Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Alicia - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 2 - Pituus: 2200 sanaa, 14976 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-07-27 10:48:15 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Kaikki on ollut hyvin Konohassa jo jonkin aikaa. Kaikki Konohan teinit ovat jo jonkun aikaa olleet aikuisia. Naruko muutti vähän Painin invaasion jälkeen asumaan siihen taloon, jossa hänen äitinsä, Kushina asui.

Otan vastaan kaikenlaisia kommetteja.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1302 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruko avasi silmänsä ja nousi hitaasti istumaan sängylleen. Hänen silmiään särki huonosti nukutun yön jälkeen. Hän vilkaisi hiljaisena vatsaansa, joka oli jostain syystä kasvanut viimekuukausian aikana, mikä kummastutti häntä hieman, sillä hän ei ollut viimeaikoina syönyt hirveän tuhdisti, ellei sitten laskettu joidenkin juhlien aikana otettuja välipaloja. Konohassa oli pitkään ollut rauhallista eikä mitään erikoista ollut tapahtunut. Ellei sitteen laskettu Sasuken juopottelua, tai sitä, että ANBU vahti kyseistä poikaa kellon ympäri. ANBU: ut olivat vahtineet Sasukea siitä lähtien, kun tämä oli tuotu takaisin kylään.

"Au!" Vaaleahiuksinen tyttö valitti ja asetti kätensä vatsalleen, sillä hänestä tuntui siltä, kuin joku olisi potkaissut häntä sisältä päin. Toivottavasti Kyuubi ei käyttänyt kieroa huumoriaan tällaiseen pilaan. Jos se oli kaiken takana, Naruko sanoisi sille muutaman valitun sanan, jonka seurauksena kyseisen bijuun korvat soisivat muutaman viikon ajan niin, ettei demoni harkitsisi hänen kiusaamistaan kokonaiseen kuukauteen.

"Taidan varmuuden vuoksi mennä tapaamaan Shizunea. Hän tutki minut pari kuukautta sitten ja nähdessään tulokset, hän käski minun pitää vapaata tehtävistä", blondi ajatteli samalla, kun nousi sängyltä ja meni kaapilleen etsimään vaatteita. Hänen ei varmaan kannattaisi pukea mitään tiukkaa päälleen. Vähän ajan kuluttua hän oli pukenut ylleen ruskean hameen ja kermanvaalean paidan. Hän otti yöpöydältään harjan, jolla selvitti hiuksensa. Hän laski harjan yöpöydälle ja suuntasi kulkunsa ulko-ovelle. Hänen ei varmaan kannattaisi syödä aamiasta, ellei hän halunnut rynnätä vessaan oksentamaan, niin kuin oli joutunut tekemään muutamana aamuna. Päästyään eteiseen hän puki jalkaansa mustat sandaalit, minkä jälkeen hän otti läheiseltä pöydältä avaimet, jotka hän sujautti hameensa taskuun ja avasi oven sulkien sen perässään. Hän suuntasi kulkunsa siihen suuntaan, jossa sairaala oli samalla, kun aurinko levitti säteensä aamuisen kylän päälle.

"Toivottavasti Kyuubi ei ole rohjennut pilailla, sillä muuten annan sille sellaisen läksytyksen, jota se ei hevin unohda", Naruko ajatteli samalla, kun lähestyi sairaalaa. Päästyään sairaalan ovelle hän tarttui kahvaan ja yritti pysyä rauhallisena, vaikka häntä hermostutti se, mitä Shizune sanoisi, kun olisi tutkinut hänet. Hän avasi sairaalan oven ja meni sisälle oven sulkeutuessa hännen perässään. Aulassa oli jonkin verran potilaita ja hoitajia. Naruko meni vastaanottopöydän takana olevan naisen luokse.

"Huomenta. Onko Shizune täällä?" blondi kysyi, kun nainen oli huomannut hänet.

"Huomenta. Shizune-san on paikalla. Tuolta hän tuleekin", nainen sanoi nähdessään Shizunen, joka oli tulossa portaita pitkin alas.

"Huomenta Shizune. Voisitko tutkia minut uudelleen? Kun kävin täällä pari kuukautta sitten, suosittelit minua ottamaan vapaata tehtävistä joksikin ajaksi. Et tainnut kertoa minulle viimeksi näkemäsi testin tuloksia", sinisilmäinen nainen sanoi vilkaisten samalla vatsaansa.

"Huomenta. Voin tutkia sinut uudelleen", Shizune sanoi vilkaisten Narukon vatsaa viittoen samalla, että blondi seuraisi häntä. Jotenkin hän oli osannut aavistaa, että Naruko tulisi kysymään asiasta. Hänen olisi aika kertoa Narukolle totuus siitä, mitä oli tekeillä. Hän ei ollut halunnut hermostuttaa blondia uutisellaan, sillä olihan tämä ensimmäinen kerta, kun blondi olisi tällaisessä tilanteessa.

Käveltyään jonkin aikaa kaksikko pysähtyi erään huoneen kohdalle. Shizune avasi oven ja meni Narukon kanssa huoneeseen, jossa heitä odotti melkoinen yllätys. Tsunade istui huoneessa olevalla tuolilla ja katsoi heitä hiukan harmistuneena.

"Tsunade-hime?" Naruko sanoi ihmeissään.

"Osasinkin jo odottaa teitä. Shizune, sinähän tutkit Narukon viimeksi ja annoit tulokset minulle, koska hän on jinchuuriki. Kerroit minulle tuloksista, joten päätin, että on hyäksi, jos tulen itse paikalle. Hokagena minun kuuluu pitää Naruko ehdottomasti valvonnassani", Tsunade sanoi lopulta. Hän oli sattumalta kuullut eilen, kun Shizune oli arvellut Narukon tulevan tänään sairaalaan.

"Ellette nyt pahastu, niin haluaisin kertoa Naruko-sanille viimekertaisten tutkimusten tulokset", Shizune aloitti lopulta viittoen Narukolle läheistä tuolia.

"Eikö lisätutkimuksia tarvitakaan? Onko kaikki hyvin?" Naruko kysyi istuttuaan tuolille.

"Ei tarvita. Kaikki on kunnossa. Tämä on sinulle ensimmäinen kerta, joten emme halunneet hermostuttaa sinua", Shizune aloitti lopulta yrittäen samalla keksiä, miten toisi asian parhaiten ilmi. Lopulta hän päätti sanoa sen suoraan, kun ei keksinyt muutakaan. "Olet kymmenennellä kuukaudella raskaana", Shizune sanoi lopulta.

"Johan nyt!" Naruko huudahti yllättyneenä. Tätä hän ei ollut osannut odottaa.

"Minusta tulee siis äiti!" blondi ajatteli helpottuneena ymmärtäessään, ettei mitään ikävää ollut tekeillä.

"Naruko, olen pahoillani, mutta joudut tekemään synnytyksen kylän ulkopuolella sijaitsevan suojauksen sisällä. Kaiken on tapahduttava ehdottomasti salassa. Emme voi unohtaa edeltäjiesi Miton ja Kushinan tapauksia. Isoäitini Miton synnytyksen hetkellä sinetti oli vähällä purkautua. Äitisi Kushinan sinetti purkautui synnytyksen jälkeen kiitos sen Akatsukin naamiohyypiön", Tsunade sanoi puristaen samalla oikean kätensä nyrkkiin, jolloin siihen ilmestyi uhkaavasti sykkivä verisuoni. Ilman Akatsukin naamiomiehen puuttumista Narukon syntymän aikaisiin tapahtumiin, tytön venhemmat voisivat hyvin olla vielä elossa.

"Ymmärrän", Naruko mutisi hiljaa ymmärtäessään, mitä Hokage tarkoitti. Hän tiesi varsin hyvin, että niiden vajaan 10 kuukauden aikana, kun naispuolinen jinchuuriki on raskaana, sinettiin käytetty energia siirtyy osaksi sikiölle. Silloin vastaavasti häntäpedon sinetti heikkenee. Synnytys oli ainoa hetki, jolloin jinchuurikin häntäpetosinetti heikentyi. Se huolestuttu blondia hieman, mutta hän ihmetteli myös sitä, miten hän oli tullut raskaaksi. Ehkä hän ymmärtäisi syyn paremmin, kun näkisi lapsensa.

"Minä toimin kätilönä. Olen auttanut ennenkin vauvoja maailmaan. Shizune voi pitää sinetistä huolta. Olen jo hoitanut järjestelyt. Asetamme synnytyspaikan ulkopuolelle henkivartijoita, mutta he ovat ANBUsta. Vien sinut perille, joten alahan valmistautua. Suosittelen myös, että kun näet lapsen, ryhdyt pohtimaan nimeä", Tsunade sanoi. Hän tiesi Shizunen olevan taitava chakran käytössä. Shizune tiesi myös kaiken Narukon vatsassa olevasta neljän symbolin sinetistä, joten nainen oli viimekuukausien aikana opetellut sulkemaan sinetin. Nyt Shizunen täytyi pitää sinetti suljettuna, kunnes synnytys oli ohi.

"Kiitos", Naruko sanoi samalla, kun Shizune suuntasi kulkunsa ovelle.

"Menen jo varmuuden vuoksi paikalle", Shizune sanoi avaten ja sulkien oven perässään.

"Tuota. Sattuuko synnytys?" blondi sanoi samalla, kun nousi jaloilleen.

"Ei se kivutonta ole", Tsunade aloitti ja nousi itsekin tuolilta ja otti nuorempaa kädestä. "Synnytyksesi on tarkoitus tapahtua salassa. Jos kohtaat matkalla tuttuja, välttele heitä parhaasi mukaan. Ja vaikka poistummekin kylästä, tehtävä on yhä huippusalainen. Koeta olla huutamatta, kun supistukset alkavat. Synnytyspaikassa saat huutaa niin paljon kuin jaksat". Kun Naruko nyökkäsi myöntymisen merkiksi, Tsunade lähti johdattamaan nuorempaa naista ovelle hiljaisena. Hän ei saisi paljastaa kenellekkään, minne he olivat menossa. Hän avasi huoneen oven ja sulki sen perässään, ennen kuin he jatkoivat matkaansa. Tsunade työnsi sairaalan oven auki ja lähti johdattamaan Narukoa siihen suuntaan, jonne he olivat matkalla.

Lopulta he saapuivat kylän porteille huomatakseen, että portinvartijat nukkuivat. Tsunade oli vähällä huutaa miehille, että näiden täytyisi herätä, mutta muisti sitten, että heidän tehtävänsä oli pysyttävä salassa.

Vähän ajan kuluttua he saapuivat sillalle, joka oli kiinnitetty kallioon. He kävelivät hiljaisina siltää pitkin, kunnes saapuivat luolan suuaukolle, jonka edessä oli jonkinlainen portti, jonka tukipilarit oli pystytetty alhaalla virtaavaan jokeen.

"Täällä äitisi synnytti sinut", Tsunade sanoi takanaan olevalle tytölle.

"Missä ANBUn jäsenet ovat?" Naruko kysyi samalla, kun yllättävä kipuaalto pyyhkäisi hänen ylitseen. Hän oli vähällä huutaa kivusta, kunnes muisti Hokagen sanat. Hän puri hammastaan, jottei olisi huutanut.

"He ovat piiloutuneet hyvin vartiointiin. He tulevat luolan suuaukolle, kun olemme sisällä", Tsunade sanoi nähdessään neljeä ANBUn jäsentä läheisten puiden oksilla. Samalla hän sattui vilkaisemaan seurassaan olevaa naista, joka puri hammasta kivusta. Supistukset olivat näemmä alkaneet.

"Mennään jo", Tsunade sanoi ja meni Narukon kanssa luolaan.

"Näyttää siltä, että voimme aloittaa samantien. ANBUn jäset siirtyivät paikoilleen", Shizune sanoi nähdessään, mikä oli Narukon tilanne.

Tsunade nyökkäsi samalla, kun auttoi Narukon läheiselle korokkeelle, jolle nuorempi blondi asettui makaamaan. Tsunade siirsi sinisilmän hameenhelman ylös ja riisui Narukon valkoiset pikkuhousut, jotka hän asetti läheiselle korokkeelle, jolla oli kaksi liinaa. Hän asetti valkoisen liinan Narukon alavatsan päälle.

Naruko asetti kätensä korokkeen reunoilla olevien tulppien ympärille. Hänen ylitseen vyöryi uusi kipuaalto.

"Valmistelut on suoritettu. Olen valmiina. Shizune, pidä sinetti suljettuna!" Tsunade ilmoitti.

"Aaaaaaaah! Sattuu!" Naruko huusi aloittaen ponnistelun kipuaaltojen vyöryessä hänen ylitseen. Hän puristi tulppia rystyset valkoisina, jotta kipu kävisi siedettävämmäksi.

"En ole koskaan nähnyt Narukoa näin tuskissaan. Onneksi Yamato ei tullut pitämään sinettiä yllä. Mitenköhän hän olisi ragoinut?" Shizune kysyi irrottamatta katsettaan sinetistä, jonka kuvio muuttui hieman merkiksi siit, että Kyuubi yritti päästä ulos.

"Ei syytä huoleen. Keskity ennemmin sinetin tarkkailuun", Tsunade sanoi tarkkaillen samalla tilannetta. "Mies kuolisi tuohon kipuun! Mutta naiset ovat vahvoja! Yamato ei olisi pystynyt kokoamaan itseään!" Tsunade jatkoi kiittäen samalla onneaan siitä, että Minato oli sulkenut vain Kyuubin Jang-chakran Narukon sisälle. Näin Kyuubin vapautuminen olisi vaikeampaa, mutta koskaan ei voinut olla liian varovainen.

"Aaaaaaah!" Naruko huusi. Vaikka Kyuubi olikin häkissään, hän pystyi tuntemaan ilmaan nousseen chakran ansiosta, miten bijuu yritti lyödä häkkinsä ovia auki. Luolassa olevat soihdut saivat ilman tuntumaan entistä kuumemmalta.

"Kyuubi on hankala tapaus", Shizune ajatteli samalla, kun ilmaan noussut kuuma chakra poltteli hänen käsiään.

"Kaikki hyvin, Naruko", Shizune sanoi irrottamatta katsettaan sinetistä.

"Aaaaaaah!" korokkeella makaava blondi huusi hikipisaroiden valuessa hänen poskiaan pitkin. Hän yritti olla kuulematta Kyuubin karjuntaa, mikä oli helpommin sanottu kuin tehty.

"Pää näkyy jo! Pinnistä vielä vähän. Pystyt siihen", Tsunade sanoi nähdessään vauvan pään tulevan esiin.

"Aaaaaah!" Naruko huusi kyynelten valuessa hänen silmistään.

"Yyyyyyyyyh yyyyyyyh!" Yllättäen alkanut itku sai Narukon avaamaan silmänsä.

"Nyt se on ohi", Tsunade sanoi huokaisten helpotuksesta samalla, kun otti läheisellä pöydällä olevasta kulhosta lämpimällä vedellä kastellun pyyhkeen. Hän taputteli vauvan ihon kuivaksi pyyhkeellä ja tiivisti oikeaan käteensä chakraa, ennen kuin leikkasi napanuoran poikki. Hän solmi napanuoran kiinni ja kietoi vauvan ympärille vaaleansinisen pyyhkeen.

Naruko tasasi hengityksensä ja kuunteli helpottuneena vauvan itkua.

"Suljen sinetin", Shizune sanoi hymyillen ja teki tarvittavat sinetit, ennen kuin laski oikean kätensä Narukon vatsalle, jolloin sinetin kuvio muuttui normaaliksi ja näytti siltä, kuin se ei olisi raottunut ollenkaan.

"Olet saanut terveen tytön", Tsunade sanoi katsoen sylissään olevaa vauvaa, jolla oli mustat hiukset. Hiukset olivat hiukan märät, mutta ne kuivuisivat kyllä nopeasti, koska olivat lyhyet. Tsunade tuli vauvan kanssa Narukon lähelle ja näytti vauvan hänelle.

"Hän näyttää Sasukelta", Naruko ajatteli yllättyneenä kun huomasi, keneltä hänen tyttärensä näytti. Hän katsoi tytärtään ylpeänä. Pikkuinen oli tosi suloinen.

"Huomaat varmaan, ketä tyttäresi muistuttaa?" Tsunade sanoi kuin olisi lukenut Narukon ajatukset. Hänen täytyisi tarkistaa asia, ennen kuin olisi täysin varma, oliko Uchihan klaania siunattu jälkikasvulla.

"Niin, mutta Sasuke väittää saaneensa injektion, ettei hän voi saada lapsia. Kukaan ei uskoisi tällaistä todeksi. Ehkä Sasuke keksi injektiojutun saadakseen olla rauhassa naisilta. Pidetään tämä toistaiseksi omana tietonamme, kunnes olemme varmoja asiasta", Naruko sanoi, ennen kuin menetti tajunsa.

"Hän pyörtyi. Ei ihme. Olihan tämä hänen ensimmäinen synnytyksensä. Viedään hänet ja lapsi kylään siirtymistekniikalla. Kerroin jo etukäteen ANBUun jäsenille, että käytämme kehittämääsi tekniikkaa, joten he tulevat kylään myöhemmin", Tsunade sanoi kuunnellen Narukon tasaista hengitystä.

"Kyllä", Shizune sanoi ja loi kloonin joka otti Narukon syliinsä, minkä jälkeen hän teki tarvittavat sinetit ja iski kätensä maahan, jolloin heidän ympärilleen ilmestyi sinettikuvioita ja kirkas valo täytti heidän näkökenttänsä. Valon himmettyä he huomasivat olevansa Konohan sairaalassa.

"Minä tutkin vauvan. Huolehdi sinä Narukosta", Tsunade sanoi ja suuntasi kulkunsa ovelle avaten ja sulkien sen perässään.

"Yyyyyh! Yyyyyy!"

Vauvan itkua sai Hokagen katsomaan tyttöä tarkemmin.

"Näytät tosiaan Sasukelta. Uskon, että hän keksi injektion saadakseen olla rauhassa tytöiltä. Yksi ANBUn jäsen nyppäsi Sasukelta hiuksen tämän huomaamatta. Käytän sitä isyystestissä", Hokage ajatteli kävellen käytävällä.

----------------------------------------------

"Shizune?" Naruko sanoi raottaen silmiään, jolloin hän näki tummahiuksisen naisen ja muisti kaiken.

"Kaikki hyvin. Tsunade-sama tutkii tytärtäsi kaiken varalta. Oletko jo päättänyt nimen?" tummahiuksinen nainen kysyi blondilta, joka makasi sängyllä, jolle hänen klooninsa oli laskenut tytön Hokagen poistuttua huoneesta.

"Alicia kuulostaa hyvältä, mutta salataan jonkin aikaa epäilyksemme siitä, että Sasuke on tyttäreni isä. Tarvitsemme asiaan varmuuden", Naruko sanoi nousten istumaan.

"Hyvä on. Mutta suosittelen, että lepäät jonkin aikaa", Shizune sanoi, jolloin blondi asettui makuulle. Onneksi mitään vakavaa ei ollut tapahtunut.

Kommentit (Lataa vanhempia)
haru-97 - 2012-07-27 11:23:46
Tee jo lisää!!!! Kenelle Naruko on raskaana??? Se saattoi lukea tarinassa mutten huomannut sitä

Sweetie - 2012-07-27 15:35:39
Jee, lisää!! Aaaw, oon jo nyt ihan fanina tähän ficciin! ^^

Ren-fan - 2012-07-27 19:07:17
Ostin just tänää Naruto 53 ja luin sen just äsken. Tuntuu et tää oli suoraan kopsattu siitä, mut Kushinan paikalla on vaa Naruko. Mut oli tää silti ihan hyvä, ja ootan seuraavaa osaa, koska se ei varmaan oo enää ihan samanlainen... Toivottavasti. Mut, tee seuraava osa nopee! Sun tarinoitas on aina kiva lukee koska ne on niin hyvin kirjotettuja. :) Häiritsi vaan toi et se oli kymmenennellä kuukaudella eikä ollu aikasemmin huomannu sitä. Ja jotenki muistan ehkä väärin tai jotain, mut mä oon jotenki aina aatellu et ihmiset ois vaa yheksän kuukautta raskaana... Sori, saatan olla väärässä, mut musta vaa tuntuu et se ois sillee tai jotain...

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste