Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Alicia 7 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1735 sanaa, 11525 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-08-06 13:07:35 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Narukoa ollaan kuljettamassa pois Tulenmaasta samalla, kun hän onnistuu keksimään keinon merkata reitin, jota kautta hän on mennyt sieppaajan kanssa. Samaan aikaan Konohassa Alicia kertoo tapahtuneesta.

Kommentit ovat tervetulleita.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1169 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Pahus! Ovi on lukossa!" Alicia huudahti vihaisena. Oli jo aika myöhä, joten ei ollut mikään ihme, että ovet lukittiin kutsumattomien vieraiden varalta. Nyt oli kuitenkin hätätilanne. Alician oli tehtävä jotain, jotta hänen isänsä avaisi oven. Hän vilkaisi sattumalta kadulla olevia pieniä kiviä, jolloin hän keksi suunnitelman, joka saattaisi toimia. Hän poimi yhden kiven ja varasi oikeaan käteensä chakraa, minkä jälkeen hän heitti kiven päin yläkerran ikkunaa.

Kriks!

Ikkunan vasempaan alakulmaan tuli reikä samalla, kun kivi osui lasiin. Vähän ajan kuluttua valot syttyivät ja ikkuna aukesi.

"Kuka siellä?" Sasuke kysyi tultuaan ikkunaan kunai kädessään.

"Minä täällä, isä! Jotain kamalaa on tapahtunut!" Alicia huusi nähdessään isänsä.

"Alicia?" Sasuke kysyi ihmeissään nähdessään tyttärensä. Hän ei ollut vielä ihan tottunut ajatukseen, että hänellä olisi tytär. "Odota hetki. Tulen alan", Sasuke jatkoi lopulta ja sulki ikkunan. Hän puki ylleen mustan puseron ja harmaat housut, minkä jälkeen hän suuntasi kulkunsa alakertaan. Päästyään alas hän meni eteiseen ja avasi ulko-oven päästäen tyttärensä sisälle. Nähdessään Alician hermostuneen ilmeen hän kohotti toista kulmaansa ja kumartui alemmas. "Mitä teet ulkona tähän aikaan? Äitisi on varmaan huolissaan sinusta", tummahiuksinen mies sanoi tytölle pohtien samalla kaikkea, mitä Naruko oli hänelle aiemmin kertonut. Hän ei oikein tiennyt, miten olisi suhtautunut tilanteen saamaan käänteeseen.

"Äiti on siepattu!" Alicia huusi samalla, kun kyyneleet pyrkivät hänen silmiinsä.

"Toivottavasti äiti on kunnossa!" Alicia toivoi.

"Naruko siepattu? Vaikea uskoa. Hänhän on yksi kylän parhaimmista ninjoista. Vaikka hänet olisi siepattu, sieppaajan on täytynyt olla pahasti alakynnessä, ennen kuin onnistui aikeissaan. Naruko varmaan listii sieppaajan ensimmäisen minuutin aikana, kunhan saa tilaisuuden", Sasuke sanoi yrittäen kuulostaa rauhalliselta. Vaikka hän onnistuikin säilyttämään säilyttämään ulkoisen tyyneytensä, samaa ei voinut sanoa sisällä vellovasta sekasorrosta.

"Sieppaaja antoi äidille jotain lääkettä, joka lamauttaa hetkeksi voimankäytön. Sen takia äiti ei voi juuri nyt listiä sieppaajaa. Näin sattumalta sieppaajan otsasuojuksessa olevan nuotin kuvan. Sillä miehellä taitaa olla jotain sinua vastaan, isä", Alicia sanoi lopulta. Hän ei oikein ymmärtänyt isäänsä. Miksei tämä näyttänyt tunteitaan?

"Sanoitko nuotin kuvio?" Sasuke kysyi kuullessaan maininnan kyseisestä otsasuojuksesta. Hän aavisteli, että joku Orochimarun kannattajista olisi siepannut Narukon, mutta ei ymmärtänyt, miksi.

"Tule. Mennään tapaamaan Hokagea", Sasuke sanoi ja otti Aliciaa kädestä. Hänen täytyisi nyt toivoa, että Alicia luottaisi häneen edes jonkin verran, vaikkei tuntenutkaan häntä vielä kovin hyvin. Sasuke meni Alician kanssa ulos ja sulki oven perässään, ennen kuin lukitsi oven ja laittoi avaimet taskuunsa. Hän lähti hiljaisuuden vallassa kohti Hokagen tornio. Hän myönsi itselleen olevansa hieman huolissaan Narukosta. Toivottavasti blondi oli kunnossa.

----------------------------------------------

"Auts!" Naruko sanoi kompastuttuaan puunjuureen. Metsä, jossa hän käveli sieppaajansa kanssa oli yön pimeyden takia vaikeakulkuinen eikä siellä helposti nähnyt puiden juuria, ojia tai vastaavaa, johon olisi voinut kompastua. Öistä metsää valaisi vain taivaalla oleva kuu, jonka kalpea valo sai metsän näyttämään aavemaiselta.

"Ylös siitä!" sieppaaja sanoi ja kiskoi köyttä, jonka oli sitonut naisen ranteiden ympärille. Köysi raapi ikävästi blonsin käsivarsia, joihin jäisi varmasti jonkinlaiset painaumat.

Naruko nousi polvilleen samalla, kun hänen otsalleen valui tukko vaaleita hiuksia. Silloin hän muisti, mitä hänen äitinsä oli kertonut hänelle, kun hän oli tavannut äitinsä yrittäessään hallita Kyuubin voimia.

"Matkalla Kumogakureen revin hädissäni hiuksiani maahan, jättääkseni merkkejä kulkureitistämme. Onnistuin tekemään sen salassa", Kushina oli kertonut.

"Toimisikohan sama tässäkin takauksessa?" Naruko ajatteli samalla, kun nousi jaloilleen. Hänen onnekseen mies oli sitonut hänen kätensä hänen selänsä taakse. Nythän kädet olisivat helpommin vaaleiden hiusten lähellä. Mieskään ei välttämättä kiinnittäisi mitään huomiota siihen, jos häneltä irtoaisi joissain paikoissa hiuksia. Hän jatkoi matkaansa taivuttaen samalla oikeaa kättään, jolloin hän katkaisi mahdollisimman hiljaa itseltään pari hiusta ja tiputti ne maahan.

"Toivottavasti tämä toimii!" Naruko toivoi.

---------------------------------------------------------------

"Joku Otogakuren ninja siis sieppasi äitisi?" Tsunade kysyi Alicialta, joka istui sohvalla huolestunut ilme kasvoillaan.

"Joo", tyttö sanoi hiljaa.

"Shizune. Kokoa välittömästi etsintäpartio!" Tsunade huusi vilkaisten samalla Sasukea, joka parhaillaan tutki Alician syntymätodistusta. Tsunade oli antanut miehelle Alician syntymätodistuksen, kun Sasuke oli sanonut Narukon kertoneen hänelle totuuden Alician syntymän jälkeisistä tapahtumista. Miehellä menisi varmaan aikaa tottua siihen, että hänellä oli tytär.

"Kyllä!" Shizune sanoi ja lähti huoneesta.

"Minäkin voin lähteä etsimään Narukoa", Sasuke sanoi ja laski syntymätodistuksen Hokagen työpöydälle. Paperiin kirjoitettu teksti oli selvästikin Tsunaden käsialaa.

"Hyvä on. Useampi silmäpari näkee paremmin kuin kaksi tai kolme", Tsunade sanoi.

"Menen eritietä kuin etsintäpartio. Äänen maahan on useita eri reittejä. Opin väkisin tuntemaan ne kaikki, kun Orochimaru koulutti minua. Yksi salainen reitti on tässä ihan lähellä", Sasuke sanoi ja suuntasi kulkunsa ovelle.

"Onko tämä reitti helppokulkuinen?" Tsunade kysyi. He eivät voisi hukata hetkeäkään tai Naruko saattaisi sieppaajansa kanssa ehtiä ylittämään Tulenmaan rajan. Eikä rajanylitysluvan anominen tähän aikaan olisi kovin hyvä idea, koska Daimio oli jo varmasti nukkumassa. Ja vain Daimiolla oli valta päättää kaikista tulen maata koskevista asioista.

"Kyllä", Sasuke vastasi lopulta. Hän oli itse käyttänyt pari kertaa kyseistä reittiä, sillä se oli yksi nopeimmista reiteistä Äänenmaahan.

"Hyvä on. Mene", Tsunade sanoi.

"Alicia. Menen etsimään äitiäsi. Luota minuun", Sasuke sanoi sohvalla istuvalle tytölle, joka oli itkun partaalla.

"Joo", Alicia sanoi lopulta, jonka seurauksena Sasuke lähti Hokagen työhuoneesta. Hän ei voisi hukata hetkeäkään.

-------------------------------------------------

Narukon jalkoja särki pitkän kävelyn jäljiltä. Hän kiitti onneaan siitä, että oli kasvattanut pitkät hiukset. Hän toivoi, että suunnitelma olisi onnistunut. Hän tiesi, että ylittäisi joidenkin tuntien kuluttua Tulenmaan rajan, jos ei keksisi jotain. Mitähän kaunoja hänen sieppaajallaan oli Sasukea kohtaan?

Suunnilleen samalla hetkellä, kun Naruko katoi eteenpäin, hän näki läheisessä maassa pienen ojan. Hän voisi hyvin kampittaa itsensä tahallaan ojaan vetääkseen henkeä. Hänen kehonsa oli vieläkin lamaantunut miehen käyttämästä lääkkeestä, joka taisi hetkeksi lamauttaa chakran kierron kohteen kehosta. Naruko ei tiennyt, miten kauan lääke vaikuttaisi, mutta hänen täytyisi ainakin vitkastella, niin matka pidentyisi. Hän astui tarkoituksella ojaan ja otti hivenen vauhtia, jolloin hänen jalkansa osui ojan reunaan ja hän kaatui maahan.

"Ai!" Naruko sanoi, jotta sieppaaja älyäisi hänen kaatuneen. Silloin miehen täytyisi jälleen vetää köyttä saadakseen, hänet jaloilleen.

"Olisi sittenkin pitänyt ottaa lyhty mukaan. Harmi, kun maasto on niin kuoppaista. Olisimme jo Otogakuressa, jos olisin ottanut lyhdyn. Ylös siitä", mies mutisi ärtyneenä samalla, kun kiskoi köyttä, jotta nainen nousisi. Hän halusi päästä Otogakureen ennen aamua.

"Hän on siis joku Orochimarun kannattajista ja asuu edelleen Otogakuressa, vaikka Orochimaru on kuollut", Naruko ajatteli ja nousi tarkoituksen hitaasti polvilleen samalla, kun nyppäsi irti pari hiusta ja tiputti ne maahan jatkaen matkaa.

************************************

Sasuke hyppeli oksalta toiselle puristaen samalla oikeassa kädessään olevia keltaisia hiuksia, joita hän oli löytänyt polulta. Hän oli varma, että hiukset kuuluivat Narukolle, joten hänen täytyi olla oikeilla jäljillä.

Kraks!

Sasuke kuuli edestään kuivan oksan katkeavan, jolloin hän aktivoi Sharinganinsa. Vähän aikaa katseltuaan ympärilleen hän näki parin metrin päässä kaksi ihmistä, joilla oli chakraa. Toinen hahmo kompastui välillä ja tiputti maahan jotain, joka näytti hiuksilta. Sasuke nopeutti vauhtiaan ja vähän ajan kuluttua hän näki Sharinganillaan havaitsemansa ninjat ilman silmiensä taitoja.

"Naruko on tuolla!" Sasuke ajatteli nähdessään kyseisen naisen. Naisen takana oli mies, jolla oli purppura tukka. Katseltuaan vähän aikaa Sasuke tunnisti miehen Tiraniksi. Kyseinen mies oli ollut yksi Orochimarun uskollisimmista alaisista. Miehellä oli hallussaan kehoon lamauttamiseen tarkoitettu kekkei genkai. Miehestä oli ollut kai tarkoitus tulla Orochimarun seuraava keho, mutta Orochimaru oli osoittanut enemmän kiinnostusta Sharingania kohtaan ja oli sivuuttanut Tiranin paikan seuraavana kehonaan, jota mies ei ollut voinut hyväksyä. Tiran olikin vannonut kostoa. Ilmeisesti mies aikoi houkutella Sasuken Narukon avulla Otogakureen ja kostaa kyseisessä kylässä sen, että Orochimaru oli valinnut Sasuken seuraavaksi kehokseen hänen sijastaan. Sasuke kaivoi nopeasti pakistaan kunain ja heitti sen miehen selkään.

"Gah!" mies huusi kun kunai osui hänen selkäänsä, minkä jälkeen hän kaatui maahan irrottaen samalla otteen köydestä, jolla oli sitonut Narukon kädet. Naruko ei kuitenkaan tuntunut huomaavan sitä, vaan jatkoi matkaa.

Sasuke hyppäsi nopeasti naisen eteen ja veti henkeä, ennen kuin katsoi tätä.

"Voit jo lopettaa kävelemisen", Sasuke sanoi samalla, kun kuuntuli esiin pilvien takaa ja valaisi polun, jolla he olivat.

Naruko pysähtyi kuullessaan tutun äänen. Kuun valon ansiosta hän näki helposti Sasuken kasvot. Hänen sydämensä alkoi takoa nopeammin ja hän huokaisi helpotuksesta, ennen kuin kaatui polvilleen. Juuri, kun hän luuli kaatuvansa maahan, joku otti hänet kiinni. Hetkin hän luuli sen olevan sieppaaja, mutta kun hän kohotti katseensa, hän näki Sasuken ottaneen hänet kiinni. Sasuke irrotti köyden hänen käsiensä ympäriltä ja otti hänet syliinsä, minkä jälkeen hän hyppäsi lähimmälle oksalle suunnaten kulkunsa siihen suuntan, jossa Konoha oli.

"Miten löysin minut?" Naruko kysyi uupuneena.

"Alicia kertoi, mitä tapahtui. Menin hänen kanssaan Tsunaden luokse. Vähän ajan kuluttua lähdin etsimään sinua. Aavistelin sieppaajan käyttävän tätä polkua, ja kun huomasin vaaleat hiuksesi, epäilykseni vahvistuivat. Pakko myöntää, että vaaleat hiukset sopivat sinulle", Sasuke sanoi jatkaen matkaansa.

Naruko punastui pienesti, ennen kuin pyörtyi uupuneena Sasuken syliin. Hän olisi pian Konohassa. Hän toivoi samalla, ettei Alicia olisi kovin huolissaan. Lopulta hän menetti tajunsa, sillä matka Konohasta kohti Tulenmaan rajaa oli ollut pitkä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sweetie - 2012-08-06 18:04:11
Aivan iihana osa ^^ Jatkoa :))

haru-97 - 2012-08-06 19:03:55
Söpöö!!! Ihanku Minaton ja Kushinan tarina!!! (I love Minato 4ever)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste