Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Missä on luokka 120? - osa 4 - Izumi-kun
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 7 - Pituus: 1175 sanaa, 7370 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-04-23 16:16:17 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Osa neljä. 

Gaaran flashback osuus tais karata käsistä, mut toivottavasti tykkäätte...

Jostain syystä en saanu laitettua tageja tai alakategoriaa. Laitan ne, kun mahdollista.

Saa kommentoida ja ilmoitella suurimmista virheistä jos haluatte.

Mulla on ollu suuria ongelmia tän laittamisen kanssa....

Tarinan osat

Arvostelu
7
Katsottu 1315 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Meidän kannattaa viedä tavarat mun huoneseen. Temari ei pidä sotkuisuudesta." Gaara sanoi ja lähti kävelemään ylös rappusia reppu olallaan. Naruto oli ehtinyt heittää reppunsa lattialle, mutta nappasi sen nopeasti ja käveli punapään perässä ylös. Ensimmäinen ovi oikealla oli Kankuron huone ja ovi sen vieressä johti Gaaran huoneeseen. Vasemmalla oli yksi ovi, jonka takana oli Temarin huone. Se oli isompi huone, kuin muut. Punapää avasi huoneensa oven hieman nolostuneena ja blondi katsoi ihmeissään huonetta.

'Onks tää Gaaran huone?' Naruto ajatteli ja hoiperteli huoneeseen, joka oli täysin sekaisin. Vaatteet lojuivat lattialla, hyllyt olivat täynnä kirjoja ja papereita, mutta vain työpöytä oli siisti ja järjestelty. Pöytä oli lasia. Oikeassa laidassa oli piirrustus vihkoja päällekkäin siististi ja vasemmalla puolella piirrustus tarpeet. Värikynät oli lajiteltu eri värit omiin purkkeihinsa ja samoin tussit. Vanha läppäri oli pöydän nurkassa. Blondin katse kiinnittyi pöydän keskellä olevaan piirrustukseen. Hän yritti nostaa piirrustuksen pöydältä nähdäkseen sen, mutta Gaara tuli ja nappasi sen ennen tätä. "Se on vielä ihan kesken." Hän sanoi punastuneena. Punapää ei halunnut tämän näkevän piirrustusta. Jostain kumman syystä. Naruto huomasi punan kohonneen nuorukaisen kasvoille, mutta ajatteli, että olisi parempi jos hän ei kysyisi, miksi?. Ehkä hän näkisi piirrustuksen, kun se on valmis. "En tiennyt, et tykkäät noin paljo piirtämisest." Hän sanoi hymyillen. Yksi seinä oli kokonaan verhojen peitossa, eikä niiden taakse näkynyt ollenkaan. Naruto asteli Gaaran vaatteiden yli verhojen luo, kun toinen laitteli piirrustusta hyllylle turvaan blondin katseelta. "Älä koske niihin verhoihin!" Gaara huusi Narutolle, mutta oli jo liian myöhäistä. Blondi oli vetänyt verhot sivuun ja hämmästeli näkyä. hän nosti katseensa seinälle, joka täynnä piirrustuksia. Seinän oikea harmaa sävy ei näkynyt juurikaan kaikkien tekeleiden alta. Pitkään katsottuaan seinän piirrustuksia Naruton kasvoille nousi huolestunut ilme. 'Kaikki noi piirrustukset on ihan mustia ja synkkiä. Ei mitään väriä tai iloa.' Hän ajatteli. "Mikä tää seinä on?" Hän kysyi ja kääntyi katsomaan Gaaraa. Nähtyään tämän ilmeen hänen silmänsä laajenivat.

Kiba oli löytänyt tiensä kotiin ja kaivoi nyt avaimiaan reppunsa taskusta. Hän kuuli akamarun iloisen haukunnan ja hymyili. Avattuaan oven pieni koira hyppi iloisesti tätä kohti. Brunette sulki oven ja lysähti lattialle. 'EN VOI USKOO MITÄ TAPAHTU!' Hän huusi ajatuksissaan ja hymyili onnellisesti. Koira hyppäsi ja käpertyi Kiban mahan päälle nukkumaan. Hän pussaili useaan otteeseen pojan kanssa, johon hän oli salaisesti ihastunut jo ensimmäisenä päivänä, kun näki tämän. Kankuron paita tuoksui hyvälle. Se tuoksui nuorukaiselle itselleen. Ennen hän ei voinut kuvitella voivansa pitää pojasta, mutta ajat muuttuvat. Nuorukaisen mahaa alkoi kurnia ja hän nousi lattialta. 'Akamarullekkin kelpaisi ruoka' Hän ajatteli kävellessään jääkaapin luo.

"G-Gaara...?" Naruto katsoi edessään seisovaa nuorukaista. 

*FLASHBACK* 
Gaara käveli käytävää pitkin kohti kuvaamataidon luokkaa. Muut ovat syömässä, mutta hänellä ei ole nälkä. Hän halusi päästä piirtämään, koska rakasti sitä. Nuori punapää istui seinän viereen ja etsi laukusta vihkonsa ja penaalin. Vihkossa oli keskeneräinen maisemakuva merestä auringonlaskun aikaan. Piirrokseen oli käytetty kauniita värejä ja iloa. Hymyillen Gaara jatkoi sen piirtämistä odottaen tunnin alkamista. Vihkon kansi oli täynnä hymiöitä, eläimiä ja vaikka mitä pikku näperröstä. Myös sen sisällä olevat piirrustukset ovat täynnä väriä ja iloa. Hän laittoi kuulokkeet korvilleen. 

Hetken päästä poika porukka käveli käytävää pitkin. He katsoivat Gaaraa, joka ei huomannut heitä kuulokkeet korvillaan. Pojista pisin mustineen hiuksineen nappasi tämän vihkon ja Gaara säpsähti huomatessaan pojat ympärillään. "Ei poikien kuulu piirtää!" Yksi heistä huusi. "HOMO! Kuului ääni samasta porukasta. Gaaran silmät laajenvat, kun hän huomasi musta hiuksisen ottavan sytkärin taskustaan ja osoitti sillä vihkon ala reunaa. "EI!" Gaara huusi, kun hän napsautti sytkärin päälle ja vihko leimahti liekeihin. Punapää katsoi, kun vihko tipahti edessään olevaan metalliseen roskakoriin palamaan. 
*END OF FLASHBACK*

"Gaara..." Naruto sanoi ja katsoi tämän silmiin. Ne näyttivät lasilta, joka oli pirstoutunut tuhansiksi palasiksi. Katsoen eteenpäin tyhjyyteen, mutta eivät nähneet mitään. Kyynel vierähti naruton poskelle. Hän oli tehnyt suuren virheen ja tiesi sen. Gaaran pirstoutuneiden silmien takana oli mustaa.

*FLASHBACK*
Kylmyyttä, surua, tuskaa, vihaa. Kaikkia näitä Gaara tunsi tuona hetkenä, kun näki hiilen mustan vihkonsa. Vihko oli hänen ilonsa. Pojat nauroivat vieressä toisen katseelle, joka muuttui äkkiä. Pupillit laajenivat ja hullu hymy kietoutui Gaaran naamalle. Poika porukka otti askeleen taaksepäin nähtyään punapään katseen ja hulluudesta kiiluvat silmät. Hän nosui seisomaan, syöksähti kohti pisintä poikaa ja potkaisi tätä täysillä naamaan. Poika kaatui maahan, kui seinään naama täysin punaisena. Muutama yskäisy ja suusta alkoi tulla verta. Hetken kuluttua myös nenästä. Gaara hengitti raskaasti ja voimakkaasti ja käänsi katseensa muihin poikiin. 'TUTUMM' Kuului Gaaran korvissa ja hän kaatui maahan. Hänen päänsä tuntui halkeavan kivusta ja tuskasta. Silmät lähinnä mustan värisinä hän katsoi vihkoaan. Enää vain mustaa. Enää vain tuskaa. Ei iloa. Hän nousi maasta täristen ja lähti hoiperrellen juoksemaan pois koulusta. Hän juoksi koko matkan, kuin yrittäisi päästä pakoon päänsärkyä, joka ei loppunut itkemälläkään. 

Kaikki oli mustavalkoista.

Kotiin tultuaan hän juoksi huoneeseensa, lukitsi oven, heitti lattialle kasan papereita ja kyniä ja alkoi piirtämään papereille. Gaara piirsi tuskansa pois. Kuvissa oli piirretty eri aiheita. Käytävä, luokka, kallio, silta, vuori, oma huoneensa ja metsä. Kaikki oli mustalla piirretty ja täynnä tuskaa. 

Lopulta rauhoituttuaan ja piirrettyään satoja kuvia hän halusi laittaa ne seinälle muistutukseksi kaikesta. 

Gaara erotettiin koulusta ja he vaihtoivat koulua nykyiseen.
*END OF FLASHBACK*

"Gaara herää!" Naruto halasi ystäväänsä, joka säpsähti tultuaan tolkkuihinsa. Hän laittoi kätensä enempää ajattelematta blondin selän taakse ja halasi tätä. Naruto katsoi Gaaran silmiin, jotka olivat muuttuneet takasin kauniin jaden vihreiksi. Hetken päästä Gaara irtautui nuorukaisesta ja käveli seinän luokse ja silmät kiinni veti verhot sen eteen, ettei näkisi sitä enää. Naruto hipsi Gaaran selän taakse ja halasi tätä takaapäin. Blondin kädet kieoutuivat punapään ympäri tiukasti ja hän painoi päänsä pojan niskaan. "Ei se mitään Naruto..." Gaara sanoi pidellen verhoista edelleen kiinni. "Mutta mä tein väärin. Sua sattu." Blondi vastasi ja yritti pyyhkiä kyyneleitään pois. "EN MÄ HALUA, ET SUHUN SATTUU!" Hän huusi ja Gaaran silmät laajennivat hieman. "A-ai kuinka niin...?" punapää kysyi. "Koska mä pidän susta. Paljon."

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ren-fan - 2013-04-23 19:06:41
Ihana ^^ osa tääki... sun on vaa pakko jatkaa tätä, mä oon niiiiin koukuttunu <3 Um... en tiiä mitä enää sanoisin ku oon sanonu jo kaikki ylistykset... sanon että tykkään tästä ihan sairaan paljo!
Katoin kyl eka vähä et mitä häh, ku olit laittanu tän heteroks, mut huomasin iteki et noi ei jostain syystä toiminu. Ite yritin tänää laittaa vaivalla kirjotetun pikku tarinan tänne, ni tää ei suostunu lisäämään sitä. Ärsyttää, koska mul meni tosi kauan näpytellä se tähän puhelimen pienellä näytöllä jolla ei ees nää sit tekstii ja nyt se kaikki hävis...  

Afeni - 2013-04-24 18:58:08
Tagit taisivat unohtua ;)

Izumi-kun - 2013-04-25 04:43:07
Koska en saanut laitettua niitä... mutta laitan ne, kun voin :3

KyuubiChan - 2013-04-26 14:49:46
Ihana ;_______; GaaNaru, yks mun monista otp:stäni ;_; <33
yy.. tuli tost lopusta jotenki mielee yks mun kaveri ku sil oli huono olla ja sit yh mä ihastui siihe ja nii ._. kiinnosti.

Aromaa - 2013-04-30 11:58:40
Whiii apua >< en jaksa ikinä kommentoida mitään jääärrkeeevää joten sanon vaan että tykkäsin edelleen ja en malta oottaa seuraavaa ::3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste