Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Missä on luokka 120? - osa 1 - Izumi-kun
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 7 - Pituus: 751 sanaa, 4890 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-04-14 13:00:45 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Ensimmäinen ficini :D

Voisitte luultavasti listata vaika kuinka paljon virheitä, mutta älkää suotta vaivautuko.

jatkoa luvassa (luultavasti)

Tarinan osat

Arvostelu
6
Katsottu 1114 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Me ollaan taas myöhässä." Kiba sanoi katsoen Narutoa vihaisesti. Blondi oli nukkunut jälleen kerran pommiin ja herännyt vasta Kiban tultua hakemaan hänet. Heillä kun on tapana kävellä yhtä matkaa kouluun. Naruto ei vastannut mitään vaan he jatkoivat matkaa kohti omaa luokkaansa.

Käytävällä kävellessään pojat kiinnittivät huomionsa vastaan tulevaan kolmikkoon. Joukkoon kuului tyttö, jonka vaaleat hiukset oli sidottu neljälle ponnarille ja hän oli pukeutunut vaaleisiin vaatteisiin, brunette poika tummissa vaatteissa, joka virnisti iloisesti kiballe huomattuaan tämän katsovan häntä sekä nuori punahiuksinen poika paksuilla kajaali rajauksilla. Naruto ei voinut irrottaa katsettaan punapäästä joka oli puoliksi piilossa kahden muun nuorukaisen takana. Hän näytti vihaiselta, mutta samalla jotenkin pelokkaalta, eikä hänen mustat vaattensa auttaneet vaikutelmaa.

 "Tiedätkö keitä nuo ovat?" Kiba kysyi Narutolta. Blondi pudisti päätään katsellessaan edelleen punapäätä.

Brunette pysähtyi Kiban eteen. "Tiedättekö missä on luokka 120?" hän kysyi. Kiba yritti hämmentyneenä vastata nuorukaiselle, joka hymyili hänelle ihanalla tavalla, mutta ei saanut sanaa suustaan. "Joo se on meidän luokka!" Naruto sanoi virnistellen samalla Kiballe, joka oli punastunut hieman. "Hienoa!" brunette sanoi hymyillen. "voisitteko viedä Gaaran mukananne sinne? Hän on tulee siis teidän luokallenne." Naruton ilme oli hämmästynyt, vaikka oikeasti hän oli iloinen että saisi tämän mielenkiintoisen nuorukaisen luokalleen. "Juu käyhän se." blondi sanoin hymyillen. 

Kolmikko (tai oikeastaan vanhempi poika ja tyttö) kertoivat muuttaneensa parin kilometrin päässä olevaan omakoti taloon. "Meidän pitäis varmaan lähteä tunnille." Naruto sanoi kaikille. "Kiba ajattelitko säkin tulla?" blondi sanoi Kiballe, joka tuntui olevan omissa maailmoissaan. Nuorukainen hätkähti ja katsoi Narutoa hymyillen, tajuttuaan tilanteen. "Naruto pidä huoli Gaarasta." vanhempi brunette sanoi virnistellen Narutolle että Gaaralle. "Moikka pikku Kiba!" hän jatkoi ja lähti kävelemään poispäin tytön kanssa. Kiba punastui kuullessaan nuo sanat. 'olisinpa saanut tietää hänen nimensä' hän ajatteli.

Naruto, Gaara ja Kiba kävelivät luokkaansa kohti. Ovelle tultuaan Kiba koputti oveen, vaikka ei olisi halunnut nähdä opettajan syyttävää katsetta, koska he saapuivat vasta kun tuntia oli jäljellä enään 10 minuuttia. "Jaahas täältähän ne myöhästelijät tulivatkin." opettaja sanoi avattuaan oven. "Me tuotiin Gaara mukanamme." Naruto sanoi opettajan katsoessa häntä vihaisesti. Gaara katseli lattiaan eikä ollut huomaavinankaan opettajan katsetta. "No mutta sehän on hyvä. Tulkaapas sisälle kaikki." opettaja sanoi muistettuaan, että uuden oppilaan pitikin saapua tänään. Narutosta ja Kibasta tuntui kun opettaja olisi unohtanut, että he olivat kaikki myöhässä, mikä oli tietysti hyvä juttu.

Naruto ja Kiba istuivat paikoilleen, mutta Gaara jäi luokan reunaan seisomaan. "Tässä on luokkamme uusi oppilas!" opettaja sanoi hymyillen. "Voisitko kertoa jotain itsestäsi?" hän jatkoi. Gaara nosti kysyvänä katseensa kohti opettajaa, joka nyökkäsi vastaukseksi. Punapää katsoi hermostuneesti luokkaa kohti, jossa jokaisen oppilaan katse katsoi häntä hämmentyneenä. "eh.. tuota..." hän yritti änkyttää jotain, mutta uteliaat katseet olivat liikaa.Naruto huomasi Gaaran ahdistuneisuuden ja halusi auttaa tätä. "Ope! Eikö meidän pitäisi päästä välkälle?" blondi huusi katsoen kelloa. "oho! No voithan sinä kertoa itsestäsi joskus toistekin." Opettaja sanoi Gaaralle joka näytti huojentuneelta. Opettaja antoi hänelle äikän oppikirjat ja vihkon ennen kuin tämä pääsi lähtemään.

Kaikki muut olivat jo lähteneet luokasta kun Gaara pääsi pois opettajan katseen alta. Hän näki Naruto ja Kiban kävelevän käytävällä. Muut olivat jo ehtineet ulos. Hän käveli nopeaa vauhtia saadakseen pojat kiinni ja saavutettuaan kaksikon hän nykäisi Naruton hihasta. "kiitos äskösestä..." Naruto katsoi Gaaraa, kun tämäkin katsoi häntä. Blondi katsoi Gaaran silmiä, jotka näyttivät onnellisilta vaikka tämä ei hymyillytkään. Vaaleanvihreät silmät katsoivat siniä kiitollisina. "joo.. tai siis mähän vaan huomautin että ois välkän aika." Naruto vastasi hymyillen. Hän punastui huomattuaan Kiban ilmeen, joka katsoi tätä viekkaasti. Blondi ei tajunnut kuinka kauan hän oli tuijottanut Gaaran silmiä. Kiban ilmeestä hän huomasi, että liian kauan. 

Gaara oli koko loppupäivän Naruton ja Kiban seurassa. Hänestä ei tuntunut enää niin pahalta, jos joku tuijotti häntä oudolla katseella, kun kumminkin hän ei ole yksin. Hän ei puhunut paljoa, mutta hymyili kumminkin Naruton ja Kiban jutuille, mitä he välkillä kertoivat. 

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ren-fan - 2013-04-14 18:39:27
KankuKibaa!!! <3 <3 <3 Sun eka ficci?! Ei uskois! Tosi hyvä!! Rakastan tätä... Pari virhettä oli, mutta eikös niitä ole kaikilla? Ei haitannu :D hyvin kuvailtu ja rakastuin tähän heti ;D kai jatkossa tulee kunnon KankuKibaa?
Jatkoa!! Mieluiten nopeesti ja pitempi osa <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste