Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bileitä ja intohimoisia suudelmia [SasoDei/DeiSaso] - Satoshi-sama
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 589 sanaa, 3931 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-10-11 20:18:34 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Jatkoa c:

ANTEEKSI LYHYYS - en ole ehtinyt :c

Ensimmäinen osa: Tappeluja ja vaikutuksia

Tarinan osat

Arvostelu
4
Katsottu 1418 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
CHAPTER 2
_

Bileisiin jumittuneet Deidara ja Sasori olivat jo jopa päätyneet juomaan alkoholipitoisia juomia. Taustalta kuului tämän upean Hidanin räkäinen nauru, joka sai jopa nämä kaksi putoamaan sohvalta, alkoholijuomiensa kanssa. Sasori mulkoili kaunehilla silmillään Hidania, joka taisi itsekin olla humalassa - mutta kuka nyt ei olisi? Ainoa selvillä oleva oli luultavasti Itachi - joka näytti kalpeilla kasvoillaan ihanaa ilmeetöntä ilmettään. Deidara taas nauroi virheettömän upeaa - möreää ja hieman hullun kuuloista nauruaan. Sasori taas virnisteli humalaisena ja hörppäsi tequilasta hieman. "Vittu, eiks ookki parhaat bileet?" Hidan kysyi ja heitti paitansa hiiteen, se kun oli puettu herran päälle jostain syystä. Pain, jopa tämä ihana johtajakin oli täysin huppelissa, joi nyt Konanin kanssa pullollisen yllättävän alkoholipitoista giniä.

Deidara mulkaisi Akatsukin johtajaa virnistellen ja naureskellen edelleen. Painin ilme oli mahtava, jos johtaja olisi ilmeensä nähnyt - niin Deidara olisi varmasti kuollut nauruun ja räjäyttänyt päänsä. Deidara vilkaisi sitten totista ja järkeilevää Itachia joka yritti selvästi estää Hidania juottamasta häntä. Kaikkihan oli humalassa, lukuun ottamatta Itachi - jota juuri nyt yritettiin juottaa. Hidan kiroili nauraen ja se sai jopa Sasorin puhkeamaan uudestaan humalaiseen nauruunsa. Punapää katsoi sitten Itachia oman kultansa, Deidaran kanssa - Hidan sai selvästi Itachin juotettua puhki. Sasori ja Deidara puhkesivat uudestaan omantapaiseen nauruunsa - Itachi oli jo kahdesta pullosta sekaisin. Deidara oli itse juonut kolme pulloa ja Sasori neljä - tai kummatkin joivat puoleksi toistensa viinit.

"Danna, eiks ookki siis nii vittumaisen makee porukka?" Deidara kysyi hymyillen humalaista hymyään ja kuuli Hidanin ja Itachin kiroilun - jopa sen oksettavan naurun. Sasori nyökkäsi ja painoi huulensa blondin huulille - he alkoivat luultavasti leikkimään kielillään. He eivät välittäneet pätkääkään Hidanin kaappihomoilusta Itachin kanssa. Mitä Kisameen kuuluu... vessassa hänkin - Kakuzun kanssa. "Ja mitähän ne vitun homot siellä vessassa tekee?" Sasori älähti suudelman jälkeen blondille. "Vetää kätee ja nuolee toisiaan - mennää me vaikka muualle", Deidara vastasi - ja otti Dannansa syliinsä, lähtien kantamaan jonnekin huoneeseen.

Huonekohde oli selvästi Sasorin huone - kun Deidara oli mennyt räjäyttämään oman huoneensa pohjasakaksi. "Danna, olisit hyvin hottis - jos tekisit minuun vaikutuksen", Deidara sanoi ja ojensi mustavalkoisen vaatekappaleen Sasorille. Taisi olla siivoojattaren mekko, tarkemmin sisäkön. Sasori no Danna, otti mekon vastaan ja puki sen päälleen. Sukkanauha koristeli upeasti hänellä siellä mekon alla. Deidara irvisti jatkuvasti - "Noniin likka, katotaanpas mitä me keksitään", Deidara vastasi humalaisena ja laittoi oven lukkoon - jonka lukkona toimi jokin räjähtävä asia. Danna istuutui vuoteelle ja hymyili katsoessaan rakastaan - mutta hymy oli humalaisen raikas ja väsynyt.

Deidara katsoi Sasoria ja meni tuon viereen, pukaten tuon hellästi sängylle. Hän halusi kiusata punapäätä hieman. "Noniin, nykyään olet kiimainen härkä - etkä Sasori no Danna taikka Akasuna no Sasori", Deidara virnisti ja nuolaisi huuliaan. Blondi painoi huulensa punapään kaulalle hellästi ja alkoi suutelemaan rakkaansa kaulaa tyytyväisenä. Sasori huokaisi hieman - Deidara taisi olla hyvä suutelemaan, tai siis paras suutelemaan. Mitä viereisestä huoneesta kuului, huokauksia, huutoja ja huohotusta - mutta tässä huoneessa on kaikki vielä alkutekijöissä.

Pian kuitenkin blondi otti hampaillaan sukkanauhan pois toiselta ja jäi kiusaamaan vielä niitä kasvoja. Deidara suuteli kuitenkin Sasoria suoraan huulille - joka osoittautui hyvin pitkäksi.

"Danna, et pääse karkuun. Haluan sinua nyt" - Deidara


Kommentit (Lataa vanhempia)
Yukihime - 2012-10-12 05:03:02
awws..
Kirjota äkkiä lisää
(järkevä komma)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste