Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Locked into the mirror Luku 14 - bakuhatsu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1305 sanaa, 8301 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-10-28 17:00:26
Kansio: Muu - muu

Luku 14..
Ja joo, tän kirjottamisee meni tosi pitkää...Syynä on ollu se et inspikseni on ollu aika pitkää kuolleena-.-..Mut kuitenkin sain tän luvun vihdoin kirjotettuu valmiiks:) Toivottavasti pidätte ja otan edelleenkin vastaan kaikenlaisia kommentteja:)

Arvostelu
1
Katsottu 1152 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Luku 14

Aurinko alkoi nousta. Shigo, Iro, Hanabi ja Jikan nukkuivat yhä. Pian Jikan ja Hanabi kuitenkin heräsivät.

”Huomenta Hanabi”, Jikan toivotti Hanabille.
”Hys. Ole hiljaa. He nukkuvat yhä”, Hanabi sanoi hiljaa ja osoitti Shigoa ja Iroa.
”Suloista. He nukkuvat vierekkäin”, Jikan totesi.

Hanabi nyökkäsi pienesti hymyillen.Hän ja Jikan miettivät pitäisikö heidät herättää. He kuitenkin antoivat heidän nukkua vielä.
Hanabi ja Jikan lähtivät kiertämää heidän leiripaikkansa lähi ympäristöä. He kävivät kiertämässä lähellä olevat talojen rauniot ihan varmuuden vuoksi ja sitten he suuntasivat aukealle jolla olivat edellisenä päivänä käyneet. Se ei ollut muuttunut, mutta silti heistä silti tuntui, että jokin ei ollut kohdallaan.Hanabi katseli hermostuneena ympärilleen. Myös Jikan katseli epävarmana ympärilleen. Pian Hanabi huomasi edessäpäin jotain kimaltavaa. Hän siristi silmiään nähdäkseen paremmin mikä se oli.

”VÄISTÄ!” Hanabi huusi ja hyppäsi taaksepäin. 

Jikan hyppäsi metsikköön heti Hanabin perässä. Paikassa jossa he olivat hetki sitten seisseet, oli nyt muutama shuriken.Jikan ja Hanabi jäivät pensaikon taakse tarkkailemaan kaukaa saapuvia ninjoja. 
”Minne ne menivät?” toinen ninjoista kysyi.
”En tiedä. Etsitään ne”, ninjoista lyhyempi vastasi pidemmälle. 

Hanabi ja Jikan vilkaisivat toisiaan.Entä jos nuo ninjat löytäisivät vielä nukkuvat Iron ja Shigon? Heidän olisi paras ehtiä leiripaikalle ennen noita tuntemattomia ninjoja. Ja juoksivat. Heidän oli oltava nopeita, jotta he ehtisivät varoittaa Shigoa ja Iroa ajoissa. Ne ninjat eivät saaneet löytää heitä ensin.Pian Hanabi ja Jikan pysähtyivät vetämään henkeä. 

”Luuletko, että he löytävät meidät tai Iron ja Shigon?” Hanabi kysyi Jikanilta.
”En tiedä”, Jikan vastasi.
”Täällähän te tunkeilijat olette”, ääni heidän takanaan totesi. 

He jähmettyivät paikoilleen. He kääntyivät hitaasti ja kohtasivat heitä jahdanneet ninjat.Ninjat alkoivat kinata siitä mitä tekisivät Hanabille ja Jikanille. 

”Pakene Hanabi. Minä pidättelen niitä”, Jikan sanoi hiljaa Hanabille.
”Mitä? Miksi minun pitäisi jättää sinut tänne yksin taistelemaan?” Hanabi kysyi hämmentyneenä.
”Mene varoittamaan Iroa ja Shigoa. Paetkaa muutaman kymmenen kilometrin päähän. Etsin teidät sitten”, Jikan selitti Hanabille.
”Selvä”, Hanabi sanoi hiljaa ja lähti.
”Hei! Et lähde minnekään!” toinen ninjoista huusi Hanabin perään. 

Jikan kuitenkin asettui ninjan eteen. Jikan murisi ninjoille varoittavasti. Ninjat eivät kuitenkaan välittäneet siitä vaan hyökkäsivät. 
… 
Hanabi saapui pian leiripaikalle, missä Iro ja Shigo olivat.Iro ja Shigo katsoivat hengästynyttä Hanabia hämmentyneitä ja yrittävät saada hänet selittämään kaiken järkevästi.
”Ninjoja. Todennäköisesti Sadekylästä. Jikan jäi pidättelemään niitä. Hän sanoi, että meidän täytyisi paeta muutaman kymmenen kilometrin päähän. Hän etsii meidät sitten”, Hanabi selitti hengästyneenä.
”Mutta miksi hän jäi taistelemaan yksin? Ne ninjat kutsuvat varmasti apuvoimia!” Iro melkein huusi kysymyksensä.
”En tiedä.”
”Meidän täytyy mennä auttamaan häntä!”
”Mutta Jikan sanoi, että etsii meidät sitten! Uskon hänen pärjäävän Iro!”
”Olen samaa mieltä Iron kanssa Hanabi. Minustakin meidän kannattaa mennä auttamaan Jikania niin nopeasti kuin pääsemme”, Shigo sanoi ja kiristi ponihäntäänsä.

Hanabi katsoi ensin Shigoa ja sitten Iroa. He näyttivät olevan varmoja siitä mitä sanoivat. He nyökkäsivät. Hanabikin nyökkäsi. Sitten he lähtivät suuntaan josta Hanabi oli tullut. 
… 
Jikan alkoi olla uupunut taistelemisesta.Ne ninjat eivät olleetkaan mitään helppoja vastuksia. Ne olivat kutsuneet apuvoimiakin. Jikan oli saanut hoideltua ninjoista suurimman osan, mutta hän tiesi ettei jaksaisi taistella enää pitkään. 

”Heh heh! Et taida enää jaksaa kauaa piski”, pisin ninjoista totesi ivallisesti.

Jikan murahti tälle.Ninja meni hiukan kauemmas. Ninjat ilmiselvästi vaikuttivat pelkäävän Jikania. Jikan murahti tuntiessaan kivun oikeassa kyljessään pahenevan. Jikan vilkaisi nopeasti kyljessään olevaa pahalta ja syvältä näyttävää haavaa. Hän alkoi heiketä pikkuhiljaa. Hän oli menettänyt liikaa verta. Pian ninjat hyökkäsivät Jikanin kimppuun. Jikan väisti heidän iskunsa niukasti. Kipu hänen kyljessään paheni jatkuvasti.Lopulta kun pitkältä tuntuva taistelu oli vihdoin osittain ohi, Jikan saattoi vetää hiukan henkeä. Jäljellä oli enää yksi ninja, joka oli vielä juuri ja juuri hengissä. Jikan loi murhaavan katseen hiljaa kipuaan valittavaan ninjaan. Ninja vaikeni heti huomattuaan Jikanin vihaisen katseen.

”Sinä kuolet pian typerä rakki. Et elä yhtään sen pidempään kuin minäkään”, ninja sanoi Jikanille hiukan ivallisesti.
”Mitenlie. Tämä taistelu olisi sen arvoista”, Jikan vastasi melko tyynesti.

Ninja vain naurahti hiljaa ja veti viimeisen kerran henkeä. Jikan jäi katsomaan taistelun jälkiä. Hän mietti olivatko nämä hänen viimeiset asiat mitkä tulisi vielä näkemään tässä elämässä. Hänen katseensa alkoi sumentua.Pian hän kuuli Iron, Hanabin ja Shigon huudot. Hän kuuli kuinka he huusivat häntä. Pian he saapuivat Jikanin näköpiiriin. Jikan hymähti pienesti ennen kuin kaatui voimattomana maahan.

”Jikan! Koita kestää Shigo parantaa sinut!” Iro sanoi hätäisesti ja nosti Jikanin pään syliinsä.
”Se on..turhaa Iro.. Kuolen kuitenkin.. Ette voi.. tehdä mitään..” Jikan sanoi hiljaa.

Shigo kyykistyi Jikanin viereen ja alkoi parantaa tätä. Hanabi yritti selvittää Jikanin tilan vakavuutta byakuganilla.Jikan naurahti pienesti. Hän veti vielä kerran ilmaa keuhkoihinsa. Jikan vaipui ikuiseen pimeyteen pitäen ystäviensä kasvot mielessään.Hanabin ilme muuttui synkäksi. 

”Mitä?” Iro kysyi Hanabilta ja käänsi katseensa tähän kun tunsi Jikanin muuttuvan painavammaksi.

Hanabi käänsin itkuisen katseensa pois. Seuraavaksi Iro siirsi katseensa Shigoon. Shigo katsoi Iroa surullisena ja painoi katseensa alas. Hän pudisti päätään.

”O-olen pahoillani Iro.. E-en voinut tehdä mitään..” Shigo sanoi värisevällä äänellä ja sulki elottoman Jikanin silmät.

Iron ilmeestä kaikkosi kaikki muut tunteet. Hänen kasvoilleen jäi vain järkytys ja loputon suru.Iro puri huultaan. Hänen silmistään valui kyyneliä. Shigo halasi itkien Iroa ja painoi päänsä tätä vasten. Iro painoi päänsä Shigon olkapäätä vasten. Hanabi itki siinä heidän vieressään. Kukaan heistä ei ollut halunnut Jikanin kuolevan.
Alkoi sataa. Sade kasteli heidät kaikki. Aivan kuin taivaskin olisi itkenyt Jikanin kuolemaa. He kaikki olivat märkiä. He kaikki itkivät voimatta lopettaa. Mutta heistä kolmesta surullisin oli silti Iro. Vaikka Jikan oli olut susi, tämä oli silti ollut Irolle kuin veli. Itkettyään ties kuinka kauan, he viimein saivat kyyneleensä loppumaan. Iro laski varon Jikanin pään maahan ja nousi seisomaan. Hän käveli erään puun juureen ja alkoi kaivaa käsillään pehmeään maahan hautaa Jikania varten. Hanabi ja Shigo siistivät Jikanin turkkia saadakseen sen näyttämään hiukan paremmalta.Jonkin ajan kuluttua Iro käveli heidän luokseen ja nosti Jikanin syliinsä. Siiten hän käveli takaisin kaivamansa haudan luo ja laski Jikanin siihen. Hanabi ja Shigo auttoivat Iroa peittämään haudan. He jäivät seisomaan sen eteen. Heidän kasvoillaan valui vielä muutamia kyyneliä. He eivät olisi halunneet, että heidän tehtävänsä olisi päättynyt näin. Kun he olivat kiertäneet ninjojen ruumiit läpi, he huomasivat, että heidän etsimänsä ninja oli niiden mukana.Iro laski muutaman kunain Jikanin haudan päälle.

”Hyvästi.. Jikan..” Iro sanoi vaisusti ja käveli Hanabin ja Shigon luo.

Sitten he suuntasivat takaisin Konohaan. Jättäen Jikanin haudan taakseen. Mutta he eivät kuvitelleet, että Jikan vahtisi heitä yhä. Vielä kuolemansa jälkeenkin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
whisper - 2012-10-31 16:05:16
mhihihi >:3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste