Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
You Are My Destiny. Osa 5. - sango
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 2 - Pituus: 1423 sanaa, 9192 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-08-13 14:39:09 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Juu, tää on Sasusui fici, tämä kertoo Suigetsusta, joka on muutanut Konohaan isoveljensä Kisamen kanssa.  
Sui tapaa Sasuken koulussa ja muuttaa tämän luokse asuntollaan. No jossain vaiheessa Suigetsun ja Sasuken ystävyys muutuu ihastukseksi ja sitten rakkaudeksi. Nuorten rakkaus saa aikaan, liikesarjan jonka aikana molempien on opittava luotettamaan toisiinsa ja tunteisiinsa.


Tässä osassa mm. Suigetsun ja Gaaran yhteenotto, Sasuken outoja ajatuksia nuoresytavalkotukasta, Suin yllätävä pyörtyminen ja terveydenhoitajan keikka.

Nauttikaa ja kommentoikaa. Lisää tulee heti kunhan ehditään laitamaan. Kiitos, suosiostanne, Sango kumartaa ja poistuu takavasemmalle. Näemme uuden jakson merkeissä. Siihen asti, sayonara minna!

Tarinan osat

Arvostelu
4
Katsottu 1245 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
You Are My Destiny. Osa 5.


Suigetsu seisoi poikien takana ja oli pelokas ja surullinen. Kiba katsoi Gaaraa halveksuvasti, kun hän pysähtyi noin viiden metrin päähän poika viisikosta... 

"Sinä et saa häntä Gaara..." Sasuke sanoi tuimasti. "Saat tyytyä minuun. Saat minut, jos lupaat jättää Suigetsun rauhaan?" Korppi jatkoi yllättäen. Kaikki hätkähtivät. 
"Mutta Sasuke! Et voi tehdä noin!" Suigetsu sanoi ja katsoi hädissään Sasukeen. "Minähän hänet kamppasin..."  Sasuke kääntyi katsomaan Suigetsua.  
"Niin, mutta vain suojellaksesi minua, ja nyt minä teen sama." 

Punatukka hymähti… "Että sinä ilmoittaudut sijaiskärsijäksi... Onko varma että nuo muut ei käy kimppuuni heti kun olen hoidellut sinut?" Punatukka, kysyi ja nyökkäsi Kibaan ja muihin. 
"On" Mustahiuksinen vastasi. Sitten hän kääntyi katsomaan muita ystäviään  

"Et ette saa tulla väliin, vaikka mitä tapahtuisi. Onko selvä?" 

"Mutta Sasuke! Ei se käy!" Suigetsu sanoi ja tarttui Sasuken käsivarresta. "En salli sitä." Sui jatkoi ja veti Sasuken taakseen. "Hän on minun…" Poika sanoi ja käänsi katseensa sitten Gaaraa. "Hän ei ottele, vaan minä." 

"Ei, Suigetsu, he tappavat sinut -" Sasuke aloitti kauhuissaan, mutta Gaara keskeytti korppitukisen. 

"Ei hätää Uchiha, emme me häntä tapa... vaan näytämme pojulle, hänen oman paikkansa, joka on madella minun jalkojen juuressa ja anella armoa..." Gaara sanoi ja napsautti sormiaan, jolloin viisi hänen jenginsä jäsentä astuivat esiin ja alkoivat pakottaa Sasuke ja muita kauemmas.

"Hyvä on... mutta Gaara! jos Suigetsulta katkeaa yksikään luu, niin minä hakaa sinut muusiksi!" Sasuke sanoi ja Gaara nyökkäsi vaiti, merkiksi että oli kuullut. Sitten hän napsautti sormiaan uudelleen ja koko hänen jenginsä asettui hänen ja Suigetsun ympärille, niin että rinkiin näki ihan hyvin. Punatukkainen alkoi puhua.

"Kuunnelkaa! jos joku oppilas tulee ja keskeyttää tappelun, niin se uusitaan, heti tänään koulun jälkeen yleisurheilu kentällä, kello yhdeksän! Joten se ei hyödytä! ja kumpikaan ei saa lopettaa, kunnes on joko voittanut tai vastustaja luovuttaa!" Sasuke kiristeli hampaitaan, "Ja jos tappelu ei ehdi käynnistyä, niin se jatkuu eri aikaan, eri paikassa. Eli urheilukentällä!" Sitten punatukka hiljeni ja käänsi vihreät silmänsä Suigetsuun. 

"Oletko valmis?" Gaara kysyi. Suigetsu nyökkäsi ja kääri hihansa. Hän katsoi Gaaraan päättäväisenä, eikä aikonut perääntyä. Sasuke puristi kätensä nyrkkiin ja puri hampaansa yhteen ja tuijotti Suigetsua herkeämättä.

"Sasuke, minä en pidä tästä." Naruto kuiskasi tummatukkaiselle. "En minäkään Naru -chan, en minäkään..." Sasuke sanoi hiljaa, katse yhä Suigetsun selässä...

"Ihailtavaa rohkeutta, täytyy myöntää..." Gaara sanoi, kääri hihansa ja hyökkäsi. Sasuke nytkähti vaistomaisesti eteenpäin, mutta tunsi jonkun käden laskeutuvan hänen olalleen. 
Mustahiuksinen vilkaisi taakseen ja näki Kiban. Koirapoika katsoi Sasukeen ja sanoi hiljaa. "Kyllä Suigetsu pärjää."  

"Demo!" Sasuke aloitti...  

"Lopeta, Sasuke." Kiba sanoi ja irvisti. "Demo! Sui -!" Sasuke aloitti ja pakokauhu kuuli selvästi hänen äänestään. "Minä en kestä ajatusta, että -!" Sasuken ääni murtui, eikä hän pystynyt enää jatkamaan. Shikamaru tuli Sasuken vasemmalle puolelle ja sanoi. "Kiba on oikeassa Sasuke. Jos Suigetsu ei pärjäisi, niin hän ei olisi suostunut." 

"Joten rauhoitu, Sasuke. Sinun söpöläisesi ei saa varmaankaan kuin pieniä naarmuja, näyttää aika ketterältä." Kiba sanoi ja virnisti. 
Sasuke käännähti ja ärähti. "Ei hän ole minun -!", mutta hiljeni kun, tunsi kuinka puna lehahti hänen poskilleen.

Kiba naurahti ja sanoi ”Katsokaa nyt sitä! Ihan punainen!"

Sillä aikaa taistelukehässä:

Gaara yritti osua edes vähän Suigetsuun, mutta turhaan, kuten Kiba oli sanonut, Suigetsu oli vikkelä. Valkotukka, väisteli ketterästi Gaaran iskuja ja teki itselleen tien Gaaran taakse, jolloin hän löi Gaaraa takaraivoon. Puantukka ähkäisi hiljaa ja kaatui sitten tajuttomana maahan, ja sitten kello soi. Valkohiuksinen säikähti hieman, kun vanhempi poika kaatui tajuttomana maahan.

"Hän teki sen!" Sasuke henkäisi ja ryntäsi Suigetsun luo muiden kanssa  

"Eh..." Suigetsu äännähti ihmeissään. 'Voitinko minä..? ' poika kysyi itseltään. Sitten hän kuuli muiden tulevan ja kohotti katseensa, mutta hänen silmänsä eivät rekisteröineet muita kuin Sasuken.
Kun korppi, saapui valkotukkaisen luo, niin hän nosti nuorimman, pojan ilmaan ja pyöräytti tämän kerran ilmassa, käsiensä varassa kaikkien muiden hurratessa. 
'Voisin vaikka suudella häntä!' Sasuke ajatteli riemuisaan, kun hän laski nuorimman maahan ja kaikki rupesivat taputtamaan ja kehumaan Suigetsua.'Mitä minä oikein ajattelen!?' Sasuke kysyi itseltään ja ravisti päätään raivokkaasti. Suigetsu hymyili muille mutta se oli vain tekohymyä.
Ei hänkään ollut selvinnyt ihan naarmuitta. Lisäksi Suigetsun mieltä painoi Sasuken outo käytös, ja se, ettei tämä ajatellut, että se oli väärin. Hän oli toivonut, että Sasuke suutelisi häntä. Poika  säikähti ajatuksiaan. Sasuke lähti johtamaan, yhä hälisevää joukkoaan, kohti koulun ovia.


Päivän viimeinen oppitunti oli alkamassa, kun tapahtui jotain yllättävää...

Suigetsu oli ollut kaikki oppitunnit ihan muissa maailmoissa, sillä hänen mielessään oli vain Sasuke. Yhtäkkiä Kakashi pyysi Suin tekemään tehtävän. Poika säpsähti, nyökkäsi ja nousi paikaltaan, käveli luokan eteen, otti liidun ja alkoi kirjoittaa tehtävää taululle. Sasukekaan, ei ollut ajatellut muuta kuin Suigetsua. Ei hän tahallaan sitä tehnyt, mutta Suigetsun kasvot leijuivat hänen mieleensä, aina kun hän ei keskittynyt...  
Tälläkin hetkellä Sasuke huomasi tuijottavansa Suigetsun takamusta ja ajattelevan. 'Hänellä on niin hyvä perse...!' 
Yllättäen Suigetsua alkoi huimata, ja hänen kirjoittama lauseensa jäi kesken, koska hän menetti tajuntansa, ja kaatui lattialle. Liitu putosi pojan kädestä, lattialle ja katkesi kahtia. 


"Suigetsu!" Sasuke huudahti ja ryntäsi luokan eteen, Suigetsun luo Valkotukka makasi rentona lattialla ja oli tajuton, mutta hengitti kuitenkin normaalisti ja kaikki muukin näytti olevan kunnossa.
"Sui! Sui, herää!" Sasuke pyysi ja läpsi poikaa poskille. Nuorin oli tajuton eikä reagoinut mitenkään kun Sasuke läpsi häntä.
Muut katsoivat Suigetsuun ja Sasukeen järkyttyneinä, jotkut välinpitämättöminä ja opettaja pyysi Sasukea viemään Suigetsun terveydenhoitajalle, jos vain kykenisi, ja selittämään tilanteen, koska harmaahiuksinen, uskoi että Sasuke tiesi parhaiten missä oltiin menossa.
Korppihiuksinen nyökkäsi ja nosti Suigetsun, varovasti syliinsä ja lähti kantamaan tätä luokasta kohti terveydenhoitajan huonetta. Nuorempi poika oli velttona Sasuken vahvassa otteessa ja Suin kasvot näyttivät samalla rauhallisilta, sekä surullisilta. Uchiha käveli ripeästi samassa kerroksessa olevaa terveydenhoitajan huonetta kohti ja soimasi samalla itseään. 


'Miksi en kysynyt oliko häneen osunut? Minun olisi pitänyt mennä väliin...!' Pian Sasuke saapui terveydenhoitajan oven taakse. Hän ei kyennyt koputtamaan vaan huusi: 

"Kurenai -sensei!" Kurenai tuli nopeasti avaamaan oven.

"Sasuke? Tule peremmälle, mitä on sattunut?" Nainen kysyi ja väistyi pojan tieltä. Sasuke astui peremmälle ja selitti Kurenaille koko päivän tapahtumat, alkaen siitä kun Suigetsu oli tullut, aina siihen kun tämä oli pyörtynyt,  "Ja luulen että hän vahingoittui pahemmin, mitä kertoi..." Mustahiuksinen sanoi ja laski Suigetsun, lepohuoneen sängylle ja väistyi sitten Kurenain tieltä. 
Nainen nyökkäsi ja katsoi Suigetsusta Sasukeen ja sanoi. "Minä tutkin hänet, sinä voit vaikka palata tunnillesi." Hän sanoi lempeästi.
Mutta Sasuke pudisti päättään.
"Ei, haluan jäädä hänen luokseen... en pystyisi kuitenkaan keskittymään" Uchiha sanoi hiljaa. 
Kurenai katsoi Sasukeen ja sanoi. "Selvä, mutta odota tuolla odotustilassa." Sasuke nyökkäsi ja kääntyi lähteäkseen, mutta pysähtyi sitten ja kysyi. "Voisitko mennä ilmoittamaan Kakashi -senseille, että jään tänne lopputunniksi?"

 "Miksi?" Ruskeahiuksinen kysyi. "Tutkin ensin, mikä ystävälläsi on hätänä." Kurenai sanoi ja alkoi yrittää saada Suigetsua hereille, ja pian valkotukkainen poika alkoi hereillä, ja hetken päästä tämä nousi varovasti istumaan, ja laittoi kätensä takaraivolleen.
 "Sui..." Sasuke sanoi ja tuli valkotukan luo, kysyen sitten. "Mikä on olo?"
Suigetsu katsoi Sasukeen ja sanoi. "Voin ihan hyvin, kiitti. Mitä muuten tapahtui?" Kurenai katsoi parhaaksi nyt mennä sanomaan, että kumpikaan pojista ei tulisi enää tunnille.
Suigetsu lievän aivotärähdys vaaran takia, Sasuke sen takia että hän ei ehtisi muutenkaan ja tuskin tämä edes menisi vaikka ehtisikin.
"Tulen pian takaisin." Nainen sanoi ja lähti, sulkien oven perässään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
haru-97 - 2012-08-13 15:27:58
Oiii. Kawaii!!!! I love this (en tiiä meneekö se noin mutt iha sama)

sango - 2012-08-13 17:07:56
Meni se. ja kiitos.

emopallero - 2012-08-13 17:38:31
hihi x3 ihanaa, minä muistan kun me ropetimme tuota loppua silloin, talvella kun tihrustin pimeässä huoneessani jotain. :D ehkä läksyjä.

ihanaa, kun tää on nyt täällä!

Rin-Chan - 2012-08-13 17:44:42
lisäälisäälisää :33 aivan ihana! x3 ja muutenkin hyvä sarja :3

Ren-fan - 2012-08-14 17:48:24
Tää oli tosi hyvä! Jatkoa!!!

Itadakimasu - 2012-08-16 19:55:25
nyaa~!!! Jatkoa, jatkoa!
Voin niin hyvin kuvitella sen kohan missä Sasuke pyörittää Suigetsua käsiensä varassa^^ kawaii^^

sango - 2012-08-16 20:07:15
kyllä sitä jatkoa tulee kunhan ehditään laitaa. kärsivällisyyttä, rakaat lukiamme. T:Sango.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste