Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mitternacht(prologi) - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 338 sanaa, 2281 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-07-01 19:27:45 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Tässä on uusin ficcisarja-idea, joka kertoo pääosin Itachista. Sain ajatuksen tähän erään näillä sivuilla käyvän ystäväni fanficcistä, joka kertoo Sasukesta. Mitä jos Itachi olisi akatemia ikäisenä tavannut joskus metsässä samanikäisen tytön kuin hän itse ja nyt useiden vuosien jälkeen he kohtaisivat jälleen, vaikka he eivät aluksi muistakaan toisiaan? Mainitsemani hahmo näyttää Kannzuki No Miko sarjan Chikanelta, joka saattaisi Naruto-maailmassa olla jonkinverran samanlainen kuin Itachi. Tarkoituksenani ei ole sekoittaa kahta eri sarjaa keskenään, enkä omista hahmoja. Minua tosin kiinnostaa nähdä, miten he mahtaisivat tulla toimeen.

Luvassa rakkautta ja pientä angastia.

Otan vastaan kaikenlaisia kommentteja.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 814 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
En voinut olla irrottamatta katsettani edessäni seisovasta naisesta. Hän oli muuttunut paljon sitten viime näkemän ja olin melkeinpä hämmästynyt siitä, miten en aiemmin ollut tunnistanut häntä tytöksi, jonka olin tavannut muutaman kerran lapsena. Silloin olin luullut, että ne harvat kerrat, jotka olimme tavanneet, olisivat olleet ainoat yhdessä viettämämme hetket. En kuitenkaan antanut hämmästykseni näkyä päälle päin, sillä olin tottunut kätkemään tunteeni. Edessäni olevalta naiselta mikään ei tuntunut pysyvän piilossa. Hän oli pari kertaa huomannut helposti, jos joku oli yrittänyt valehdella.

Hänen hiuksensa olivat pitkät, tummansiniset ja ylettivät melkein hänen polviinsa asti ja öinen, hieman viileä tuuli sai ne heilumaan kevyesti ilmassa. Hänen ihonsa oli tosi vaalea, mutta myös lämmin, minkä saatoin tuntea helposti, kun laskin käteni hänen oikealle olkapäälleen. Hänen ruumiinrakenteensa oli kunoichille ominainen ja hän oli myös hoikanpuoleinen. Hänen silmänsä olivat kuitenkin lumoavinta hänessä. Ne olivat vaaleansiniset ja muistuttivat kirkkaudeltaan hieman kahta safiiria.

”Itachi, hän lausui nimeni kevyellä, naisellisella äänellään samalla, kun asetti oikean kätensä poskelleni ja silitti sitä höyhenenkevyesti.

Surmattuani klaanini ja rakastettuni olin ”peittänyt” kasvoni tunteet paljastamattomalla ”naamiolla”, mutta nyt ilmeeni pehmeni aavistuksen verran. Aukealla, jolla olin seurassani olevan naisen kanssa oli rauhallista ja taivaalla olevat tähdet valaisivat kuun kanssa aukeaa kelmeällä valollaan saaden paikan näyttämään entistä kauniimmalta ja ehkä jopa romattiselta. En halunnut rikkoa sitä hiljaisuutta.

Tuntui kuin olisin ollut seurassani olevan naisen kanssa ainoat metsässä olijat, vaikka partnerini olikin leirissä, josta olin hetki sitten lähtenyt seurassani olevan naisen kanssa. Kun olin tunnistanut hänet samaksi tytöksi, jonka olin tavannut lapsena, tuntui hetken siltä, kuin olisin muuttunut takaisin siksi pieneksi pojaksi, joka oli tavannut nuoren tytön metsässä. Tuntui myös siltä, kuin olisin ollut hetken ajan jossain muualla, vaikka olinkin oman klaaninsa surmannut mies, joka halusi vahvistaa pikkuveljeään.


Kommentit (Lataa vanhempia)
Aromaa - 2013-07-02 14:04:25
OOO cooolll :D Vaikka ihan järjettömän lyhyt -.-
Lemmikin väki haukkuisi sinut lyttyyn, mutta sanon ettää aaawawwww >///< Sun on pakko kirjottaa lisää ja enskerralla pikkuisen pidempi :D niin olis vähän syvennyttävää.
Asiaan.
Tykkään tavasta jolla kirjoitat tässä pätkässä. Se imee lukian sisäänsä hiljalleen kunnes ei voi lopettaa lukemista ennen kuin teksti töksähtäen loppuu. Naishahmo oli hyvin kuvattu vaikken häntä ole nähnytkään ja näin siis kykenin muodostamaan kuvan tuosta, alastomaksi tosin naiseni jäi koska vaatteita ei ole kuvattu xDD
Jatkoa pliis x3

Afeni - 2013-07-02 14:47:57
Tosiaan hieman lyhykäiseksi jäi tämä. Ehkä tämän ja ensimmäisen luvun olisi voinut julkaista yhdessä?

Toimiva aloitus joka tapauksessa... juuri mitään ei kerrottu, mutta vihjailtiin asioista sopivasti. Olisi mukavaa, jos taustoja valotettaisiin tulevissa luvuissa enemmänkin. Ja sitten tietysti kiinnostaa myös se, mihin suuntaan tarina lopulta lähtee kulkemaan.

Sweetie - 2013-07-17 11:50:35
Naaaws, tosi suloinen ja ihanaa kuvailua, romanttista ^^ Himoitsen lisää!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste