Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Art and Artifice 22 - FINAL - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K18- - Kieli: Suomi - Osia: 22 - Pituus: 4348 sanaa, 29989 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-05-05 14:47:22 - Sarja valmis
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Ikäraja:  M (Mature)
Genre: Romance, Drama
Pairings: ItaNaru, yksipuol. SasuNaru, KibaHina, ZabuHaku
Summary: Elämä ei ole ikinä kohdellut Narutoa kovin hyvin, mutta hänellä on taitoa ja päättäväisyyttä. Hän haluaa vain päästä haluamaansa yliopistoon. mutta hänen kaksoiselämänsä tuottaa ongelmia.
AIKAISEMPIEN OSIEN LUKEMISTA VAADITAAN, kiitos. Palaute erittäin tervetullutta.
Viimeinen osa.

Tarinan osat

Arvostelu
7
Katsottu 1210 kertaa, Ladattu 1 kertaa.
Laajenna teksti
T/N: Tämä kappale sisältää K-18 materiaalia. Lue itsesi varoitetuksi. Viimeinen osa!
 
 Ja Ju-Ma-Lau-Ta tää oli vaikee kääntää…
 
 
Taidetta ja Teennäisyyttä
 
 
- 22 -
 
 
Naruto ja Itachi seurasivat roikkuvien pihalyhtyjen valaisemaa leveää polkua parkkipaikalta kohti musiikin ja naurun ääntä. Oppilaskunta oli varannut ison osan keskuspuistoa, ja vaikka heillä oli varasuunnitelma, oli illasta tullut mitä ihastuttavin ulkona järjestettäviä tanssiaisia varten. Erilaisia lyhtyjä oli ripoteltu runsaasti kaikkialle ympäri tapahtuma-aluetta. Oli ollut pientä keskustelua oikeiden soihtujen käyttämisestä, mutta oli todettu ettei aito tuli juhlivien teinien keskuudessa välttämättä ollut erityisen hyvä idea. Lava oli rakennettu yhteen reunaan, mutta bändi oli vielä laittamassa kamojaan valmiiksi ja musiikki joka pauhasi massiivisista kaiuttimista oli nauhoitettua. Jättimäinen banneri, viritettynä kahden paksun tammen väliin, onnitteli vastavalmistuneita opiskelijoita ja oppilaan olivat kirjoittamassa ja piirtämässä siihen. Naruto rakasti ajatusta ulkoilma tanssiaisista. Hän veti syvään raitista ilmaa. Ah, kesäillan hämärä, kuinka hän pitikään siitä.

Valmistuminen oli ollut voittoisa. Hän oli seissyt ylpeänä sillä auditoriumin lavalla, viitassa ja päähineessään, kestäen kaiken tuijotuksen ja kuiskuttelun hymyillen. Työkaverit Shurikenilta olivat hänen vierainaan, hoitaen perheen velvollisuudet kunnioitettavalla innolla. Kotetsu ja Izumo olivat huhuilleet ja huutaneen tarpeeksi äänekkäästi vaurioittaakseen lähimpänä istuneiden kuuloa kun blondin nimi oli kutsuttu, julkistaen hänen asemansa kunnioitettuna oppilaana. Seremonian jälkeen Sasuke oli löytänyt hänet hakemasta boolia ruuhkaisessa onnittelutilaisuudessa. Uchiha oli avannut kurkkuaan ja Naruto liikkui kankeasti pois tieltä ja mutisi anteeksipyynnön.

”Odota, haluan puhua sinulle. Vain puhua. Lupaan.” Naruto pysähtyi, ja hetken hiljaisuuden jälkeen nyökkäsi varovaisesti. Sasuke veti henkeä. ”Halusin vain kiittää sinua. Päätin mihin yliopistoon haluan lähteä. Haluan ryhtyä kirjoittajaksi ja se on osittain sinun ansiotasi.” Blondi näytti kuin aikoisi protestoida, mutta Sasuke nosti käden ylös estääkseen sen. ”Halusin vain sinun tietävän, että tiedostan että minulla on tilaisuus aloittaa puhtaalta pöydältä. Minulla tulee olemaan edessäni koulu täynnä ihmisiä joita en ole vielä tavannut, ja vaikken usko tulevani olemaan koskaan aivan kuten sinä, aion tehdä tyystin erilaisen vaikutuksen tällä kertaa. Ja se on ehdottomasti sinun ansiotasi.”

Pieni hymy hiipi Naruton kasvoille. Poika ei ollut oikeastaan pyytänyt anteeksi, mutta ylpeälle Uchiha Sasukelle tämä puhe ei ollut helppo paikka. Totta, tästä tuskin koskaan tulisi Naruton kaltaista, mutta hän ainakin pyrki olemaan parempi ihminen ja Naruto ei voinut kuin toivoa että asiat sujuisivat hyvin. Alkoi vaikuttaa, että kaikki olivat kuin olivatkin pelastettavissa, jopa tämä ilkeä paskiainen.

”Minusta on mukava kuulla se, Sasuke. Olen varma että löydät paljon ystäviä, joilla on samat mielenkiinnonkohteet kuin sinulla. Kyllä, olen varma että tapaat ihmisiä joista pidät siellä.” Blondin pieni hymy kasvoi ilkikuriseksi. ”Oletko harkinnut esittelykierrokselle osallistumista?”

Naruto hymyili muistolle. Sasuke ei ollut hänen mielestään se miellyttävin henkilö maailmassa, mutta suhde heidän välillään oli enää hieman kiusaantunut, mikä oli paljon parempi kuin suoranaisen tulenarka. Hän ei todellakaan halunnut poikaystävänsä perheen ja hänen välillään olevan mitään kitkaa. Ajatus unohtui, kun heidän saapuessaan juhla-alueelle, Ino hyppäsi riemuissaan hänen kaulaansa.

”Täällähän sinä olet! Arvaa mitä?!” Tyttö tuijotti sinisiin silmiin, jotka räpäyttivät yllättyneinä ja odotti, aivan kuin odottaen vastausta.

”Um..” hän ei päässyt sen pidemmälle ennen kuin hänet keskeytettiin.

”Minut hyväksyttiin! Olen yliopisto-opiskelija! Olen niin velkaa sinulle! Muista se. Jos ikinä tarvitset yhtään mitään, olen palveluksessasi.” Naruto irroitti itsensä varovasti Inon kuristavasta otteesta ja mulkaisi huvittuneeseen poikaystäväänsä.

”Upeaa kuulla, Ino! Onnittelut! Tiesin että pääsisit sisään.”

“Ino, tuo on uskomatonta kuulla!” kuului Hakun pirteä ääni, joka oli juuri saapunut Zabuza hännillään. Hän halasi Inoa lujasti ja hymyili, kun tyttö alkoi innoissaan selittää suun täydeltä.

”Kenen kanssa tulit?” Naruto kysyi saadessaan sanan puhetulvan väliin.

”Shikamarun. Oh, minun todennäköisesti kannattaisi hakea hänet ennen kuin hän nukahtaa jonnekin nurkkaan. Hän on niin huono seuralainen…” Ino kertoi harhaillen pois ryhmän luota kohti väkijoukkoa, tarkoituksenaan löytää kadonnut seuralainen.

”Ja kun upeasta kerran puhutaan…” Naruto sanoi ehdottelevasti katsoessaan ystäväänsä. Hakulla oli yllään silkkinen turkoosi kimono, polvenkorkuisilla platformeilla, pitkät hiukset nutturalla. Hän oli jopa saanut Zabuzan vetämään ylleen puvuntakin normaalien t-paidan ja farkkujen kanssa.

”Onko tuo kaulakoru tehty lusikoista?! Se on mahtava!” Haku naurahti energiselle kohteliaisuudelle. Hän oli taivuttanut lusikoiden varret niin, että teelusikoiden pesät muodostivat eri mittaisia sirkoja, varreltaan pisin keskellä ja kaikki roikkuivat nahasta tehdyssä nauhassa. ”Ehkä sinun olisi kannattanut käyttää haarukkaa ja veistä nutturasi sitomiseen syömäpuikkojen sijaan.”

”Piru!” Haku sanoi sormiaan napsauttaen. “En tullut ajatelleeksi. Missä oikein olit aikaisemmin?” Molemmat pojat naurahtivat mielikuvalle. “Pakko myöntää, et näytä yhtään pahalta itsekkään.”

”Kiitos.” Naruto keikaili, tasoittaen asunsa etumusta. Hänellä oli yhteensopivat istuvat kermanvärinen takki ja liivi mustilla napeilla, mustalla kauluspaidalla ja mustilla puvunhousuilla, kaulassaan räikyvän oranssi solmio, joka oikeasta kulmasta katsottuna muuttui mustaksi. Haku naurahti uudemman kerran ja lausui muutaman kohteliaisuuden Itachin klassillisen elegantista asukokonaisuudestaan. Hän näytti pirun hyvältä puvussa.

Ei paljoakaan myöhemmin, Naruto oli karistanut takin ja solmion ja käärinyt kauluspaidan hihat ylös. Itachilla ei ollut aikomustakaan protestoida, etenkin kun hänellä oli nyt esteetön näkymä Naruton hyvin istuvien housujen takaosaan. Kovaääninen vihellys leikkasi muiden äänien lävitse ja Kiba lähestyi yhdessä Hinatan kanssa.

”Jätkä! Nuo housut aiheuttavat pian skandaalin!” Kiba vitsaili.

“Aww, Kiba, tarkastelitko takamustani?” Naruto vitsaili takaisin ja sai Kiban nauramaan äänekkäästi.

”En, minulla on jo kuuma deitti,” hän totesi, halaten punastelevaa Hinataa vierellään.

”Näytät erittäin hyvältä, Naruto-kun,” sanoi Hinata hymyillen nätisti.

”Ja sinä näytät erittäin onnelliselta nyt kun olen olet löytänyt itsellesi luotettavan miehen.” Hän ja Kiba vaihtoivat huvittuneen katseen. ”Huomasitko ettei hän antanut viettelykselle senttiäkään periksi?” Kiba räjähti haukkuvaan nauruun ja Hinata kikatti mukana.

”Se oli haaste, jätkä. Olet aika houkutteleva,” hän vastasi sarkastisesti. “Tämä on Sasuken veli siis?” Hän katsoi Itachiin, joka esitteli itsensä tapansa mukaisilla erinomaisilla tavoilla. ”Täytyy sanoa, että olen edelleen yllättynyt että päädyit Uchihan kanssa yhteen. Olen sitäkin yllättyneempi nuoremman tekemästä muutoksesta. Ei niin, että hän olisi pyytänyt anteeksi tai mitään – se olisi aivan liikaa toivottu – mutta hänen asenteensa on muuttunut paljon. Hän ei ole ollut läheskään niin paha näinä viime päivinä.”

”Veljeni vaikuttaa kasvaneen ihmisenä jonkin verran,” Itachi sanoi. ”Tietenkään se ei sulkenut rangaistusta kokonaan pois vaihtoehdoista.”

”Eh? Mitä sinä oikein teit hänelle, Itachi?” Naruto kysyi epäilevästi.

“En satuttanut häntä,” hän rauhoitteli viattomasti. Jostain kumman….kumman syystä viattomuus ei oikein sopinut itachille. ”Roikutin häntä nilkoista altaan yllä ja kastelin hänen päätään veteen toistuvasti, kunnes hän aneli armoa,” hän kertoi kuivasti, aivan kuin se olisi ollut päivänselvää. Hänen huulensa kaartuivat omahyväiseen hymyyn. ”Minun on kuitenkin myönnettävä olleeni positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka kauan hän kesti.” Kiba oli vähää vailla pyörimässä lattialla naurun kourissa.

”Tämä mies on mahtava!” hän ilmaisi naurunkyyneleiden keskeltä. Naruto alkoi antaa tekosaarnaa poikaystävälleen.

”Hän on kunnossa,” kuului tuttu ääni. Nelikko kääntyi katsomaan Sakuraa, joka hymyili leveästi. ”Hän tuli kanssani ja näytti salonkikelpoiselta.”

”Hei, Sakura-chan,” Naruto sanoi lammasmaisesti. Hän ei ollut missään välissä saanut tietää hänen reaktiotaan paljastukseen.

”Hei, Kyuu… er, eh… Naruto. Kummaksi haluat tulla kutsutuksi?” Naruto virnisti hänelle.

”Kulta, sinä voit kutsua minua aivan miksi haluat. Katso nyt itseäsi tuon seksikkään tatuoinnin kanssa,” hän heilutti kulmaansa naurettavalla tavalla ja Sakura punastui ja naurahti.

”Oh, olit niin oikeassa siitä. Se todella näyttää seksikkäältä juuri nyt,” Sakura kääntyi näyttääkseen paljasselkäisen mekkonsa selkämyksen, jota reunusti korostaen tatuointia täydellisesti, ja he kaikki ihailivat sitä soveliaasti.

”Mutta vaikuttaa siltä, että kaikki oikeasti komeat miehet suosivat sinua muiden yli,” Sakura murjotti leikillisesti. Itachi hymyili ja veti poikaystävänsä itseään vasten.

Myöhemmin, Naruto ja Itachi olivat tanssimassa hitaita avoimen tähtitaivaan alla, aivan muun väkijoukon laitamilla. Naruto lepuutti päätään poikaystävänsä olkaa vasten ja huokaisi tyytyväisenä.

”Alkaako väsyttää?” Itachi kysyi.

“Ehkä hieman.”

“Tiedätkö mitä, sinun tanssiaisesi olivat paremmat kuin minun.”

”Ihanko totta?” Naruto kysyi, hymyillen.

”Ihan totta, minulla on oikea seuralainen tällä kertaa.” Blondi nauroi ja kurottautui suudelmaan, johon vastattiin halukkaasti. Äkkiä kikatus ja kujerrus keskeytti heidän yhteisen hetkensä. Vilkaisten sivulle, he huomasivat saaneensa pienen yleisön kirkassilmäisiä tyttöjä.

”Haluatko tehdä lähtöä?”

”Jep, alan olla kypsä tähän.”

--

Kun he saapuivat autolle ja saivat itsensä vyötettyä kiinni, Naruto keskittyi tarkistamaan ajan auton stereoista.

”Hmm, kai on hieman aikaista lähteä tanssiaisista,” hän kommentoi.

”Se on vain hyvä asia. Meillä on pitkä ajomatka.” Blondi räpäytti silmiään hämmentyneenä.

”Eh? Minne me olemme matkalla?”

”Konohaan,” Itachi vastasi salaperäisellä hymyllä. Naruto ravisti päätään huvittuneena ja asettui mukavampaan asentoon, antaen toisen vain viedä ja katsoa mitä tuleman pitää. Nuokkuen ensimmäisen puolikkaan matkasta, hän oli virkeä heidän ajaessaan pienen ja siistin asuntokompleksin pihaan. Hän oli entistä uteliaampi, sillä hän oli odottanut näkevänsä yliopiston asuntolan. Hän seurasi Itachia pääovistä läpi ja toiseen kerrokseen. Kun he saapuivat Itachin etsimälle ovelle, hän avasi oven ja astui sivuun, kehottaen sanattomasti blondia astumaan ensiksi sisään. Naruto astui ovesta erittäin mukavaan asuntoon. Sen suunnittelun malli oli hyvin avoin ja hän oli varma, että auringon noustessa sinne tulisi paljon valoa. Hän ei tosin nähnyt mitään Itachin henkilökohtaisia tavaroita. Asunnossa oli vain isoja huonekaluja, jotka kaikki näyttivät uusilta. Hän kääntyi Itachin puoleen kummastuneena.

”Luulin, että asuit asuntolassa.”

”Niin asuinkin,” Itachi vastasi. “Hankin tämän vasta. Ajattelin että saattaisimme tarvita tilaa.”

”Mitä?”

”Naruto, haluan pyytää sinua asumaan kanssani, asumaan tänne.” Itachi salli toiveikkaan ilmeen näkyä kasvoillaan.

”Itachi! Minä… mutta kun… minä en…” Blondin takeltelu keskeytyi, kun Itachi veti puvuntakkinsa taskusta kirkkaanvalkoisen, virallisen näköisen kirjekuoren ja ojentaen sitä eteensä, paljastaen Naruton nimen kirjeen osoitelaatikossa. Naruto räpäytti, siirsi katseensa tuuman verran palautusosoitteen suuntaan lukeakseen sen sisällön. Itachi laski hiljaa mielessään, kolme, kaksi, yksi.”

”VOI HYVÄ LUOJA!!” Naruto heittäytyi Uchihaa vasten päästäen innostuneen naurun. Itachi otti askeleen taakse saadakseen tukea, mutta sai toisen kiinni.

”Lahjoin jonkun kansliasta, että sain toimittaa sen henkilökohtaisesti,” hän onnistui selittämään murskaavassa halauksessa. Naruto vetäytyi poispäin vain hieman saadakseen kirjeen ja repiäkseen sen auki. Vetäen ulos sisällön, katsoen sitä vain hetken, ennen kuin nauru kuului taas ja hän kietoi kätensä Itachin ympärille.

”Pääsin sisään! Pääsin sisään! Pääsin sisään!”

”Niin,” sanoi Itachi rauhallisesti, ”ja nyt tarvitset jonkun paikan jossa asia. Haluaisin kovasti auttaa ...” hän antoi äänensä hiipua ehdottelevasti.

”KYLLÄ!” pieni blondi kikatti. “Kyllä! Kyllä! Kyllä!” Jokaista toistoa seurasi suukko. Viimeisen Itachi otti kiinni ja syvensi sitä tutkiskelemalla Naruton suuta kielellään. Kiirehtimättä hän antoi kielensä vaellella tutkiskellen blondin suuta ja hieroi alistuvaa kieltä. Naruto tärisi intensiivisestä tunteesta, kun hänen oma kielensä johdateltiin Itachin suuhun. Vahvat kädet kulkivat pitkin hänen selkäänsä ja hän kaartui lähemmäs Itachin jämäkkää vartaloa, kädet kiertyen varmemmin leveiden hartioiden ympärille. Kirje kuorineen lepatti lattialle, kun hänen molemmat kätensä nousivat Itachin niskan kautta hiuksiin, sormet irrottaen hiuslenkin pitkistä hiuksista ja lopulta sekoittuen niihin. Itachi imi toisen kieltä kevyesti, saaden palkakseen tukahtuneen inahduksen. Hän nyki blondin kauluspaitaa housuista, samalla vetäen kielen tämän suusta, napaten kevyesti hampaillaan tämän turvonneista huulista ennen kuin alkoi jättää kevyitä suudelmia pitkin arpeutunutta poskea. Selvä väre kulki Naruton selkärankaa Itachin laskiessa oman poskensa toisen poskelle ja antaen kuuman hengityksen hyväillä korvaa.

 Hieraisten poskeaan blondin poskeen, Uchiha vei huulensa lähelle korvaa ja antoi kielensä pään hyväillä korvanlehteä. Alkaen hitaan matkan korvan yläosasta, hän eteni kohti korvannipukkaa, jolle antoi pienen näykkäyksen ja tiputti avoimen suukon blondin leualle. Naruto inahti ja hänen ihonsa kaulan sivulle meni kananlihalle. Itachi hymyili itsetyytyväisesti aiheuttamalleen reaktiolle, Itachi pysähtyi huomioimaan aluetta, josta se oli aiheutunut, imien ja näykkäillen samalla kuin eteni alas kaulan sivua, seuraten värisevää ihoa. Kuumuus valtasi Naruton kehoa ja tiukkeneva tunne alkoi hänen rinnassaan, leviten alaspäin ja heijastellen muualle kehoon.

 Hänellä oli vaikeuksia keskittyä vain yhteen asiaan, hänen huomionsa jakautuneena suuhun joka kiusasi joka ikistä kohtaa hänen kaulallaan ja käsiin, jotka olivat etsiytyneet paidan alle ja aiheuttivat lisää värinää höyhenenpehmeällä kosketuksellaan vaellellessaan ympäri rintakehää. Hän haukkoi henkeään tuntiessaan terävän näykkäisyn kaulallaan. Itachi oli kohdistanut huomionsa yhteen pisteeseen, jota vuoroin imi ja näykki, luoden merkin joka kestäisi päiviä. Voihkaisu karkasi Naruton huulilta ja hän paljasti kaulaansa niin paljon kuin kykeni, antautuen kokonaan Itachin kiusalle, mutta Itachi ei ollut tyytyväinen. Hän halusi lisää.  Hänen oikea kätensä hylkäsi aikaisemman paikkansa toisen pojan selässä ja siirtyi työskentelemään Naruton paidan nappien kanssa, jotka haittasivat hänen etenemistään, sillä välin kuin hänen huulensa jatkoivat työtään keskeytyksettä. Heti kun hän sai lisää aluetta vallattavakseen, hän hyökkäsi Naruton rintakehän kimppuun, liikkuen hitaasti alaspäin samalla kun hänen sormensa jatkoivat taistelua nappien kanssa. Naruton selkään jäänyt käsi levittyi tukemaan toisen selkää, kun tämä nojasi taaksepäin. Päätyen Naruton kaulan onttoon kohtaan, Itachi nuoli tiensä takaisin ylös Naruton pehmeille huulille ja valloitti ne uudemman kerran. Hänen kätensä liu’uttivat paidan ja liivin pois blondin yltä.

 Kadonneena suudelmaan, Naruto irrotti käsivartensa Itachin hartioilta kuuliaisesti, kädet liukuen alas yli vaatetetun rintakehän, hänen oma paitansa valahtaen kyynärtaipeisiin asti. Itachin kädet kiirehtivät paljastuneelle iholle ja aloittivat tutkimusretken pitkin vaaleaa, värisevää pintaa. Naruto vapisi hellän kosketuksen alla, pulssi tiheten. Hänen sumuun kietoutunut mielensä oli kykenemätön käsittelemään mitään muuta, kuin halun palauttaa saatu huomio. Hänen sormensa tapailivat Itachin nappeja ja yrittivät avata niitä huolimatta jatkuvista keskeytyksistä. Viimein, saaden viimeisen napin auki, hän repäisi helman housuista ja levittäen paidan niin auki kuin vain mahdollista, levittäen kätensä paljastuneelle iholle. Matala, pitkä huokaisu karkasi Itachilta, kun tämä tunsi Naruton sormien pehmeän kosketuksen rintakehällään. Hän liu’utti omat kätensä blondin hartioilta, vieden ne sulkemaan pienemmän kädet sisäänsä. Hänen sormensa kaartuivat ottamaan käsistä kiinni ja hän irrottautui toisen huulilta. Avaten silmänsä tutkaillakseen Naruton kasvoja, hän otti askeleen taaksepäin, vetäen käsiä mukanaan. Hän pysähtyi tarkistamaan toisen reaktion.

 Naruton mieli selkeni hieman, kun hän ymmärsi mitä oli tapahtumassa. Hän tunsi perhosia vatsanpohjassaan ja hänen suunsa kuivui. Nielaisten raskaasti ja purren huultaan, hänen sisälmystensä kihelmöidessä hermostuneesta energiasta, hän kohdisti katseensa Itachin hiilenmustiin silmiin ja otti askeleen eteenpäin. Hänen jo valmiiksi punehtuneet kasvonsa punastuivat entisestään, kun hän näki poikaystävänsä huulten kaartuvan ylöspäin. Sisäisesti riemuissaan tästä rohkaisevasta eleestä, Uchiha otti toisen askeleen taaksepäin ja tällä kertaa Naruto seurasi hieman nopeammin. Kun he saavuttivat makuuhuoneen oven, Naruto veti kätensä Itachin otteesta. Hänen kätensä valahtivat sivuille ja paita liiveineen tippui lattialle. Pää ujoudesta alas painettuna, hän asteli huoneeseen. Pysähtyen sängyn vierellä, hän vilkaisi hermostuneena olkansa yli. Itachi oli edelleen ovella, lumoutuneena näystä. Pieni kiilto ilmestyi tämän pikimustiin silmiin ja kolmella harppauksella hän oli blondinsa luona, jättäen paitansa matkan varrella ja kädet kietoutuneina pienemmän miehen ympärille.

 Hän aloitti yhden tatuoidun hännän kärjestä kultaisella olkapäällä ja seurasi sen matkaa alaspäin huulillaan ja kielellään tunnustellen, liu’uttaen vartaloaan alas toisen selkäpuolta. Blondi teki mitä kiihottavampia äännähdyksiä, kun hän jatkoi tatuoitujen häntien kartoittamista. Naruto nosti käsivarttaan ja kääntyi automaattisesti, kun Itachi seurasi jälkeä spiraalista ja pitkin viimeistä häntää kyljen kautta toisen rinnalle, painaen visusti mieleensä herkän kohdan tämän kylkiluissa. Hän saavutti hännä pään ja jatkoi kohti lähinnä nänniä, joka oli jo herkistynyt ruskettuneen ihon väreilystä. Naruto piti Itachin päätä rinnallaan, kun korppi hyökkäsi tarmolla nännin kimppuun, ja tunsi jalkojensa muuttuvan kokonaan hyytelöksi. Itachi tunsi blondin jalkojen alkavan pettää ja tuki tätä. Hieman virnistäen hän oikaisi selkänsä, nauttien aiheuttamastaan vastahakoisesta inahduksesta ja nosti yhdeksänhäntäisen blondin, heittääkseen tämän kevyesti sängylle.

 Itachi siirtyi nopeasti aukaisemaan housujensa nappeja ja hänen hymynsä kasvoi kuultuaan blondin hiljaisen huokauksen. Siniset silmät laajenivat, niiden katse tarkentuneena kalpeisiin käsiin mitä syvimmällä mielenkiinnolla. Naruto puri jälleen huultaan ja hän saattoi lähes tuntea punastuksen leviävän laajemmalle hänen nauttiessaan Itachin riisuvan housujaan alemmas kiusoittelevasti. Vanhemman miehen mielenkiinto oli selvästi nähtävissä silkkiboksereiden ohuen kankaan läpi. Naruto räpäytti silmiään ja laski katseensa itseensä. ’Vau, nämä housut todellakin ovat skandaalimaiset!’

 Yllättäen Itachi, yllään vain bokserit, oli asettumassa blondin päälle, tarkoituksella hajareisin tämän lantion kohdalla. Hän kurottui alaspäin ja otti haltuunsa ne makeat huulet, joihin hän oli niin lyhyessä ajassa jäänyt koukkuun ja hieroi lantiotaan varovasti kokeillen Naruton lantioon.

 Häkeltyen yllättävästä kitkasta, blondi äännähti terävästi Itachin suuhun ja hänen lantionsa vastasi ilman mitään ajatusta. Itachi murahti tyytyväisenä ja nuolaisi nopean raidan alas kaulaa, jatkaen yhä alemmas, kaartaen aiemmin huomiotta jäänyttä nänniä ja liitti huulensa siihen, samalla kun hänen kätensä keskittyivät poistamaan seksikkäitä, vaikkakin vaivalloisia housuja. Hänen suunsa työskenteli tietän alaspäin, samalla kun hänen kätensä onnistuivat liikuttamaan housuja yhä alemmas ja alemmas. Kun hän saavutti alueen juuri navan alapuolella, selvä väreily oli huomattavissa nuoremmalta mieheltä ja hän pysähtyi hetkeksi keskittymään löytämäänsä herkempään kohtaan. Se ääni jonka blondi sai aikaan, kun hän näykkäisi aluetta, sai vastauksen aikaan hänen omassa kehossaan. Hän koukisti sormensa Naruton bokserien kuminauhan ympärille ja kuuli pienen inahduksen. Katsoen ylös kohti Naruton kasvoja, hän löysi huohottavan Naruton katsovan häntä hermostuneena sumentuneilla sinisillä silmillään. Itachi hymyili hellästi ja laski kevyen suudelman toisen herkistyneelle vatsalle rauhoittavana eleenä. Edelleen pitäen silmänsä auki negatiivisen merkin varalta, hän nykäisi bokserit lantion yli. Naruton silmät puristuivat kiinni ja hän veti sisään nopean hengähdyksen, kun viileä ilma pääsi hänen kiihoittuneelle jäsenelleen.

 Kun hän oli viimein poistanut viimeisenkin vaatekappaleen blondin yltä, Itachi istui alas ja katsoi rakastajaansa. Hän oli varsinainen kultasävyisten kiinteiden lihasten etydi, joka levittäytyi hänen alkaa puhtaankoville lakanoille. Jos Itachi olisi uskonut joihinkin jumaliin, hän ylistäisi heitä taivaaseen juuri tällä hetkellä. Hänen sormenpäänsä kurottautuivat jäljittelemään Naruton oikean säären tatuoinnin rajoja. Hän hymyili ujolle miehelle, joka ei näyttänyt kykenevän kohtaamaan hänen katsettaan. Kuinka hänen onnistuikin olla niin onnekas, että pääsi olemaan se ensimmäinen – ja ainoa, jos se hänestä olisi kiinni – joka todisti jotain niin …uskomattoman…

 "Kaunis!" hän kuiskasi, vetäen Naruton katseen viimeinkin takaisin häneen. "Kukaan ei ole koskaan, ei voisi koskaan, kuvitella jotain näin kaunista." Punerrus arpeutuneilla poskilla tummui, kun siniset silmät välkehtivät tunnevyörystä. Naruto nojautui ylöspäin, tukeutuen samalla toiseen käteensä.. Toinen käsi kaartui Itachin niskan taakse vetääkseen tumman miehen harkittuun suudelmaan. Itachi vastasi suudelmaan kaikella tunteellaan, jättäen blondin haukkomaan henkeään. Lempeästi hän työnsi tämän takaisin makuulleen, kuljettaen käsiään alas kylkiä, ja niitä pitkin reisille, levittäen jalat levälleen. Hän suuteli ja nuoli tiensä ylös toista reittä, kun Naruto pidätti henkeään kasvavasta odotuksesta.

 Kaikki ilma jätti Naruton keuhkot salamana, kun kuuma, märkä kieli kulki hänen erektionsa alapuolella ja pyöräytti kerran ympäri päästessään kärkeen. Itachi ei hukannut yhtään aikaa ottaessaan Naruton suuhunsa ja samalla liikuttaen kättään, ottaen hänet syvemmälle suuhunsa joka vedolla. Blondin pää retkahti taakse, silmät puristuen kiinni samalla kun hänen suunsa avautui äänettömään parkaisuun. Hän ei pysynyt äänettömänä kauaa, sillä Itachin pirullinen kieli hieroi kuvioita satunnaisesti koko peniksen mitalla. Nuoremman miehen vartalo tärisi pian reaktiona Itachin työlle. Itachi tarttui hänen lantioonsa, antaakseen tukea toiselle. Kun voihkinta muuttui nopeiksi, lyhytjaksoiseksi vaikeroinniksi, hän vetäytyi vastahakoisesti.

 Naruton jännittynyt keho romahti, säälittävän inahduksen saattamana ja Itachi tunsi oman kiihotuksensa kasvavan uskomattomasti edessään olevan näyn, avuttoman ja kiihotuksesta tärisevän kauniin pojan takia. Naruto oli liian hämärtynyt huomatakseen rakastelijansa kurottuvan ottamaan putkilollisen kirkasta geeliä housujensa taskusta, jolla hän liukasti sormensa. Hän kuitenkin huomasi sen, kun nuo mainitut sormet löysivät hänen aukkonsa, ja alkoivat hieroa tiukkaa rengasta. Hän päästi suustaan pienen yllättyneen hengähdyksen ja automaattisesti yritti sulkea jalkansa. Itachi rauhoitteli häntä ja suuteli lempeästi vatsaa, samalla kun liu’utti sormensa sisälle niin varovasti kuin kykeni. Pienen blondin lihakset kouristuivat aluksi ilman pyyntöä, painautuen sormea vasten yrityksenä lievittää osaa siitä aiheutuvasta paineesta. Kiihotuksen aalto pyyhkäisi Itachin läpi, ja hän painoi lantionsa kiinni lakanoihin lievittääkseen omaa ongelmaansa. Hän liikutteli sormeaan varovasti, kunnes Naruto rentoutui hieman ja liu’utti sisään toisenkin sormen, joka aiheutti uudemman reaktion ja blondin kiemurtelemiseen epämukavuudesta. Tunnollisesti Itachi jatkoi hänen rentouttamistaan, samalla etsien sitä yhtä ylivertaista kohtaa sisällä. Hän tiesi löytäneensä sen, kun kuuli Naruton hengettömästi huutavan hänen nimeään ja koko ruumiin kouristuvan sormien ympärillä. Hymyillen voitokkaasti hän lisäsi kolmannen sormen, rauhoitellen toisen epämukavaa oloa kevyin suukoin, ja jatkoi valmistelua niin nopeasti kuin kykeni, ilman että aiheutti yhtään enempää epämukavia piikkejä toiselle. Tässä vaiheessa hänen oma kärsivällisyytensä oli vain langanpätkän varassa. Viimeinkin, kattaen itsensä huolellisesti liukasteella, hän siirtyi ylemmäs ja ottaen kyynärillään kiinni Naruton jaloista, kannatellen niitä ylhäällä ja auki, hän asetteli itsensä blondin jalkojen väliin ja liukui sisään.

 Naruto inisi jälleen, ja Itachi pysähtyi, purien hampaitaan yhteen hetken saadakseen itsensä kuriin. Hän suuteli kumpaakin suljettua silmää, ja ne aukenivat paljastamaan kaksi vetistä sinistä allasta.

 "Se sattuu nyt, mutta lupaan tehdä siitä parempaa. Anna minun auttaa sinua kokemaan jotain uskomatonta," hän murisi.

 "Tunnen jo." Naruto hymyili hänelle läpi kyynelten ja Itachi suuteli hanta halukkaasti, varovasti jatkaen liikettään.

  Ennen pitkää, hänen pieni rakastelijansa äänteli ekstaasissa, rukoillen hanta työntymään nopeammin, pidemmälle, kovemmalle. Nopeus lisääntyi. Nopeammin ja nopeammin, kunnes kaikki oli vain yhtä intensiivistä värien, äänten ja tunteiden sumua. tuntui kuin koko huone lämpeni. Narutosta tuntui kuin sitä olisi jatkunut ikuisuuden, eikä hän ikinä halunnut sen päättyvän. Hän liki itki, mutta tyystin eri syystä, kun hänet täydennettiin uudestaan ja uudestaan. Itachi piti huolta, että osui siihen pisteeseen, joka sai blondin kiemurtelemaan ja hokemaan hänen nimeään toistuvasti. Luoja, kuinka hän rakasti tuota ääntä! Kuumuus ja ahtaus alkoi olla jo liikaa hänelle. Pikaisesti hän toi kätensä Naruton erektiolle ja alkoi hieroa sitä rytmissä liikkeen kanssa, tuoden toisenkin aivan laukaisun rajalle, juuri kun hän saavutti oman huippunsa ja työntyi niin syvälle rakastettuunsa kuin kykeni. Hän pysyttäytyi paikoillaan, kun he molemmat ratsastivat orgasminsa läpi, haukkoen henkeä ja vapisten yhdessä. Kun vaaleavierikön kouristukset olivat lypsäneet hänet aivan kuivaksi ja lopulta päättyivät, hän irroitti otteensa pitelemistään jaloista, jotka valahtivat rentoina sängylle ja vetäytyi ulos varovasti, varoen Naruton inahduksia. Kaatuen toisen viereen, hän veti pienemmän ruumiin syliinsä ja suuteli tätä pitkään ja hellästi. Kun heidän huulensa viimein erkanivat, tyydytetyt siniset silmänsä tavoittivat hänet, ja pitivät katseyhteyden pitkään.

 "Minä rakastan sinua niin paljon," blondi kuiskasi varauksellisesti.

"Rakastan sinua enemmän," Itachi vastasi vakavalla naamalla, joka palasi tavalliseen omahyväiseen hymyyn hetkeä myöhemmin. Naruto kikatti, vaipuen väsyneeseen huokaukseen. Hän painoi päänsä Itachin rintaa vasten ja alkoi vajota uneen. Pari minuuttia meni rauhalliseessa hiljaisuudessa.

"Luuletko, että Ino tekisi minulle kopioita niistä kuvista?" Itachi ei vaivautunut väistämään tyynyä, joka iski häntä kasvoille. Hän vain naurahti hieman ja veti blondin itseään vasten vahvemmin ja suudellen kosteita hiuksia, vaipui rauhalliseen uneen.

Ja näin päättyi tarina kahdesta yksinäisestä sielusta, jotka eivät olisi voineet toivoa parempaa loppua tarinalleen.
 _________________________________________________________________________________

T/N: Toivottavasti rakastitte tätä tarinaa yhtä paljon kuin minä aikoinaan. Tämän tarinan kääntäminen oli minulle ikuisuusprojekti, mutta nyt se on viimeinkin saatettu päätökseen, enkä voisi olla iloisempi. Paljon kerkisi tapahtumaan tämän käännösprojektin aikana, ja ne kaikki asiat tekivät tästä eri tavalla tärkeä itselleni.

Kiitos siitä että jaksoitte olla mukanani, ja toivottavasti löydätte jotain muutakin nautittavaa tekeleistäni.

So long, and thanks for the fishes.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ren-fan - 2013-05-05 15:17:56
Oi joi, luulin jo että katoat taas pariks vuodeks... Muttta laitoit sitteki tän vikan osan tänne! Rakastin tätä sarjaa, ja tuo onnellinen loppu... <3 Oli kyllä vähän pitkiä ja monimutkaisia lauseita, mutta selvisin niistä :D mahtoi olla vaikea kääntää :D En tiedä mitä sanoa, en haluaisi tämän vielä loppuvan, mutta toisaalta rakastan tuota loppua... ItaNaru forever!

Daligar - 2013-05-06 19:47:45
I-h-a-n-a! Oi että rakastin tätä! <3 oli niin ihana loppu, ja saatiin sitä toimintaakin hieman ;) Leijailen täällä purppuraisissa pilvissä :D Kiva kun tuo Sasukekin hieman paransi tapojaan ^^ Kertakaikkisen ihana sarja, kiitokset sarjan tekijälle ja sinulle ihanaiseni kun käänsit tämän, loistavaa työtä :)
Jään kaipaamaan tätä, mutta kaikki hyvä loppuu aina aikanaan, mutta... ainahan tämän lukemisen voi aloittaa alusta! :D Iso kiitos! <3

sango - 2013-05-07 20:00:45
... Täysin sanaton... tää sarja oli liian hyvä. kuola vaan valu ku tätä luki.

celebfalas - 2013-05-27 21:48:10
Kiitos kun jaksoit kääntää tämän loppuun asti :)Ihana loppuhuipennus, ihana kun oli onnellinen loppu! Plussaa ropisee! Hyvää alkavaa kesää sinulle siis Michiyo! <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste