Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kuolema(PruRu) - Gaara-fani
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 404 sanaa, 2801 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-01-26 12:16:20
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Hei joo... Tein tän vaan koska oli niin sairaan tylsää. En ees muista millon tän kirjotin ö.ö Mut iha sama. Ei mikää mailman pisin ikuna mut nauttikaa epä laadukaasta kirjoitelmastani ^^'

Arvostelu
2
Katsottu 1134 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
*TikTokTikTokTikTok* 
Mies nostaa katseensa kelloon. Eikö se voisi olla hetkeäkään hiljaa. Tähdet ja kuu olivat ilmestyneet taas taivaalle ja saksalainen herra päätti lähteä ulos. Virkistävä meren tuoksu pyrki hänen luokseen mutta hän vain tuhahti ajatuksesta jäädä ihastelemaan tähtiä. 
Miehen valkoinen iho ja punaiset silmät olivat vetiset. Kuin hän olisi juuri itkenyt. Tai no niin hän olikin. Mies tunki vapisevat kätensä taskuihinsa ja lähti kävelemään katulamppujen valossa. Herran vaaleat hiukset näyttivät kauniilta kuun valossa muuten hän oli melko pelottava. Kuin mikäkin vampyyri. 

*piipaapiipaapiiipaa* 
Mies kuuli ääniä ja näki ambulanssin,poliisiauton ja paloauton ajavan ohitseen kovaa vauhtia. "Mitä on tapahtunut?", hän kysyi hiljaa itseltään ja lähti juoksemaan samaan suuntaan kuin autotkin. 
Hänen silmiensä eteen avautui suuri palanut rakennus. Kaikki ympärillä olevat ihmiset olivat haavoittuneet ja aivan yltä päältä verestä. "Mitä on käynyt?",mies kysyi poliisilta joka osoitti palaneen talon keskellä kyykyssä olevaa miestä. Poliisi ei tiennyt sen enempää että tuo mystinen henkilö oli syypää tähän. 
Kielloista huolimatta punasilmäinen mies juoksi palaneeseen taloon ja katsoi lattialla kyykyssä olevaa miestä. "Mene pois!",venäläinen sanoi hiljaa ja piteli korviaan. Saksalainen pudisti päätään ja kyykistyi miehen viereen laittaen kätensä toisen selälle. Hän katsoi punaisilla silmillään venäläistä joka kohotti veriset kasvonsa toiseen. "Sanoin mene pois!",venäläinen sanoi kovempaa. 
"En voi jättää sinua tänne",saksalainen sanoi hiljaa ja pyyhkäisi verta toisen kasvoilta pois. 

*tutumTutumTutumTutum* 
Saksalaisen sydän pamppaili. Hän tunnisti miehen. "I..Ivan...",saksalainen mies änkytti ja kyyneleet nousivat takaisin hänen silmiinsä. "Gilbert.... Anna anteeksi.... Satutin sinua ja muita....",venäläinen sanoi hiljaa. 
Gilbert niminen Saksalainen pudisti päätään ja kyynel vierähti hänen valkoisille kasvoille. "Ei...Et saa sanoa noin",saksalainen kuiskasi. Ivan läsähti Gilbertiä vasten. Hänen sydämmensä kohdalla oli suuri haulikon tekemä haava. "Olen pahoillani... Mutta me tapaamme viellä... Da~",venäläinen sanoi ja hänen silmänsä alkoivat sulkeutua. "Ei!",saksalainen huudahti ja kyyneleet alkoivat virrata hänen poskillaan. Mies ei enään tuntenut toisen pulssia. "Ei...Miksi? Miksi teit sen?",saksalainen kysyi ääni murtuneena ja halasi toisen elotonta ruumista.

Kommentit (Lataa vanhempia)
mursu-love - 2013-01-26 17:25:52
Ihana tarina!^^

Afeni - 2013-01-27 08:43:50
Lisäsin sarjan tageihin. Muistahan jatkossa laittaa itse :) Näin adminin näkökulmasta on jokseenkin hankalaa yrittää tekstistä arpoa, mihin sarjaan se mahdollisesti liittyy, koska kaikkia ei yksinkertaisesti voi tietää ja tunnistaa. Ja lukijoidenkin on helpompi löytää ficcisi, kun tagit ovat oikein.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste