Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tenken 5 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 9 - Pituus: 1240 sanaa, 8370 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-05-13 01:41:06 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Sis. StrongNarua, WiseNarua. Naruto ajettin pois Konohasta neljä vuotta sitten ja sen jälkeen hän on luonut itselleen kokonaan uuden elämän vaeltavana ninjana. Hänet tunnettaan nimellä Tenken (Heavenly Blade), mutta vain harvat tietävät kuka hän todellisuudessa on. Nyt hän on kuitenkin olosuhteiden pakosta tullut takaisin ja elää valheellisella identiteetillä.

Tarinan osat

Arvostelu
3
Katsottu 1009 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tenken

Shiia makasi kukkulalla yhdessä ystävänsä Shikoron kanssa katselemassa pilviä. Yhtäkkiä hän kuuli huudon juuri näkökentän ulkopuolelta.

"Shiia!" Sen juoksi ystävänsä luokse raskaasti hengittäen, selvästi intoa puhkuen ja silmät kirkkaina kertomaan uutisensa. "Shiia! Tiedätkö mitä kuulin juuri Dango-paikan omistajalta? Arvaa, et muuten varmasti arvaa mitä se on!" Sen kihisi innoissaan ystävälleen, jonka silmät vaelsivat pitkin Konohan taivasta, Shikoron kohdistaessa katseensa äänekkääseen tulokkaaseen.

"No? Enhän minä voi mitään arvata, kun en tiedä edes mistä asia voisi koskea. Kerro nyt pian, Shikorolla ja minulla oli käynnissä mielenkiintoinen keskustelu Konohan historiasta…" Shiian ääni hiljeni, tämän katsahtaessa ystäväänsä.

"Aah, vaivalloista.." Shikoro tuhahti tyypilliseen tapaansa ja kääntyi takaisin selälleen, huomio kuitenkin edelleen tiukasti Senissä. Mikä olikaan saanut Senin noin pahasti tolaltaan, oli oltava hyvää. Ja sitä paitsi, vaikka Shiian kanssa keskusteleminen oli mukavaa, niin Senin uutiset olivat yleensä mielenkiintoisia.

"Olisitte jo hiljaa niin voin kertoa! Noh, kuulin juuri, että Tenken on nähty lähellä Konohaa, mutta kukaan ei tiedä minkä takia hän on täällä. Joku sanoi, että täällä muka olisi tapahtunut ennen jotain suurta, joka uhkaa toistua jälleen, mutta ei aikuisiin pidä mennä luottamaan. Siis, eihän hammaskeijuakaan ole olemassa!" Sen kertoi juhlallisesti uutisensa, mutta menetti sen saman tien harhautuessaan osittain muihin aiheisiin.

Shiian kasvoilla välähti pikainen yllätys, mutta ilme oli poissa yhtä nopeasti kun se oli saapunutkin. Naruto tiesi, että joku oli nähnyt hänet viimeisellä missiollaan, mutta ei ollut pitänyt sitä kovin tärkeänä. Kukaan ei kuitenkaan tuntenut Tenkeniä ulkonäöltä niin hyvin, että olisi voinut vannoa nähneensä hänet.

Kyseisellä reissulla Naruto oli tehnyt tarvittavaa maaston tutkintaa tulevaa varten. Oheen hän oli päättänyt välipalaksi ottaa pienen tehtävän tappaa kauan epäilty Vesimaan Daimiyo, mikä olisi voinut olla poliittisesti yksi murhenäytelmä. Narutolla oli molemmissa lähellä olevissa kylissä ystäviä, joille oli luvannut viikonlopun vapaata, joten Naruto oli päättänyt käydä hoitelemassa heikot roguet pois tieltä. Hän seisoi edelleen sanojensa takana, vaikka naiiviuden ajasta oli jo kauan. Itse asiassa enemmän kuin siitä kun Naruto oli lähtenyt kylästä.

Ymmärrettyään aikoinaan tämän heikkoutensa, oli Naruto mennyt Shikamarun luokse pyytämään apua. Siitä eteenpäin Naruto oli viettänyt kolme kuukautta iltapäivisin aina pari tuntia keskustelemassa Shikamarun kanssa erilaisista asioista, mukaan lukien politiikasta. Tämän muistuessa mieleen, palasi myös kaipuu nähdä vanhaa ystävää. Olihan Shikamaru ollut yksi luotettavimmista ystävistä joita tällä oli ollut.Shikoro oli juuri vähän aikaa aikaisemmin esittänyt kutsun Shiian perheelle saapua nauttimaan illallista yhdessä Shikoron ja tämän perheen kanssa, ja Naruto oli sekä riemuissaan että hieman peloissaan tulevasta tapaamisesta. Shikamaru oli kuitenkin hänen ystävistään ehkä ainoa, joka voisi nähdä hänen esityksensä läpi, näytti hän pieneltä tytöltä tai ei.

Naruto oli epävarma Shikamarun näkemisestä, sillä kun hänet ajettiin pois kylästä, Shikamaru oli ollut poissa missionilla, eikä Narutolla ollut mahdollisuutta jättää mitään viestiä ja hänen oli kadottava välittömästi maan alle Hunter ninien pelossa. Naruto vain toivoi että hänen ystävänsä olisi kunnossa.Naruto havahtui takaisin tilanteeseen Shikoron avatessa suunsa.

"Minkä takia niin vahva ninja kuin Tenken olisi saapunut Konohan lähelle? Ja siten siis, minkälainen missio voisi tuoda hänet tänne?" Shikoro pohti ääneen nuorille ystävilleen, katkaisten lyhyen hiljaisuuden. Kiivas keskustelu aukesi kysymyksistä ja Shiia vietti vielä hyvän aikaa ystäviensä kanssa keskustellen mahdollisuuksista ja spekuloiden erilaisia taustatekijöitä, ennen kuin jodatti keskustelun toisille urille.

"Miten on, läpäisittekö jounin-senseinne ylimääräisen testin?"

"Vaivalloista. Kyllä, läpäisimme. Senseimme on Inokorun vanhempi sisko, Yamanaka Ino. En vain ole enää varma oliko se testin läpäisemin kaiken sen vaivan arvoista. Se nainen on varsinainen komentelija, ja epäilen että tulen saamaan tarpeeksi pilvienkatseluaikaa kaikelta muulta. Ugh.." Shikoron ääni vaimeni loppua kohti, ja hänen kasvoillaan oli hieman tuskastunut ilme, jota Naruto ymmärsi hyvin. Ino osasi kyllä olla erittäin komenteleva, eikä juuri välittänyt mutinoista. Positiivisella puolella, Naruto saattoi olla varma että Shikoro kehittyisi taidoissan huimaa vauhtia, halusi tai ei.

"Miten teillä sitten meni?" Shikoro tiedusteli huokaisten.Shiian ilme muuttui asteen tummemmaksi kun hän muisti juuri mitä oli tapahtunut heidän testinsä aikana.

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! SAI!

Shiian tyrmistyksen saattoi lukea tämän kasvoilta, kun hän otti sisäänsä sen mitä heidän senseinsä oli juuri kertonut. Kaikki täsmäsi heidän edellistä testiään kuin kaksi identtistä kunaita. Naruto oli kuvitellut että aikaisesti harmaantuneella variksenpelätillä olisi edes viitseliäisyyttä kehittää joku uusi tapa testata yhteistyötä tiiminsä sisällä. Päätellen naamioidun miehen ilmeestä, tämä oli kaiken lisäksi ylpeä siitä, että käyttää samaa testiä toistamiseen.

Shiian ilme muuttuu hieman mietiskeleväksi ja tämä luo pohtivan katseen kahteen tiimitoveriinsa. Inuzuka Sen vaikuttaa innostuneelta haasteelta ja hänen suunsa käy kovaa vauhtia, ja Kuromaru hänen vierellään koittaa kerätä mahdollisimman paljon tietoa ennen kuin testi alkaa. Hyvä, se tarkoittaa että heillä olisi edes mahdollisuus pysyä kärryillä harmaahapsisen sensein sijainnista.Shiian toisella puolella Buta Kin näyttää tavallisen ylimieliseltä, eikä kiinnitä mitään huomiota muihin kuin Kakashiin, jonka olemusta mittailee huolimattomin silmäyksin. Selvästikään Buta Kin ei koe heidän edessään seisovan jouninin olevan suuri uhka ja uskoo läpäisevänsä testin ongelmitta. Shiia huokaisee syvään ja päättää sen mitä tehdä.

Pian äänimerkin saatuaan, Shiia nappaa Seniä hihasta kiinni ja raahaa tämän tiheän aluskasvillisuuden joukkoon, koittaen hakeutua mahdollisimman kauaksi Kakashi-senseistä, kuin mahdollista, että hänellä olisi aikaa selittää Inuzukalle ja tämän kumppanille suunnitelma.

Toisaalla, Buta Kin on soluttautunut pieneen metsikköön ja rakentaa ansaa opettajaa varten ja joutuu jouninin kynsiin. Korkeaääninen huuto kaikuu aina Senin ja Shiian neuvottelupaikan luokse ja he tietävät lähteä liikkeelle.

Kuten Shiia epäili, hän yhdessä Senin kanssa saavat ilmaistua yhteistyötä, kun taas Buta Kin kieltäytyy kokonaan heidän tarjoamastaan avusta ja epäonnistuu eeppisesti.Testi päättyy samaan tilanteeseen kuin team 7:n kanssa, mutta sen sijaan että Naruto olisi sidottuna tukkiin, on siinä hänen tilallaan Buta Kin. Muistaen oman joukkueensa läpipääsyn, Shiia tarjoaa ruokaa Kinille ja Kakashi-sensei ilmestyy paikalle savun saattelemana:"Minähän kielsin teitä ruokkimasta häntä! Mitä teillä on sanottavaa puolustukseksenne?!" Iso silmä pelottelee Senin ja Kinin, ja Shiia teeskentelee mukana.

Shiia ryhdistää olemuksensa ja tokaisee: "Hän on osa tiimiä, ja ilman ruokaa hänestä ei ole hyötyä."

Iso silmää muuttuu salamana nurinkuriseksi U:ksi. "Te läpäisette! Sillä ninja joka rikkoo ohjesääntöjä, on roskaa. Mutta ninja joka jättää toverinsa pulaan, on pahempaa kuin roskaa."

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! KAI!

Senin ja Shiian silmät nykivät tarinan loppuessa ja Shikorolla on myötätuntoinen ilme kasvoillaan. Tuon jälkeen edes Ino-sensei ei kuulostanut erityisen pahalta.
______________________________________________________________________________________

A/N: Seuraavassa osassa on vihdoin Shikamarun aika astua näyttämölle, ja se tuo riskin Naruton salaiselle identiteetille. Tenken juonittelee ja valmistelee tulevaa.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste