Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
I found you again - Fuyu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2261 sanaa, 14948 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-09-16 19:24:30
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Summary: En ikinä olisi uskonut, että viaton muuttopäivä voisi päättyä näin..

Paring: Sasuke ja Naruto

Genre: Komedia & rakkaus

Warnings: Väsyneenä kirjoitettu, pieni kiroilu ja kirjoitusvirheet siellä täällä.

Arvostelu
10
Katsottu 1468 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Disclaimer: En omista Narutoa, Sasukea tai muitakaan tarinassa esiintyviä hahmoja! Tarina tosin on minun mieleni tuotosta :) Muut tarinassa esiintyvät ohjelmat, kirjat ja teokset kuuluvat heidän luojilleen!

- - - - -
Mustat silmät. Mustat hiukset. Vaaleanpunaiset, vastustamattoman suloiset huulet.

Ne yksityiskohdat muistan lapsuudestani. Naapurin ikäiseni pieni poika, jonka kanssa vietin kaiken vapaa-aikani. Ensimmäinen ihastukseni. Lapsuuden rakkauteni. Hymy kiirii huulilleni kun muistelen niitä aikoja. Kuinka huoletonta lapsuuteni olikaan, vaikkakin jouduin kärsimään vanhempieni menetyksen tuskan. Nyt voin onneksi paremmin, vaikka välillä kaipaankin heitä kovasti.

Kummisetäni otti minut huostaan heti heidän kuoltuaan. Vanha pervo kirjoittaa pornoa. Siis ihan Fifty Shades of Grey kamaa.  Ei mikään ihme, että joskus ajattelen kasvaneeni hieman kieroon. No, hyvinhän tässä on silti pärjätty.

"Naruto! Lopeta haaveilu ja tule auttamaan!" huuto vetää minut todellisuuteen ja murahdan vastaukseksi. Olin jo unohtanut missä olen. Auttamassa ystävääni muutossa. Siniset silmäni katsahtavat pinkkitukkaiseen naiseen joka patistaa parasta ystävääni kantamaan laatikoita rivakammin.

Sakura, siis tämä samainen pinkkipää, ja minä olemme olleet samalla luokalla jo ensimmäisestä luokasta lähtien. Tosin hän ei huomannut minua ollenkaan ennen lukiota, kun hankkiuduin laseista eroon ja minusta ilmeisesti tuli niin kutsuttu hottis. Sakura on fiksu ja kaunis. Varsinainen unelma tyttö, jos ei oteta huomioon hänen taistelulajitaustaansa ja hurjaa temperamenttiaan. Virne kiirii huulilleni jälleen, kun muistelen ensimmäistä kertaa jolloin näin hänen lyövän häntä kadulla ahdistellutta miestä. Siinä sai iso mies kyytiä.

"Sinun syysi, että laiskottelen! Katso tätä tavaran määrää! Miten meinaat edes saada tämän kaiken mahtumaan pikkuiseen kaksioosi?" Huudan murjottavalle naiselle takaisin ja levitän käsiäni dramaattisesti tavaramäärän luona. Hän nauraa minulle ja minä hymyilen takaisin.

Ei meistä ikinä tullut mitään. Tapailimme hetken, mutta huomasimme varsin nopeasti etteivät kaksi näin räiskyvää persoonaa tulleet juttuun sillä tavalla. Ja minun osaltani kuvioita sotkee vielä tämä homoseksuaalisuuden epäily...Mustat silmät palaavat taas mieleeni.

Nostan 'astioita' merkityn pahvilaatikon ja lähden kävelemään kohti avonaista ovea, jonka yläpuolella on 4A merkitty lamppu. Minun ja muiden muutto-orjien onneksi Sakuran uusi koti on jo toisessa kerroksessa. Voin vain kuvitella millaista olisi muuttaa korkeimpaan eli kuudenteen kerrokseen, varsinkaan kun hissi ei ole toiminut moneen vuoteen. Nostan henkisesti hattua kyseisille ihmisille. 

Kämppä on pieni kaksio, joka Sakuralle on sopivan kokoinen. Olohuoneen ikkunat tarjoavat hurmaavan maiseman alapihan leikkikentälle. Huomasittehan sarkasmin?Lasken painavan laatikon keittiöön muiden ruskeiden pahvilaatikoiden lomaan ja käännyn katsomaan olohuoneen puolella ahkeroivaa miestä.

Kiba on myös minun ikäiseni ja tapasimme lukion liikuntakurssilla. Sen jälkeen olemmekin olleet lähes erottamattomat. Meillä on sama hyvin huono huumorintaju ja pidämme molemmat juhlimisesta. Kuinkahan monet krapula-aamut olenkaan viettänyt hänelle nauraen ja sitten huutanut hänelle, kun on minun vuoroni oksentaa edellisillan myrkyt ulos?Brunette ystäväni yrittää parhaillaan saada TV:tä kytkettyä seinään, mutta epäilen hieman hänen menestystään. Kiba ilmeisesti pystyy lukemaan ajatukseni, koska hän kääntää ärtyneen katseensa minuun."Jos osaat muka itse paremmin, niin ole hyvä vaan ja tule yrittämään!" hän kivahtaa minulle. 

Välillä ajattelen hänen olevan puoliksi koira. Kiban vanhemmat omistavat koirahoitolan, joten hän on kasvanut niiden keskellä koko ikänsä. Nauran hänelle vastaukseksi ja suuntaan takaisin ulos hakemaan lisää tavaraa. Jos tuon laatikot nopeasti ylös, pääsen vihdoin pois täältä. 

- - - - -

Illalla löydän itseni jälleen Sakuran uudelta kämpältä. Hän lupasi viedä minut parille drinkille kiitokseksi avusta ja pojat minä todella tarvitsen nyt alkoholia! Istun oven vieressä olevan kukkapenkin reunukselle ja tekstaan ystävälleni missä olen. Osaan jo arvella, että Sakura vasta laittaa puuteria nenäänsä eikä ole läheskään valmis. Viileä syksyn ilma puhaltaa ympärilläni ja kiedon oranssia hupparia tiiviimmin ympärilleni. Taivas on jo tummunut sinisestä mustaan ja pari tähteä on jo syttynyt sen kanteen. Jälleen lapsuuteni ihastus kumpuaa mieleeni ja tunnen kasvojeni lämpenemän hieman. 

Miksi kaikki muistuttaa minua hänestä? Varsinkin näin pitkän ajan jälkeen.
Miksi tiemme edes erosivatkaan...

Ajatuksieni juoksun keskeyttää oven avautuminen, joka samalla tönäisee minut suoraan kukkaparkojen päälle. Nostan katseeni tulijaan ja valmistaudun sanomaan pari valittua sanaa lempifarkkujeni pilaamisesta, mutta sanat pysähtyvät kurkkuuni.

Mustat silmät tuijottavat omiini ja tuuli leikittelee yhtä tummissa hiuksissa. Vaalea iho korostuu tummaa vasten ja hän seisoo pitkänä edessäni. Tunnen mieleni katoavan hetkeksi ja silmäni ahmivat hänen olemustaan niin kauan, kun pystyvät. Sitten hän ojentaa kätensä minulle, mutta en osaa reagoida. Olen unohtanu miten liikutaan.

"Jos meinasit viettää yösi siinä niin ole hyvä vain, mutta jos nyt vaan nousisit" syvä ääni värisee korvissani ja saan nostettua käteni hänen otteeseensa. Ajatukseni liikkuvat jälleen ja kiitän häntä hiljaa. Hänen päästäessä irti tunnen yhä miellyttävän kihelmöinnin kämmenessäni. Tuntiessani hänen katseensa yhä minussa nostan katseeni ylös päin. Kapeilta kasvoilta löydän arpovan ilmeen.
"Ihan kuin olisimme tavanneet jossain aikaisemmin..." hän mutisee ja katsoo minua päästä varpaisiin. Jokainen kehoni karva nousee ylös ja miellyttävä sähkövirta juoksentelee ihollani ja suonissani. 

"Muistan silmäsi" 

En edes tajua sanojen lähteneen suustani, mutta tiedän niiden olevan todet. Hän katsoo minua ihmetellen, mutta kuin hänkin olisi tullut samaan lopputulokseen. 
"Onko tämä joku rakkausleffa vai? Uskallakin alkaa vielä suoltamaan kohtalosoopaa ja vannon että tukin tuon turpasi" hänen sanansa ovat hyvin töykeät, mutta minä vain virnistän. Ojennan käteni uudelleen hänelle ja varmistan että siniset silmäni lukitsevat hänen öisen katseensa niihin.

"Uzumaki Naruto. Ystäväni muutti tänne tänään, joten tulet varmasti näkemään minua aikalailla." Itsevarmuuteni saa pönkitystä, kun hän yrittää repiä katsettaan minusta vain löytääkseen uudelleen takaisin. Hän tarttuu käteeni ja puristaa sitä sopivasti.
"Uchiha Sasuke" ovat ainoat sanat jotka hän sanoo, mutta se riittää.

Minä muistan hänet jo.

Sasuke ja minä pelaamme vanhalla PlayStationilla Crash Team Racing peliä ja minä huudan turhautuneena, koska jälleen kerran olen häviöllä. Vaikka kuinka painan kaasua pohjaan, ylitän maaliviivan silti hänen jälkeensä.
"Miten sinä aina voitat?! Varmasti huijaat senkin huijari!" huudahdan hänelle. Huono häviäjä, minäkö? En toki.Hän kääntää katseensa minuun ja hymyilee voitokkaana.
"Mitäs otat aina sen tiikerin! Se on niistä hitain" hän sanoo kaikentietävänä. 

"Koska se on niistä suosikkini" mutisen vastaukseksi ja syöksyn hänen päälleen aloittaen jälleen yhden painiottelun. Lelut kierivät sänkyni alle ja pyörimme lattialla huutaen ja nauraen toisillemme. Lopulta kummisetäni tulee ovelle ja käskee meitä lopettamaan. Mokomakin ilonpilaaja. 

Me vain nauramme lattialla ja hieromme kohtia jotka ottivat hieman osumaa sängyn jaloista ja ties mistä. Silloin olimme parhaat ystävykset. Silloin kaikki oli huoletonta.


"Anteeksi Naruto, että kesti! Huippumalli haussa oli juuri loppumassa ja halusin nähdä kuka tippuu!" Sakuran huuto rikkoo pienen kuplamme ja Sasuke irrottaa otteensa minusta. Hän nyökkää hyvästiksi ja lähtee kävelemään kaupungin vilinää kohti, jättäen meidät taakseen.
"Kuka hän oli?" Sakura kysyy minulta ja kuulen jo hänen äänestään, että Sasuken komea ulkokuori sai hänet jo pauloihinsa. Ei mikään ihme. Mieshän on itse seksuaalisuus! Siniset silmäni vilkaisevat vielä nopeasti Sasuken bleiserin alta vilkkuvaa farkkujen vaatettamaa takamusta, kunnes ne keskittyvät jälleen ystävääni.
"Naapurisi todennäköisesti" sanon kuivasti. Parasta jättää menneisyyden yksityiskohdat vielä innokkaalta ystävältäni pimentoon.

 - - - - -

Hämyinen baari on täynnä juhlivia nuoria aikuisia ja olemmekin todella onnekkaita löytäessämme vapaan pöydän baarin takanurkasta. Kaiuttimet toistavat bassolla mässäiltyjä kappaleita kerta toisensa jälkeen ja katson hetken ihmismerta tanssilattialla. Sakura istuu minua vastapääten ja ojentaa minulle oluen ja pienemmän lasin kirkasta nestettä. Katson häntä ihmetellen kulmieni alta ja virnistän hänelle.
"No mutta neiti Haruno, yritätteko juottaa minut heti konttauskuntoon" sanon vitsaillen ja osoitan shottilasiani. 
"Onko viinapääsi huonontunut niin paljon, että jo yksi shotti heittää sinut lattialle ja ensimmäisen naisen sänkyyn?" hän nauraa minulle ja nostaa oman pienemmän lasinsa ojentaen sitä minua kohti.

Kilistämme Sakuran uuden alun kunniaksi ja kumoamme koskenkorvashotit kurkkuumme. Neste polttaa kurkkuani ja nousee suoraan päähän antaen ajatuksilleni mukavan surinan taustahälykseen.

Pari tällaista vielä ja minut todella löytää tuolta lattiatasosta. 

Parin tunnin kuluttua päässäni surisee jo todella mukavasti ja katson kuinka Sakura tanssii jonkun tuntemattoman miehen kanssa lattialla. Laskelmieni mukaan tämä on jo kolmas illan aikana, joten pinkkitukkainen ystäväni on pian valmis lähtemään kotiin. Kenen kanssa, sitä en tiedä. Kumoan yhden kulauksen olutta kurkustani alas ja painan pääni käsiini hetkeksi. Ympäristöni pyörii jo hieman enkä oikein luota jalkoihini tässä vaiheessa, joten parasta vain pysyä aloillaan hetki. Kuulen kuinka joku istuu vastapäiseen tuoliin, mutta olen liian humalassa nostaakseni katsettani ylös.
"En uskonut, että sinulle voisi tulla noin huono viinapää kun kasvat aikuiseksi."

Se ääni saa minut nostamaan pääni ehkä liiankin nopeasti ylös ja huimaus heittelehtii päässäni. Sasuke virnistää minulle pöydän toiselta puolelta ja viskilasi hänen kädessään kilahtaa tasoa vasten. Tummansininen kauluspaita on hieman auki ylhäältä paljastaen hänen herkullisen vaalean ihon ja solisluut. Nuolaisen huuliani ajatuksissani ja nostan katseeni hänen silmiensä syvyyteen. 
"Sinä siis muistat? Hyvä etten ole ainoa joka muistaa hävinneensä joka ikisen videopelin" saan sanottua ja nojaan pöytää vasten.

Nyt tai ei koskaan Naruto! Epäilyt sikseen ja viet rohkeasti tuon seksijumalan sänkyysi ja teet hänelle mitä haluat! Tai annat hänen tehdä mitä haluaa...ihan sama, mutta minua haluttaa ihan saatanasti!

Sasuke virnistää minulle ja laskee viskilasinsa pöydälle kokonaan. Hänen intensiivinen katseensa pitää silmiäni vankinaan ja jälleen miellyttävä sähkövirta värisyttää jokaista soluani. 
"Et hävinnyt ainoastaan videopeleissä vaan myös muissakin asioissa, jos en väärin muista" hänen syvä äänensä sanoo ja tunnen kuinka pitkät sormet hyväilevät lasini ympärillä olevaa kättäni.
Olisi hullua sanoa, ettei välillämme ole minkäänlaista kipinää ja jännitys kutkuttaa vatsassani. Halu nykii nivusissani ja alkoholin verhoama mieleni pyörittävät ajatuksiani. Virnistän hänelle ja nousen tarpeeksi, että pääsen nojaamaan pöydän yli lähemmäs hänen kasvojaan. Katsekontaktimme ei katkea ja silmämme haastavat toisiaan intensiivisellä tuijotuksella, joka kipinöi sisällä asti. 

Sen enempää aikailematta, painan huuleni hänen omiaan vasten ja kuulen kuinka hän hengittää terävästi syvään. Sasuke vastaa kutsuuni ja hänen toinen kätensä löytää tiensä pörröisiin hiuksiini nykien niitä, vaatien enemmän. Itsehyvä pulppuaa sisääläni vuolaana lähteenä ja rohkaistun nuolaisemaan hänen huuliaan. Tummatukkainen avaa suunsa ja hyökkää samantein kimppuuni kielellään. Hän maistuu viskiltä ja etäisesti kahvilta. Tällä kertaa on minun henkeni vuoro salpautua ja vastaan hänen intohimoonsa. Huulet hierovat toisiaan vasten ja hukkaan itseni tähän hetkeen. 

Hän vetäytyy äkkiä, jättäen minut roikkumaan intohimooni. Annan sinisten silmieni verhoutua pettymykseen ja vedän happea keuhkoihini. Sasuke juo viskinsä loppuun ja nousee tullakseen viereeni. "Uskoisin, että pöytä on hieman tiellä" hän kehrää ja kumartuu aavistuksen napatakseen huuleni uuteen suudelmaan. 

Hetket sen jälkeen kuluvat sumussa, mutta näkökenttäni selkenee kun tunnen patjan jousien antavan periksi allani. Hengitykseni on nopea ja surina päässäni on hieman laantunut. Sasuke asettuu ylleni ja istuu syliini katsoen minuun koko ajan. Nousen kyynärpäideni varaan ja hymyilen hänelle niin seksikkäästi kuin vain voin. 
"Mitäs nyt meinasit tehdä? Jos totta puhutaan niin pidän kyllä tästä asetelmasta varsin paljon" kuiskaan hänelle ja nuolaisen huuliani, hiljaa toivoen uutta suudelmaa. Sasuken tummista silmistä heijastuu himo ja hän pyöräyttää lantiotaan, joka ampuu mielihyvän aallot joka kolkkaan kehossani. Hän painaa kätensä rinnalleni ja kumartuu hieman minua kohti.
"Jaa-a, mitähän sitä tekisi...onko mitään ehdotuksia?"
Paskiainen kehtaa kiusoitella minua. Jos en olisi näin humalassa saattaisin jopa suuttua.

Nousen kokonaan käsieni varaan ja kasvomme ovat enää parin sentin päässä toisistaan. Molempien huulia koristaa ilkikurinen hymy ja painan huuleni pikaisesti hänen leualleen."Jos sinulla ei ole ehdotuksia," suutelen hänen poskeaan, "niin minulla on kyllä pari." Nuolaisen Sasuken huulia nopeasti ja suljen alahuulen hampaideni väliin kevyesti purren pehmeää kudosta. Hän hymyilee ja ottaa kasvoni käsiinsä ja uppoudumme toisiimme. 

Ja koska herrasmies ei kantele, en kerro teille kaikkia likaisia yksityiskohtia.
Hyvin...nautinnollisia yksityiskohtia.

- - - - -
A/N: Joo...terve millonhan oon viimeksi kirjottanu mitään :'D koulu + 20 tuntia töitä viikossa hajottaa kivasti niin ei kirjotuksia oikee ajattele joten tää tuli vaan yhtenä pötkönä ulos non-stoppina 2 tuntia tätä siis kirjottelin ja se näkyykin :D mutta tarkotuksena olikin tällanen one-shotti ja toivon että vaikka tässä tapahtu ihan sikana, niin tykkäsitte tästä :)Kirjoitusvirheitä siellä varmaankin on ja pahoittelen niitä, mutta en vain jaksa oikolukea näitä aina :D

Saa tykkäillä ja laittaa kommenttia :) olis kiva <3

Kommentit (Lataa vanhempia)
haru-97 - 2012-09-16 20:06:05
Ihana!!!!
Tällasta mä oon viikkojen aikana uusista ficeistä ettinykki!!!!
Kiitos ihanasta luku kokemuksesta :D

Guren - 2012-09-16 20:32:31
Hyvin kirjoitettu!

Yukihime - 2012-09-17 05:05:09
ihana<3 fuyu is back!
Niii suloista.. Sä oot iha paras<33

joo en keksiny mtn järkevää kommaa.. Sry

Yumisha - 2012-09-17 17:18:47
Sieki olet vielä elossa. :D

Mutta sitten tarinaan, en tiedä hyppikö mun silmät väsyneenä rivejä vai miksi mulle jäi tunne että Narskan ja Sassen menneisyydestä ei loppujen lopuks selitetty paljoa? :o tai sitten olisi vielä hieman enemmän voitu selittää jotain... :D Vain muutama kirjoitusvirhe löytyi, mutta ne paholaiset yleensä onnistuvat aina jotenkin tekstiin pääsemään eikä kaikista tunnu pääsevän eroon. :P Mitään sen kummempia kielioppivirheitä en nähnyt.

Tykkäyksen on ansainnut ja jään tökkimään sinua kepillä uusien ficcien toivossa. :3

Ren-fan - 2012-09-18 12:41:50
SasuNaru... En ookkaa päässy lukee sitä piitkään aikaan... Ja tää oli tosi hyvä :D Tosi taitavasti kirjotettu ja muutenki oli tosi helppo lukee :D Tee lisää tällasia!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste