Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Missä on luokka 120? - osa 6 - Izumi-kun
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 7 - Pituus: 1212 sanaa, 7628 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-05-04 11:15:02 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Oliskos jo kuudes osa?

Seuraava osa ei ehkä ilmesty näin nopeasti (Jos tämäkään ilmestyi kovin nopeasti)

Ja taas kerran saa kommentoida ja sillälailla...

Ja toivottavasti tykkäätte :D 

Tarinan osat

Arvostelu
7
Katsottu 1173 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Gaara oli täydessä shokissa, kun sylissään istuva Naruto näykki hänen kaulaansa. Hän hivutti toisen kätensä varovasti ja ujosti blondin hiuksiin, jotka olivat yhtä pehmeät kuin hänen ihonsa. "N-Naruto..." Hän voihkaisi, kun blondi käytti huuliaan ja sai aikaan punaisen jäljen. Naruto nosti katseensa Gaaran silmiin, jotka näyttivät olevan shokissa. Blondi pelkäsi, että oli tehnyt virheen hyökättyään punapään kaulan kimppuun niin äkkinäisesti. He katsoivat toisiaan silmin hetken, kunnes toinen nuorukaisista sanoi: "M-minäkin pidän sinusta." Naruto hämmästyi entisestään ja punastui, kun Gaara vei kätensä tämän selän taakse ja veti hänet suudelmaan. Hän ei tuona hetkenä osannut ajatella mitään, mutta tajusi kuitenkin vastata toisen nuorukaisen suudelmaan. Naruto kietoi kätensä Gaaran kaulan ympärille ja veti tätä vielä lähemmäs itseään mikäli mahdollista.

Monta nautinnollista hetkeä myöhemmin, he kummatkin vetäytyivät pois haukatakseen ilmaa. "Mistä sä oot ton oppinu?" Naruto kysyi ja virnisti hieman iloisesti. "S-synnynnäinen taito..." Gaara vastasi ja blondi naurahti tälle. "Sainpahan kostoni." Naruto sanoi katsottuaan punaista jälkeä nuorukaisen kaulalla. Gaara siirsi kätensä kaulalleen ja punastui hieman. Hänen olisi vaikea salata tätä sisaruksiltaan. 

"Mä voisin kai lähtee kotiin." Naruto sanoi katsottuaan kelloa. Aika oli kulunut tajuttoman nopeasti ja viisari osoitti jo melkein kahta. Gaara mietti hetken ja ajatteli, että Kankuron ja Temarin oli tultava kotiin hetkenä minä hyvänsä. 'Kaupungilla on luultavasti ruuhkaa.' Hän ajatteli ja käänsi katseensa, kun tunsi Naruton nousevan pois hänen sylistään. "Mä haen vaan reppuni." Blondi sanoi hymyillen ja hyppeli rappuset ylös. Hänen iloinen käytöksensä sai aina Gaaran hymyilemän. Hän hymyili vielä enemmän, kun näki Naruton hyppivän rappusia alas reppu olallaan ja oranssi kolmion mallinen huivi kaulallaan. Peittääkseen punaisen jäljen tietysti. "Nähään sit koulus maanantaina, koska mun pitäis varmaa tehä edellise viiko läksyt ja siihe menee ainaki huominen..." Blondi sanoi kävellessään ovea kohti. "J-joo nähään." Gaara vastasi ja hymyili. Pojat vilkuttivat toisilleen ja toinen nuorukainen käveli ulos ovesta. Gaara jäi sohvalle hymyillen.

Gaara nosti kaukosäätimen pöydältä ja käynnisti television. Uutiset alkoivat ja punapää laittoi kaukosäätimen viereensä ja jäi katselemaan maailman tapahtumia. 

Jonkin ajan kuluttua hän oli siirtynyt huoneeseensa työpöydän viereen ja katseli ulos ikkunasta. Aurinko paistoi edelleen, yhä kirkkaammin ja lämpötila jatkoi nousemistaan. puut huojuivat lempeässä tuulessa. Kaukana kadulla käveli kaksi henkilöä. Gaaran mietittyä hetken, hän tajusi niiden olevan Kankuro ja Temari. Hän hymyili. 'SE JÄLKI MUN KAULASSA!' Gaara huusi ajatuksissaan ja juoksi portaat alas kylpyhuoneeseen ja alkoi katsella hyllyllä olevia pulloja. Jonkun niistä täytyi olla Temarin meikkivoide. Hetken paniikissa arvailun jälkeen, hän otti hyllyltä pullon, jossa luki takana pienellä selvästi "meikkivoide". Gaara otti voidetta ja laittoi sitä kaulalleen. Pahaksi onneksi hänen ihonsa oli sen verran vaaleampi, kuin Temarin, joten voide näkyi selvästi hänen ihollaan. PAM PAM. "Hei Gaara tuu avaan ovi!" Kankuro huusi ja hakkasi ovea uudelleen. Gaara juoksi ovelle ja avasi sen. "Mikä sulla kesti?" Kankuro kysyi virnistäen. "Samaa voisin kysyä sulta." Gaara vastasi ja kääntyi rappusia kohti. "Onks sulla jotain kaulas?" Vanhempi poika kysyi huomattuaan tummemman läntin iholla. "E-ei..." Gaara mutisi ja käveli ripeästi ylös rappusia. Kankuro ja Temari astelivat sisälle, eivätkä jääneet miettimään Gaara outua käytöstä, niin kuin se olisi ollut jotain uutta. He veivät ostokset jääkaappiin ja istuivat sohvalle katsomaan televisiota koko loppu päiväksi.

*Seuraavana päivänä*
Oli sunnuntai ja Kiba heräsi pitkien unien jälkeen. Hän katsoi pienen huoneensa ikkunasta ulos. Aurinko paistoi, kuten eilen tai jopa kirkkaammin. Akamaru pomppasi sängylle ja nuolaisi pojan poskea. "Sulla taitaa olla nälkä vai?" Brunette poika kysyi ja koira heilautti häntäänsä vastaukseksi. Kiba nousi ylös sängyltä ja puki päälleensä. Alakertaan mentyään hän antoi Akamarulle ruokaa ja etsi itselleen kaapista leivän. 'Kello on jo melkein yksi.' Hän ajatteli ja muisti eilisen keskustelun Kankuron kanssa. 

Syötyään aamupalan ja katsottuaan uutiset televisiosta hän käveli huoneeseensa ja alkoi etsiä uimashortsejaan. Kiba veti vaatekaapista mustan ja harmaan väriset shortsit ja puki ne ylleen. Valkoinen paita ja shortsit päällään, hän hyvästeli koiransa, asteli ulos ovesta ja lähti kävelemään kohti Kankuron kotia.

KOP KOP. Kiba koputti talon oveen. "Moi! O-onko Kankuro täällä?" Hän sanoi Temarin tultua avaamaan oven. "Ai hei Kiba. Kankuro on kai huoneessaan." Temari hymyili iloisesti ja päästi pojan sisälle. "Kiitti." Kiba sanoi ja hyppeli rappuset ylös Kankuron oven eteen. Hän tosin ihmetteli hetken, miten tyttö tiesi hänen nimensä, mutta antoi asian olla. "Kankuro ootko t..." Hän ehti sanoi, mutta ei pystynyt jatkamaan huomattuaan vanhemman nuorukaisen vain pyyhe lantionsa ympärillä etsimässä vaatteita. "Oho. Eikö kukaan oo opettanu, et pitää koputtaa?" Hän sanoi ja virnisti punastuneelle Kiballe. "J-joo... Tai siis sori." Kiba sanoi yllättyneenä siitä, ettei Kankuro ollut suuttunut yhtään. Hän ei voinut olla viemättä silmiään alas Kankuron kaulaa tämän rintakehälle ja siitä vatsalle. Vanhemman pojan vatsalihakset olivat täydelliset ja käsivarretkin hyvin treenatut. Kiban katse näytti riisuvan Kankuroa. Tämä huomasi Kiban katseen ja virnisti huvittuneesti. "Noh noh pikku Kiba." Hän sanoi ja nuoremman bruneten katse nousi takaisin silmiin. "Aa-anteeksi! Mä ootan tossa käytävällä." Kiba sanoi punaisena ja kipitti ulos huoneesta ja sulki oven perässään. Kankuro hymyili ja jatkoi vaatteidensa etsimistä.

Kiba lysähti oven viereen ja löi päätään muutaman kerran. 'Mä... oon... niin... tyhmä!' Hän ajatteli joka lyönnin välissä. Brunette oli tuijottanut Kankuroa kuin Akamaru luuta. Hän säpsähti kuullessaan oven avauksen, mutta toisesta suunnasta. Gaara asteli huoneestaan ulos ja katsoi hieman ihmetellen punaista Kibaa. "M-moi Gaara..." Brunette sanoi. "Hei... Mitä sinä täällä teet?" Gaara vastasi ja kysyi pojalta, joka ei tiennyt, mitä hänen pitäisi vastata. "siis..." Kiba yritti änkyttää, mutta punapää jatkoi matkaansa kohti alakertaa ja sanoi:"Joo ei sinun tarvitse vastata." Kiba ymmärsi, että Gaara tiesi, miksi hän oli täällä.

 "Lähdetäänkö me uimaan sit?" Kankuro kysyi astuttuaan ulos huoneestaan. "Joo!" Kiba vastasi hymyillen ja hyppäsi nopeasti pystyyn lattialta, siitä huolimatta, että oli edelleen ihan punainen. Kankurolla oli tällä kertaa yllään musta t-paita ja mustat shortsit joiden alareunassa oli lilat raidat. He kävelivät alas ja näkivät Temarin ja Gaaran istuvan sohvalla katsomassa televisiota. Kankuro vei kätensä Kiban niskan kautta hänen olkapäälleen ja veti pojan lähemmäksi itseään. "Me lähetään häirtsemästä." Vanhempi brunette sanoi ja virnisti sisaruksilleen, jotka hymyilivät takaisin. Kiba oli liikkumatta ja punastuneena hänen vieressään, kunnes he lähtivät pois talosta ja Kankuron johdolla kävelemään katua pitkin. "Onks se sun paikkas kaukana?" Hän kysyi ja Kankuro virnisti tälle ja pudisti päätään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ren-fan - 2013-05-04 13:27:00
Söpö! <3 rakastan tätä... Kiba kuolaa Kankuroo, nam... Odotan innolla seuraavaa osaa!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste