Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sasuken kissa - Suigetsu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 424 sanaa, 2696 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-08-19 19:17:32
Kansio: Muu - S-K13

Näin aluksi Tiedän kyllä että virheitä on tarpeeks paljon en vaan jaksa ruveta korjailee joten toivoisin että ette huomauta niistä virheistä.Ja niin eli tekemiseen meni 3 h + suunnittelu. ja en itsekkään ymmärrä miksi Daidara on tässä Sasuken ystävä mutta yrittäkää ymmärtää.Nauttikaa Lukekaa Ja kommentoikaa jos on pokkaaa xD

Arvostelu
3
Katsottu 956 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Pitkän ajan kuluttua Konohassa asusteleva Sasuke istui kylän portin päällä.Itachi oli vienyt Sasuken kissan joten Sasuke oli ostanut toisen jonka nimi oli Karvinen (Sassen edellisen kissan nimi oli Hani)
Narutolla meni myös kohtalaisesti,sillä hän oli juuri opettanut klooninsa puhumaan.Entä Itachi ja Kisame? kukaan ei ollut kuullut heistä mitään,sen jälkeen kun Itachi oli lyönyt 020202selle luurin korvaanMutta eräästä toisesta parista oli kyllä kuultu.Deidara ja Sasori,he olivat Karvisen ja sassen uudet uhkaajat.
Oli Maaliskuun toinen päivä kun sasuke huomasi jotain ööh,Kummallista.jokin lentävä hökötys lensi Sasuken taka pihalle,Sasuke meni paikalle,hiipien.Sasuke huomasi kuinka hökötyksen ovi aukesi.
-Mikä tuo hökötys on?Sasuke Kysyi.-Mitääh! tämä on taidetta, Deidaran Karjaisi päästyään haukkaamaan raitista ilmaa,Tosin ellei hän olisi tullut hän olisi räjähtänyt ennenpitkää.Sen voi huomata sillä Sasori oli paennut (Tästä hökötyksestä).
Pitkän juttutuokion jälkeen Sasuke ja Deidara olivat jo huomanneet Sasorin kiitävän kissa sylissä pitkin Konohan teitä.Sasuke ja Deidara olivat lehteneet sasorin perään mutta heidän kuntonsa ei vain riittänyt nukke sasoria vastaan,mutta yrittivät silti saavuttaa Sasoria.
Pitkän maratonin jälkeen Sasori oli eksyttänyt takaa ajajat,jotka edelleen räjäyttelivät taloja ympäri kaupunkia.Sattumoisin Naruto oli huomannut Sasorin juoksevan hullua vauhtia talon taakse,ja siellä laskeutunut viemäri putkeen.Naruto tietysti seurasi tätä viemärii mistä paljastuikin kokonainen talo.

-Oho!!Naruto huudahti

-Mitä ihmettä kuinka pääsit tänne?!Sasori karjaisi pelästyneenä.

-Näin sinun juoksevan tänne ja ajattelin tulla kupposelle teetä,Naruto sanoi.

Sasori ei millään halunnut uskoa narutoa ja sitoi tämän tuoliin 

-Hö eikö sinulla todellakaan olisi teetä?Naruto sanoi ihmetellen

Deidara oli vihdoinkin löytänyt Sasorin hänen savi madoillaan.Sasuke ja Deidara juoksivat hirveää vauhtia viemäriin ja löysivät ensin Naruton joka viittoi yrittäen keskeä heitä vapauttamaan hänet.Mutta eivät he siitä välittäneet vaan jatkoivat matkaa.Kunnes he viimein löysivät Sasorin joka oli juuri aloittamassa kissan teloituksen sirkkelillä.Juuri ja juuri Sasuke sai kätensä väliin.siis oikeasti väliin sillä sirkkeli leikkasi sassen ***** mutta onneksi kissa pelastui.
Eli juuri kätensä menettänyt Sasuke sai kissansa takaisin,Deidara sai rangaista Sasoria (tiedättehän miten mmh) ja Kakuzu ompeli Sasuken käden paikalleen kaikki siis on hyvin.THE END.                            -Ai niiiiin se Naruto!! 

Kommentit (Lataa vanhempia)
Chii-Chan - 2013-08-19 19:51:32
En minä tästäkään mitään selvää saanut.  xD

Ittoki - 2013-08-19 21:02:28
Rakas Nalle Puhini. Tämä oli niin paras kun olla ja saattaa... Vaikka selvää en tästä kuitenkaan saanut. x3 Kiitos iltani piristyksestä. :333

Ittoki kiittää ja kumartaa. <(^3^)>

Ren-fan - 2013-08-19 21:59:18
Ihan kiva :D Vähän outo (en koko jttuu ihan tajunnu...) mut oli siel pari ihan hauskaa kohtaa :D
(Muuten, miten sulla kesti hermot tehä kolme tuntii?! Mä teen aina jossain puoles tunnis...)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste