-Haloo.   Poika vastasi tyynenä. Hän ei ehtinyt katsoa kuka oli soittanut joten hänellä ei ollut aavistustakaan kuka se oli.
-Hei Sasuke-chan! Äiti täällä! Minulla on sinulle homma!Haet Madaralta mulle ja isälles huumeita ja Tobin luota alkoholia. Olis myös kiva jos ostaisit apteekista vahvoja lääkkeitä ja  hakisit kaupan päälle Shisuilta veripillereitä!   Sasuken ilme synkkeni.
-Entä jos en.   Poika sanoi jääkylmällä äänellä.
-Se ei ole vaihtoehtona. Mitä nopeammin tulet sitä nopeammin vapautat veljesi kärsimyksestään.  Äiti sanoi jo hiukan pelottavalla äänellä.
-Ei kai isä...?  Sasuke ei pystynyt sanomaan lausetta loppuun. Narutoa alkoi huolestuttaa Sasuken reaktiot.
-Isä hommailee veljelläsi nyt eli ole nopea poikaseni.   Puhelun taustalta kuului Itachin kivun- ja avun huutoja.
-Selvä selvä. Nähään himassa!   Sasuke lopetti puhelun ja tarkasti lompakkonsa.

-Onko jokin vialla Sasuke?   Naruto kysyi huolestuneella äänellä. Sasuke katsoi enkeliä hätääntyneesti kunnes pakotti teko hymyn huulilleen.
-Ei. Kaikki on aivan kunnossa.   Sen sanottuaan Sasuke juoksi pois.

Matka Madaralle oli pitkä mutta Sasuke ei voinut lopettaa juoksemista. Pian pieni musta talo tuli esiin. Sasuke huohotti ja soitti ovikelloa. Hetken päästä oven tuli avaamaan Madaran pikkuveli Izuna.
-No mutta hei Sasuke! Miten menee?   Izuna tervehti hymyillen ainaista onnellista hymyään.
-Onko Madara-san kotona?   Sasuke kysyi synkästi. Izunankin ilme muuttui.
-On hän. Odota hetki.   Izuna vastasi ennen kuin katosi sisälle taloon. Pian Madara jo tulikin ovelle.
-Terve pitkästä aikaa Sasuke.   Mies sanoi hiljaa.
-Moi. Äiti käski tulla hakee huumeita.   Sasuke huokaisi tuskallisesti.
-Voi teitä pieniä surullisia poikia. Itachiakaan ei ole näkynyt vähään aikaan. On kai taas kokenut kovia.   Madara itki huomaamattomasti. Sasuke nyökkäsi. Madaralle teki kipeää kun Uchihan poikia satutettiin niin rajusti. Izunasta ja tämän isoveljestä tuntui kun Tobi,Obito,Shisui,Itachi ja Sasuke olisivat kaikki heidän poikiaan. Nämä kun tulivat kertomaan aina heille jos jokin painoi mieltä. He eivät uskaltaneet kertoa mitään vanhemmilleen koska siitä seuraa vain kipua. Esimerkiksi Tobi käyttää maskia koska hänen kasvonsa on täynnä polttoarpia. Tobin ja Obiton vanhemmat polttelevat lastensa kehoja kun elämä on suoraan sanottuna PERSEESTÄ. Shisuin vanhemmat viiltelevät poikansa kehoa ja Itachin ja Sasuken vanhemmat raiskaavat poikiaan.
Madara huikkasi jotain Izunalle joka tuli pian suuren pussin kanssa.
-Tässä. Kiiruhda pian kotiin.  Izuna kuiskasi niin hiljaa että sitä ei tavalliset ihmiset kuulekkaan.
-Joo ensin pitää käydä Tobilla,apteekissa ja Shisuilla.   Sasuke tokaisi ennen kuin lähti juoksemaan kohti Tobin ja Obiton kotia.

-Toivottavasti he selviävät.   Izuna huokaisi.
-He ovat selvinneet tähänkin asti. Kyllä he vielä hetken kestävät.   Madara huokaisi ja upotti hampaansa veljensä kaulaan.
-Izuna. Onneksi ett enää ole vampyyri.   Madara huokaisi hiljaa. Izuna ei tosiaan enää ollut vampyyri. Hän luopui siitä jotta Itachi ei kuolisi. Itachilla nähkääs oli sairaus joka olisi tappanut pojan ellei Izuna olisi uhrannut itseään.
-Niin. Minustakin on parempi näin.   Izuna huokaisi ihanasta hyvänolon tunteesta kun tämän veli imi hänen vertaan. Koko Uchiha-suku tietää että Madara ja Izuna ovat homo-veljiä mutta kukaan ei tee siitä isoa numeroa. Sisarukset vaan olivat hiljaa ja pyysivät Madaraa hankkimaan heille huumeita sun muita. Izunaa ei kovinkaan moni hyväksy Uchihojen-sukuun koska tämä ei enää ole vampyyri. Kukaan ei välitä siitä että Izuna oli uhrannut itsensä uuden sukupolven esikoiselle. Vaan uusi sukupolvi hyväksyy ja huomaa Izunan. Se on Madaran mielestä sääli. Izuna on ymmärtäväinen persoona joka ei halua kenellekkään mitään pahaa.

Sasuke juoksi henkensä edestä kohti kotia. Hän oli saanut haettua kaikki mitä äitinsä oli halunnutkin. Nyt hän asteli hiljaa Uchihan kartanon oven eteen ja koputti kuuluvasti oveen. Sasuken äiti tuli avaamaan oven.
-Voi kiitos Sasuke-chan!   Nainen hymyili ja otti tavarat pojaltaan. Sasuke astui varovasti sisään. Hän näki olo-huoneessa Itachin alastomana itkien sohvalla ja heidän isänsä nauraen sadistisesti vieressä. Pian kuitenkin isä näki nuorimman poikansa ja asteli tätä kohti.
-Sasuke tulit juuri ajoissa. Veljesi sain äsken valmiiksi mutten silti saanut kunnollista tyydytystä.   Isä sanoi pervosti hymyillen. Sasuke lähti kävelemään taakseppäin. Hän oli arvannut että näin. Pitkälle poika ei ehtinyt kun hänen isänsä jo kahlitsi tämän kädet.
-Etkö ole vieläkään oppinut että minulta ei pääse karkuun? No niin kuin varmaan näätkin sohva on täynnä joten eiköhän mennä KELLARIIN!   Sasuken isä painotti viimeistä sanaa.
-Ei!!! Minne tahansa muualle mutta ei kellariin!!!   Sasuke kirkui. Kaikki jotka tunsivat Uchihat tiesivät että Sasuke ja Itachi pelkäsivät kellareita. Siellä oli niin kylmää ja pimeää sekä näiden vanhemmat tykkäsivät raiskata molemmat poikansa aina siellä. Paitsi jos ei jaksa niin kyllä he raiskaavat muuallakin (esim. sohvalla).

Kellarin ovi sulkeutui hitaasti jättäen auringon valon ulkopuolelle antaen pienen sähkö-lampun valasta pientä kylmää huonetta. Fukaku (Sassen ja Itan isä) heitti poikansa lattialle.
-Sasuke olet ollut tuhma poika. Sinun olisi pitänyt tulla kotiin eikä jäädä kylle koska ei ole muuta tekemistä.   Fukaku lausui hiljaa. Fukaku tarttui kiinni Sasuken paitaan ja sai sen helposti pois. Sasukelle tuli heti hirveän kylmä ja hän tärisi kylmästä sekä pelosta. Fukaku ei antanut pojalleen paljon miettimis aikaa kun jo alkoi nuolla poikansa ylä-vartaloa saaden tämän kyseisen pojan huokailemaan vasten tahtoaan.
-Sasuke sinä ja Itachi olette niin täydellisiä!   Fukaku huokaisi samalla kun availi Sasuken housun-nappeja.
-Isä kiltti lopeta!   Sasuke huusi peloissaan. Fukakun ilme muuttui pervommaksi. Hän oli juuri saanut poikansa tiukat farkut jo jalasta. Hiljaa hän kosketti Sasuken elektiota boksereiden päältä ja sai poikansa huokaisemaan vasten tahtoaan. Hitaasti Fukaku veti poikansa bokserit jalasta paljastaen Sasuken pienen mutta suloisen elektion ja tiukan taka-puolen.
-Sasuke olet kaiken vaivan arvoinen. Ehkä jopa täydellisempi kun veljesi.    Fukakun ääni oli hiljainen ja aiheutti kylmiä väristyksiä Sasuken iholla.
-Sinä teet kaiken aina niin hankalaksi Sasse-kun.   Fukaku sanoi leikkisästi kunnes otti poikansa kovuuden suuhunsa. Fukaku imi,nuoli ja puri poikansa herkkää elektiota Sasuken huutaessa kivusta ja epätoivotusta nautinnosta.
-I..SÄ! Miksi miksi teet tämän meille?   Sasuke yritti puhua jotain mutta se oli vaikeaa.
-Te vaan olette niin helvetin kauniita poikia ettei teitä voi vastustaa.   Fukaku mutisi hiljaa. Kauneus oli Sasukelle ja Itachille ollut pinestä pitäen synti mutta tämä oli jo hävytöntä. Jos koulu saisi tietää he olisivat jo paremmassa kodissa.
Sasuke hätkähti kun hänen isänsä voimisti liikkeitään ja siirsi kolme sormea poikansa aukolle.
-Olet niin ihanan tiukka poikani. Mutta joudun suurentamaan aukkoasi että mahdun sisään.   Fukaku huokaisi kiihottuneesti ja työnsi kaikki kolme sormea samaan aikaan poikansa sisään. Sasuke huusi hilveästä kivusta tiukalla taka-puolellaan.
-Isä!!! Lopeta!!! Sattuu!!!   Sasuke kirkui kyynelet silmissään. Sasuke ei vaan kestänyt isänsä raakoja otteita enää kauaa.
Sasuke laukesi isänsä suuhun kirkuen yhä kivusta. Fukaku otti sormensa pois poikansa aukolta mutta Sasuke tiesi ettei pitkäksi aikaa.
-Ahh Sasuke! Maistut niin taivaalliselle!   Fukaku kehräsi niellessään poikansa nesteet. Fukaku avasi oman housunsa napit paljastaen suuren kiihkeän elektionsa. Hän laittoi sen Sasuken aukon eteen.
-Tämä sattuu enemmän kuin äskeinen mutta koeta rentoutua.   Fukaku kuiskasi ennen kuin työntyi rajusti ja kovin ottein poikansa sisään.
-I..S..Ä!!!! S..A..T..T..U..U!!!! L..O..P..E..T..A!!!! AUHH!!!!    Sasuke kirkui ja huusi järjettömästä kivusta.
-Yritä vaan rentoutua poikaseni!   Fukaku huusi lisäten työntöihinsä voimaa.
-MU..TTA SE ON LIIAN ISO!!! MIN..Ä RE..PE..ÄN!!!   Sasuke valitti.
-Sinä olet niin ihanan tiukka poikani!   Fukaku huokaisi kiihottuneesti. Pian hänen toinen käsi eksyi poikansa nännille ja toinen tämän kovuudette. Hän alkoi hangata näitä kovaa. Sasuke ei kestänyt kauaa ja kun Fukaku pääsi kokonaan poikansa sisään Sasuke laukesi kirkuen ja huutaen jotai avun pyyntöjä. Sasuke luuli että se olisi loppunut siihen mutta ei. Sasuke ehti laueta vielä neljä kertaa ennenkuin tämän isä laukesi kiihottavasti karjuen. Fukaku riuhtaisi itsensä irti pojastaan joka sai Sasuken ulvahtamaan kivusta.

Sasuke vaan itki polttavasta kivusta. Tämä kerta oli ollut kivuliain,nöyryyttävin ja kaikkea muuta hirveää. Sasuken keho oli täynnä puremis jälkiä ja kaikkialle särki. Etenkin taka-puoleen. Sasukella oli tiukka ja herkkä taka-puoli joka ei kestänyt Fukakun isoa elektiota. Nyt hänen aukkonsa oli revennyt taas ja sieltä tuli paljon verta. Kestäisi hetken ennen kuin se korjaantuisi.

Sasuke käänsi kasvonsa eteen päin ja huomasi isänsä huutavan ylös jotai. Pian Sasuken onneksi Itachi tuli pelokkaan näköisenä alas.
-Itachi. Vie Sasuke huoneeseensa. Ja jos ett tottele niin on äitisi vuoro pitää hauskaa. Onko selvä?   Fukaku uhosi. Näin oli pakko tehdä sillä muuten molemmat karkasivat.
-Selvä isä.   Itachi sanoi synkkänä ja otti alastoman veljensä syliinsä.
-Itachi. Mitä meidän pitäisi tehdä?   Sasuke kysyi hiljaa nyyhkyttäen.
-Sen kun tietäisin Sasuke. Sen kun tietäisin.   Itachi vastasi surullisena.

Kun Itachi oli vienyt veljen huoneeseensa ja tarkisti että hän selviää mustahiuksinen poika lähti juoksemaan kohti rakasta ukeaan .

  Kisamen talolla
Itachi koputti hiljaa ukensa oveen. Pian Kisame avasi oven. Kisamella oli sinineniho vaikka olikin tavallinen ihminen. Orochimaru oli tehnyt kokeita ihmisillä joskusja näin kisame oli niinkuin puoliksi kala.
-Hei Itachi. Mikä on?   Kisame kysyi kun näki semensä ilmeen.
-Kisame mä en kestä enää!!! Eikä Sasukekaan kestä!!! Mitä me voidaan tehdä!!!   Itachi huusi ja painui silmät kyyneleissä ukeaan vasten. Kisame vei Itachin sisään olo-huoneen sohvalle istumaan.
-Älä itke Ita-chan olen tässä ja suojelen sinua kaikelta mitä pystyn.    Kisame rauhoitteli itkevää semeään.
-Kiitos Kisame. Sinuun voi aina luottaa.   Itachi vastasi hymyillen ja suuteli sinistä ukeaan.
"Itachi ja Sasuke eivät todellakaan kestä tätä enää kauaa. Mitä minun pitäisi tehdä?" Kisame mietti hiljaa mielessään mutta vastasi semensä suudelmaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ren-fan - 2012-07-07 18:49:06
Ai tähän olikin tullu jo jatkoo! Sori en huomannu heti... Aika raakaa toi yaoi... Mut oli se silti hyvä! Jatkoo nopeesti, pliis!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste